dobra, coś znalazłem na SF
Oto straszna prawda o najlepszym żużlowcu w historii Polski. Gdy wszyscy kibice Tomasza Golloba (39 l.) marzą, że w tym roku wreszcie sięgnie po upragniony tytuł indywidualnego mistrza świata, jest ktoś, kto zrobiłby wszystko, by tak się nie stało... - Ja nie chcę, aby on został mistrzem świata. Nienawidzę go za to, co mnie i mamie robił - mówi Wiktoria Gollob (12 l.), jedyna córka sportowca. - Nienawidzę za to, że przystawił mamie pistolet do głowy - dodaje. - Nie chcę go znać - wykrzykuje córeczka żużlowca, 12-letnia Wiktoria. - Nienawidzę go za to, że mnie nie kocha. Nic dla niego nie znaczę. Więcej zajmował się synem swojego brata niż mną. Nigdy mnie normalnie nie przytulił. Zrobił to tylko, gdy w domu byli dziennikarze z kamerą. Na spacer poszedł ze mną tylko po to, aby dziennikarze robili nam zdjęcia, jak karmimy kaczki - skarży się. Wiktorii wtóruje jej mama. - Niech ludzie się dowiedzą, jaki naprawdę jest Tomasz Gollob. Ja mogę to wykrzyczeć - mówi nam kobieta. wiecej Super Express