Strona 1 z 11 1 2 3 ... 10 11 >
Opcje tematu
#425205 - 11/10/2005 20:30 Betfair [2]
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Link do poprzedniego tematu:

"Betfair"

Jako, że poprzedni temat dawno przekroczył 200 postów (a nawet 400) zakładam nowy temat.

Z uwagi na powtarzające się pytania, które towarzyszyły prowadzonym przeze mnie tematom o GRZE i WYSTAWIANIU w betfair, wykorzystam ten moment i wkleję tu takie małe resume na temat serwisu:
(zawsze będzie można odesłać "nowicjuszy" do pierwszego postu w temacie )

A. Wpłaty i wypłaty.

1. W betfair nie zagracie w polskich złotych i nie ma konta w polskim banku.
2. Minimalna wpłata to 15 euro (karta, mb, przelew) lub 8 euro (neteller).
3. Opłaty przy wpłacie to: karta 1.5% depozytu, mb - za darmo (ze strony betfair), neteller - za darmo w okresie promocji, przelew - za darmo ze strony betfair, ale opłaty pobierze Twój bank.
4. Czas wpłaty: karta, mb i neteller - w czasie rzeczywistym, przelew - 3 dni.
4. Minimalna wypłata to 30 euro (przelew), 4 euro (neteller), mb i karta VISA bez minimum (na MasterCard nie wypłacają).
5. Opłaty przy wypłacie to: przelew 15 euro, mb neteller i karta VISA bez opłat.
6. Czas wypłaty: mb i neteller - do 24h, karta VISA 2-5 dni, przelew 3-5 dni.

B. Jak GRAĆ i WYSTAWIAĆ?

Na początek, dla zapoznania się z techniczną stroną GRANIA, a zwłaszcza WYSTAWIANIA polecam opcję gry dla zabawy. Łatwiej wtedy jest oswoić się ze specyfiką serwisu.

W betfair możesz zagrać (BACK) lub wystawić (LAY).

Opcja BACK to nic innego jak klasyczne granie u normalnych buków. Klikasz na niebieskim polu BACK gdzie pokazany jest kurs i możliwa maksymalna stawka po jakiej możesz zagrać. Np. kurs 2.4, a pod spodem 204$. Oznacza to, że w danym momencie możesz zagrać za maksymalnie 204$ po kursie 2.4. I jeżeli potwierdzisz w tym momencie zakład to zostanie on zawarty właśnie w tym momencie, ponieważ ktoś wcześniej musiał taki kurs wystawić z taką stawką.
Co będzie gdy będziesz chciał zagrać za więcej niż 204$, np. 300$?
Masz dwie możliwości:
Jeśli Ci się śpieszy i chcesz mieć pewność, że zakład zostanie zawarty na pewno - po lewej stronie od niebieskiego kwadracika BACK znajdują się kolejne kwadraciki z niższymi kursami niż przykładowe 2.4 za określone sumy - wtedy zawierasz zakład za 204$ po kursie 2.4, a pozostałe 96$ grasz po kursie 2.2, który znajduje się po lewej stronie.
Jeśli jednak do rozpoczęcia zdarzenia zostało trochę czasu wtedy po kliknięciu na niebieskim kwadraciku BACK wpisujesz w pole stawki 300$. Wówczas natychmiast zostanie zawarty zakład za dostępne 204$, zaś pozostałe 96$ przejdzie na stronę LAY i będzie czekało na kogoś kto będzie chciał wystawić dane zdarzenie za przynajmniej taką kwotę z kursem 2.4.

I właśnie doszliśmy do opcji LAY, czyli wystawiania. Polega to na tym, że określasz zdarzenie, które wg Ciebie NIE zajdzie podając przy tym kurs i stawkę. Technicznie wygląda to analogicznie jak w BACK, z tym, że musisz kliknąć na różowym polu LAY i określić kwotę za jaką wystawiasz zdarzenie po podanym na tym polu kursie. Oczywiście po kliknięciu różowego pola możesz obniżyć również kurs po którym chcesz obstawić. Wtedy jednak Twoja propozycja od razu przejdzie na stronę BACK jako zakład jeszcze niezawarty.

