#386306 - 11/08/2005 18:49
MŚ w lekkiej atletyce Helsinki 2005 cz.2
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Orginalnie napisał: PawkaQuote:
Witam !
W sobotę 6 sierpnia rozpoczynają się w Helsinkach 10 mistrzostwa świata w lekkiej atletyce, potrwają one do niedzieli 14 sierpnia. Z własnego doświadczenia wiem, że powinny one przynieść grającym sporo profitów i satysfakcji. Poniżej trochę przydatnych linków :
Tutaj - oficjalna strona mistrzostw
Tutaj - tegoroczna tabela wyników w poszczególnych konkurencjach
Tutaj - tegoroczne wyniki mitingów organizowanych prze IAAF
Pozdrawiam i życzę sukcesów Pawka z Kielc.
|
Do góry
|
|
|
|
#386307 - 11/08/2005 23:52
Re: MŚ w lekkiej atletyce Helsinki 2005 cz.2
|
old hand
Meldunek: 12/12/2003
|
Simpson- Williamson 1 1.65 10/10 Unibet Po tym co zobaczylem w polfinalach nie wyobrazam sobie innego roztrzygniecia. Simpson wygral swoj polfinal bez wiekszych problemow. Ostatnie 15m. wyraznie zwalnial.Czas w anormalnych warunkach(deszcz)45.53 Widac spore rezerwy .W eliminacjach w duzo lepszych warunkach mial 44.85(Wiliamson 45.97)Obaj wygrali swoje biegi eliminacyjne i raczej te czasy niewiele mowia O ile Simpson w polfinale nie pokazal jeszcze pelni swoich mozliwosci to tego samego nie da sie powiedziec o Williamsonie. Czas 45.65 dal mu ledwo drugie miejsce.Po zacietej walce wygral z trzecim na mecie o 0.01s. bezposrednim awansem premiowane byly tylko dwa pierwsze miejsca. Amerykanin swietnie biegal dwa miesiace temu tu jednak nie trafil z forma. Wychodzi mi ze Simpson powinien byc lepszy o ok. 0.2s A wracajac jeszcze do Pieczonkiny to w finale mozna ja grac w ciemno .Wcale nie dziwie sie ze nie startowala nigdzie poza rosja.Dwa latka mialaby z glowy. Te pryszcze nie pozostawiaja zludzen...
|
Do góry
|
|
|
|
#386310 - 12/08/2005 08:35
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Prosze o podanie kursow z BAW na skok o tyczce pań, bardzo proszę.
|
Do góry
|
|
|
|
#386312 - 12/08/2005 08:50
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Dzieki, a jest zaklad na pobicie rekordu swiata? moglby ktos wklieic? bardzo prosze...
|
Do góry
|
|
|
|
#386314 - 12/08/2005 08:57
|
stranger
Meldunek: 17/11/2004
|
baw Tak - 2,7, nie - 1,35
|
Do góry
|
|
|
|
#386315 - 12/08/2005 09:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Quote:
Simpson- Williamson 1 1.65 10/10 Unibet
Po tym co zobaczylem w polfinalach nie wyobrazam sobie innego roztrzygniecia. Simpson wygral swoj polfinal bez wiekszych problemow. Ostatnie 15m. wyraznie zwalnial.Czas w anormalnych warunkach(deszcz)45.53 Widac spore rezerwy .W eliminacjach w duzo lepszych warunkach mial 44.85(Wiliamson 45.97)Obaj wygrali swoje biegi eliminacyjne i raczej te czasy niewiele mowia O ile Simpson w polfinale nie pokazal jeszcze pelni swoich mozliwosci to tego samego nie da sie powiedziec o Williamsonie. Czas 45.65 dal mu ledwo drugie miejsce.Po zacietej walce wygral z trzecim na mecie o 0.01s. bezposrednim awansem premiowane byly tylko dwa pierwsze miejsca. Amerykanin swietnie biegal dwa miesiace temu tu jednak nie trafil z forma. Wychodzi mi ze Simpson powinien byc lepszy o ok. 0.2s
A wracajac jeszcze do Pieczonkiny to w finale mozna ja grac w ciemno .Wcale nie dziwie sie ze nie startowala nigdzie poza rosja.Dwa latka mialaby z glowy. Te pryszcze nie pozostawiaja zludzen...
======================
Simpsonik me gusta mucho
Pieczonkina za @1.20 - biorąc pod uwagę jej POSTAĆ - w szerokim rozumieniu - granie tego to sadomasochizm .....
Po wczorajszym dniu dziecka dzisiaj bardzo mocno mnie kusi laluchna kanadyjska Crisik 1-2 za @2.0 - za drobne zagram go też na zwycięstwo ( rozkład kursów jak u Gatlinka jesterdej ) . A tak powaznie to szanse według mnie ma ogromne - na pudle to bank - dla mnie 1-2 prawie bank - damy 8/10 .
Teraz młocik
Trudno jak cholera ale przy stawkach 3/10 takie laluchy widzę . M.MONTEBRUM-K.SKOLIMOWSKA KL ( młot K ) 1,70 --- 1,90
Z francuzką Polka przegrała tylko w Paris 2003 ( miała gdzie....) - poza tym rzeźbi babę-chłopa przez całą swoją karierę- nie wierzę,żeby nie rzuciła 73m z hakiem - a to na french big baby na takich zawodach spokojnie powinno wystarczyć .
W profie Moreno z tą samą francuską - też powinno byćgładko i przyjemnie .
