#4153841 - 02/10/2010 21:55
Re: Niższe ligi polskie cz.2
[Re: Geremi]
|
enthusiast
Meldunek: 08/01/2010
|
Izolator nie jest beniaminkiem
|
Do góry
|
|
|
|
#4164067 - 09/10/2010 18:33
[Re: john]
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
IV Liga mazowiecka (północ) Kasztelan Sierpc (7) - Marcovia Marki (8) kurs: 1.90 Dwie sąsiadujące ze sobą drużyny. W tej lidze raczej nie padają remisy. Więc gospodarzom daję więcej szans. Marcovia w środę odpadła z Pucharu Polski (po karnych). Opis meczu Huragan - Kasztelan, Zapowiedź dzisiejszego meczu. Zapytałem ostatnio jednego z zawodników Marcovii jakiego wyniku spodziewają się w Sierpcu i odpowiedział mi: "Raczej wpierdol". Jak dla mnie to kurs jest ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#4190454 - 23/10/2010 18:39
[Re: Legia]
|
addict
Meldunek: 09/06/2010
|
Naprzód Skórzec - Orzeł Wierzbica 2 10/10 1,5
Goście idą jak burza. która to jest liga, te SRÓRCYbyki? bo nie chce mi się szukać post do usunięcia
|
Do góry
|
|
|
|
#4190465 - 23/10/2010 18:41
[Re: john]
|
addict
Meldunek: 09/06/2010
|
Victoria Chróścice - Oderka Opole 1-0
Kompromitacja!!! ta porażka kosztowała mnie ok 11 tys :(((((((((((
|
Do góry
|
|
|
|
#4191296 - 24/10/2010 00:47
[Re: heniutek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
Victoria Chróścice - Oderka Opole 1-0
Kompromitacja!!! ta porażka kosztowała mnie ok 11 tys :((((((((((( no to bardzo bardzo szkoda ale niestety takich rzeczy porostu nie da się przewidzieć dzisiaj już Odra też na wyjeździe 1-5 LEKKO i PRZYJEMNIE kurs identyczny!, ale już drugi raz bałem się podać typ
|
Do góry
|
|
|
|
#4216350 - 06/11/2010 17:46
[Re: Legia]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Patrzę na niższe z mojego regionu i peffą JKS @1.4 wczoraj jeszcze 1.47 (IV Podkarpacka) Każdy inny wynik niż wygrana JKS-u będzie dla mnie mega sensacją. Pompują sie w klubie na awans, Stal mizerie gra totalną. Widziałem Stal w trzech spotkaniach wyjazdowych i litości. W Stali jedynie Nowak prezentuje jakiś poziom, reszta słabo, do tego śmiesznie nieobliczalny bramkarz. JKS równiez 3 razy (2 u siebie, jeden wyjazd). Mają kim grać i spokojnie taki kurs do przyjęcia. Nie zagra Muzyczuk, który dostał ostatnio czerwo a strzela najwięcej bramek. Są jednak inni w miarę dobrzy strzelcy więc nie powinno być źle.
|
Do góry
|
|
|
|
#4542904 - 19/03/2011 18:50
[Re: Platini]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2007
|
Chrobry-Lechia 1 @1.40 Chrobry to najsilniejsza drużyna w całej lidze,posiadają szeroki skład i pod wodzą nowego trenera Mamrota powinni wygrać tę lige w cuglach,w Głogowie organizacyjnie jak i szkoleniowo wygląda to coraz lepiej,jest baza i są pieniądze na 2LIGĘ,nic tylko awansować,w zimie wzmocnili sie Ochotą z Miedzi oraz kilkoma innym graczami m.in z Poloni Trzebnica. Lechia natomiast po bardzo dobrej rundzie jesiennej będą walczyli o maksymalnie środek gdyż odpadł kreator całej gry Kuriata,który zmaga się z kontuzją,to wszystko powoduje ,że kurs na gospodarzy jest jak najbardziej do gry.
