Bardzo przepraszam za zakladanie nowego tematu, ale potrzebuje pomocy. Wlasnie zalozylem sobie "konto z lwem" w banku slaskim(polska waluta) i chcialbym zaczac gre w internecie. Prosze o doradzenie mi najlepszego bukmachera internetowego. Interesuje mnie przede wszystkim koszykowka oraz pilka nozna, w d... mam np. tenis - (paradoksalnie)

. Chcialbym przede wszystkim, zeby bukmacher "nie rznal mnie na kazdym kroku", nie pobieral prowizji, albo pobieral bardzo niska przy wplatach i wyplatach, no i oczywiscie zeby pieniadze nie szly z konta do buka, i odwrotnie kilka dni... Chcialbym takze uniknac problemow z bukiem. Poniewaz jestem zielony w tym temacie, to obawiam sie takiej sytuacji, ze np. przeleje pieniadze ze swojego konta do buka, a te sie tam nigdy nie pojawia, lub odwrotnie.
Od dluzszego czasu wychodze dosc dobrze na plus u polskich bukow, ale dostaje szalu, jak sobie pomysle ze place 10% podatku i dlatego chce zaczac grac w necie. Z tego co zauwazylem, choc moze sie myle, to bardzo popularne buki to Gamebookers, Expekt,
Unibet. Moze u ktoregos z tych mialbym zalozyc sobie konto? A moze u dwoch, trzech. Prosze was o pomoc w wybraniu najodpowiedniejszego buka/bukow, oraz o krotkie info o tym buku: prowizje, ile czasu idzie kasa z konta do buka i z powrotem, i inne przydatne, oraz w miare istotne informacje.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za zalozenie nowego tematu.
Mikhail