Opcje tematu
#42109 - 31/03/2003 15:17 inwestycje offshore - nowy dzial na forum
toro Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
witam po dlugiej przerwie
Tak jak pisze moim celem jest zalozenie takiej wlasnie oraganizaji klubu do inwestowania przez egold w wysoko dochodowe programy w offshore.Wysoki dochod = wysokie ryzyko ale warto
Zajmuje sie tym sie juz troche i jest super.
Zbudowalem serwis ale wybaczcie cienki jestem z htmla ale liczy sie tresc no za niedlugo go skoncze podam link - licze tutaj na wasza pomoc

Jakie zyski 10 - 40 % miesiecznie ale tak w sumie to sie wyciaga 8-12%
no narazie tak ogolnie kto by chcial sie przylaczyc do projektu

Conrad - to jak by bylo z tym dzialem na forum bo sporo jest tematow

pozdrawiam wszystkich i licze na poparcie

Do góry
Bonus: Unibet
#42110 - 31/03/2003 17:47 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Witam,

Dział został otwarty - powodzenia!

Pozdrawiam,

Conrad

Do góry
#42111 - 31/03/2003 21:33 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
Budowlaniec Offline
enthusiast

Meldunek: 08/01/2003
To ja mam kilka pytań na początek o E-Gold.
Interesuje mnie to ponieważ Gamebookers umożliwia wypłatę kasy na E-Gold. Po przeczytaniu kilku Twoich postów wnioskuję że posiadasz kartę V-Cash poprzez którą wypłacasz kasę z bankomatów. Interesują mnie ograniczenia jakie poiada ta karta tzn.
1. Czy jest to Visa czy Maestro ?
2. Jaką sumę można dziennie wypłacić z bankomatu przy pomocy tej karty ?
3. Czy działa bez problemów we wszystkich bankomatach oznaczonych symbolem Visa/Maestro ?
4. Jakie są prowizje za tranzakcje kartą ?
5. Czy można tą kartą płacić rachunki w sklepie, czy tylko wypłacać bankomatem?
6. Czy ogólnie jesteś zadowolony z posiadania tej karty i e-golda i jakiego rzędu środki posiadasz na koncie e-gold: setki, tysiące, czy może jeszcze więcej dolców.
7. Czy znasz jakieś negatywne opinie na temat e-goldu, czy komuś zarąbali kasę itp.
8. Jak podchodzisz do tematu banków offshore ale takich bardziej znanych jak np. Barclays, Abbey National czy Citibank Singapur. Masz jakieś wiadomości na ten temat?
To wszystko na razie. Temat ten uważam za całkiem trafny. W końcu prawie każdy z tego forum chce zarobić byle się nie narobić. A temat inwestycji offshore choć trochę odbiega od bukmacherki (poprzez gamebookers i egold nawet się zbliża) ale służy podobnemu celowi.

Do góry
#42112 - 31/03/2003 21:57 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
Dinero Offline

Meldunek: 02/12/2001
toro ja chetnie bym sie dowiedzial czegos wiecej na ten temat, moze kawalek stronki bys udostepnil lub masz jakies linki ciekawe?

Do góry
#42113 - 31/03/2003 22:00 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Jest kilka stron w necie na ten temat np. http://www.offshore.eurobiz.com.pl/ .

Musze przyznać, że nie dokońca potrafie oszacować ryzyko i skutki prawno-skarbowe takiej inwestycji(?) dlatego jestem sceptykiem.
Chętnie poznałbym opinie osób które biorą udział w takich programach .

POzdrawiam

Do góry
#42114 - 31/03/2003 23:39 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
toro Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo:
[QB]Jest kilka stron w necie na ten temat np. http://www.offshore.eurobiz.com.pl/ .

No powiem tak nie ma zbyt wielu stron z ta tematyka .
www.offshore.eurobiz.com.pl prowadzi pan Kriss jest to solidna i wiarogodna osoba wiec strona jest bardzo w porzadku.

