Legia wcale nie zagrała tak źle jakby wskazywał wynik.
Po prostu Polonia była dobrze ustawiona i czekała na błędy w obronie Legii. Po pierwszym golu to już poleciało.
Nie przekreślałbym jednak szans Legii na mistrzostwo - dajmy im jeszcze 2 mecze i później będzie można coś powiedziec. Do tego jak połatamy dziurawą obronę - wróci Astiz, Choto to powinno by już dobrze. Martwi jednak brak rasowego napastnika, nawet jeśli Mezenga się sprawdzi to przydałby mu się jakiś solidny konkurent.
Co do samej gry Legii to było przyzwoicie jeżeli chodzi o ofensywę, aż do dojścia pod pole karne. Zadowolony jestem z gdy Manu i uważam,że będzie jednym z najlepszych piłkarzy w polskiej lidze.
Gratulacje należą się jednak piłkarzom Polonii, bo zagrali bardzo dobrze. Każda bramka mogła się podobac i nie były to farfocle
Szacun dla Ebiego (mimo,że nie jestem wielkim fanem jego talentu - powinien więcej zapier...
),że zaraz po wejściu na murawę strzela bramkę i to będąc w trudnej sytuacji - strzał główką pod kryciem. Co prawda bramkarz Legii miał już piłkę na ręce, ale zostawmy całą zasługę za gola dla Smolarka.
PS. End, ja rozumiem że taki gif może Ci sprawiac radochę,ale żeby wrzucac go dwa razy