#3881797 - 20/05/2010 22:23
Re: W co warto dziś inwestować? [7]
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/02/2003
|
mura jak tam Twoje wydmuszki jupiter czy vistula bo takich spolek to nie masz prawda ? ASTRA ING No nie gorzej jak twoje pewki Eldo do niedawna Stark i Gant co to mialeś nieoddawać po mniej niż 15gr i 40zł hehe bez urazy, ale nie lubie takiego cwaniactwa. Kto pisał nie tak dawno żeby Ganta po 23 brać
|
Do góry
|
|
|
|
#3881804 - 20/05/2010 22:29
|
old hand
Meldunek: 30/10/2004
|
mura jak tam Twoje wydmuszki jupiter czy vistula bo takich spolek to nie masz prawda ? ASTRA ING Eldo jak kolega wyzej napisal "cwaniakujesz"!:) starkdel polecales,kupowales po 10gr a sprzedales po 5(gdy pisales po tyle wtedy chodzilo kupno).Jak widac -50% wiec "z czym ty pijesz" do Mury,ile to % jupiter czy tez vistula poleciala?
|
Do góry
|
|
|
|
#3882193 - 21/05/2010 02:08
[Re: Radmanovic]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
spokojnie Panowie jeśli ktoś poczuje się przez to lepiej, to napiszę, że straciłem troche wirtualnego cashu ostatnio i nie tylko - lwia czesc pozycji zamkykałem w tym tygodniu, ot taki kaprys. a jak ktoś mi nie wierzy to moge napisac, ze jutro pewnie będzie jeszcze taniej a zamykałem niektore ze stratą. jak dużą, pozostawie tylko w Waszych głowach, dumajcie jakieś zaskórniaki mi zostały na złoty strzał! oczywiscie jesli ktos przegrał ostatnio kase, to chocby mial wytapetowana sciane moimi postami to jest winien zrobic sobie rachunek sumienia czyja to wina ja doskonale wiem, że człowiek moze innemu wybaczyc wiele, ale stratę pieniędzy wielu nie przełyka. nauczyłem sie już z tym żyć, bo widziałem zdruzgotanych ludzi, ktorzy umoczyli sporo i nawet dzis liczą na cuda, bo mają jeszcze akcje z górki ostatniej hossy nie jestem hegemonem finansjery i pewnie nie będę nim nigdy, jeśli mogę być dla niektórych antywskaźnikiem to również jest mi niezmiernie miło co nieco miałem napisać, ale ugryzłem się w język! do meritum, zgodnie z zapowiedziami --> http://yogistone.blogspot.com/ to będzie takie sobie pisanie, tak o dzienniczek/analizy/pierdoły ... z czasem dojdzie do dużych zmian technicznych, merytorycznych, na razie sobie raczkuje i pluje na śliniaczek ale miało być to jest i basta. jak coś jest kontakt mejlowy, kto chce zaglada, komentuje, jest mój mejl podany, może kiedys uda sie zrobic jakis biznes usrael juz niemal na wsparciach z lutego, to szalenie ważny poziom. być może niedlugo odpuscimy sobie akcje na dlugo i zajmiemy sie monetami albo innym inwestowaniem alternatywnym tak czy inaczej, pozdrawiam! niech kasa będzie z Wami!
|
Do góry
|
|
|
|
#3882208 - 21/05/2010 02:19
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Stark byl moją porazka do czego sie przyznalem , nikt nie jest prorokiem i na gieldzie kazdemu zdarzaja sie wtopy Ganta wywalilem ostatnio i zmienilem na ing , ale wywalilem z zyskiem natomiast Jako jedyny tutaj podalem trafna prognoze glebokiej korekty w maju i zjazdu na Edku i mam byc z czego byc zadowolony , to samo dotyczy mojej gry na dolarze , nie wspomne nawet ile tu trafnych prognoz podalem wczesniej i troche ludzi dzieki mnie tu zarobiło , nazywacie to cwaniactwem Wasza sprawa bujajcie sie sami z waszym jadem To był mój ostatni post tutaj w tym temacie POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#3882343 - 21/05/2010 03:17
|
old hand
Meldunek: 30/10/2004
|
Stark byl moją porazka do czego sie przyznalem , nikt nie jest prorokiem i na gieldzie kazdemu zdarzaja sie wtopy Ganta wywalilem ostatnio i zmienilem na ing , ale wywalilem z zyskiem natomiast Jako jedyny tutaj podalem trafna prognoze glebokiej korekty w maju i zjazdu na Edku i mam byc z czego byc zadowolony , to samo dotyczy mojej gry na dolarze , nie wspomne nawet ile tu trafnych prognoz podalem wczesniej i troche ludzi dzieki mnie tu zarobiło , nazywacie to cwaniactwem Wasza sprawa bujajcie sie sami z waszym jadem To był mój ostatni post tutaj w tym temacie POZDRO ELDO Tutaj nikt do ciebie (z)jadem nie pisze,kazdy robi bledy,wszystkiego sie nie da przewidziec,kazdy ma za soba i przed soba wieksze,mniejsze wtopy gieldowe.To mysle jest oczywiste i wiadome.Tutaj tylko chodzi o troche pokory,mogles Ty sie przejechac na starku moze i Mura na vistuli czy tez jupiterze.Cos w rodzaju niech pierwszy rzuci kamien ten ktory jest bez winy(czyt.bez wtopki). Zgadza sie jako jedyny podales prognoze glebokiej korekty w maju itd i chwala Ci za to.Wiedzy nikt tu Ci nie odmawia,mysle ze pare osob tak jak piszesz z toba zarobilo. Ciutke pokory i wszystko jest idealnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3882363 - 21/05/2010 03:26
|
Joker
|