Seria srebrnych medali kubańczyków będzie trwać - to dopieprzymy Moreno 1-2 za @1.6 . I jednak postawimy na Isinbajewą Kobiecego Młota - spełnia wszelkie warunki MARKETINGOWE - nie wiem skąd ją wytrzasneli i tak podrasowali - ale skazana po prostu kobiecina na sukces M01 Lysenko 2.3 - nie się jej darzy
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#386316 - 12/08/2005 09:08
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Johnson miał chyba najtrudniejsze warunki (wiatr -1.9 m/s w poprzednich 2-óch biegach prawie go nie było). Wczoraj około północy w BAW kurs na jego zwycięstwo wynosił 4.00 czyli o wiele za dużo. Ale płotki to specyficzna konkurencja gdzie potrzeba wiele szczęścia i perfekcyjnego startu. Może się zdarzyć tak jak wczoraj że ktoś będzie chciał ciągnąć płotek do mety (Hayes; jak wpadała na metę wyglądało to jak w reklamie Żywca -> prawie jak mistrz ). Co do pogody to rano świeciło słońce Daj Boże aby było tak podczas bicia rekordu świata w skoku o tyczce, narazie decyzja o przełożeniu konkursu była jak najbardziej słuszna.
|
Do góry
|
|
|
|
#386317 - 12/08/2005 09:11
|
1
|
Narazie w Helsinkach jest Słońce i jest ciepło
|
Do góry
|
|
|
|
#386321 - 12/08/2005 09:40
|
veteran
Meldunek: 29/07/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#386329 - 12/08/2005 13:52
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2004
|
Zdecydowanie bym to odpuścił... Zarówno jedno jak i drugie rozwiązanie tak samo prawdopodobne... Przypomnijmy sobie różnice w czasach Jędrusińskiego w Jego poszczególnych biegach... Nie stawiam tu na żadne wyniki czasowe w sprintach...
No a pomijając aurę to wierzę, że Doucoure, który jest moim osobistym faworytem tego biegu (biega lekko, ładnie, skutecznie i dobrze technicznie - podczas Golden League bardzo mi się podobał) zmuszony przez Johnsona to dużego wysiłku będzie potrafił wycisnąć naprawdę niezły czas, bo widać, że On lubi się czuć pewnie już na 10 metrów przed metą, więc nie może sobie pozwolić nawet na kilka słabszych metrów i na żadne kalkulacje...
Parę Doucoure - Liu gram mocno, zwycięstwo Doucoure ciut słabiej, ale też gram.
Co do skoku o tyczce to nie ruszam zakładów na rekord świata, ale wcisnę gdzieś Anię Rogowską, bo myślę, że srebro pewne...
Zastanawiam się też nad zagraniem na medal dla Skolimowskiej i chyba spróbuję, bo optymizm trenera Zajcewa musi się z czegoś brać, a faktycznie ciekawie wygląda Skolimowska w parze z Montebrun...
200 metrów kobiet nie ruszam, bo nie czuję tego biegu...
Natomiast na jedno okrążenie zagram gdzieś zwycięstwo Warinera, nawet nie dlatego, że tutaj biega jakoś nadzwyczajnie, ale bardzo mi się podoba Jego bieganie i myślę, że potwierdzi swoje mistrzostwo... Spróbuję też zagrać jedynkę w parze Simpson - Rock, choć kursy marne...
Wczoraj pomimo kilku nieprzychylnych komentarzy dwusetkę wyczułem bezbłędnie, szkoda trochę feralnego trójskoku, na szczęście Gregorio zawalił tylko jeden kombos, tyczka tak jak myślałem nieprzewidywalna, choć zwycięstwo Walkera było blisko...
No nic... Pozdrawiam i będę kibicował przede wszystkimi Doucoure i Warinerowi (oczywiście nie licząc Polek)...
|
Do góry
|
|
|
|
#386331 - 12/08/2005 15:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Narazie pogoda w Helsinkach bardzo przyzwoita.
Delikatnie (2/10) zagram sobię, że Isinbajeva pobije Rekord Świata.
oj TOMO nie codzien skacze sie 5 metrow a co dopiero 5.01 wiec chyba byloby dobrze to przenyslec!!! ale to TWOJ wybor!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#386334 - 12/08/2005 15:43
|
enthusiast
Meldunek: 08/01/2005
|
witam nie mam pojecia o lekkiej ale zagralem takie cos 7225 Rezultat zwyc. R 74.90 ( młot K ) X @99,00 jest to loteria ale jak dla mnie kurs 99 jest przesada, odleglosc 74,90 nie jest przypadkowa wiec sobie zagralem za 0,7l
|
Do góry
|
|
|
|
#386338 - 12/08/2005 17:53
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
zagralem, ze nie bedzie rekordu - byl
nie zagralem, ze wygra Doucoure, a tak myslalem - wygral
co to ma byc? Tak na marginesie to chciwy 2x traci, pognalem jak glupi do profa i skusilem se na ta promocje (moim zdaniem), zagralem to w singlu, nie myslac o tym, ze konkurs moga przelozyc. Prognozy trzymaly mnie przy zyciu, na wczoraj sie sprawdzily i akurat dzis wziely w leb, ech. PS. Janowskiej gratulujemy czasu pon. 4 minut, niestety polska reprezentacja musi sie nauczyc pokory, a nie szumnie zapowiadac jak sa silni i pozniej sie osmieszac.
Uczcie sie rodacy od plywakow!!
|
Do góry
|
|
|
|
#386339 - 12/08/2005 18:18
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/08/2005
|
kurdeeeeeeeeeeee....postawilem ze Trammel bedzie lepszy od Arnolda - no i bryndza, byl tuz za nim. Isinbajewey nie postawilem bo juz wycofali - a szkoda... Polacy maaaaaarnie...Skolimowska dopiero... Zapytam tylko - Gdzie ten "POLSKI DZIEN" serdeczni komentatorzy??
|
Do góry
|
|
|
|
#386340 - 12/08/2005 19:26
|
member
Meldunek: 07/08/2005
|
Wiatam , co sadzicie o Jesien w trojce - kurs 3 w Profie Jesien na dobrym 5 torze z rywalek Piechonkina wyglada bezkonkurencyjnie Glover tez dobrze ( ale mozna z nia powalczyc ) natomiast calkiem przecietnie Demus - 56.63 w eliminacjach w polfinale drugie miejsce 55,00 ponad sekunde wolniej niz Piechonkina .
