Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#41332 - 01/01/2003 22:59 O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

Mimo, że toto-mixa mam dużo bliżej wolę nadłożyć te pare km. drogi i obstawić w STS.
Powodów ku temu mam kilka:
- chyba jako jedyni z polskich buków wydają tygodnik z pełnymi (prawie) statystykami
- wchodząc do lokalu STS widzimy tablice na których wszystko jest dużo bardziej czytelne, lepiej rozpisane niż u konkurencji
- pracują tam w przeważającej większości (mówię o STS`ach warszawskich) miłe i do tego ładne dziewczyny
- ich lokale zajmują sie wyłącznie zakładami buk. a np. lokal TOTO-MIX w Raszynie dzieli jeszcze kiosko-drogerię (nie da się tam wysiedzieć-smród- dłużej niż 15min.)

Wadą STS jest b.słaba strona internetowa ale to da się zmienić stosunkowo szybko.

Jeżeli macie jeszcze jakieś inne uwagi na ten temat zapraszam na forum.

MOJE OCENY POLSKICH BUKÓW:

STS - :4gw:
TOTO-MIX - :2gw:
PROFESSIONAL - :3gw:

Do góry
Bonus: Unibet
#41333 - 01/01/2003 23:27 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Coś słabo przedstawiałeś te argumenty porównując Mixa z STS. Co do obstawiania mają ładne panie? I tak się często mylą przy wklepywaniu zakładów i jesli zwrócisz jej uwage to sie kwasno popatrzy...Tu więc lepszy jest Toto Mix. Co do tablic to własnie u mnie jest odwrotnie i STS ma beznadziejne tablice,ale tablice to tez zaden argument.

STS jest lepszy według mnie bo ma o wiele bogatszą ofertę i róznorodność systemów.Co do kursów to bywa róznie,ale chyba STS ma lepsze,choc nie zawsze i czasem róznice sa bardzo duże.Przykładem mogą być tu kursy na remisy w NHL.

Ja już dawno podzękowałem za usługi i Mixowi i Profesjonalowi,bo nie ma jak granie u bukmacherów internetowych.Tu nie ma co porównywać...

Do góry
#41334 - 02/01/2003 00:26 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Kapitan Offline
journeyman

Meldunek: 06/04/2002
1. STS - dworzec Katowice, brak tablic z ofeta tylko jakies karteczki na szpilkach na scianach.
2. Profesjonal - 10 metrow dalej - zdecydowaie lepiej na scianach tablice , wszystko jest czytelne i latwo znalesc to co sie szuka
3. Toto-mix - 3 metry dalej - beznadzieja, oferta uboga, i laczenie buka z kioskami jakimis to przesada.

Pozdr.

Do góry
#41335 - 02/01/2003 01:07 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

Meldunek: 09/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ferekene:
[qb]Mimo, że toto-mixa mam dużo bliżej wolę nadłożyć te pare km. drogi i obstawić w STS.
Powodów ku temu mam kilka:
- chyba jako jedyni z polskich buków wydają tygodnik z pełnymi (prawie) statystykami
[/qb][/QUOTE]Chyba zaczeles grac albo tylko grasz w sts i totoMix ,poniewaz w profie owa ulotka tez jest sprzedawan z danymi statystykami ,no jest tylko drozsza
a co do bukow za ogolna charakterystyke:
To sadze ze prof jest najwyzej i ma najwiecej grajacych co moze swiadczyc o tym ze przed swietami otworzyli 5 nowych punktow i chyba bardziej widac czarne na bialym niz czarne na pomaranczowym
STS - napewno jest spora konkurencja co do profa , ale co i jak narazie jest za profem ,niemowiac juz o totomix-ie ktory jest dosc stylu za samym sts:) - a jezeli chidzi o kursy to toto niejeden prezent moze nam sprawic,chodz to sie tyczy wszystkich bukow tylko trzeba byc czujnym

Pozdro

Do góry
#41336 - 02/01/2003 01:59 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
co się tyczy sts'u i profa, to wydaje mi się, że sts jest o wiele bardziej 'rozpowszechniony' i popularniejszy. np u mnie są 3 sts'y, 1 prof, a totomixów-sam nie wiem(1 w centrum miasta, właśnie 'zbankrutował'). a może ktoś z białego mi powie, gdzie są te pieprzone totomixy poukrywane?

