Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#37971 - 15/08/2002 15:28 Bukmacherstwo? Bez sensu.
Anonymous
Unregistered

Obstawiam od roku w STS-ie. Mam przykre doświadczenia, bo nigdy nie udało mi się wygrać na tyle, aby zwróciło mi się za wszystkie wysłane do tej pory kupony. Bawię się kwotami 5-10zł. Przestałem wierzyć, że na tym można zarobić. Na to forum weszłem z ciekawości. Myślę sobie, może oni mają jakieś systemy, na których potrafią zarabiać, w dodatku pewnie jakiś super zdolny gość robi rozpiski na dany dzień jak typować, i wszyscy zgarniają kasę. Jeżeli jest tutaj tyle ludzi, mających takie doświadczenie, to dlaczego nie podzielą się z innymi internautami swoimi typami, aby każdy mógł wygrać. Czy dlatego że jest to po prostu niemożliwe?

Do góry
Bonus: Unibet
#37972 - 15/08/2002 15:41 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
No nie wiem jak ty ale ja tam zarabiam z ta tylko roznica ze kiedys tez gralem 2 lata u polskich bukow i nic nie wygrywalem a od roku gram w sieci i jakos jestem do przodu Typy moje mozesz znalezc w temacie Free Picki za Free!
Pozdrawiam! I zycze powodzenia!

Do góry
#37973 - 15/08/2002 16:07 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
DonCorleone Offline
member

Meldunek: 22/12/2001
weszlem bo blisko mialem :rolleyes:

Do góry
#37974 - 15/08/2002 16:19 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
Drak Offline
old hand

Meldunek: 04/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ant:
[qb]Obstawiam od roku w STS-ie. Mam przykre doświadczenia, bo nigdy nie udało mi się wygrać na tyle, aby zwróciło mi się za wszystkie wysłane do tej pory kupony. Bawię się kwotami 5-10zł. Przestałem wierzyć, że na tym można zarobić. Na to forum weszłem z ciekawości. Myślę sobie, może oni mają jakieś systemy, na których potrafią zarabiać, w dodatku pewnie jakiś super zdolny gość robi rozpiski na dany dzień jak typować, i wszyscy zgarniają kasę. Jeżeli jest tutaj tyle ludzi, mających takie doświadczenie, to dlaczego nie podzielą się z innymi internautami swoimi typami, aby każdy mógł wygrać. Czy dlatego że jest to po prostu niemożliwe?[/qb][/QUOTE]ant..bardzo duza wiekszosc ludzi ktorzy obstawiaja przegrywaja/czyli wiecej wlozyli do tego interesu niz wygrali/.Moj osobisty typ to od 90-95% ludzi przegrywa.Czyli to ze przegrywasz jest zupelnie normalne.A cos zeby cie pocieszyc ze ktos dluzej przegrywal od Ciebie to ja przegrywalem 7 lat.

Do góry
#37975 - 15/08/2002 16:32 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik:
[qb]No nie wiem jak ty ale ja tam zarabiam z ta tylko roznica ze kiedys tez gralem 2 lata u polskich bukow i nic nie wygrywalem a od roku gram w sieci i jakos jestem do przodu Typy moje mozesz znalezc w temacie Free Picki za Free!
Pozdrawiam! I zycze powodzenia! [/qb][/QUOTE]U mnie jest tak samo. Grajac w STS i profie bylem mniej wiecej na 0 na poczatku troche do przodu potem przegralem. Grajac przez siec jestem do przodu. Niewiele ale zawsze.

Wojtek

Do góry
#37976 - 15/08/2002 16:41 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
hpc Offline

Meldunek: 06/07/2001
witam
pytaniem zasadniczym, ant, jest to ile za owe 5-10zł chcesz wygrać jednorazowo.
Jeśli chcesz podwoić swój kupon to szanse masz.
Jeżeli natomiast za owe 5zł rozpisujesz węże po 15 spotkań to raczej mizerne są Twoje szanse. Bez względu na to czy stoją tam same kursy po 1,1 takie węże na dłuższą metę muszą być przegrane.
Spróbuj grać 1 mecz na kuponie. Tylko 1.
Jeśli za miesiąc napiszesz, że nadal NIGDY Ci się zagranie nie zwróciło to musisz pomyśleć o innym sposobie na życiowy sukces.
pozdrawiam

Do góry
#37977 - 15/08/2002 16:45 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
U mnie jest bardzo podobnie, jak grałem w STS czyli w realu, to w ciągu roku, zamiast rozmnożyć sumę 2000 zł, wszytka kasa poszła się *******ić i mało nie było tak że bym nigdzie nie wyjechał na te wakacje. W internecie zaś założyłem konto przez przypadek w Unibet i tam udało mi się rozmnożyć 5 Eurosów do 100 i to w niecałe pół roku. Krótko mówiąc trza założyć konto w internecie bo jednak lepiej typuje się w zaciszu domu niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy i machają cyckami , to strasznie rozprasza

SLAV

Do góry
#37978 - 15/08/2002 16:56 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
WK Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]

[...]
niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy i machają cyckami , to strasznie rozprasza

SLAV[/qb][/QUOTE]Ciekawe, ze w Plocku w STS tez panie bardziej eksponuja swoje biusty niz w Profie i to rzeczywiscie rozprasza. Dwa razy przez to nie sprawdzilem kuponu i zamiast 1 wpisaly 2.

