OET - sorry, ale chyba trzeba coś wyjaśnić.
Za nieuczciwość ?? -1 OK (a jak to Ciebie uszczęśliwi, to może być i z -15, jest mi to zupełnie obojętne) - typ nietrafiony i nie ma o czym gadać - ale gdzie Ty tu widzisz nieuczciwość ??
Po pierwsze - tuż po podaniu tego typu próbowałem to wyjaśnić na #
tenis . Rozmawiałem na ten temat z Gogetem i Fro, i tak naprawdę jedynym punktem odniesienia było porównanie kursów z Profa i 5Dimes. Jakie były kursy u innych buków - nie mam pojęcia. Gdyby okazało się, że jest pomyłka ze strony buka, wycofałbym ten typ. Jednak zdaniem Gogeta i (chyba) Fro kurs w 5D był oki, więc juz go nie zmieniałem. I proste pytanie : czy w ciągu dnia (nocy) kursy nie mogą się tak diametralnie zmienić ? Zwracam uwagę na UD Coronacha - 2.4 na Puertę. W tym samym czasie w STS-ie na Baghdatisa było 2.30. Wniosek prosty - Coronach, jest nas już dwóch nieuczciwych
Na pohybel !
Poza ty ten kurs w 5D wisiał na pewno od 21 i chyba do końca nie uległ zmianie.
Po drugie - nie wiem co było przerabiane w poprzednich edycjach. Bawię się w to po raz pierwszy i to zupełnie przez przypadek. Namówił mnie chyba Fro i potraktowałem to jako zabawę, gdyż na tenisie kompletnie się nie znam. Jednak jak widzę byle głupstwo potrafi przesłonić niektórym trzeźwe spojrzenie na zasadę fair play. To, że w różnych są różne - nawet diametralnie różne - kursy, nie świadczy o błędzie któregokolwiek z nich. Tym bardziej, że Prof po 19 nie zmienia kursów, bo i po co , skoro mecz był nad ranem ? Błędem buka może być np. ustawienie linii w koszu na poziomie 610,5 zamiast 160,5, ale nie to, że inaczej określają szanse na zwycięstwo.
Po trzecie - a co to znaczy, że mi UD nie zaliczą ? A Tobie zaliczyli typy z trzeciego tygodnia, w których nie podałeś typu ?? ( #6 Dechy i #Safina - ja nie wiem, co typowałeś).
I na koniec - zanim zaczniesz ferować wyroki, spróbuj spojrzeć na sprawę trzeźwo - marne trzy czy cztery stówki to nie wszystko.
pozd
...chyba powinienem coś wyjaśnić...
po pierwsze, swoim komentarzem nie chciałem cie urazić, jesli tak się stało to sorki, zreszta dodałem pewien znaczek i myslałemże go zrozumiesz ... no ale trudno
po drugie twoja sytuacja i Coronacha to dwie zupełnie różne sytuacje wszyscy, a przynajmniej tak mi sie wydaje, wiedzieli dlaczego kursy na Puerte tak były zróznicowane w ciągu dnia (to nie była pomyłka buka)
po trzecie gdyby taka zagrywka jaka dokonałes była dozwolona to praktycznie kazdy by sie czaił na takie UD juz nie wspomne o podstawowych kursach i mijałoby sie to z celem gry
po czwarte nie tylko mój #6 ale i #7 typ mógłbyc niejasny, ale znawcy tenisa wiedzieli o co chodzi, bo hc na Deske i Safine z takimi zawodniczkami mógłby oznaczać gre identyczną jak twoja
zatem bez urazy grajmy dalej i skasujcie te niepotrzebne posty bo tylko zaśmiecaja toczącą się rozgrywke