Dodatkowo wystartuje na 8 torze raczej kiepkim.
|
Do góry
|
|
|
|
#386341 - 12/08/2005 21:57
|
Pooh-Bah
|
Na razie nic jeszcze nie piszę na ten temat choć uważam, że szanse na pierwszą czwórkę są ogromne, a jeśli któraś faworytka zawiedzie (Piechonkina już kiedyś pokazała jak przegrać będąc najlepszą, Demus szczyt formy przygotowała według mnie za wcześnie, poza tym jest ostatnio chyba nieco podłamana po Golden League, a Glover choć mocna, to na Nią akurat duży wpływ według mnie może mieć pogoda, bo psychika też chyba nie jest Jej najmocniejszą stroną) to szanse Ani na medal wcale nie są takie iluzoryczne... Ale czekamy do jutra... Natomiast interesuje mnie to, skąd masz już kursy na jutro, bo ja u żadnego naziemnego nie widzę... A tak a propos - ja stawiam na Holma - cenię gościa zdecydowanie najbardziej, wszyscy straszyli, że zaczął wpadać w dołek, sam się obawiałem, ale wydaje mi się, że tu wcale niekoniecznie trzeba będzie wysoko skakać... Freitag już odpadł, Sokolovsky cieniutko, może padać, mogą być ciężkie warunki, a o psychikę u Holma to akurat się nie obawiam... Myślę, że szanse na drugi złoty medal dla Szwecji w skoku wzwyż bardzo prawdopodobny... A dzisiejszy dzień bardzo ładny. Na szczęście tak się złożyło, że na jednym kuponie był medal Ani Rogowskiej i para Simpson - Rock, ale reszta wspaniale... Wariner i Doucoure przynieśli trochę gotówki, a w kombosach powchodziło kilka par... Szkoda tylko straconych szans Kamili, Ani Rogowskiej,Czapiewskiego i kontuzji Jędrusińskiego, ale cóż... Trudno... Za to wielkie brawa dla polskiej sztafety kobiecej!!! Dobre zmiany, dobre tempo, a ostatnia prosta wręcz fantastyczna... Żeby Kim Gaevert minąć jak tyczkę to naprawdę spore osiągnięcie !!! Jestem pod wrażeniem... A jeszcze trzeba przyznać, że dziewczyna Jędrusińskiego całkiem ładna Pozdrawiam PS. Uther - będę wdzięczny za informacje o tej ofercie...
|
Do góry
|
|
|
|
#386342 - 13/08/2005 04:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
Quote:
Na razie nic jeszcze nie piszę na ten temat choć uważam, że szanse na pierwszą czwórkę są ogromne, a jeśli któraś faworytka zawiedzie (Piechonkina już kiedyś pokazała jak przegrać będąc najlepszą, Demus szczyt formy przygotowała według mnie za wcześnie, poza tym jest ostatnio chyba nieco podłamana po Golden League, a Glover choć mocna, to na Nią akurat duży wpływ według mnie może mieć pogoda, bo psychika też chyba nie jest Jej najmocniejszą stroną) to szanse Ani na medal wcale nie są takie iluzoryczne... Ale czekamy do jutra... Natomiast interesuje mnie to, skąd masz już kursy na jutro, bo ja u żadnego naziemnego nie widzę...
A tak a propos - ja stawiam na Holma - cenię gościa zdecydowanie najbardziej, wszyscy straszyli, że zaczął wpadać w dołek, sam się obawiałem, ale wydaje mi się, że tu wcale niekoniecznie trzeba będzie wysoko skakać... Freitag już odpadł, Sokolovsky cieniutko, może padać, mogą być ciężkie warunki, a o psychikę u Holma to akurat się nie obawiam... Myślę, że szanse na drugi złoty medal dla Szwecji w skoku wzwyż bardzo prawdopodobny...
A dzisiejszy dzień bardzo ładny. Na szczęście tak się złożyło, że na jednym kuponie był medal Ani Rogowskiej i para Simpson - Rock, ale reszta wspaniale... Wariner i Doucoure przynieśli trochę gotówki, a w kombosach powchodziło kilka par... Szkoda tylko straconych szans Kamili, Ani Rogowskiej,Czapiewskiego i kontuzji Jędrusińskiego, ale cóż... Trudno... Za to wielkie brawa dla polskiej sztafety kobiecej!!! Dobre zmiany, dobre tempo, a ostatnia prosta wręcz fantastyczna... Żeby Kim Gaevert minąć jak tyczkę to naprawdę spore osiągnięcie !!! Jestem pod wrażeniem... A jeszcze trzeba przyznać, że dziewczyna Jędrusińskiego całkiem ładna
Pozdrawiam
PS. Uther - będę wdzięczny za informacje o tej ofercie...
Prof ma kursy na 400 m przez płotki
|
Do góry
|
|
|
|
#386343 - 13/08/2005 06:51
|
member
|
Wejdz na strone internetowa Profa
|
Do góry
|
|
|
|
#386344 - 13/08/2005 09:23
|
member
|
W STS - Jesien trojce za 2,3 chyba zarykuje i zagram w Profie po kursie 3
|
Do góry
|
|
|
|
#386345 - 13/08/2005 09:23
|
1
|
Dziś zobaczyłem promocję w BAW na zwycięstwo sztafety 4x400 mężczyzn 1.10 czyli 10% zysku ale szkoda że nie można łączyć z innymi zakładami. Ciekawe w jakim składzie pobiegną w finale, w składzie Wariner, Rock, Jackson, Carter i takiej dyspozycji jaką obecnie prezentują mogliby zaatakować rekord świata. Dodatkowo ładnie wyglądają sztafety USA pań - obie zostały wycenione 1.40. Szanse Jesień na zdobycie medalu są niewielkie ale wszystko jest możliwe, kurs 3.00 w pełni oddaje szanse a nawet jest za niski. Pieczonkina w każdym biegu biegła 'na maksa' a robiła to coraz wolniej, czy jest możliwe aby w tym roku znowu przegrała w spektakularny sposób ? Tak Myślę że Demus jest niedoceniana i wyraźnie oszczędzała się przed finałem. Kciuki będę trzymał za Jesień i dwie amerykanki.
|
Do góry
|
|
|
|
#386346 - 13/08/2005 09:31
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2005
|
A co sądzicie o parze Blackett - Pskit ? Niestety nie widziałem półfinałów.
|
Do góry
|
|
|
|
#386348 - 13/08/2005 10:23
|
old hand
|
Kto nie chce grac Pieczonkiny niech nie gra . Dla mnie nie ma dzis nic pewniejszego . Jiro czy Demus sie oszczedzala ? Niesadze. Biega tu w Helsinkach bardzo ciezko.W polfinale dostala fory od Pieczonkiny na pierwszym plotku a mimo to rosjanka doszla ja bez wiekszych problemow juz na wirazu .Jak Rosjanka ja doszla wyraznie widac bylo ze Demus probuje utrzymac tempo Rosjanki ale sil jej starczylo tylko na 5m. Wystarczy porownac sylwetke sposob biegu na poczatku i na finiszowych metrach .U Pieczonkiny jest to caly czas to samo tempo a Demus przed meta "plywa".Nie ma mowy o oszczedzaniu. Nie wiem czy ogladales mityng w Oslo gdzie Demus potknela sie na ostatnich metrach o wlasne nogi.To nie byl przypadek .