Podam przykład: mecz Arsenal - Norwich. Dostępnych zakładów jest z reguły kilka, ale klasyczne 1X2 typuje się w opcji MATCH ODDS. Np. Arsenal masz na niebieskim polu kurs 1.3 i kwota pod spodem 1000$, na różowym polu 1.32 i kwotę 1500$. Jeżeli chcesz zagrać (jak w tradycyjnych bukach) klikasz na niebieskim, wpisujesz kwotę np. 200$ i potwierdzasz. I tyle. Jeżeli chcesz np. zagrać Arsenal po kursie 1.32 klikasz na niebieskim poprawiasz kurs na 1.32, wpisujesz kwotę 200$ i zakład na razie nie zostanie zawarty, po prostu przejdzie na stronę LAY i wtedy na różowym polu kwota 1500$ zmieni się na 1700$ (czyli o kwotę, którą Ty chcesz grać po kursie 1.32). Twoje 200$ będzie czekać na osoby, które będą chciały wystawić Arsenal po kursie 1.32 i .... możesz się nie doczekać. Wystawiając Arsenal (czyli korzystając z opcji LAY) grający twierdzi, że Arsenal nie wygra czyli tak naprawdę obstawia zakład X2. Analogicznie chcąc klasycznie zagrać podwójną szansę na Arsenal 1X, musisz wystawić Norwich.

C. Zalety i wady.

Betfair to serwis na bardzo wysokim poziomie. Oczywiście ma wady i zalety, ale zalet jest dużo więcej i są o wiele ważniejsze:

1. Najczęściej lepsze kursy (nawet po odjęciu prowizji 2-5% w zależności od aktywności gracza).
2. Szeroka i ciekawa oferta typów (zwłaszcza soccer).
3. Można zabawić się w buka i wystawić zakłady do obstawienia przez innych.
4. Solidność w wypłatach.
5. Support na dobrym poziomie.
6. Szybkie rozliczenia zakładów (piłka nożna nawet od minuty do kilku minut od zakończenia meczu).
7. Dobra oferta zakładów live
itd, itp.

Wady:

1. Wysoka prowizja początkowa (5% od wygranej netto).
2. Brak możliwości zestawiania swoich combosików.
3. Słabe zainteresowanie sportami zimowymi.
4. Brak konta w polskim banku .
5. Stała zryczałtowana opłata przy wypłatach na konto - 15$ (na moneybookers za darmo)

Nie twierdzę, że to za każdym razem najlepsza propozycja (betfair), ale trudno mieszać między kilkunastoma bukami. Owszem mam konta u innych i oczywiście z nich korzystam, ale dużo rzadziej.

D. Promocje, bonusy i freebety.

Dla nowych użytkowników dają free bet 20 funciaków (lub równowartość w innej walucie) po uzyskaniu 50 betfair points (odpowiada obrotowi ok. 100 funciaków). Warunkiem koniecznym jest rejestracja z kodem referencyjnym innego użytkownika, który na dodatek również musi mieć na koncie przynajmniej 50 betfair points). Kod ten wpisuje się podczas rejestracji.

Co poza tym? :

1. Free bet nie podlega wypłacie.
2. Musisz mieć zarejestrowaną (zweryfikowaną) kartę debetową lub kredytową (zrobicie to już na ich stronie).
3. Free beta nie dostaną osoby, które zarejestrowały się z kodem referencyjnym i wpłaciły swoją jedyną kasę via moneybookers. Nie wiem jak jest, gdy do momentu uzyskania 50 betfair points dokonamy np. drugiej wpłaty kartą?
4. Wypłata bonusa nastepuje w ciągu 30 dni.

Generalnie bardzo się popsuli z tym bonusikiem i nie jest to raczej coś, na co bym specjalnie liczył. Poza tym dochodziły mnie słuchy (przyznaję niesprawdzone przeze mnie), że nawet po spełnieniu postawionych warunków były kłopoty z przyznaniem bonusa.

Myślę jednak, że nie jest to serwis dla polujących na bonusy, raczej dla polujących na atrakcyjne kursy i niespodziewane sure bety .

Powodzenia

Edited by Experto (15/10/2005 22:05)

Do góry
Bonus: Unibet
#425206 - 12/10/2005 13:38 Re: Betfair cz.2
Kaktus_lbn Offline
old hand

Meldunek: 11/04/2004
ciekawi mnie to jak np jest jezeli czesc osob gra w dolarach a czesc w euro i ja moge wystawiac tylko tym co graja w euro jak sam gram w euro? czy oni to jakos przeliczają i wszyscy graja razem?

