#4658339 - 11/05/2011 08:07
Re: HAZARD - sposobem na życie ?
[Re: saturas25]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
To nie jest żadną tajemnicą. Jestem szczery na tym forum w każdym swoim poście.To nie ma też związku z bukami, czyli głównym tematem tego forum. Może nie mam gadki, może za bardzo rozpisuję się na tym forum, może niepotrzebnie chodzę czasem w białych adidasach w czarne paski, zamiast w czarnych w białe, albo w białych w czarne z czerwoną obwódką (kupiłem kiedyś 3 pary tego samego modelu w różnych kolorach ), może słucham za głośno melodic death metalu podczas tradingu, może dlatego, że śpię na pomarańczowym łóżku, może dlatego że mam niewyraźny głos przez telefon, może dlatego że jestem wilkołakiem, może za bardzo zakochałem się w Heinekenie i Davidoffach light, chociaż nie jestem gejem, może za wcześnie przestałem regularnie chodzić na siłownię i basen, nie mam już z kim pograć w piłkę, może za wcześnie uwierzyłem że życie to bajka i jakoś to będzie, może za późno obejrzałem Buntownika z wyboru, może za wcześnie się poddałem w jakiejś kwestii, albo za późno zrozumiałem, że życie to nie bajka, może nawet kilkukrotnie zbyt wcześnie powiedziałem "Kocham Cię!", może za późno zdałem sobie sprawę z tego, że jest za późno, a może jestem po prostu do dupy z punktu widzenia pań na których mi zależało, a teraz może być tak, że zbyt wiele we mnie gniewu na cały świat, który momentami najchętniej rozjechałbym na miazgę, gdyby była taka możliwość Nie wiem Saturas25. Po prostu nie wiem. Może zabrzmi banalnie, ale prawda jest taka, że hajs nie daje szczęścia. Mniej banalne jest to, że brak hajsu powoduje nieszczęście. Dziwny ten świat... Chyba niestety tylko tyle z filozofii życia nauczyłem się przez jakieś ostatnie 10 lat. Hazard akurat nie ma tu nic do rzeczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4658341 - 11/05/2011 08:21
[Re: AGASSI]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
Platforma Obywatelska Tusk , Komoroski RIP normalne zasady takie jak teraz gry w zakłady internetowe
ps
To było logiczne ,naziemne wprowadzają jakieś głupie wywieszki z karteczkami o nielegalności zakładów internetowych itd (przypomnę każda osoba chcąca pracować w zakładach bukmacheskich musi przejść kurs w ministerstwie finansów)następnie zgadzają się na powiększenie podatku z 10 - 12 % (haraczu) kosztem czego ? zlikwidowania konkurencji. Teraz czy naziemne mają taką siłę przebicia ,nie wydaje mi się skoro rząd tak oszukuje może też oszukać lobby naziemnych.Inna kwestia to czy będą ścigać ,,szaraczków''. Zrobią pokazówkę w stylu dopalaczy albo po cichutku będą wyłapywać oj ciekawie. przykład pokazówki w Holandii http://gamingzion.com/gamblingnews/dutch...conference-2034powinno być w śmieszne ale pewnie Im nie jest do śmiechu Jest śmieszne. Powiązali grę w pokera z handlem heroiną i napadami na banki
|
Do góry
|
|
|
|
#4659328 - 11/05/2011 21:35
[Re: grandkozak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2003
|
A jeżeli są to wypalone zapałki? Albo jeżeli gramy na kamienie? A co jeżeli gramy za kamyczki i każdy ugrany kamyczek oznacza zmywanie przez cały dzień wszystkich kubków w robocie? To jak to opodatkować? Znaczy że Kaplica będzie zmywać 12% kubków?
|
Do góry
|
|
|
|
#4665017 - 14/05/2011 16:13
[Re: skrzypo555]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2005
|
Przy dużej stawce nawet po 1.01 jest dobra kolacja Pamiętam screeny ze stycznia, robiły wrażenie Szkoda, że sendimage upadł, bo tam były hostowane i już nie można ich podejrzeć...
|
Do góry
|
|
|
|
#4669171 - 16/05/2011 02:57
[Re: skrzypo555]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Mam 20 lat, gram już z 7 lat. Nigdy nie pracowałem, studiuje w innym mieście a utrzymuję się dzięki obstawianiu. Od rodziców nie biorę pieniędzy, mam 2 letni samochód. Jednak nie chciałbym, żeby było to moje jedyne źródło utrzymania ... "Dzisiaj nie ma kolacji, Federer przegrał mecz" Dalej w koszykówce siedzisz? Bo ostatnie screeny to chyba z tenisem pamiętam...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|