Teoretycznie najgrozniejsza rywalka Rosjanki powinna byc Glover.Teoretycznie bo nie sadze aby babcia Glover byla w stanie pobiec trzeci bieg na przestrzeni kilku dni w czasie ponizej 54s.
Jesien ? Polka niech sie lepiej martwi jak tu nie przegrac z Chinka.
Pieczonkina V 20/10 1.3 expekt
Nie podejmuje sie wytypowania kolejnosci na miejscach 2-4 . Zadecyduje dyspozycja dnia.
|
Do góry
|
|
|
|
#386349 - 13/08/2005 10:50
|
Live fast, die young
|
Demus moim zdaniem nie trafila z forma na mistrzostwa i tyle. Polka podobno w finale ma pobiec zdecydowanie mocniej, przynjamniej jezeli chodzi o rytm krokowy. Przynjamniej tak mowil jej mezunio. Jezeli rzeczywiscie pobiegnie prawie caly dystans na 15 krokach ma realne szanse na rekord Polski, a co za tym idzie na medal. Pechonkina bosko nie wyglada, ale mysle, ze powinna wygrac. Jeszcze jedno od strony formalnej, wiekszosc z Was jest nastawiona negatywnie do Pechonkiny, twierdzac, ze bierze, ze costam costam. Ale skoro nie wpadla to chyba jest to niesprawiedliwe? Na dzien dzisiejszy "piekna" Julia jest czystsza od Gatlina, ktory co nieco gdzies juz tam zaliczyl. PS. Sportowcy, ktorzy nie biora nie maja szans na zloty medal , sprawa tylko, zeby brac z glowa .
|
Do góry
|
|
|
|
#386350 - 13/08/2005 11:06
|
Pooh-Bah
|
Demus biegała dużo i dobrze... na mityngach. Nie wytrzymała i na mistrzostwach jest według mnie przemęczona. Myślę, że w obecnej sytuacji powinna być zadowolona z każdego medalu i zgadzam się, że raczej będzie bronić brązu niż atakować srebro... Piechonkina teoretycznie powinna wygrać w cuglach, ale faktycznie biega cały czas na maksa. Kiedyś to się już na Niej zemściło, więc dziś po tym kursie wolę nie ruszać Jej zwycięstwa. Ale Glover wygląda całkiem nieźle. Myślę, że można spróbować, że będzie w pierwszej dwójce (kurs w profie 1,8). Co do Jesień to realnie patrząc powinna być czwarta lub (przy słabszym biegu) piąta. Ale jeśli faktycznie pobiegnie dobrze swoim rytmem, będzie dobrze trafiać w płotki, to kto wie... W płotkach zawsze ktoś może się potknąć, wywrócić (Hayes), Piechonkina może pokazać, że jest arcymistrzynią od przegrywania najważniejszych momentów, Demus może się załamać jeśli zobaczy, że nie może się włączyć do walki z Glover i Piechonkiną... Kto wie... Gdzieś za drobne może pójdzie, żeby mocniej kibicować Polce...
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#386352 - 13/08/2005 11:58
|
veteran
Meldunek: 19/02/2003
|
Mokoena-Evila 1 @ 1,7 w Unibet. Jedyne niebezpieczeństwo to możliwa słabsza psychika Afrykańczyka, ale różnica między nimi powinna być 15-20 cm. Fin pobił rekord swojego kraju w kwalifikacjach i wątpię, żeby był w stanie skoczyć jeszcze dalej choćby 8,20. A Mokoena powinien skakać >8,30 o ile nie będzie palił skoków.
|
Do góry
|
|
|
|
#386354 - 13/08/2005 13:09
|
Meldunek: 16/05/2003
|
Z oferty Toto :
dubel Jamajka - Francja 1 (1,70) - 4x100 kobiet T.Dibaba - 5000 m win (1,60)
Oglądałem kilka razy wczorajszy bieg eliminacyjny i Jamajki trochę traciły do Francuzek na zmianach. Jeśli dzisiaj choc minimalnie to poprawią, powinny wygrać. Ten bieg będzie powtórką wczorajszego - biegną na tych samych torach, co jest lekkim handi Francji, która goni Jamajkę. Liczę jednak na przemęcznie Arron. Biega tu dość dużo, wczoraj sztafeta i finał 200m.
Natomiast Dibaba już raz pokazała w Helsinkach, że jest w doskonałej dyspozycji i 1,60 na jej zwycięstwo jest chyba lekko zawyżone.
Dołączając się do opinii na temat Demus i Glover, sądzę że jednak jest to no bet. Na pewno ósmy tor Demus nie jest dla niej korzystny, jednak równie niekorzystne może być dla Glover gonienia Pechonkiny. Jeśli się "podpali" i zacznie bic w jej tempie, to różnie może być na finiszu. Takich przykładów na tych mistrzostwach było juz wiele, choćby wczoraj Williamson na 400 m męż.
W STS-ie Kolumbia - Polska 1 (1,60) 4 x 100 kobiet. Nasze już chyba nic nie mogą poprawić - wczorajszy bieg był prawie idealny, a Kolumbijki i tak były trochę lepsze.
pozd
|
Do góry
|
|
|
|
#386355 - 13/08/2005 16:11
|
member
|
A wiec jednak Polka czwarta Amerykanki za szybko pobiegly no trudno, i tak nie zaluje ze zagralem na Polke
|
Do góry
|
|
|
|
#386356 - 13/08/2005 16:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2002
|
Quote:
Tak Demus napewno nie trafiła z formą na mistrzostwa ale uważam że czas w granicach 53.60 - 53.70 da tu złoty medal a granica 54 sekund to będzie już podium.
Ósmy tor nie wiadmo jak bardzo negatywnie wpłynie na wynik Demus, to jest to czego najbardziej się obawiam - prawdopodbnie może źle rozłożyć siły a napewno jest nieprzyzwyczajona do takiego biegania. Widziałem wywiad z Demus zaraz po biegu. Wyglądała na zmęczoną ale kilkadziesiąt sekund po takim biegu trudno nie być wyczerpanym. Powiedziała że jest zadowolona z drugiego miejsca i awansu do finału, na pytanie odnośnie problemów na finiszu powiedziała że nie było tam żadnego problemu i widząc że ma pewne drugie miejsce nie wysilała się.
