Ja też założyłem konto u tego buka. Dostałem cashbacka. Ale jest jeszcze jeden szczegół. Żeby dostać cashbacka trzeba postawić pierwszy kupon z minimalnym AKO 2 wtedy otrzymuje się zwrot stawki. Ale ten zwrot trzeba równiesz postawić w całkowitej wartości i też na kupon z minimalnym AKO 2.
Np. Wpłacamy 30 EUR, stawiamy wszystko na jeden kupon z AKO minimum 2, dostajemy dodatkowe 30 EUR które znowu musimy postawić na kupon z AKO minimum 2. Jeśli wygramy to mozemy wypłacić całą kasę , albo jak kto woli grać dalej. Ja wypłaciłem.
Co do wpłat i wypłat za pomocą karty to nie ma żadnych prowizji.
Ja przy wpłacie kartą musiałem im wysłać skan paszportu albo prawa jazdy oraz mojej karty. Mój brat który też tam wpłacą kartą nie musiałtego robić. Nie wiem, może losują do kontroli czy jak?
I jest jescze coś. Oni tam chyba pracują gdzieś do godziny 22-giej czy mają jakiś taki durny system. I jak np. jakiś mecz na kuponie kończy się po 22-giej to wygraną otrzymuje się dopiero na drugi dzień rano.
Z wypłatą również podobnie. Zlecamy wypłatę na kartę ale kasa dalej jest na koncie. Dopiero po kilku godzinach otrzymujemy info na maila że transakcja została zatwierdzona i kasa poszła.