Drizzd91 my sie dzis nie zrozumiemy... dla mnie David zagral zenujaco jak na kogos kto walczy o mastersa... 12 bp miec i nie potrafic wiekszosci skonczyc... zlamac na poczatku seta a pozniej oddac dwa swoje kolejne serwisy.... nie wyglada to najlepiej w porownaniu do Melzera ktory moment kryzysowy mial jeden, przy *4-3 w drugim secie gdy juz myslal ze mecz sie sam zakonczy... dlatego tez Melzer mnie bardziej przekonuje ale odpuszcze go chyba jednak poniewaz pamietam co gral z Nadalem i co gral dzien pozniej
Meldunek: 07/04/2010
Originally Posted By: Boubson
Drizzd91 my sie dzis nie zrozumiemy... dla mnie David zagral zenujaco jak na kogos kto walczy o mastersa... 12 bp miec i nie potrafic wiekszosci skonczyc... zlamac na poczatku seta a pozniej oddac dwa swoje kolejne serwisy.... nie wyglada to najlepiej w porownaniu do Melzera ktory moment kryzysowy mial jeden, przy *4-3 w drugim secie gdy juz myslal ze mecz sie sam zakonczy... dlatego tez Melzer mnie bardziej przekonuje ale odpuszcze go chyba jednak poniewaz pamietam co gral z Nadalem i co gral dzien pozniej
jako ze wyjatkowo lagodne jest me oblicze na kacu i potrafie zrozumiec gdy wiekszosc mowi Llodrze STOP wiec odpuszcze dziekujac Wam ze nieglupimi argumentami mnie do tego przekonaliscie...
i kurde nie ma co pograc... choc o to olsnila mnie pewna mysl... ze jak sie Nikusiowi chce to on potrafi... h2h 8-1 z Berdziem... wczoraj imponujaco odprawil Brazylijczyka... mimo ze sam gralem we wtorek na Berdycha i glosno wolalem innych za soba (nie posluchaliscie ) to jednak twierdze ze Nikusiowi moze sie chciec ciut bardziej... i najwazniejszy argument - Nikusiowi nie oplaca sie odpuszczac spotkan w ktorych nie jest faworytem
Meldunek: 07/04/2010
Originally Posted By: Boubson
jako ze wyjatkowo lagodne jest me oblicze na kacu i potrafie zrozumiec gdy wiekszosc mowi Llodrze STOP wiec odpuszcze dziekujac Wam ze nieglupimi argumentami mnie do tego przekonaliscie...
i kurde nie ma co pograc... choc o to olsnila mnie pewna mysl... ze jak sie Nikusiowi chce to on potrafi... h2h 8-1 z Berdziem... wczoraj imponujaco odprawil Brazylijczyka... mimo ze sam gralem we wtorek na Berdycha i glosno wolalem innych za soba (nie posluchaliscie ) to jednak twierdze ze Nikusiowi moze sie chciec ciut bardziej... i najwazniejszy argument - Nikusiowi nie oplaca sie odpuszczac spotkan w ktorych nie jest faworytem
mozna gdybac kto wygra sa argumenty za Melzerem i za Ferrerem. Przeciwko Ferrerowi napewno jest fakt ze gral wczoraj do poznej godziny, teraz ma malo czasu na odpoczynek za 1-2h spotkanie, spotkanie z Wlochem Ferrera nie bylo takie zle (widzialem drugiego i trzeciego seta) duzo przebijanki, taka gra bardziej na maczke niz na hard, ale niektore akcje ofensywne i defensywne Fogniniego pierwsza klasa, skroty, lobby od czasu do czasu, bardzo ladny winners ale ze wloch nieregularny i ze ma slaba psyche w najwazniejszych momentach to wynik taki a nie inny. A Melzer, to chodzaca bomba kazdy pamieta spotkanie z Monaco czy final w Wiedniu, co jak co ale Melzer nie lubi grac z przeciwnikami ktorzy sa bardzo regularni(wyjatek z Nadalem co mial wtedy dzien konia).
numer kuponu 413000200066832925 status przegrany data zawarcia 10/11/2010 18:56:21 data wyniku 11/11/2010 stawka 300.00 zł ilość kombinacji 1 wartość kuponu 300.00 zł systemy brak przewidywana wygrana 1945.70 zł
534 Wolverhampton-Arsenal KZ 2 1.25 P 1 2, 20, 12 + 1398 AC Milan-Palermo KZ 1 1.20 P 2 1, 10, 12 + 1397 Lecce-Inter M. KZ 2 1.00 P 3 n N 7327 Asseco Prokom Gdynia-Partizan KZ 1 1.40 P 4 2, 20, 12 - 7559 Rivas Ecopolis-Ekaterinburg KZ 2 1.35 P 5 2, 20, 12 + 8092 Rzeszów-Kędzierzyn Koźle 1 1.60 P 6 1, 10, 12 3:2 + 1399 AS Roma-Fiorentina KZ 1 1.30 P 7 1, 10, 12 +