Rozum podpowiada taką kolejność : Pieczonkina, Glover, Demus, Jesień. Bardzo liczę że amerykanki sprawią tu niespodziankę a "mistrzyni taktyki" mimo że wydaje się nieosiągalna dla innych kandydatek znowu zawiedzie.
Kursy na to zdarzenie są różne ale np bet365 czy willhill które oferowały 1.08 czy 1.12 zdrowo przesadzają. Podsumowując żadna z zawodniczek nie trafiła na mistrzostwa z formą, niewiadomą pozostaje ile każdej pozostało sił.
jiro gratuluje wyczułes - demus zabrała mi 6000 szkoda na maxa --zepsuła mi kupony miedzy innymi z polkami w kosza i tuksarem heh szkoda niestety nie skorzystałem z ostrzerzenia i to moj bład dzisiaj ale nic -ważne zeby dzien byl do przodu choc 100 ana to ciagle jest jeszcze szansa
|
Do góry
|
|
|
|
#386358 - 13/08/2005 19:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/07/2003
|
4x400 Amerykanki tez zdyskwalifikowane ...
|
Do góry
|
|
|
|
#386360 - 13/08/2005 19:11
|
member
|
Macie cos wiecej na temat Piechonkiny dla mnie kwestia wygranej lub przegranej
|
Do góry
|
|
|
|
#386361 - 13/08/2005 19:13
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
qrwa mac ppieczonkina ty pi..... koncze nia kupon na 500zl:(
|
Do góry
|
|
|
|
#386364 - 13/08/2005 19:20
|
member
|
Mistrzyni taktyki i pieknego stylu osobiscie mi wygrywa Jesien w trojce wiec kibicuje za rozwiazaniem korzystnym dla Polki.
|
Do góry
|
|
|
|
#386365 - 13/08/2005 19:27
|
1
|
Amerykańska sztefeta kobiet 4x400 zdyskwalifikowana za przekroczenie lini. Poprzednio zostałem wprowadzony w błąd heh Na oficjalną decyzją w sprawie Pieczonkiny trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Muszą przedyskutować wszystko dokładnie* * słyszałem że ruskie organizują walizkę która ma pójść pod stołem
|
Do góry
|
|
|
|
#386366 - 13/08/2005 19:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Czy Julia Pieczonkina zostanie zdyskwalifikowana? Tak - 1.20 Nie - 4.00 Kontrujcie póki nie jest za późno!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#386367 - 13/08/2005 19:29
|
old hand
|
przyjmiesz mi za 1 000zl?:)
|
Do góry
|
|
|
|
#386368 - 13/08/2005 19:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
przyjmiesz mi za 1 000zl?:)
No skoro Ruskie organizują walizkę to ja w to wchodzę!
P.S. Mistrzostwa dobiegają ku końcowi więc nie poganiajcie nas na Quasi bo zbyt dużego zamętu i tak już nie narobimy.
|
Do góry
|
|
|
|
#386369 - 13/08/2005 20:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Dużą ofertę na skok wzwyż ma expekt.Jak myslicie czy skoczy 232 lub więcej?Mnie sie wydaje że tak-kurs 1.55
|
Do góry
|
|
|
|
#386370 - 13/08/2005 20:35
|
Carpal Tunnel
|
Przepraszam,zapomnialem dopisać faworyt-Holm
|
Do góry
|
|
|
|
#386371 - 13/08/2005 20:37
|
member
|
Spokojnie to dla niego zadna wysokosc
|
Do góry
|
|
|
|
#386374 - 13/08/2005 21:26
|
old hand
|
Ponoc protest zostal odrzucony i mam nadzieje ze na tym ta sprawa sie zakonczy. Zupelnie niespodziewanie przez godzine mialem duzo wieksze emocje niz podczas samego biegu. Nawet nie chce myslec co by bylo gdyby...Na pewno musialbym wymienic klawiature myszke ...a moze i monitor Zawierajac kazdy zaklad oczywiscie licze sie z przegrana ale przegrana w taki sposob boli duzo bardziej.
|
Do góry
|
|
|
|
#386376 - 13/08/2005 21:36
|
Live fast, die young
|
no przeciez piekna byla tu powiedziana z przekasem, a co do Jeleny to mi sie ona tez srednio podoba i to nie tylko, ze pozbawila mnie kasiorki wczoraj . Co by nie mowic, wszystkie dziewczyny (plotkarki) trafily z forma, wbrew naszym oczekiwaniom i odebranie zlotka Ruskiej byloby w taki sposob byloby nazbyt unfair. A Jesieniowa zla nie jest, swoje jeszcze zdobedzie, jak jej zapalu starczy .
|
Do góry
|
|
|
|
#386377 - 13/08/2005 21:42
|
1
|
Quote:
Ponoc protest zostal odrzucony i mam nadzieje ze na tym ta sprawa sie zakonczy.
Jak możesz to podaj źródło. Z tego co mi wiadomo do tej pory to to że protest został uwględniony ale ruskie złożyły odwołanie i od tego czasu jest cisza. Napewno zostanie podany oficjalny komunikat po zakończeniu tej sprawy, na chwilę obecną nie ma żadnego oficjalnego stanowiska.
|
Do góry
|
|
|
|
#386378 - 13/08/2005 21:45
|
member
|
Do jutra chyba wszystko sie wyjasni .
|
Do góry
|
|
|
|
#386379 - 13/08/2005 22:06
|
old hand
|
Na razie posilkuje sie tym co podala gazeta.pl web page Bardziej wiarygodny bylby komunikat na oficjalce iaaf dlatego napisalem "ponoc" Pocieszajacym jest ze na stonie iaaf pieczonkina nadal widnieje na pierwszym miejscu gdy np. przy sztafecie amerykanskiej stoi DQ .Tam jednak sprawa byla bardziej oczywista . Nic czekamy na oficjalny komunikat.Jestem jednak juz duzo spokojniejszy.
|
Do góry
|
|
|
|
#386381 - 14/08/2005 00:18
|
old hand
|
Quote:
Dużą ofertę na skok wzwyż ma expekt.Jak myslicie czy skoczy 232 lub więcej?Mnie sie wydaje że tak-kurs 1.55
No nie zupelnie.. Z tego co widze to ten zaklad jest na to czy skoczy 232cm ale w pierwszej probie. Ewentualnie na to ze pierwsza swoja zrzutke w konkursie zaliczy wlasnie na tej wysokosci - Zalezy ktory zaklad miales na mysli. Jak dla mnie jedno i drugie nie warte grania po takim kursie.