Wojtek

Do góry
#37979 - 15/08/2002 16:56 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
Drak Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]Krótko mówiąc trza założyć konto w internecie bo jednak lepiej typuje się w zaciszu domu niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy i machają cyckami , to strasznie rozprasza

SLAV[/qb][/QUOTE]

Do góry
#37980 - 15/08/2002 16:57 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
vanpablo Offline
addict

Meldunek: 13/12/2001
Podziel się z nami swoimi kuponami to może wskażą Ci niektórzy podstawowe błędy.
Chyba każdy z początku myslał o wielkich wygranych małymi nakładami ,ale regularne granie powinno Ciebie jak wielu przed Tobą wyleczyć z tego.
Jeszcze musisz trochę doświadczenia zdobyć i może zaczniesz odnosić jakiekolwiek sukcesy.
Ale przemyśl sobie takie sprawy:
Bukmacherzy to nie filantropi oni na ty,m zarabiają kasę więc większośc musi przegrac wygrywają nieliczni.
A po za tym nie bądż naiwny nikt nie ma stu procentowego systemu (choć niektórzy na tym forum tak twierdzą )można się zbliżyć do stu procentowego systemu ale nigdy do końca ,ale na to są potrzebne wielkie środki a kwoty zarabiane nie są wielokrotnościami tylko ułamkami wkładów.
Ale jeśli ktos ma dużo dużo dużo "środków" to procenty może mieć z konta w banku więc tacy nie grają ,a Tobie pozostaje byc cierpliwym uczyc się ,a jeśli dalej nie bedzie żadnego rezultatu to tak jak Ci powiedział hpc zmień zainteresowania. ( Jedna rada, może coś z niej wyciągniesz na przyszłość ja może nie mam takiego wielkiego doświadczenia, wielu jest dużo dużo lepszych ale podstawa w tej "zabawie" to informacja )

Do góry
#37981 - 15/08/2002 17:01 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
PrezesBudek Offline
member

Meldunek: 04/02/2002
Trzeba jeszcze troche (tylko troche) szczescia miec oraz duzo cierpliwosci, tak aby nie obstawiac za 2 zl i czekac na 20.000.
A propos typow --- tematow jest DUZOOOOOO na forum. Mozesz takze odwiedzac strony polskich typerow.
Nie szukaj takich typow aby znalezc jednego dnia 10 meczy czy innych zdarzen do obstawienia.
Cierpliwosc Cierpliwosc Cierpliwosc --- zwlaszcza gdy zaczynasz od 5-10zl.
Zastanow sie nad odlozeniem powiedzmy 100zl i wtedy dopiero zacznij grac na powaznie. A potem i tak pamietaj o cierpliwosci
Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych

Do góry
#37982 - 15/08/2002 17:04 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
Drak Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]Krótko mówiąc trza założyć konto w internecie bo jednak lepiej typuje się w zaciszu domu niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy i machają cyckami , to strasznie rozprasza

SLAV[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Z tym ze lepiej typuje sie w zaciszu domu....sie zgadzam jak najbardziej...ale nic mi nie zastapi tego jak ide na punk czuje ta atmosfere stawiam zaklad i siadam z kumplami w sportbarze przy telewizji dajemy sobie piwko,pijemy patrzymy Live na mecz i przy meczu robimy jakies zaklady itp.......inet ma swoje duze plusy ,ale takiej atmosfery nigdy nie bedzie mial.....a ta atmosfera piwo,kibicowanie,zaklady z kumplami i inne rzeczy jakie mozna zazyc przy typowaniu w realu u inetu nigdy nie bedzie. iwo:

Zycze Polakom jak najbardziej sportbarow , super atmosfery przy kibicowaniu w nich. iwo: iwo:

Do góry
#37983 - 15/08/2002 17:06 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
Luke66 Offline
enthusiast

Meldunek: 16/04/2002
Ja się w bukmacherstwo bawię od ponad 4 lat .
Pierwszy kupon jaki wysłałem był oczywiście wygrany (tak na zachęte chyba).Następne 2 lata to jedna wielka wtopa , trafiałem średnio jeden kupon na 30 , na szczęście grałem za niskie stawki.Kolejne dwa lata były już lepsze , ucząc się na własnych błędach przegrywałem już tylko tyle co wygrywałem . Na szczęście kilka miesięcy temu otwarłem sobie konta u kilku buków internetowych , przestałem grać u rodzimych buków i od razu widać efekty ,teraz z reguły jestem do przodu . Obstawianie zakładów w domku przy kompie jest bardzo dobrym sposobem na pomnażanie kasy .

