[QUOTE]Oryginalnie wysłał wesul:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał robos63:
[qb]Witam
Mam pytanie, Jak mam rozumieć handicapy na Wetten HC1, HC0, HC2. Proszę o wyjaśnienie lub odesłanie mnie do strony gdzie wyjaśnione są wszystkie handicapy (byle nie po niemiecku). Z góry dziękuję za odpowiedź.
ps. Wydaje mi się, że wiem co to HC 0:1[/qb][/QUOTE]HC1 HC0 i HC2 to sa kursy na handicap jaki jest podany przed tymi kursami (zazwyczaj 1:0).
Zakladajac, ze HC jest 0:1:
Jak postawisz HC1 to wygrywasz, kiedy gospodarze wygraja 2 i wiecej bramkami.
Jak postawisz HC0 to wygrywasz jak gospodarze wygraja 1 bramka
Jak postawisz HC2 to wygrywasz jak bedzie remis lub wygraja goscie
------------------------
Ja mam inne pytanie. Czasami w rubryce Gebuhr pojawia mi sie wartosc 0,15 lub 0,10 euro.
To jest jakas oplata, tylko za co??
Wydaje mi sie, ze 0,15 euro jest pobierane za singla, a 0,10 za zaklad z dwoma zdarzeniami.
Czy ktos moglby to potwierdzic. Tam pewnie jest to gdzies napisane, ale u mnie slabo z niemieckim.[/qb][/QUOTE]To Gebuhr to chyba jest podatek

czuje sie okradany, chociaz nie gram za swoje. Ten podatek zalezy od wysokosci stawki zakladu chyba, ja sie zapisalem, chcialem postawic odrazu cala 10 i nie moglem bo pisalo ze 1.5 EURO wynosi gebuhr. Wiec postawilem 8.5 i zostalo mi na koncie pare centow, reszte zjadl podatek
P.S Chodzi wam normalnie ich strona? Bo mi nie, moze mam jakies zrabane ustawienia przegladarki, albo u nich cos sie jebie?
Pozdrawiam i zycze wszystkim wyciagniecia z tych 10 EURO przynajmniej 50