Meldunek: 17/02/2005
Originally Posted By: marzano
gościu przestań pierdolić... pisz co grasz i później chwal się wygranymi. koniec tematu jesteś bajkopisarzem i ściemniaczem i tyle w temacie. nie mam więcej nic do powiedzenia w temacie. z każdego zarzutu wychodzisz "obronną" ręką. bujaj się z taką dyskusją. widzę, że jesteś typem człowieka, któremu jak w twarz naplujesz to powie, że deszcz pada także powodzenia z typami i mega wygranymi.
bez odbioru
ura bura szef podwóra widzę dalej z pianą na pysku...
twoje zachowanie jest żałosne , w co drugim poście piszesz tylko " skończ pierdolić" i "jesteś bajkopisarzem i ściemniaczem "
obejrzyj ten filmik i przemyśl swoje zachowanie ,
kończę tę dyskusję z Tobą tak samo jak kończę ostatni etap gry , życzę Tobie żeby i do Ciebie się szczęście uśmiechnęło ... i żebyś kiedyś wyjął z 400 zeta > 41 000 może wtedy mniej jadu będziesz miał
dziękuję dobranoc ,
Platini wybacz ale w kolejnym poście ten typ bezzasadnie mnie atakuje i zarzuca mi kłamstwo , więcej w polemikę z nim wchodził nie będę to ostatni post , on jest niereformowalny nie ma co z nim dyskutować w myśl zasady nie rzucać pereł przed wieprze bo ten typ i tak tylko tylko potrafi obrażać i nic więcej.
kończe ten wątek
_________________ Chyba każdy już napisał co chciał. Koniec tej dziecinady
Nie rozmywając tematu pozytywnie pokazała się nasza reprezentacja w meczu z Jułesej, choć nie brakło kopania się po głowach, pomału kształtuję się ta nasza drużyna
Wracajac troche do tematu to dzieki MC Dziarz za jedno:
za zainspirowanie do nowego sposobu gry tj. Ako z handicapow nawet ok. 1.50 ( po co wieksze) lacznie i przylozyc grubiej. W sumie nie probowalem tak grac, tzn. gralem Handi, ale zawsze musialem miec AKO .2.0 minimum, a czesto wlasnie na tym ostatnim dolozonym meczu sie wykladalem. Wiadomo ze takimi stawkami nie pogram jak Ty, ale na pewno duzymi jak na moj budzet.
Nawet nie musza to byc teoretycznie Handicapy...moze byc 1,x,2
Nadszedl czas proby. Wczoraj weszla Hiszp+Port... W weekend tez cos zagram ale wiekszy stake.
Wracajac troche do tematu to dzieki MC Dziarz za jedno:
za zainspirowanie do nowego sposobu gry tj. Ako z handicapow nawet ok. 1.50 ( po co wieksze) lacznie i przylozyc grubiej. W sumie nie probowalem tak grac, tzn. gralem Handi, ale zawsze musialem miec AKO .2.0 minimum, a czesto wlasnie na tym ostatnim dolozonym meczu sie wykladalem. Wiadomo ze takimi stawkami nie pogram jak Ty, ale na pewno duzymi jak na moj budzet.
Nawet nie musza to byc teoretycznie Handicapy...moze byc 1,x,2
Nadszedl czas proby. Wczoraj weszla Hiszp+Port... W weekend tez cos zagram ale wiekszy stake.
Jak masz dużo kasy na zbyciu to możesz się tak bawić. Ale generalnie grając tak jak McDziarz w długim terminie przegrasz. To jest sport i niespodzianki się zdarzają, często w najmniej oczekiwanych meczach. Żeby czerpać z bukmacherki jakieś pieniądze nie można grać raz za 5.000, by za chwilę przyłożyć za 20.000. Nie tędy droga, tu nie ma żadnego zarządzania kapitałem. A bez tego jesteś z góry skazany na porażkę.
nie zgodze sie z Toba. Ja mowie o rozsadnym stawkowaniu wlasnym kapitalem, a prawdopodobienstwo trafienia bedzie wieksze. Kazdy gra jak uwaza. To ktoredy droga wg. Ciebie?
