Robben czemu grasz za większe kwoty live (takie zdarzenia raczej diwne) a bardziej pewne kupony które podajesz w PP za duzo mniejszą kase ?
siemka
Powiem ci ze sam sobie sie dziwie, jakos na poczatku nie miałem konta w necie (tylko w naziemnych grałem) i nie grałem, lecz tak naprawde po jakims czasie gdy załozyłem konto i wpłaciłem pieniadze, zaczalem najpierw podpatrywac gre under/over i tylko na to czy druzyna strzeli i powiem Ci ze lepiej mi to wychodzi, aniżeli np grac przed meczem dajmy na to za 100zł over 1.5 czy cos w tym stylu. Fakt ze moge wtedy kontrowac w razie co, no ale....zawsze jest te ale.
Przykład wczoraj, byłem pewny Serbów i Brazylijczyków w siate. Lecz zagrałem w necie za 15zł to zas w STSie za 20zł, do tego singla za 100zł na samych Serbów i trzeci kupon Serbia + Brazylia za 100zł, wszystko pieknie siadło.
Powiem szczerze ze lepiej mi wychodzi granie na LIVie i nie podawanie typów w PP, aniżeli jak to robie
Do tego na Livie mi lepiej, bo mozna łapac naprawde dobre kursy (tymbardziej jak sie oglada dane spotkanie). I własnie zastanawiam sie czy tylko i wyłacznie nie grac na LIVIe
Troche skomplikowanie to napisałem, no ale tak jest
Pozdro