akagi - Trochę się rozpiszę, aby wszystko było jasne. Wysłałeś posta z typem w poniedziałek o 17:34 (drugiego 3 minuty później). Około 18 byłem na forum i zacząłem robić podsumowanie za weekend. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy w Twoim typie to to, że bardzo rzadko expekt wystawia handicapy
(0-1,5). Raczej wystawiają hc na pełne bramki, a tym bardziej nie na mecze niższych lig. Sprawdziłem ich ofertę i zobaczyłem to
Zrzutekranu1. Nie było tam takiego typu jak podałeś. Pomyślałem sobie "no cóż pomylił się i podał poprawiony typ z
Bwin". Porównałem Twój poprawiony typ z ofertę
Bwin zrzurekranu2. Ku mojemu zaskoczeniu również tam nie zobaczyłem oferty na handicap (0-1,5). Nie mogłem do Ciebie wysłać wiadomości na priv (pełna skrzynka/blokada po Twojej stronie), dlatego gdy zakończyłem podliczać wyniki zamieściłem informacje w temacie, że nie ma takiego zakładu i żebyś go zmienił, bo w takiej postaci nie będzie uznany.
W ofercie owszem był zakład ale na handicap(0-1), ale poprawianie Waszych typów nie należy do moich obowiązków (od razu zostałbym pewnie posądzony o faworyzowanie kogoś). Czasami zdarza się że przekazuję na priv uwagi odnośnie podanych typów, ale korekty musicie dokonać sami tak aby typ był zgodny z regulaminem.
W archiwum oddsoddsodds nie ma handicapu(0:1,5) jest tylko handicap 0:1
---
Wyniki powyżej.
KLASYFIKACJA TYPERÓW PO 1 DNIU (181 TYDZIEŃ)
=======================================================
lokata__typer__traf./il.typów__skutecz.[%]__suma traf.typów__śred.kurs traf.typów
1.majer_________1/1______100%____1,45____1,45
2.Zulus_________2/2______100%____2,65____1,32
3.akagi_________0/0_______00%____0,00____0,00
4.kleks_________0/0_______00%____0,00____0,00
5.19marcin08____0/0_______00%____0,00____0,00
6.Prezes_1______0/0_______00%____0,00____0,00
7.corradoclub____0/0_______00%____0,00____0,00
Statystyka dnia:
ilość oddanych typów --> 3
trafione typy --> 3
procent skuteczności --> 100%
średni kurs trafionych typów --> 1,37