Takiego maila dzisiaj rano od nich dostałem... Nie chce mi się studiować regulaminu ale w takiej sytuacji to oni mogą manipulować każdym jednym zakładem... Rogi zagrałem sobie w przerwie meczu (były 4), linia była wystawiona prawidłowo i wynosiła 9.0 Normalna sytuacja, więc o co kaman?!
Witaj Bartosz
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. LB15281059F postawionym po kursie 1.82 na Powyżej 9.0 (Azjatyckie rzuty rożne AC Milan v Panathinaikos). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona na nieprawidłową liczbę i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.22.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365
1.
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. AD77091198F postawionym po kursie 1.80 na Powyżej 8.0 (Azjatyckie rzuty rożne AC Milan v Panathinaikos). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona na nieprawidłową liczbę i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.20.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
2.Dziękujemy za Pański e-mail.
Niestety poyższy zakład został rozliczony rozliczony po mniejszym kursie decyzją taderów i zgodnie z zasadami rozliczania zakładów w przypadku oczywistych błędów.
Niestety nie możemy nic zrobić dla Pana w tej sprawie.
3.Dziękujemy za wiadomosc.
Uprzejmie informuję, iż powyższy zakład został rozliczony po niższym kursie, ponieważ jeden z rzutów rożnych nie został dodany do statystyki na żywo. W związku z tym przez jakis czas wystawione kursy nie pokrywały się z iloscią rzutów rożnych faktycznie wykonanych. W rezultacie, zgodnie z naszymi zasadami zakład został rozliczony po niższym kursie.
Nie wiem o jakim oni bledzie mowia skoro ja to gralem live jakos w 60 minucie i rozne normalnie padaly a nie ze jakis blad. Ale juz sobie odpuscilem to , bo ogolnie bet 365 dobrym bukiem jest. Szkoda tylko , ze najpierw rozliczyli to jako wygrana a po godzinie kase zabrali .
Swoja droga dodam , ze 2 lata temu gralem mecz w kosza live i to jescze na nim przegralem , a tu rano wchodze na mejla i czytam ze cala kase zwracaja bo ten mecz sie wczesniej odbyl !
Swoja droga brawa dla mnie zeby obstawiac mecz co sie odbyl i to jeszcze zle

Zreszta oni tez sie nie popisali.
A keidys mialem fajna opcje w betgunie co sie logowalem to dodawalo sie 4 zl wiec wiele razy sie logowalem jednak jak chcialem wyplacic sie zorientowali i meczyli sie dlugo skad te pieniadze sie braly az im musialem powiedziec to zachowali sie pieknie wyplacili cala kase zysku jakeis 500 zl co ugralem na tych wirtualnych pieniadzach. Ale moze sie tak zachowali bo kilkanascie tysiecy zarobilem w ich pp wiec oni 3 razy tyle gdzies dzieki mnie.