IMO znacznie ciekawsza propozycja jest zaklad na under 235.5 cm Holma w calym konkursie.
Konkurs prawdopodobnie bedzie sie rozgrywal na tych wysokosciach : 2.20 2.25 2.29 2.32 2.34 2.36 Taki jest przynajmniej standard na tego typu imprezach. Po tym co widzialem w eliminacjach nie zdziwie sie jak na 2.34 bedzie juz pozamiatane. Jezeli tak bedzie to nastepna wysokoscia jaka zazyczy sobie stefanek bedzie 237cm co byloby jego rekordem na otwartm stadionie. Nawet gdyby mu przyszlo skakac z rywalami jeszcze na 236cm (Baba? )to i tak jest to juz powazna wysokosc nawet jak dla Szweda.
Stefan Holm - What will Stefan Holm's result be in High Jump Men final?
Under 235.5 cm (including no height) 1.50 8/10 expekt
|
Do góry
|
|
|
|
#386383 - 14/08/2005 07:47
|
Carpal Tunnel
|
Co do wys.232 w expie,to faktycznie chodzi o pierwsza probę-zaklad zbyt ryzykowny.Dzięki za sprostowanie-bylem wczoraj wieczorem trochę nieświeży...
|
Do góry
|
|
|
|
#386384 - 14/08/2005 07:57
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Co do wys.232 w expie,to faktycznie chodzi o pierwsza probę-zaklad zbyt ryzykowny.Dzięki za sprostowanie-bylem wczoraj wieczorem trochę nieświeży...
jak sie oswiezysz to naskrob cos na temat ms w pilce recznej
|
Do góry
|
|
|
|
#386385 - 14/08/2005 09:16
|
member
|
W STS pojawila sie kilka ciekawych propozycji
Rosja - pozostale (4x400m K) 1.15 4.00 Rosjanki sa poza konkurencja jedyna opcja przegranej to DQ
USA - pozostali (4x400m M) 1.05 6.00 Amerykanie sa poza konkurencja jedyna opcja przegranej to DQ
no i najbardziej kontrowersyjna propozycja Polska - do 3.miejsca(4x400m K) 2.00
Rosjanki jak pisalem poza konkurencja walka o medal srebrny i brazowy rozegra sie pomiedzy Jamajkami , Brytyjkami i Polkami .
Jamajki moga byc grozne ale wierze ze sztafeta Polek w skladzie z Jesien powinna pokonac Brytyjki ( Polki w tym roku maja o 1,5 sekundy lepszy czas od Brytyjek )
Co sadzicie o Polkach , ja chyba zagram
|
Do góry
|
|
|
|
#386386 - 14/08/2005 09:28
|
old hand
|
na dzis gram Holma, Radcliffe w maratonie (w tym roku najlepszy czas w sezonie, lepszy o 15' od innych ) oraz Memendez oszczepem triple 8/10
|
Do góry
|
|
|
|
#386390 - 14/08/2005 09:49
|
member
|
Wszystko zalezy od kursow Po ostatniej olimpiadzie nie mam zaufania do Radcliffe ( choc nie zdziwie sie jezeli wygra bo jest faworytka )
Co do Holma jestem pewien ze ponizej 2,34 - 2,35 nie zejdzie ale zbyt dobrze pamietam konkurs GL w Rzymie gdzie Sokolowski skoczyl 2,38 oraz halowe mistrzostwa Europy gdzie Rybakow rowniez skoczyl 2,38 i Holm musial skakac 2,40 . Wszystko zalezy od kursow i od pogody ( czym gorsza tym nizsze skoki i wieksze szanse na wygraa Holma ) osobiscie dla mnie to zbyt loteryjna konkurencja ale Holm jest niekwestionowanym faworytem
|
Do góry
|
|
|
|
#386391 - 14/08/2005 11:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Jak oceniacie szanse Julii Czyzenko na wygrana w biegu na 1500m ?
Z reguły nie obstawiam LA,ale po obejrzeniu biegów półfinałowych wydaje mi się,że kurs 2,00 na Rosjanke jest wart uwagi.
Co na to fachowcy ?:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#386392 - 14/08/2005 12:01
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
wlasnie co do Radcliffe bym sie zastanawial kurs marny a pamietacie jak ostatnio w wielkiej imprezie wypadal - nie dokonczony bieg niepamietam czy to byly mistrzostwa czy olimpiada sorki skleroza mea coulpa
wedlug mnie po jej ostatnich wyczynach okresla jej szanse jak 2/10
|
Do góry
|
|
|
|
#386393 - 14/08/2005 12:28
|
Carpal Tunnel
|
Konkurs prawdopodobnie bedzie sie rozgrywal na tych wysokosciach : 2.20 2.25 2.29 2.32 2.34 2.36 Pytanie do fachowcow-czy rzeczywiście tak będzie,wtedy można zagrać sure między expekt i Unibet-ponad 8%
|
Do góry
|
|
|
|
#386395 - 14/08/2005 12:37
|
old hand
|
Holm - Under 234.5 cm (including no height) 1.70 expekt Holm - 2.35 or higher 3 UnibetWarto to wykorzystac...
|
Do góry
|
|
|
|
#386396 - 14/08/2005 12:48
|
old hand
|
Quote:
Holm - Under 234.5 cm (including no height) 1.70 expekt Holm - 2.35 or higher 3 Unibet
Warto to wykorzystac...
