grałem gram i bede grał w betandwin ...największa oferta ...nawet jak zdażają im sie czasem jakies błędne wymiki zaraz nastepnego dnia jest to poprawione nigdy mi ani złotówka z konta nie znikneła a miałem swojego czasu ponad 2500zł na koncie wypłata kaski była bezproblemowa (1500zł)
dla tych baranów co ochrzaniaja betandwin ... ludzie aż żal dupe ściska jak piszecie takie głupoty o zaginionych kuponach o tym ze was oszukali o tym ze inne mecze i wogóle jakies wyssane z palca bajki opoiwadacie
ja zawsze drukuje potwierdzenie zakładu oraz robie 3 screenshoty kuponu z ...moje zakłady..potem klikam sobie na kombinacyjny i robie screen dokładnego zakładu a potem robie screena z "drukuj potwierdzenie" tak wrazie czego ...chociaz jak do tej pory ( a gram u nich już od 11 miesiecy) nie miałem żadnych problemów robienie i zapisanie screena zajmuje 5 sekund
betandwin to zbyt powazny gracz żeby kogokolwiek perfidnie oszukać ... JEżeli macie jakieś dowody na to POKAŻCIE JAKIES SCREENSHOTY LUB COKOLWIEK ale wy nie macie nic tylko jestescie zwykłymi gówniarzami z jakimś kompleksami i którym sie nudzi dlatego powtarzają ze jakiemuś kolesiowi kiedyś gdzieś ktoś iitd...itp...
bajki bajki i jeszcze raz bajki
betandwin to wg nnie bez dwuch zdan najwiekszy i najlepszy internetowy bukmacher na naszej zasranej planecie to tyle z mojej strony