- U nich też jest ręcznik - rzucił Jóźwiak. - Ale nasz jest za pięć stówek Mareczku - szybko zripostował działacz znicza. Na tym rozmowa się skończyła.
kfjatek jak Ty z perspektywy fana Lecha oceniasz obecną formę Lecha ?
oglądałem dwa ostatnie mecze z Bełchatowem i Zagłębiem i musze powiedzieć że Lech wygląda koszmarnie na obecną chwilę.
Nie chcę być złym prorokiem ale wszystko na to wskazuje że czeka was fatalna seria, wg Ciebie warto grać na porażki Lecha , ewentualnie , x2 czy jakiś inne progresje ?
gołym okiem widać że zawodnicy nie mają sił. przecież już z Legią w 2ej połowie nie było widać różnicy że Legia ma jednego mniej zawodnika. Z Bełchatowem i Lubinem w pierwszych połowach Lech nie pozwalał na zbyt wiele tym drużynom, natomiast w drugich połówkach już Poznaniacy byli totalnie tłamszeni i gnieceni.
I jak widzisz szanse Lecha w najbliższym meczu z MC , wg mnie zerowe szanse macie na remis.
najbliższe mecze Lecha to może być ciężki okres dla fanów Kolejorza, może choć nie musi...
21.10 Man City – LECH, 24.10 Górnik – LECH, 27.10 Cracovia - LECH, 31.10 LECH – Wisła, 04.11 LECH – Man City, 07.11 Ruch - LECH, 10.11 LECH – Polonia W., 13/14.11 LECH – Lechia
I jak widzisz szanse Lecha w najbliższym meczu z MC , wg mnie zerowe szanse macie na remis.
Ja może fanem Lecha nie jestem, ale gołym okiem to widać nie brak sił u zawodników Lecha, a brak chęci i motywacji na ligę. Wygrana z Salzburgiem i remis z Juve to wystarczające powody żeby dać Lechowi choć trochę szans na remis, bo w tym meczu na pewno dadzą z siebie 100% możliwości. Ligi bym w to nie mieszał.
Meldunek: 30/04/2006
"Profesor Janusz Filipiak, właściciel Cracovii, powoli traci cierpliwość. Nie jest zatem wykluczone, że z posadą trenera pożegna się Rafał Ulatowski - czytamy w "Dzienniku Polskim".
Pojawiły się informacje, że nowym szkoleniowcem Pasów miałby zostać Jan Urban, który ostatnio pracował w warszawskiej Legii. Prezes Cracovii na razie zaprzecza tym doniesieniom."
Legionisci mam juz zaczac plakac na zas ? Czy to dobry pomysl ?
Originally Posted By: craax
Legionisci mam juz zaczac plakac na zas ? Czy to dobry pomysl ?
Ciężko jednoznacznie oceniać Urbana , warto zauważyć że za jego kadencji Legia traciła najmniej bramek w lidze...
W jednym sezonie nie przegrała ani jednego meczu u siebie. Zdobył Puchar Polski , wicemistrzostwo.
Łatwych warunków nie miał > skąpstwo ITI brak jakichkolwiek transferów , ciche puste trybuny z których płynęła ostra szydera na graczy na co bardzo narzekał.
Spójrz gdzie wylądowała część graczy jakich miał do dyspozycji: Smoliński Mięciel 1 liga, jarzębwoski 2 liga.
Jak na potencjał jakim dysponował wycisnął tyle ile się dało z tej drużyny.
Meldunek: 30/04/2006
No gorzej chyba defensywy niz Ulatowski ustawiac sie nie da, do tego warunki w Cracovii ma wysmienite, wszystkiego pod dostatkiem ale oczywiscie z zachowanym rozsadkiem odnosnie wydatkow chorych sum na przereklamowanych pilkarzy z naszej ligi. Poczekamy, zobaczymy, narazie jestem zdezorientowany dlaczego do tej pory nie odbyla sie konferencja majaca na celu podanie informacji o dymisji Ulatowskiego, On ewidentnie nas NIE ULATUJE