Witam.
Kilka moich zdań na temat dzisiejszych meczyków...
Rumunia v Serbia
Rumunki jak narazie bardzo mi się podobają...Wczoraj miałem szczęście i widziałem w skrótach ich spotkanie z Azerkami... grały naprawdę na niezłym levelu... i przy odrobinie szczęścia mogły wczoraj zrobić psikusa...
Serbki po bardzo dobrym meczu z Niemkami...wczoraj zagrały jakby już po zwycięstwie w I meczu miały awans i w ogóle... Chorwaki to wykorzystały i pokusiły się o największą niespodziankę w dniu wczorajszym... HC jaki wystawił baw wydaję mi się najlepszym rozwiązaniem...
Hiszpania v
BułgariaHiszpanki jak narazie przeciwnik do 'bicia' i myślę że tak zostanie również po dzisiejszym dniu... Wczoraj Bułgarki sprowadzone na ziemię po dość łatwym zwycięstwie Włoszek... Jeżeli chcą jeszcze marzyć o awansie po prostu dziś muszą pokonać zespół Hiszpanii...i myślę że im się to uda.
Włochy v Turcja
Włoszki wielkie faworytki tych Mistrzostw jak narazie nie zaowdą i nie sądzę że dziś mogłyby zrobić nie przyjemną niespodziankę swoim fanom....Tylko kurs troszkę mizerny...
Niemcy v Azerbejdżan
Niemki już wczoraj zagrały na swoim normlanym poziomie...Polki miały spooooro szczęścia że udało się wygrać [chyba każdy oglądał...]. Azerki nic nadzwyczajnego na tych MŚ nie grają...Dla mnie to _no_bet_
Polska v Chorwacja
Polki po prostu jak dla mnie lepsze znaaaacznie od Chorwatek. Po 2 zwycięstwach nasze napewno nie zaprzestają na tym i dziś myślę że odniosą 3 zwycięstwo
Chorwatki w sumie wczoraj pokonały Serbki...ale jednak oglądałem ten mecz cały i stwierdzam że w dniu dzisiejszym nie będą miały za dużo do powiedzenia...
Holandia v Rosja
Rosjanek jak i drużyny Holandi nie widziałem na tych ME. Po wynikach można wywnioskować że będzie to chyba zacięty mecz... Typuję takie 3-1 dla Rosjanek... choć dla Holenderek może to być baaardzo ważny mecz...
===
Najgrubiej...polecam:
Rumunki +2.5 @1.6
Bułgarki @1.3
@2.08bawPolki @1.25 również do jakiegoś combosa można dokleić...;)
Pozdrawiam