Do góry
#41337 - 02/01/2003 02:08 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

Prawda że nie gram długo i często - średnio- 1 w tyg. najczęściej w soboty.
Szkoda mi z deka kaski, ale jak mam już ją wydać to wolę to zrobić w STS.
Może to kwestia przyzwyczajenia bo typ który mnie wciągnął gra TYLKO w STS więc ja robiłem tak samo.
Owszem kilka razy obstawiałem w TOTO-MIX i PROF.
ale jakoś mi nie podpasiły.

Do góry
#41338 - 02/01/2003 02:12 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Sonny Offline
old hand

Meldunek: 09/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler:
[qb]co się tyczy sts'u i profa, to wydaje mi się, że sts jest o wiele bardziej 'rozpowszechniony' i popularniejszy. np u mnie są 3 sts'y, 1 prof, a totomixów-sam nie wiem(1 w centrum miasta, właśnie 'zbankrutował'). a może ktoś z białego mi powie, gdzie są te pieprzone totomixy poukrywane?[/qb][/QUOTE]Tyler powiem ci ,te pieprzone Toto-mixy są jak grzyby po deszczu ,jest ich dużo ,ale znikają też szybko.Na Sienkiewicza był jeden(nie wiem czy to o tym mówisz że zbankrutował) , koło Św.Rocha jest napewno, był na dworcu PKS (nie wiem czy jest),ale najsłynniejszy jest na Mieszka I koło Piastowskiej ,jak masz zły humor to wpadaj zgnić z osoby prowadzącej go.Gruby obleśny typ Rysiek co ma sklep z artykułami papierniczymi.Doradza co stawiać ,ale z niego taki bookmaker jak ze mnie wiolonczelistka.Acha jeszcze się wypowiem na temat który buk dla mnie jest najlepszy-oczywiście STS.Argumenty ,np. kursy z tablic są na kuponie,a w Profie ? sieją lipę i to świadomie.Poza tym niższe kursy na mecze piłki nożnej ,przynajmniej te mecze które mnie interesują.Pozdrawiam iwo:

Do góry
#41339 - 02/01/2003 02:24 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

Swiat Bukmacherstwa
Informacje o firmach bukmacherskich (oraz osobiste doswiadczenia, uwagi, skargi, pochwały, opinie czy sugestie), ciekawe strony internetowe, informacje o obstawianiu :zobacz:

Sadze ze ten opis jednoznacznie wskazuje gdzie powinien byc temat dotyczacy bukow, a atrakcyjne kobiety to na www.freeones.com
Pozdrv

Do góry
#41340 - 02/01/2003 02:31 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Funfel Offline
addict

Meldunek: 21/11/2002
Co do TOTOMIXÓW w Białym, to jest jeszcze jeden na Berlinga (w Pawilonie) tak samo beznadziejny jak każdy inny.

Do góry
#41341 - 02/01/2003 02:42 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Erico:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler:
[qb]co się tyczy sts'u i profa, to wydaje mi się, że sts jest o wiele bardziej 'rozpowszechniony' i popularniejszy. np u mnie są 3 sts'y, 1 prof, a totomixów-sam nie wiem(1 w centrum miasta, właśnie 'zbankrutował'). a może ktoś z białego mi powie, gdzie są te pieprzone totomixy poukrywane?[/qb][/QUOTE]Tyler powiem ci ,te pieprzone Toto-mixy są jak grzyby po deszczu ,jest ich dużo ,ale znikają też szybko.Na Sienkiewicza był jeden(nie wiem czy to o tym mówisz że zbankrutował) , koło Św.Rocha jest napewno, był na dworcu PKS (nie wiem czy jest),ale najsłynniejszy jest na Mieszka I koło Piastowskiej ,jak masz zły humor to wpadaj zgnić z osoby prowadzącej go.Gruby obleśny typ Rysiek co ma sklep z artykułami papierniczymi.Doradza co stawiać ,ale z niego taki bookmaker jak ze mnie wiolonczelistka.Acha jeszcze się wypowiem na temat który buk dla mnie jest najlepszy-oczywiście STS.Argumenty ,np. kursy z tablic są na kuponie,a w Profie ? sieją lipę i to świadomie.Poza tym niższe kursy na mecze piłki nożnej ,przynajmniej te mecze które mnie interesują.Pozdrawiam iwo: [/qb][/QUOTE]Na Mieszka I sam czasami bywam i jest to jeden z nieliczynych Mixów otwartych w niedzielę .Z typów pana Ryśka nie korzystam. Na Jurowieckiej w Jaga Pubie Mixa niestety już nie ma. W centrum Toto-mix można znaleźć na Legionowej w pawilonach . W miarę wypłacalny punkt jest na Bema (kiosk ruchu) przy skrzyżowaniu z Kopernika