Do góry
#425207 - 12/10/2005 14:57 Re: Betfair cz.2
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Quote:

ciekawi mnie to jak np jest jezeli czesc osob gra w dolarach a czesc w euro i ja moge wystawiac tylko tym co graja w euro jak sam gram w euro? czy oni to jakos przeliczają i wszyscy graja razem?

Wszyscy graja/wystawiaja razem - waluta do ktorej przeliczane sa wszystkie inne jest funt brytyjski.

P.S. Kaktus - wyczysc sobie skrzynke .

Do góry
#425208 - 14/10/2005 18:03 Re: Betfair cz.2
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
hej.dzis mnie spotkala bardzo dziwna sprawa,mianowicie - postawilem kase na live na andreev i bylo wszysko ok,zaklad matched..no i po skonczeniu-wygrany, przenioslo mi go do voided!!! a kasy nie wyplacili,spotkal sie ktos z czyms taki,i czemu tak sie stalo,nie podoba mi sie to!!

Do góry
#425209 - 14/10/2005 18:11 Re: Betfair cz.2
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Dear Michal
One or more of your bets, placed on the Bracciali v Andreev, Match Odds market has been voided by Betfair. Whilst these bets were all placed in good faith, in order to be fair to all users we have had to void them.

Should you require any further information please do not hesitate to contact us by emailing info@betfair.com or calling our helpdesk on 0870 0110444 (+44 20 8834 8060 from outside the UK). You will find details of the voided bets in "My Account, Betting History, and Void Bets".

Please accept our apologies for any inconvenience, and we hope you continue to use and enjoy the site.

Kind regards

www.betfair.com

Voided Bets

No i dostalem cos takiego...
I wcale mi sie to nie podoba!!
To jak oni robia takie numery to jaki jest sens stawiania u nich jak oni potem cofaja zaklada??Przez jakies widzimisi..
Oczywiscie maila im napisalem i zobaczymy co odpowiedza

Do góry
#425210 - 14/10/2005 21:35 Re: Betfair cz.2
D_M Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/01/2005
hmmmm pierwsze objawy patologiczne u nich ..... ciekaw jestem co im napisales i jaka byla odpowiedz

Do góry
#425211 - 15/10/2005 08:21 Re: Betfair cz.2
mankiet Offline
Carpal Tunnel

No wiec odpowiedz przyszla taka;"
Dear Michal

Thank you for your e-mail.

The Match was moved from one court to another, no indication of this
was given and the scoreboard didnÆt show this, the market wasn't
turned in play. This was brought to our attention way into the
second set. All matched bets after the start of the match were
voided. We estimated the start time from the scoreboard but believe
it to be accurate.

Apologies for this, unfortunately we had to void all bets to be fair
to all backers and layers in the market.

Please do not hesitate to contact us if you have any further
enquiries.

Kind regards

David Pickett"

A gdybym tak gral sure beta z innym bukiem...
No coz pierwsza ich wpadka...

Do góry
#425212 - 15/10/2005 12:57 Re: Betfair cz.2
staller Offline
member

Meldunek: 23/06/2005
Kilka moich obserwcji:
1. Gdy wystawisz zaklad (lay) to moglo by byc cos takiego jak powiadomienia na email gdy ktos wezmie twoj zaklad (chociazby od sumy £10 - £20 jezeli boja sie zapchania serwera)
2. Trudno mi stwierdzic na jakich zasadach dobieraja mecze, w ktorych sa wszystkie opcje do obstawienia - np. dokladny wynik do przerwy, suma goli itd. Np. wczoraj mozna bylo wybrac z 2 ligi franciskiej tylko mecz 1 Bastia - Lorient, reszta spotkan tej kolejki tylko kursy meczu i under/over, podobnie w angielskiej League Two, podczas, gdy czasami nawet w Conference sa wszystkie mozliwosci z dokladnym wynikiem do przerwy itd. Cos mi tutaj smierdzi, ze to jest na chybil trafil - w zaleznosci do dostepu do live`a przez Betfair.
3. Ich pomoc jest dla mnie "ciezka" - nie moge znalezc nigdzie tabeli prowizji, czy na jakich zasadach sa przyznawane punkty - ale moze po prostu jestem zbyt niecierpliwy...
4. Nie zgodze sie z tym, ze szybko rozliczaja mecze - jestem przyzwyczajony do GB i teraz dla mnie kilka, czy kilkanascie minut to wiecznosc.
5. Omawiana juz tutaj przejrzystosc meczow. Tak naprawde, zeby sprawdzic co akurat zaraz sie zaczyna i co moge i o ktorej obstawic lub layowac to wchodze na zupelnie inne strony np. kalendarz kickera http://www.kicker.de/content/ergebnisdienst/kalender.asp?folder=404000 (ktory bardzo polecam) i dopiero wracam do betfair i dzialam. Troche to na okolo sie dzieje i powiniennem miec taka mozliwosc nie wychodzac ze strony betfair.
Ogolnie jestem w bfair i nie zamierzam odchodzic, ale jezeli pojawi sie konkurencja spelniajaca powyzsze wymagania i obroty beda podobne jak bf to nie wykluczam transferu