Stark byl moją porazka do czego sie przyznalem , nikt nie jest prorokiem i na gieldzie kazdemu zdarzaja sie wtopy Ganta wywalilem ostatnio i zmienilem na ing , ale wywalilem z zyskiem natomiast Jako jedyny tutaj podalem trafna prognoze glebokiej korekty w maju i zjazdu na Edku i mam byc z czego byc zadowolony , to samo dotyczy mojej gry na dolarze , nie wspomne nawet ile tu trafnych prognoz podalem wczesniej i troche ludzi dzieki mnie tu zarobiło , nazywacie to cwaniactwem Wasza sprawa bujajcie sie sami z waszym jadem To był mój ostatni post tutaj w tym temacie POZDRO ELDO POZDRO Tutaj nikt do ciebie (z)jadem nie pisze,kazdy robi bledy,wszystkiego sie nie da przewidziec,kazdy ma za soba i przed soba wieksze,mniejsze wtopy gieldowe.To mysle jest oczywiste i wiadome.Tutaj tylko chodzi o troche pokory,mogles Ty sie przejechac na starku moze i Mura na vistuli czy tez jupiterze.Cos w rodzaju niech pierwszy rzuci kamien ten ktory jest bez winy(czyt.bez wtopki). Zgadza sie jako jedyny podales prognoze glebokiej korekty w maju itd i chwala Ci za to.Wiedzy nikt tu Ci nie odmawia,mysle ze pare osob tak jak piszesz z toba zarobilo. Ciutke pokory i wszystko jest idealnie. przyjmuje Twoją sugestie , gram za duzą kase i pod presją i czasami przez to ponosi mnie i wywalam siebie energie w sposob butny, wiec miejcie to też na uwadze czytając me wypociny mamy odbicie na Edku co tez mi sie udało przewidziec , szalony dzien , Angela na razie uratowała euro jutro dobrze by było co nieco odrobic u mnie na ing no i na wydmuszkach POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#3882458 - 21/05/2010 04:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
mamy odbicie na Edku co tez mi sie udało przewidziec
Zwróć uwagę, że gdybyśmy nie mieli odbicia to też by Ci się udało to przewidzieć. Rację można mieć albo nie. Ale ludzi najbardziej chyba bawi gdy prognozujesz w 2 strony a potem piszesz, że ją miałeś. Trochę więcej dystansu. Nie ma co tak poważnie podchodzić do siebie i do swojej wiedzy. Jeśli grasz za dużą kasę i wygrywasz to po co Ci jeszcze tani poklask? No chyba, że nosisz się z zamiarem napisania książki o tym jak zarabiać na giełdzie albo otwarcia płatnego bloga
|
Do góry
|
|
|
|
#3882467 - 21/05/2010 04:19
[Re: z o ® r o]
|
Joker
|
mamy odbicie na Edku co tez mi sie udało przewidziec
Zwróć uwagę, że gdybyśmy nie mieli odbicia to też by Ci się udało to przewidzieć. Rację można mieć albo nie. Ale ludzi najbardziej chyba bawi gdy prognozujesz w 2 strony a potem piszesz, że ją miałeś. Trochę więcej dystansu. Nie ma co tak poważnie podchodzić do siebie i do swojej wiedzy. Jeśli grasz za dużą kasę i wygrywasz to po co Ci jeszcze tani poklask? No chyba, że nosisz się z zamiarem napisania książki o tym jak zarabiać na giełdzie albo otwarcia płatnego bloga Re: W co warto dziś inwestowac? [7] [Re: ELDORADO] ELDORADO Joker Meldunek: 08/07/2002 Postów: 7025 Skąd: Wrocław dolarek astra oaza spokoju ogolnie : mimo tej czerwieni wokół , twierdze ze przed nami odbicie, mam kase ale i bawi mnie poklask dziwne dla Ciebie studencie ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3882632 - 21/05/2010 05:43
[Re: z o ® r o]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Ja na przykład otwarcie przyznaje, że głupszej transakcji niż moje rekomendowane kupno eur/pln po 3,93 - a potem jeszcze paniczna sprzedaż po 4,20 podczas krachu na Wall Street w tym temacie nie widziałem. P.S. Nadal czekam żeby odkupić po 4,35 Mój giełdowy Guru został.....cinkciarzem Swiat się chyba kończy.......
|
Do góry
|
|
|
|
#3882728 - 21/05/2010 13:38
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
Podoba mi się to co się dzieje teraz z Euro, to tylko wzmocni eurozone i wiarygodność waluty. Gorzej jak by każdy podniósł ręce i się odwrócił tyłem... a tak to mamy silny sygnał od Niemiec, że w całości staną za wspólną walutą i że wyjdziemy z tego mocniejsi. Sygnał jest, ale za nim muszą pójść konkretne działania, bolesne, w dodatku długotrwałe. Szansa na polityczną zgodę na to w tym długim okresie, w kluczowych krajach euro zony jest niewielka. Jest nawet niewielka w samych Niemczech.
|
Do góry
|
|
|
|
#3883582 - 21/05/2010 22:10
[Re: Art300]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Sygnał jest, ale za nim muszą pójść konkretne działania, bolesne, w dodatku długotrwałe. Szansa na polityczną zgodę na to w tym długim okresie, w kluczowych krajach euro zony jest niewielka. Jest nawet niewielka w samych Niemczech. Merkel ma na szczęście mocną pozycję w kraju i nie ma tam jakichś szczekaczy na horyzoncie, którzy chcieliby wyjścia z Euro (czyli de facto koniec tej waluty). Dopóki Niemcy rządzą walutą to będzie ona dobra, jeśli oddadzą władzę w inne ręce to trzeba będzie uciekać od Euro...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|