Do góry
#41342 - 02/01/2003 04:10 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
niesamowita jest ta efemeryczność toto-mixa!
podsumujmy: bankrut na sienkiewicza, koło św. rocha, pan rysiu na mieszkaI(moze skorzystam z jego porad i się odbiję ), dworzec pks, berlinga(pawilon), bankrut w jaga pub, legionowa pawilony, bema(przy kopernika). łącznie 8!!! i to pewnie nie wszystko! macki totomixa sięgają wszędzie! ratujmy się!

A TERAZ DO WSZYSTKICH Z BIAŁEGO!!! KŁADKA NAD TORAMI OD STRONY DWORCA PKS, NA BUDYNKU DWORCA przy kładce jakies tam szyldy, a wśród nich m.in. 'SEX SHOP DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH'!!! pierwszy raz coś takiego widziałem, ciekawe jaki mają asortyment? a sorry, to nieładnie tak się śmiać .

Do góry
#41343 - 02/01/2003 06:21 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
grabtom Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2002
[qb]niesamowita jest ta efemeryczność toto-mixa!
podsumujmy: bankrut na sienkiewicza, koło św. rocha, pan rysiu na mieszkaI(moze skorzystam z jego porad i się odbiję ), dworzec pks, berlinga(pawilon), bankrut w jaga pub, legionowa pawilony, bema(przy kopernika). łącznie 8!!! i to pewnie nie wszystko! macki totomixa sięgają wszędzie! ratujmy się!

A TERAZ DO WSZYSTKICH Z BIAŁEGO!!! KŁADKA NAD TORAMI OD STRONY DWORCA PKS, NA BUDYNKU DWORCA przy kładce jakies tam szyldy, a wśród nich m.in. 'SEX SHOP DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH'!!! pierwszy raz coś takiego widziałem, ciekawe jaki mają asortyment? a sorry, to nieładnie tak się śmiać .[/qb][/QUOTE]Też to widziałem ten napis Często tamtędy przechodzę

A gram w gamebookers. Przy internecie STS, Prof i TOTOMIX razem wzięci wymiękają.

Do góry
#41344 - 02/01/2003 07:22 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Vipek Offline
old hand

Meldunek: 17/09/2002
[qb]

A TERAZ DO WSZYSTKICH Z BIAŁEGO!!! KŁADKA NAD TORAMI OD STRONY DWORCA PKS, NA BUDYNKU DWORCA przy kładce jakies tam szyldy, a wśród nich m.in. 'SEX SHOP DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH'!!! pierwszy raz coś takiego widziałem, ciekawe jaki mają asortyment? a sorry, to nieładnie tak się śmiać .[/qb][/QUOTE]hehehehehehehee a ja nie widzialem jeszcze tego napisu jutro specjalnie tam sie przejade ...a co do bukow uwazam ze klasyfikacja wedlug mnie jest taka:
#1 Profesjonal
#2 STS
#3 Totomix

Szczesliwego Nowego Roczku

Do góry
#41345 - 02/01/2003 14:48 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
xono Offline
member