Do góry
#425213 - 15/10/2005 14:27 Re: Betfair cz.2
mankiet Offline
Carpal Tunnel

NArzekan cd...tak jak pisal moj przedmowca :
1) bardzo wolne rozliczanie zakladow(przyklad mecz dulko - vadisova ,mecz zakonczony 3 godziny temu:)i wciaz wisi...
2)czesto jest ze nie sa pokazywane wszystkie mecze jakie mozna grac live na glownej stronie(wiem to z doswiadczenia)

ALe poza tym swietny jest betfair:)Ilosc zdarzen live i kursy sa najlepsze..a wiem co pisze
Wiec pare poprawek i bedzie super!!

Do góry
#425214 - 15/10/2005 18:47 Re: Betfair cz.2
Eddie Orzeł Offline
enthusiast

Meldunek: 06/09/2004
a ja miałem nadzieję że to tylko mi tak wisi ten mecz i że zaraz mi kupon unieważnią. nie wiem jak to zrobiłem ale 60 euro czyli wszystko co miałem postawiłem podczas tie breaku kończacego mecz (albo zaraz po skończeniu kiedy rynek nie był jeszcze zamknięty) na dulko po kursie 6.
Lubię grać underdogi ale aż takim kamikaze nie jestem. No ale cóż jak mówi klod lelusz ne szkoda róż gdy bolce płoną.

Do góry
#425215 - 17/10/2005 14:41 Re: Betfair cz.2
El Camino Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/05/2003
Quote:

NArzekan cd...tak jak pisal moj przedmowca :
1) bardzo wolne rozliczanie zakladow(przyklad mecz dulko - vadisova ,mecz zakonczony 3 godziny temu:)i wciaz wisi...
2)czesto jest ze nie sa pokazywane wszystkie mecze jakie mozna grac live na glownej stronie(wiem to z doswiadczenia)

ALe poza tym swietny jest betfair:)Ilosc zdarzen live i kursy sa najlepsze..a wiem co pisze
Wiec pare poprawek i bedzie super!!

Pozwolę się ustosunkować do Twojej wypowiedzi:
1.Mnie akurat bardzo szybko rozliczają zakłady-zazwyczaj do 5-10 minut.Nie wiem czy ma tu jakiekolwiek znaczenie,że gram tylko piłkę nożną.
2.Tu się całkowicie zgadzam-może po prostu jest tego za dużo (szczególnie w weekendy),żeby zmieścić to na stronie głównej?Z tego powodu przeglądam sobie upatrzone ligi,by wychwycić mecze,które są "live",a nie były podane na stronie głównej.

Rzeczywiście-wysokość kursów (średnio o 20% wyższe)i ilość zdarzeń live chyba bezkonkurencyjna.Nawet dzisiaj,mimo że mamy poniedziałe,7 meczy piłki nożnej na "livie"!

Do góry
#425216 - 18/10/2005 23:53 Re: Betfair cz.2
punter UK Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
czasami się zastanawiam czy wy myślicie zanim coś napiszecie. brak wiedzy na dany temat nie tłumaczy waszych błędów, a tym bardziej narzekań.

po kolei.

Quote:

The Match was moved from one court to another, no indication of this
was given and the scoreboard didnÆt show this, the market wasn't
turned in play.