Do góry
#37984 - 15/08/2002 17:19 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
hpc Offline

Meldunek: 06/07/2001
nigdy nie mów nigdy, Drak.
za pięć lat, w kompach, będą wszystkie mecze na żywo.
usmiechnięty robot będzie roznosił piwko gościom.
czasu będzie co nie miara.
wszystkie analizy zrobi za nas ta żelazna maszyna a my będziemy pomnażali kasę w domowym zaciszu.
a jeżeli przegramy robota.
zostanie niezawodne "podaj mi iwo: kobieto"
pozdrawiam

Do góry
#37985 - 15/08/2002 17:28 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
WK Offline
Pooh-Bah

[qb][QUOTE]

Z tym ze lepiej typuje sie w zaciszu domu....sie zgadzam jak najbardziej...ale nic mi nie zastapi tego jak ide na punk czuje ta atmosfere stawiam zaklad i siadam z kumplami w sportbarze przy telewizji dajemy sobie piwko,pijemy patrzymy Live na mecz i przy meczu robimy jakies zaklady itp.......inet ma swoje duze plusy ,ale takiej atmosfery nigdy nie bedzie mial.....a ta atmosfera piwo,kibicowanie,zaklady z kumplami i inne rzeczy jakie mozna zazyc przy typowaniu w realu u inetu nigdy nie bedzie. iwo:

Zycze Polakom jak najbardziej sportbarow , super atmosfery przy kibicowaniu w nich. iwo: iwo: [/qb][/QUOTE]Wg mnie to jest calkiem co innego typowanie dla zabawy i emocji bo tu mozna postawic po 5 zlotych na slaby kurs i jest rozrywka przez 2 godziny ogladania meczu albo caly weekend (jak skleisz "jamnika" z kursami na faworytow roznych lig).

Gra z mysla o tym, zeby zarobic nie jest zabawna. Mozna stawiac tylko na to gdzie jest dobry kurs, trzeba duzo analizowac, szukac w sieci, poswiecac czas itd.

Wojtek

Do góry
#37986 - 15/08/2002 17:36 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
Drak Offline
old hand

WK..hehehheee..czytam ten swoj teks tam i z powrotem 5 razy ,ale slowo ZABAWA tam nie znalazle....czybym juz nie dowidzial..... iwo: iwo:

Do góry
#37987 - 15/08/2002 18:16 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
WK Offline
Pooh-Bah

[qb]WK..hehehheee..czytam ten swoj teks tam i z powrotem 5 razy ,ale slowo ZABAWA tam nie znalazle....czybym juz nie dowidzial..... iwo: iwo: [/qb][/QUOTE]Slowo sie nie znalazlo ale opis tej atmosfery ... Dla mnie jest to jak najbardziej rozrywka czyli zabawa.

Wojtek

Do góry
#37988 - 15/08/2002 19:07 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ant:
[qb]Obstawiam od roku w STS-ie. Mam przykre doświadczenia, bo nigdy nie udało mi się wygrać na tyle, aby zwróciło mi się za wszystkie wysłane do tej pory kupony. Bawię się kwotami 5-10zł. Przestałem wierzyć, że na tym można zarobić. Na to forum weszłem z ciekawości. Myślę sobie, może oni mają jakieś systemy, na których potrafią zarabiać, w dodatku pewnie jakiś super zdolny gość robi rozpiski na dany dzień jak typować, i wszyscy zgarniają kasę. Jeżeli jest tutaj tyle ludzi, mających takie doświadczenie, to dlaczego nie podzielą się z innymi internautami swoimi typami, aby każdy mógł wygrać. Czy dlatego że jest to po prostu niemożliwe?[/qb][/QUOTE]A jesli nie ufasz kolegom z forum i nie chcesz juz marnowac pieniedzy na ako to w ostatecznosci mozesz zawsze kupowac typy. Wtedy na pewno zacznie ci sie zwracac, ale musisz miec duzy budzet bo wtedy dopiero jest to oplacalne, a typy sprzedaja naprawde swietni goscie z Las Vegas ktorzy obstawiaja od kilkunastu lat albo i dluzej. Napisz jak zrobisz postepy! Good Luck!

Do góry
#37989 - 15/08/2002 20:30 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Ja odwrotnie troszke. Moze nie do konca, ale zawsze... Najwiecej kasy bylo mozna wlasnie wygrac w STS czy innych Profach, w sieci owszem tez mozna, ale jest dalece trudniej.

PS. Drak sadze, ze na minusie jest minimum 98% ludzi, ktorzy choc raz poslali zaklad

Do góry
#37990 - 15/08/2002 20:36 Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
Drak Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]Ja odwrotnie troszke. Moze nie do konca, ale zawsze... Najwiecej kasy bylo mozna wlasnie wygrac w STS czy innych Profach, w sieci owszem tez mozna, ale jest dalece trudniej.

PS. Drak sadze, ze na minusie jest minimum 98% ludzi, ktorzy choc raz poslali zaklad [/qb][/QUOTE]Ufus moze byc i 98% nie bede sie sprzeczal.....nie chcialem mu odrazu pokazywac ze jest az tak zle/czyli ze nas jest tyle malo co nie sa minusie/......

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08