Hehe... chyba przesadzilem ze stawka bo exp mi nie przyjal Moze dlatego ze juz wczoraj poszlo sporo kasy na under 235,5
|
Do góry
|
|
|
|
#386397 - 14/08/2005 15:50
|
1
|
Proponuję pobawić się z BAW na livebetting, dziś chyba jest tam ostra zabawa w biurze . Na początku dali zakłady na wysokość w skoku wzwyż. Najciekawszą opcją był zakład under 8.37 metrów za 2.25 ale tego nie grałem ponieważ prawdopodbnie były zwroty. Później poprawili na 'normalne' wysokości wraz ze zmianą kursów i tak np na under 2.37 m. był kurs 3.5 (chyba nawet wyższy ponieważ była przy tym czerwona strzałeczka ), ja złapałem 3.25 a później czyli za kilkanaście sekund dopiero 2.75 mimo że naciskałem jak było 3.25 ale tak szybko malał że nie dało się tego akceptować LOL Dla przykłady zakład - powyżej 2.41 był wyceniony 1.95 - na początku Za taki kurs mogę ryzykować - będzie z czego kontrować
|
Do góry
|
|
|
|
#386402 - 14/08/2005 17:30
|
Pooh-Bah
|
|
Do góry
|
|
|
|
#386403 - 14/08/2005 17:31
|
member
|
Zeby 2,32 dawalo zloty medal a 2,29 srebrny szkoda nie wykorzystali tego nasi skoczkowie jeden z rekordem sezonu 2,36 drugi z rekordem sezonu 2,30
|
Do góry
|
|
|
|
#386405 - 14/08/2005 18:39
|
old hand
|
No i po mistrzostwach... Wypada tylko zalowac ze ta impreza nie odbywa sie co kwartal bo wtedy o etacie moglbym zapomniec
|
Do góry
|
|
|
|
#386407 - 14/08/2005 20:56
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
jak buki potraktuja dyskwalifikacje CHISZCZENKO???czy zaklady z nia beda wazne i czy bedzie kolejnosc jak na mecie czy tez uznaja ze byla ostatnia???
uznaja ze byla ostatnia
|
Do góry
|
|
|
|
#386409 - 14/08/2005 22:01
|
old hand
|
no faktycznie byly to swietne mistrzostwa i przyniosly duzo profitow szkoda tylko ze na ostatni dzien Holm zabral sporo kasy ale i tak oplacalo sie codziennie od 17 sledzic zawody no i nie mowiac o tym ze lekkoatletyka to dla mnie druga dyscyplina po pilce noznej sporo nerwow o decyzji werdyktu w sprawie Piechonkiny ogolnie juz czekam na nastepne mistrzostwa:) bo na pilce ligowej to ciezko sie dorobic a jak se przypomne konkurs wzwyz to mnie smiech bierze 2.29 moglo dac zloto hehehe gdzie te pojedynki Partyka - Sotomayor
|
Do góry
|
|
|
|
#386410 - 15/08/2005 05:22
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
jak buki potraktuja dyskwalifikacje CHISZCZENKO???czy zaklady z nia beda wazne i czy bedzie kolejnosc jak na mecie czy tez uznaja ze byla ostatnia???
uznaja ze byla ostatnia
no ale expekt uznal pojedynek Chizkenko-Jegorowa jako 1 ciekawe jak zrobia naziemne buki
|
Do góry
|
|
|
|
#386412 - 15/08/2005 05:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
Quote:
jezeli sie nie myle to wszelkiego rodzaju protesty dyskwalifikacje nie maja wplywu na wyniki osiagniete na mecie-jezeli jest inaczej to mnie poprawcie!!!
Mylisz się każda dyskawlifikacja oznacza że jest zawodnik jest traktowany jako ostatni. Czyli u naziemnych w każdej parze będzie zakład przegrany.
|
Do góry
|
|
|
|
#386413 - 15/08/2005 05:43
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
jezeli sie nie myle to wszelkiego rodzaju protesty dyskwalifikacje nie maja wplywu na wyniki osiagniete na mecie-jezeli jest inaczej to mnie poprawcie!!!
Mylisz się każda dyskawlifikacja oznacza że jest zawodnik jest traktowany jako ostatni. Czyli u naziemnych w każdej parze będzie zakład przegrany.
a czym rozni sie regulamin naziemnych od netowych???czyzby az tak sie rozmijaly????
|
Do góry
|
|
|
|
#386414 - 15/08/2005 08:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/08/2001
|
Witam! Wczoraj w Helsinkach zakończyły się Mistrzostwa Świata w lekkiej atletyce. Pora na podsumowania i ocenę. Tak jak w każdej dyscyplinie sportu zdarzyły się niespodzianki : Komarenko - skok wzwyż, Varnik w rzucie oszczepem, dyskawlifikacje i braki awansu do ścisłego finału faworytów poszczególnych konkurencji - cóż to jest piękno sportu. Patrząc z perspektywy naszej reprezentacji to wynik 2 medali trzeba uznać za skoromny, apetyty jak zwykle były większe, ale życie zweryfikowało nasze ambicje. Licząca 45 osób ekipa przywiozła 2 medale to malutko, ale patrząc po wieku i co za tym idzie braku doświadczenia u niektórych to należy uznać te mistrzostwa za udane, bo nasi młodzi sportowcy pokazali, że ambicji im nie brakuje i jeśli będzie im się chciało to możemy w przyszłości mieć z nich pożytek. Teraz pora na podsumowanie z bukmacherskiego punktu widzenia, nie będę pisał ile wygrałem i ewentualnie tym się chwalił bo od razu odezwą się głosy (chociażby antyubek), że to forum to arena do chwalenia się, ale przyznac trzeba że udane one były. Jeśli ktoś chce i ma ochotę zobaczyć to proszę o priva z chęcią pokażę. Ale do rzeczy - patrząc z naszej perspektywy grających to można było znaleźć wiele promocji u różnych buków, pisane o tym było już wielokrotnie. Jestem skłonny postawić tezę, że lekka atletyka to jedna z najbardziej dochodowych dyscyplin, biąca na głowę wg mnie piłkę nożną ( z której się wyleczyłem już dawno). Dla martwiących się, że mistrzostwa świata są co dwa lata chciałbym przypomnieć, że mistrzostwa europy też są co dwa lata, ale w okresach między mś czyli imprezy dużej rangi możemy grać co roku, olimpiada co 4 lta i do tego co rok są mitingi które też są kopalnią pieniędzy pod warunkiem że jak zawsze ma się szczęcie - rzecz jasna. I dlatego niemartwił bym się zawczasu. To na tyle moich przemyśleń i czas do pracy nad lekką bo już w piątek 19 sierpnia kolejne zawody Złotej Ligi w Zurichu, a z Mistrzostwami Świata zobaczymy się za 2 lata w Osace - jeśli rzecz jasna dożyjemy. Pozdrawiam Pawka z Kielc.
|
Do góry
|
|
|
|
#386415 - 15/08/2005 11:57
|
old hand
|
Quote:
Witam!