Meldunek: 31/12/2002
dla mnie Totomixy to jakieś nieporozumienie u mnie np był (może jescze jest) taki jeden w sklepie-barze można se było piwo wziąć i usiąść przy takim ala barku i potypować w smrodzie z żulami bo tylko tacy tam bywali i stali całymi godzinami z browarem i ramką mocnych, nie wspominając że obstawiający powinnien im na browara odpalić działeczkę uke: uke:
tak więc w klasyfikacji wogóle bym nie uwzględniał totomixa
a sts i prof w zasadzie na równi, z tym że w stsie są bardziej chyba stabilne kursy ale znowu czasami baardzo opuszczają kursy na remisy progresyjne
tak więc
Sts :3gw: +
prof :3gw:
totomix uke:

Do góry
#41346 - 02/01/2003 16:27 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
GerardYo Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
U mnie ze wzgledu, ze zamieszkuje male miasto;) jest jeden TotoMix i jeden STS, Profesjonala to nie ma wogole ( swoja droga mogli by jakiegos zrobic:)). Korzystam z uslug STS, w Totomixie bylem kilka razy przy okazji tego ze jest to skleop hokejowo-sportowy przy lodowisku i raczej mi sie nie spodobal

Do góry
#41347 - 02/01/2003 20:06 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
kiwka Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
w Ostrołece totomix mieści się w sklepie ............
obuwniczym NO COMENTS

Do góry
#41348 - 02/01/2003 22:30 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

Może podłączą sie z TOTO-MIX`em do kibli w metrze.
Tam jest spory ruch.

Do góry
#41349 - 02/01/2003 23:03 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
qlman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/06/2001
Bardzo "oryginalna" lokalizacja toto-mixa jest w gdańsku na ul.Pilotow gdzie zakłady przyjmowane sa w barze szybkiej obługi (nie mylic z piwiarnia ani pubem) a w około unosi sie aromat plackow ziemiaczanych i innych tanich barowych dan.
Czasami niezle sie wkurzyc kiedy jest zamkniete zwaszcza w soboty, kiedy lokal zamkniety np.wesele lub inne okolicznosciowe imprezy

az strach pomyslec gdy kiedys zabraknie kaski na wyplate kuponu i reszte wyplaca np. w plackach ziemiaczanych......

Do góry
#41350 - 03/01/2003 00:32 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
szutek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/09/2002
U mnie z koleji TotoMix BYŁ (zamkneli) w sklepie z czapeczkami i ubraniami. Dodatkowo były sprzedawane prawdopodobnie kradzione telefony komórkowe.

Do góry
#41351 - 03/01/2003 01:18 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
loozik Offline
enthusiast

Meldunek: 22/12/2002
W Bialymstoku mozna bylo obstawiac w sklepie obuwniczym na Sienkiewicza, jednak dokladnie nie wiem co to byl za book, ale chyba TotoMix.
Wpadlem tam przez przypadek, bo z kumplem szukalismy butow i gdy zobaczylem, że mozna obstawiac w takich warunkach to az mi smiac sie chcialo. Wygladalo to tak, jakby obstawianie bylo przestepstwem i grozila kara smierci albo dozywocie. Bylo to ponad rok temu i jestem ciekawy, czy jeszcze mozna tam obstawiac.

Do góry
#41352 - 03/01/2003 03:39 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
grabtom Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cel_tic:
[qb]W Bialymstoku mozna bylo obstawiac w sklepie obuwniczym na Sienkiewicza, jednak dokladnie nie wiem co to byl za book, ale chyba TotoMix.
Wpadlem tam przez przypadek, bo z kumplem szukalismy butow i gdy zobaczylem, że mozna obstawiac w takich warunkach to az mi smiac sie chcialo. Wygladalo to tak, jakby obstawianie bylo przestepstwem i grozila kara smierci albo dozywocie. Bylo to ponad rok temu i jestem ciekawy, czy jeszcze mozna tam obstawiac. [/qb][/QUOTE]Też kiedyś tam zaszedłem Tego punktu już tam nie ma.
Jeden z moich znajomych sam prowadzi taki punkt w wypożyczali kaset video

Do góry
#41353 - 05/01/2003 03:10 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
skottie Offline
veteran