Polonia Trzebnica-Twardy Świętoszów 2 9.50/x2 4.75 W Trzebnicy nie dzieje się najlepiej ,w kasie pustawo i znaczne zmiany tak wyglądała zima w Trzebnicy.Do Głogowa przenieśli się trener Mamrot, Suchecki i Stasiak,natomiast Elane Toruń wzmocnił Gul,jakby nie patrzać są to bardzo poważne osłabienia których poczynione wzmocnienia wcale ich nie rekompensują,bo Bąk z Młodego Śląska to chyba bardziej uzupełnienie.Gospodarze za cel na tą runde obierają środek tabeli ,więc sami dobrze znają swoją siłę.Przy tych kursach warto grać na mającego nóż na gardle Twardego , goście solidnie przepracowali okres przygotowawczy i nowi zawodnicy podnieśli jakość gry,Kurs value dlatego polecam na singla.
MKS Oława-Pogoń 1x @1.72 /1 @2.90 W Oławien doszło do sporych zmian,zaufano trenerowi z wrocławskiej okręgówki Sobczakowi,który sprowadził ze sobą Lipińskiego ,ten gracz powinien rozwiązać największy problem MKS-skuteczność,powrócił także z wypożyczenia Gancarczyk.Dobre wyniki sparingów oraz solidne wzmocnienie składu powinno znacznie podwyższyć poziom w Oławie.Z Pogoni odzedł najlepszy strzelec Adamczeski..o gościach mam mało informacji,lecz oni nie palą się do awansu na wyższy szczebel,dlatego walczący o górną połówke MKS powienin zdobyć choćby 1pkt na własnym boisku.
IV LIGA DOLNOŚLĄSKA Orkan Szczedrzykowice-Puma 1 @1.95/1x@1.26 Gospodarze poczynili w zimie bardzo solidne wzmocnienia do Orkana dołączył Rafał Majka który jest dobrze znany z ligowych boisk,oraz Albert Muzeja ze Sparty Rudnej,obaj swoim doświadczeniem powinni znacznie wplynąć na wyniki,doszło równiez paru młodych chłopaków jak przykładowo Dubowski z LDJ Miedzi Legnica,gospodarze posiadają całkiem dobry budżet ,a i ich gra w pierwszej rundzie niebyła najgorsza,gorzej z wynikami,na wiosne CEL jest JEDEN-utrzymanie i aby to uczynić trzeba walczyć w każdym meczu o 3pkt,Puma to zespół bardzo średni,oparty na Tomasz Kosztowniaku na obronie,szalejącym Alane Reszce i skutecnzym Gajosie,nie grają oni nic nadzwyczajnego,ot ligowa średność.Orkan stać tu na 3pkt.
Chrobry II Glogow - Bielawianka Bielawa 1x @1.69 Bielawianka lideruje ale wysoki kurs na gości nie jest przypadkiem,odszedł jeden z filarów drużyny-Peroński,wzmocnienia to tylko juniorzy,o awans będzie ciężko jets sporo urazów w zespole,gra sie niezazębia a wyniki sparingów jak i PP nie wyglądają najlepiej.Chrobry kroczy po awans i mieć drugą drużyne w okręgówce nie przystoi,do tego dochodzi fakt iż szeroki skład zapewnia sporo spadów z pierwszego zespołu,to może być ciężki mecz ze wskazaniem na remis.
Kużnia Jawor-Szczawno Zdrój 1 @1.65 Gospodarze w sparingach spisują się bardzo dobrze i chyba nawet w Jaworze dziwią się takiemu obrotowi sprawy,gdyż pierwsza runda była bardzo przeciętna i ekipa z Jawora walczy o utrzymanie,w zimie doszedł Wójcik co jak na IV ligowe warunki znacząco podniesie poziom obrony Kuźni.Gospodarze są w przysłowiowym gazie i wątpliwe aby Szczawno,które wg mojej opini jest głownym kandydatem do spadku miało tu jakieś szanse.