Mankiet, Twój kupon został przyjęty ale zgodnie z Zasadami Betfair został anulowany. W ich myśl 'w momencie zmiany miejsca zdarzenia wszystkie kupony zostana anulowane'.

Quote:

moglo by byc cos takiego jak powiadomienia na email gdy ktos wezmie twoj zaklad

czy Ty jesteś poważny? to tak jakby każdy bukmacher (czli każdy Layer) oczekiwał, ze otrzyma email od każdego klienta kiedy postawi u niego zakład.

Quote:

Trudno mi stwierdzic na jakich zasadach dobieraja mecze, w ktorych sa wszystkie opcje do obstawienia ,(wczoraj mozna bylo wybrac z 2 ligi franciskiej tylko mecz 1 Bastia - Lorient...)czasami nawet w Conference sa wszystkie mozliwosci z dokladnym wynikiem do przerwy itd. Cos mi tutaj smierdzi

wszystkie mecz live mają przynajmniej kilka opcji. 1X2, O/U, HT/FT, Następny Gol, AH.
Mecz Bastia-Lorient był live. To, że nie ma go na TVP1 to nie znaczy, że żadna stacja go nie transmituje. Teraz nie pamiętam, ale jutro Ci powiem na jakim kanale to było.

Najwięcej opcji do gry zdarzeń (łącznie z indeksem i innymi bajerami) mamy wtedy gdy gra drużyna brytyjska ( nawet z Conference!). Wynika to z faktu podpisanej umowy miedzy BSkyB a firmą OPTA INDEX

mam nadzieję, że to rozwiewa wątpiwości co do przypadkowości możliwości gry danych meczy.

Quote:

nie moge znalezc nigdzie tabeli prowizji, czy na jakich zasadach sa przyznawane punkty

tutaj masz rację. na polskiej wersji brakuje tej tabeli, ale jest ona na stronie angielskiej i innych.

Quote:

Tak naprawde, zeby sprawdzic co akurat zaraz sie zaczyna i co moge i o ktorej obstawic lub layowac to wchodze na zupelnie inne strony

z prawej strony w zakładce każdego rynku jest podana data i czas (brytyjski) danego zdarzenia.

Quote:

bardzo wolne rozliczanie zakladow

tutaj jesteście trochę niesprawiedliwi. zwykłe buki nie mają takich obrotów na pojedyńcze mecze jak Betfair. na jednym zwykłym meczu Karlovic-Rusedski w Madrid Masters było wymienionych 2 miliony Funtów. przytylu transakcjach cierpliwość jest czasami wskazana.

Quote:

nie sa pokazywane wszystkie mecze jakie mozna grac live na glownej stronie(wiem to z doswiadczenia

z doświadczenia??!!... wszystkie mecze piłki nożnej po lewej stronie na polskiej wersji językowej to mecze in-play (w grze/na żywo).

Do góry
#425217 - 19/10/2005 09:07 Re: Betfair cz.2
punter UK Offline
old hand

Mecze Ligue 2, w tym Bastia-Lorient, transmituje francuski Eurosport.

Do góry
#425218 - 19/10/2005 12:54 Re: Betfair cz.2
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Wg mnie w BF brakuje mozliwosci ustawienia ofert (tych ktore sie wystawilo czy obstawilo) wg czasu rozpoczecia. No chyba, ze mozna zrobic cos takiego a ja nie umiem?

Wojtek

Do góry
#425219 - 19/10/2005 15:00 Re: Betfair cz.2
staller Offline
member

Meldunek: 23/06/2005
Quote:

moglo by byc cos takiego jak powiadomienia na email gdy ktos wezmie twoj zaklad

Quote:

czy Ty jesteś poważny? to tak jakby każdy bukmacher (czli każdy Layer) oczekiwał, ze otrzyma email od każdego klienta kiedy postawi u niego zakład.

Jestem poważny, chyba Ty jednak mało wiesz o bukmacherstwie. Takie np. Gamebookers wysyła nawet nie e-maila, ale smsa!!! do kazdego zakladu powyzej 5 Euro, a ja pisalem o powiadomieniu ma maila o zakladach powyzej 10 - 20 Funtow. Co z tego ze to betting exchange, to tylko 2x wiecej powiadomien niz normalnie. Zreszta ja pislalem tylko o powiadomieniach dla dopasowanych "lay" powyzej 10-20 Funtow. To pryszcz, gdy ktos zna sie na php i mysql. A\No ale trzeba miec checi, BF ich nie ma.