Meldunek: 28/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ferekene:
[qb]Może podłączą sie z TOTO-MIX`em do kibli w metrze.
Tam jest spory ruch. [/qb][/QUOTE]W metrze? Nie wiedziałem , że w Nadarzynie jest metro... Bo w warszawskim metrze ruch nie jest taki duży, bez przesady. Ale pomysł dobry, byłoby mi przynajmniej blisko.
A poważnie rzecz biorąc to należy stwierdzić , że jakośc Totomixów zależy od miasta i lokalizacji.W Wawie jest ładny punkt na dworcu centralnym, ale jak ostatnio zauważyłem zaczeli tam skarpetki tez sprzedawać
Właśnie punkt Totomixa jest najłatwiej założyć, więc wszyscy zakładają jako dodatek do innej działalności licząc na jakies kokosy.
Nie widze celu tej dyskusji- dlaczego ktoś lubi sts czy profa. Bo ładne panie obsługują, bo gazetka fajna, bo blisko ,bo daleko itd itp...
Trzeba korzystać z dobrodziejstw wszystkich buków. Stawiac tam gdzie akurat na nasz typ dają lepszy kurs- bo na tym to polega.
A tak w ogóle to polskie buki są do bani- 10% podatek odstrasza tylko klientów. Duża część ucieka do internetowych i mają rację.
Więc przestańcie dyskutować o tym który buk ma ładniejsze tablice czy dupcie za ladą wklepujące cyferki, bo jak się nie umie grac to żadna różnica kogo się sponsoruje
nara
scottie

Do góry
#41354 - 06/02/2003 19:03 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
vodzior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/05/2002
witam

szefowie STS wpadli na wspanialy pomysl dorzucajac kolejna oferte - mozna grac underki/overki w europejskich ligach pilkarskich czyli ilosc bramek w meczu(0-2 albo 3 i wiecej), tym sposobem napewno zyskaja wieksza ilosc graczy (oferta na ten tydzien weekend jest bardzo bogata)co wy na ten temat sadzicie :zobacz: bo jak dla mnie rewelacja

pozdrawiam iwo:

Do góry
#41355 - 07/02/2003 01:36 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
basajew Offline
stranger

Meldunek: 22/01/2003
Mój ranking:
1-sts
2-pro
3-toto-mix
Pod wzgnędem jakościowym profesjonal w gdyni bije sts na głowe(estetyczne tablice, telewizory, wywieszki z wynikami do tyłu, dużo kszeseł do sziedzenia). Nie mają jednak jednego. Ładych klikających pań, same brzydule uke: . Dlatego gram w sts . Toto-mix totalne dno uke:
Pozdrawiam.Nara.

Do góry
#41356 - 08/03/2003 14:50 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

No cóż widze, że wszyscy najeżdzaja na Toto-Mixa. Wiec ja cos powiem cos innego. Choc mam najblizej do stsa to i tak wole pojechac do mixa gdyz tam ( przynjamniej u mnie) sa bardziej przejzyste tablice. W stsie zanim sie polapie o co biega to z 30 minut zejdzie. Chodzi mi o to ze tam oferta jest chyba wypisywana raz na kilka dni. Np kilka tygodni temu chcialem w stsie zagrac w skoki no i wchodzie patrze sa no ale jak sie okazalo byly na dzien wczesniejszy. A w TOTO - MIXIE codziennie jest oferta wypisywana. Fakt nie twierdze ze mix jest najlepszy ale jak dla mnie jest lepszy od stsa. Nie porownuje profesjonala bo nigdy tam nie gralem. No i patrzac na mozliwosci obstawiania to Mix rowniez tu wygrywa z stsem bo mozna obstawiac wszystkie mozliwe wyniki: 1,0,2,10,02,12:)
Tak wiec podsumowujac wcale mix nie jest taki zly tylko porostu ludzie sie do niego uprzedzili i wygaduja rozne niestworzone rzeczy. Tak wiec niech kazdy lepiej gra w tej firmie bukmacherskiej w ktorej gra i niech nie oczernia nie znajac realiow innych bukmacherow
Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych

Do góry
#41357 - 08/03/2003 19:28 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
darius Offline
journeyman

