Zagłębie - GKS
Paciga,Proszkiewicz i Majkowski - tych hokeistwo tylko zabraknie dzisiaj w GKSie. Trzeba tez zwrocic uwage, na to, ze W sosnowcu pojawiac sie kibice tyscy, wiec z mobilizacja swojej druzyny problemu nie bedzie. Sosnowiec zapowiada wielka walke i mobilizacje, wierzy w swoich kibicow ale ja mam wrazenie, ze druzyna jest rozbita i z taka ekipa jak GKS cieeezko bedzie sie podniesc. Co tu duzo pisac, tyscy przegrali dwa mecze z rzedu i jakos ciezko mi sobie wyobrazic aby przegrali kolejny patrzac na sytuacje u rywali, nic nie kusi grac na gospodarzy a na gosci calkiem sporo.
GKS 3/10 Unia - KTH Krynica Unia podrazniona, Unia u siebie to przesrana sprawa dla Krynicy. Sama ambicja to za malo dzisiaj na punkty. W Sanoku Unia rozegrala wyrownany mecz, ale z relacji wynika ewidentnie, ze przegrali przez indywidualne bledy. Ale nie ma co porownywac Sanoka i Krynicy, ci drudzy to dopiero show zrobili w ostatniej kolejce, 10 bramek straconych na wlasnym lodzie z sredniakiem ligowym chwaly nie przynosi. W Unii zabraknie tylko Modrzejewskiego i Cinalskiego, za to wraca Gabryś. Na pewno tez Unisci pamietaja mecz z Krynicy, gdzie po 2 tercji prowadzili 6-2, zeby zremisowac mecz 6-6 i przegrac w rzutach karnych, to sie na pewno nie powtorzy.
Unia 10/10
Unia -1.5 7/10
Unia -2/5 4/10najwyzej bede plakal Baaaardzo ciekawy mecz w Jastrzebiu, od paru dni mialem w planie na JKH ale dzisiaj moj optymizm juz oslabl i chyba tylko przyjrze sie temu spotkaniu bez jakichkolwiek inwestycji, ktos bedzie to dotykal ?
=============================
Trzymac kciuki za Cracovie wszyscy !!!!!!