Wczoraj w Helsinkach zakończyły się Mistrzostwa Świata w lekkiej atletyce. Pora na podsumowania i ocenę. Tak jak w każdej dyscyplinie sportu zdarzyły się niespodzianki : Komarenko - skok wzwyż, Varnik w rzucie oszczepem, dyskawlifikacje i braki awansu do ścisłego finału faworytów poszczególnych konkurencji - cóż to jest piękno sportu. Patrząc z perspektywy naszej reprezentacji to wynik 2 medali trzeba uznać za skoromny, apetyty jak zwykle były większe, ale życie zweryfikowało nasze ambicje. Licząca 45 osób ekipa przywiozła 2 medale to malutko, ale patrząc po wieku i co za tym idzie braku doświadczenia u niektórych to należy uznać te mistrzostwa za udane, bo nasi młodzi sportowcy pokazali, że ambicji im nie brakuje i jeśli będzie im się chciało to możemy w przyszłości mieć z nich pożytek. Teraz pora na podsumowanie z bukmacherskiego punktu widzenia, nie będę pisał ile wygrałem i ewentualnie tym się chwalił bo od razu odezwą się głosy (chociażby antyubek), że to forum to arena do chwalenia się, ale przyznac trzeba że udane one były. Jeśli ktoś chce i ma ochotę zobaczyć to proszę o priva z chęcią pokażę. Ale do rzeczy - patrząc z naszej perspektywy grających to można było znaleźć wiele promocji u różnych buków, pisane o tym było już wielokrotnie. Jestem skłonny postawić tezę, że lekka atletyka to jedna z najbardziej dochodowych dyscyplin, biąca na głowę wg mnie piłkę nożną ( z której się wyleczyłem już dawno). Dla martwiących się, że mistrzostwa świata są co dwa lata chciałbym przypomnieć, że mistrzostwa europy też są co dwa lata, ale w okresach między mś czyli imprezy dużej rangi możemy grać co roku, olimpiada co 4 lta i do tego co rok są mitingi które też są kopalnią pieniędzy pod warunkiem że jak zawsze ma się szczęcie - rzecz jasna. I dlatego niemartwił bym się zawczasu.
To na tyle moich przemyśleń i czas do pracy nad lekką bo już w piątek 19 sierpnia kolejne zawody Złotej Ligi w Zurichu, a z Mistrzostwami Świata zobaczymy się za 2 lata w Osace - jeśli rzecz jasna dożyjemy.
Pozdrawiam Pawka z Kielc.
Hmm...Nie chce byc niegrzeczny ale musze to napisac. Otoz jestem lekko rozczarowany/zawiedziony Twoja postawa Pawka. Sledze tematy lekkoatletyczne od dawna i przynajmniej kilka razy natknalem sie na posty w ktorych dawales do zrozumienia ze lekka przynosi Tobie spore profity. O ile sobie przypominam to rowniez w pierwszym temacie MS ktorego byles zalozycielem rowniez o tym wspomniales. Dlatego z niecierpliwoscia czekalem na jakikolwiek typ podany na forum przez Ciebie ale niestety sie niedoczekalem. Rowniez brakowalo mi postow retooxa ktorego wiedze bardzo sobie cenie .Byc moze nie mial czasu - rozumiem. W Twoim przypadku podwojna szkoda bo jak sam napisales osiagnales spore profity. Nie zebym to negowal czy Tobie zazdroscil ale chyba nie o to tu chodzi . Mysle ze znakomita wiekszosc osiagnela spore profity dzieki wlasnie wspolpracy na tym forum.Moze gdybys byl bardziej aktywny to te mistrzostwa wspominalibysmy jeszcze milej? Kto wie. Wyobraz sobie jak wygladalby ten temat gdyby nie polskignom,Jiro Jiro i paru innych userow ktorych serdzecznie przy okazji pozdrawiam i dziekuje za owocna wspolprace.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#386416 - 15/08/2005 18:14
|
Carpal Tunnel
|
Ja tam jestem za Pawką!! Na początku podał potrzebne strony-kto chcial mogl sam cos poszukać.Gdyby podawal jakies typy,a nie daj Boże coś by nie weszło,to dopiero by sie sypały gromy i pierony... Ja popłynąlem na skoku wzwyz-zagralem wysoko over w unibecie,a w expekcie byl niski limit-natomiast na live w betawinie nie mogłem wyrownac.No ale tak bywa.Gratulacje dla tych co pokonali buków
|
Do góry
|
|
|
|
#386417 - 16/08/2005 13:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/08/2001
|
Witam ! Dzieki Nawoj za poparcie moich starań o to zeby każdy kto chce mógł znaleźć w internecie potrzebne info. Nie znasz mnie Bynio za bardzo z tego co widzę i niewiesz chyba że nie upubliczniam na forum swoich typów bo przynosi mi to pecha - powiesz dziecinada, przesądy ale tak postanowiłem i koniec. Jeśli ktos chce pogadać ze mna o lekkiej to wie gdzie mnie szukać i nie jest to zbyt trudne, jesli bedziesz chciał pogadac to wal - popytaj innych lub mnie jak do mnie trafić. Co do forum to powiem tak - cenię co inni piszą ale mam swoje zdanie i jesli na cos sie zdecydowałem to nic i nikt nie jest w stanie mnie przekonac chyba że uzyje bombowych argumentów. Co do tresci moich postów to muszą one byc takie bo jak pisze to z własnego doswiadczenia a nie kogos cytuję lub się wzoruję, było na forum podane tyle typów ale i tak gram swoje. Nie chwale się wygranym kuponem bo niepodaje typów, pisze tylko ogólnie o konkretnych zawodach czy były dla mnie powtarzam dla mnie udane. Jesli widzę że cos mi niepasuje w obrazie czegos to to opisuję. Miałem zal do pogody, ze wypaczyła wg mnie zawody to o tym napisałem i tyle. Powiesz zapewne bo forum jest do podawania typów i tak dalej a i owszem że tak ale jesli ktos chce nikt nikogo do niczego nie zmusza. Pozwól, ze ja bede robił tak dlalej bo po prostu taki mam styl. Pozdrawiam Pawka z Kielc.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|