Niestety troche ciezko z nia zaczac wiec coz.
To nowa dzidzna nie ma zbyt wiele informacji to do czego doszedlem za niedlugo ( na dniach )przedstawie . Na www

Do góry
#42115 - 31/03/2003 23:43 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
toro Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał budowlaniec:
[qb]To ja mam kilka pytań na początek o E-Gold.
Interesuje mnie to ponieważ Gamebookers umożliwia wypłatę kasy na E-Gold. Po przeczytaniu kilku Twoich postów wnioskuję że posiadasz kartę V-Cash poprzez którą wypłacasz kasę z bankomatów. Interesują mnie ograniczenia jakie poiada ta karta tzn.
1. Czy jest to Visa czy Maestro ?
2. Jaką sumę można dziennie wypłacić z bankomatu przy pomocy tej karty ?
3. Czy działa bez problemów we wszystkich bankomatach oznaczonych symbolem Visa/Maestro ?
4. Jakie są prowizje za tranzakcje kartą ?
5. Czy można tą kartą płacić rachunki w sklepie, czy tylko wypłacać bankomatem?
6. Czy ogólnie jesteś zadowolony z posiadania tej karty i e-golda i jakiego rzędu środki posiadasz na koncie e-gold: setki, tysiące, czy może jeszcze więcej dolców.
7. Czy znasz jakieś negatywne opinie na temat e-goldu, czy komuś zarąbali kasę itp.
8. Jak podchodzisz do tematu banków offshore ale takich bardziej znanych jak np. Barclays, Abbey National czy Citibank Singapur. Masz jakieś wiadomości na ten temat?
To wszystko na razie. Temat ten uważam za całkiem trafny. W końcu prawie każdy z tego forum chce zarobić byle się nie narobić. A temat inwestycji offshore choć trochę odbiega od bukmacherki (poprzez gamebookers i egold nawet się zbliża) ale służy podobnemu celowi.[/qb][/QUOTE]No musze pana rozczarowac troszke wyplaty z egold robie przez moneybookers do mbanku

Sa karty typu visa z offshare nie uzywam ich mialem gdzies info Mam zamiar ich uzywac narazie niewiem dokladnie co i jak. Wiem jedno kosztuja okolo 100$ i trzeba miec na koncie drugie tyle ale na korzystnym procencie

Do góry
#42116 - 31/03/2003 23:44 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
toro Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[QB]Witam,

Dział został otwarty - powodzenia!

Pozdrawiam,

Conrad

No to sie ciesze przyslij mi jakies szczegoly

Do góry
#42117 - 31/03/2003 23:49 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
toro Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dinero:
[qb]toro ja chetnie bym sie dowiedzial czegos wiecej na ten temat, moze kawalek stronki bys udostepnil lub masz jakies linki ciekawe?[/qb][/QUOTE]Nie zajmuje sie teoria.Ale jest bardzo ciekawa nie powiem nie powiem.Zajmuje sie konkretnymi inwestycjami i % zyskow jestem raczej praktykiem.
Wolnosc finansowa moj cel

Co do podatkow to nie moja sprawa co kto ile i za co placi - kazdy odpowiada za siebie woboc siebie swoich bliskich prawa i ojczyzny.
Na ten temat mozemy pogadac ale kazdy decyduje za siebie :zobacz:

Do góry
#42118 - 01/04/2003 00:03 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
Dinero Offline

Meldunek: 02/12/2001
oki czekam na twoja strone www

Do góry
#42119 - 01/04/2003 01:15 Re: inwestycje offshore - nowy dzial na forum
toro Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dinero:
[qb]oki czekam na twoja strone www[/qb][/QUOTE]Jeszcze troszke cierpliwosci ostatnio kiepsko z czasem do konca tygodnia powinniem wstukac to co ma w zeszytach i powstanie cos z tego ciekawego

Do góry

Moderator:  rafal08