W zwiazku ze zblizajacymi sie Świetami BOzego Narodzenia chciałbym życzyc mokrego jaja wszystkim modom z tego forum.
Panie Kasa KOCHAM CIĘ!!!Wszytko co chce Ci dać w tych słowach masz!!!!nie wiesz ze cię kocham....ale pamiętaj kocham cie!!Kochałam kocham i bede kochac...Mam nadzieje ze kiedys to zrzumiesz tylko ty misiu!!!!!
Z okazji 12 rocznicy śmierci Pani Genowefie i Ździsławowi życzymy wielu lat spędzonych razem i niech im nigdy promyk słonka nie zgaśnie.
Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz MOderatorze!!!
wszystkiego naj naj pozdro dla kochanej kuzyneczki marlenki ps i jeszcze dodam zyczenia dla dareczki jowitki i jagody kocham was syskich
Choć jesteś bardzo daleko ode mnie,bo aż 1200km,to jednak wiem,ze nasza milość nie jest słabsza,ale jeszcze mocniejsza,uczuciowa i głęboka.Misiek kochamy sie i tak już zostanie i nie skończy sie,dopóki Bóg Opiekunem naszej Miłości..Kocham Cię Rivaldinho!
A wiesz dlaczego jest ok?Bo spędzilam noc z osobą,którą pochochałam nad życie.Nie wyobrażam sobie ani dnia bez Ciebie.Na samą myśl,ze musiałabym żyć bez Ciebie,serce mi sciska z bólu...mój drohi HAZ$
Drogi Maćku ! Z okazji Twoich imienin chciałabym Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia. Dziś są Twoje imieniny, więc życzę Ci wielu sukcesów w życiu, oraz dążenia do swoich życiowych celów. Pozdrawiam. Twoja siostra Asia.
Za wszystkie wspólne chwile, które były bardzo miłe, za lody razem zjedzone i przygody szalone, chcę ci podziękować dziś i powiedzieć, że jesteś słodki ja miś! Z okazji WaLeNtYnEk dla wszystkich moich kumpli i kumpelek: Kini Karolince Oli Klaudi Karoli
BIszop Nie mogę Ci przesłać róż kwitnących Tylko moc życzeń gorących. Życzę Ci szczęścia, zdrowia i wiele radości Oraz szczęśliwej długiej miłości Niech los z Twoich oczu nigdy łez nie uroni. Niech życie układa Ci się pomyślnie.
Misiek chciałm Ci tylko powiedzieć,ze bardzo,bardzo,bardzo(x100)mocno Cię kocham.Jesteśmy tak bardzo szczęsliwi i wiem,ze nikt nie jest w stanie to zepsuć.Nawet ta nieprzyjemna sytuacja,która ostatnio nastała.Kocham Cię,po prostu Kocham!Twój Pan Ka$a