Meldunek: 14/08/2001
chyba zbytnio sekujecie totomixa. zależy kto czego szukau buka ale dla mnie totomix ma ogromnego plusa za handicapy, u/o i h2h na nba, czego ''wielki'' sts jeszcze się nie
dorobił. generalnie pomarańczowi, ale i prof
mają bogatszą ofertę ale ile procent (promili?) graczy obstawia stale jakieś ligi bengalskiego żużla, ósma austriacką hokeja na wrotkach
i piątą ligę ping-ponga islandzkiego ? albo kursy na u/o nba w profie -1,8 !!! zwykłe zdzierstwo, tudzież granie w profie systemami - nikt chyba
o tym nie wspomniał - system 3z4 za max.20 zł - śmiech na sali.

jest też coś innego za co warto odwiedzać totomixa - mają fantastycznych
oddsmakerów, którzy uwielbiają rżnąć swoją firmę i dorabiać na boku -
ok. 1,5 miesiąca temu w meczu nba miami-detroit można było zagrać o/u z
linią 176 gdy na świecie była 166, albo ostatnio, co prawda ciężko było z
tego skorzystać bo jak sami zagrali to zablokowali, wystawili na konkurs
MŚ na skoczni k-85 bachledę z kursem 1,9 że będzie poza pierwszą dwunastką!

Do góry
#41358 - 11/03/2003 21:24 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
STS
pilka reczna niemcy
402 20:00 Pfullingen - Lemgo 1.15 10.00 5.50 !!!!
pewnie i tak nie ma sie z czego cieszyc bo beda zwroty ale sprobowac mozna

Do góry
#41359 - 11/03/2003 21:33 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Padre Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda:
[qb]STS
pilka reczna niemcy
402 20:00 Pfullingen - Lemgo 1.15 10.00 5.50 !!!!
pewnie i tak nie ma sie z czego cieszyc bo beda zwroty ale sprobowac mozna[/qb][/QUOTE]W Wawie juz zablokowane, i tak jak napisałeś prawdopodobnie będzie zwrot, aczkolwiek jak miałbym to na kartce to by się z nimi kłócil bo to ich babol.

Pozdrawiam.

Do góry
#41360 - 11/03/2003 21:38 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Padre Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
Według mnie najlepszym z "uliczników" jest Betako, plusy: najszersza oferta, można chlapnać piwko i zapalić pecika przy skreślaniu talonu, mozliwość grania koni i piesków, minusy: mało punktów i tragiczne kartki.

Pozdrawiam

Do góry
#41361 - 22/03/2003 17:15 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Grał już ktoś w Totomixie systemem Totomix Open?
http://www.toto-mix.pl/ligii/tmixgranew.php
Tutaj oferta jest całkiem całkiem, ale mam zamknięty Totomix i nie sprawdzę o co biega...

Do góry
#41362 - 22/03/2003 23:42 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Szopa Offline
addict

Meldunek: 24/02/2003
Ja mam takie male pytanko... Jak to jest w regulaminie jezeli:

Stawiam pozycje w koszu np. Bryant - Magette KL 1. Bryant rzucil wiecej pkt, bo... przeciwnik nie zagral ani minuty. Co w takim przypadku? Pojedynek sie nie odbyl w sumie, ale zwrot to debilizm... Moze mi ktos wyjasnic?

Do góry
#41363 - 02/04/2003 16:29 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

mam pytanko:
czy jest jakas minimalna stawka w sts na zakład kombinacyjny??
jesli tak to jaka

Do góry
#41364 - 03/04/2003 17:37 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
Heh... Jak można narzekać na Toto-Mix'a skoro wystawia takie smakowite kursiki, że najpewniej na całym internecie takich nie znajdziecie: Olisadebe i Raul po 3,20 :zobacz:

Do góry
#41365 - 03/04/2003 17:38 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Yzerman Offline
veteran

Meldunek: 31/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał suby:
[qb]mam pytanko:
czy jest jakas minimalna stawka w sts na zakład kombinacyjny??
jesli tak to jaka[/qb][/QUOTE]chyba 2 PLN

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08