[QUOTE]Oryginalnie wysłał budowlaniec:
[qb]To ja mam kilka pytań na początek o E-Gold.
Interesuje mnie to ponieważ Gamebookers umożliwia wypłatę kasy na E-Gold. Po przeczytaniu kilku Twoich postów wnioskuję że posiadasz kartę V-Cash poprzez którą wypłacasz kasę z bankomatów. Interesują mnie ograniczenia jakie poiada ta karta tzn.
1. Czy jest to Visa czy Maestro ?
2. Jaką sumę można dziennie wypłacić z bankomatu przy pomocy tej karty ?
3. Czy działa bez problemów we wszystkich bankomatach oznaczonych symbolem Visa/Maestro ?
4. Jakie są prowizje za tranzakcje kartą ?
5. Czy można tą kartą płacić rachunki w sklepie, czy tylko wypłacać bankomatem?
6. Czy ogólnie jesteś zadowolony z posiadania tej karty i e-golda i jakiego rzędu środki posiadasz na koncie e-gold: setki, tysiące, czy może jeszcze więcej dolców.
7. Czy znasz jakieś negatywne opinie na temat e-goldu, czy komuś zarąbali kasę itp.
8. Jak podchodzisz do tematu banków offshore ale takich bardziej znanych jak np. Barclays, Abbey National czy Citibank Singapur. Masz jakieś wiadomości na ten temat?
To wszystko na razie. Temat ten uważam za całkiem trafny. W końcu prawie każdy z tego forum chce zarobić byle się nie narobić. A temat inwestycji offshore choć trochę odbiega od bukmacherki (poprzez gamebookers i egold nawet się zbliża) ale służy podobnemu celowi.[/qb][/QUOTE]No musze pana rozczarowac troszke wyplaty z egold robie przez moneybookers do mbanku
Sa karty typu visa z offshare nie uzywam ich mialem gdzies info Mam zamiar ich uzywac narazie niewiem dokladnie co i jak. Wiem jedno kosztuja okolo 100$ i trzeba miec na koncie drugie tyle ale na korzystnym procencie