Quote:

Trudno mi stwierdzic na jakich zasadach dobieraja mecze, w ktorych sa wszystkie opcje do obstawienia ,(wczoraj mozna bylo wybrac z 2 ligi franciskiej tylko mecz 1 Bastia - Lorient...)czasami nawet w Conference sa wszystkie mozliwosci z dokladnym wynikiem do przerwy itd. Cos mi tutaj smierdzi

Quote:

wszystkie mecz live mają przynajmniej kilka opcji. 1X2, O/U, HT/FT, Następny Gol, AH.
Mecz Bastia-Lorient był live. To, że nie ma go na TVP1 to nie znaczy, że żadna stacja go nie transmituje. Teraz nie pamiętam, ale jutro Ci powiem na jakim kanale to było.

Ta zlosliwosc nie potrzebna. Zaloze sie, ze mam wiecej kanalow sportowych niz ty w tej Angli. Zreszta po co odpowiadasz, jak nie rozumiesz o co chodzi. Nie kazdy mecz np. conference jest do obstawiania live, a ma wszystki opcje HT, Ilosc goli itd. Takie odpowiedzi sobie daruj, bo pislaem, ze domyslam sie, ze chodzi o dostep BF do live`a.
Chyba nie myslales, ze chodzi mi o livescore`a?

Do góry
#425220 - 19/10/2005 15:42 Re: Betfair cz.2
punter UK Offline
old hand

Quote:

chyba Ty jednak mało wiesz o bukmacherstwie

więc zadaj mi najtrudniejsze pytanie z tej dziedziny jakie znasz i które sam rozumiesz.

Quote:

ale trzeba miec checi, BF ich nie ma

nie chce się wdawać z Tobą w niepotrzebna polemikę.
Betfair i inne platformy exchange maja to czego nie bedzie mial nigdy żaden bookie. Lepsze kursy. Dlatego bookies musza czyms ludzi wabić, w tym przypadku wiadomościami textowymi...

Quote:

Nie kazdy mecz np. conference jest do obstawiania live, a ma wszystki opcje HT, Ilosc goli itd

tak nie jest. Na Betfair nie ma spotkań Conference z rozbudowanymi opcjami gry, które jednoczesnie nie byłyby live.
Ilosć goli to nie jest U/O.

Do góry
#425221 - 19/10/2005 15:47 Re: Betfair cz.2
arvid Offline
old hand

Meldunek: 03/08/2004
nowy WK,
O ile mnie pamięć nie myli ( bo aktualnie nie mam nic wystawionego/kupionego ) w zakładce My Account/Current Bets wybierasz opcję Matched i Placed Date i wówczas masz wyświetlone zagrane zdarzenia wg czasu ich rozpoczęcia.

Pozdrawiam
arvid

Do góry
#425222 - 19/10/2005 16:41 Re: Betfair cz.2
v3n0m Offline
old hand

Meldunek: 08/12/2002
Quote:

nowy WK,
O ile mnie pamięć nie myli ( bo aktualnie nie mam nic wystawionego/kupionego ) w zakładce My Account/Current Bets wybierasz opcję Matched i Placed Date i wówczas masz wyświetlone zagrane zdarzenia wg czasu ich rozpoczęcia.

Pozdrawiam
arvid

to sortowanie wedlug czasu zawarcia zakladu a nie wedlug czasu rozpoczecia spotkania

Do góry
#425223 - 20/10/2005 08:25 Re: Betfair cz.2
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Tak - mozna sortowac wg czasu wystawienia albo wg rynku a wg mnie sortowanie wg czasu rozpoczecia zdarzenia byloby przydatne.

Wojtek

Do góry
#425224 - 20/10/2005 09:15 Re: Betfair cz.2
Gigant Offline
stranger

Meldunek: 02/09/2005
Na BF jest świetny live,ale często na początku drugiej
połowy(piłka n.)zawieszają obstawiena.Denerwuje mnie to,
bo śledzę mecz,widzę jak drużyna gra,chcę obstawić,
a tu ciach i koniec obstawiania.Ale polecam BF.

Pozdrawiam.

Do góry
Strona 1 z 11 1 2 3 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08