|
Do góry
|
|
|
|
#4552474 - 23/03/2011 23:20
[Re: mirasPL]
|
addict
Meldunek: 30/11/2004
|
Chrobry-Lechia 1 @1.40 6-0 Polonia Trzebnica-Twardy Świętoszów 2 9.50/x2 4.75 2-0 MKS Oława-Pogoń 1x @1.72 /1 @2.90 1-1 Orkan Szczedrzykowice-Puma 1 @1.95/1x@1.26 4-1 Chrobry II Glogow - Bielawianka Bielawa 1x @1.69 4-0 Kużnia Jawor-Szczawno Zdrój 1 @1.65 4-0
większość meczów zgodnie z planem,Oława była bliska zwycięstwa,raz poprzeczka i fatalny błąd obrony przy stracie bramki to wszystko spowodowało tylko remis... można się dowiedzieć o adres blogu ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4559227 - 26/03/2011 19:09
[Re: mirasPL]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Może kompromitacji znów nie będzie Wisła Puławy - Stal Mielec III liga Podk-Lub (sobota, godz. 15:00)
Główny faworyt do awansu podejmuje ekipę broniącą się przed spadkiem.. Wisła to ułożona ekipa, wzmocniona zimą, solidnie przepracowała wolny czas od ligi i w kolejnym meczu u siebie nie powinna mieć większych problemów z wygraniem. Stal spisuje się przeciętnie, odeszło kilku zawodników i przed tym młodym zespołem ciężki bój o byt. W pierwszej kolejce Stal zremisowała bezbramkowo z Karpatami. Niby była zespołem lepszym ale zabrakło skuteczności. Wisła natomiast wygrała aż 5-2 z innym zespołem przymierzanym do awansu - Siarką. Drużyna z Puław stawiana jest jako faworyt do awansu również z racji tego, że u siebie rozegra praktycznie całą rundę. Tylko raz zagra na wyjeździe (mecz z Poniatową). Kolejnym plusem dla Wisły jest sztuczna murawa na jakiej grają. Już zaczęła się mała wojna w tej lidze - niektórzy twierdzą, że ta nawierzchnia faworyzuje gospodarzy. Dziś nie widzę atutów przemawiającymi za Stalą i naprawdę zdziwię się jeśli Wisła nie wygra tego meczu. Typ: Wisła @1.45
Edited by Platini (26/03/2011 19:12)
|
Do góry
|
|
|
|
#4559306 - 26/03/2011 19:44
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2008
|
Może kompromitacji znów nie będzie Wisła Puławy - Stal Mielec III liga Podk-Lub (sobota, godz. 15:00)
Główny faworyt do awansu podejmuje ekipę broniącą się przed spadkiem.. Wisła to ułożona ekipa, wzmocniona zimą, solidnie przepracowała wolny czas od ligi i w kolejnym meczu u siebie nie powinna mieć większych problemów z wygraniem. Stal spisuje się przeciętnie, odeszło kilku zawodników i przed tym młodym zespołem ciężki bój o byt. W pierwszej kolejce Stal zremisowała bezbramkowo z Karpatami. Niby była zespołem lepszym ale zabrakło skuteczności. Wisła natomiast wygrała aż 5-2 z innym zespołem przymierzanym do awansu - Siarką. Drużyna z Puław stawiana jest jako faworyt do awansu również z racji tego, że u siebie rozegra praktycznie całą rundę. Tylko raz zagra na wyjeździe (mecz z Poniatową). Kolejnym plusem dla Wisły jest sztuczna murawa na jakiej grają. Już zaczęła się mała wojna w tej lidze - niektórzy twierdzą, że ta nawierzchnia faworyzuje gospodarzy. Dziś nie widzę atutów przemawiającymi za Stalą i naprawdę zdziwię się jeśli Wisła nie wygra tego meczu. Typ: Wisła @1.45 Dwie rzeczy, Wisła nie wzmocniła się w przerwie, u3maliśmy tylko skład i to powinno wystarczyć. Druga kwestia, sztuczna murawa jest szybka więc w Puławach powinno podać sporo bramek. Więc overy jak najbardziej do gry
|
Do góry
|
|
|
|
|
|