#37971 - 15/08/2002 15:28
Bukmacherstwo? Bez sensu.
|
Anonymous
Unregistered
|
Obstawiam od roku w STS-ie. Mam przykre doświadczenia, bo nigdy nie udało mi się wygrać na tyle, aby zwróciło mi się za wszystkie wysłane do tej pory kupony. Bawię się kwotami 5-10zł. Przestałem wierzyć, że na tym można zarobić. Na to forum weszłem z ciekawości. Myślę sobie, może oni mają jakieś systemy, na których potrafią zarabiać, w dodatku pewnie jakiś super zdolny gość robi rozpiski na dany dzień jak typować, i wszyscy zgarniają kasę. Jeżeli jest tutaj tyle ludzi, mających takie doświadczenie, to dlaczego nie podzielą się z innymi internautami swoimi typami, aby każdy mógł wygrać. Czy dlatego że jest to po prostu niemożliwe?
|
Do góry
|
|
|
|
#37973 - 15/08/2002 16:07
Re: Bukmacherstwo? Bez sensu.
|
member
Meldunek: 22/12/2001
|
weszlem bo blisko mialem :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#37974 - 15/08/2002 16:19
|
old hand
Meldunek: 04/04/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ant: [qb]Obstawiam od roku w STS-ie. Mam przykre doświadczenia, bo nigdy nie udało mi się wygrać na tyle, aby zwróciło mi się za wszystkie wysłane do tej pory kupony. Bawię się kwotami 5-10zł. Przestałem wierzyć, że na tym można zarobić. Na to forum weszłem z ciekawości. Myślę sobie, może oni mają jakieś systemy, na których potrafią zarabiać, w dodatku pewnie jakiś super zdolny gość robi rozpiski na dany dzień jak typować, i wszyscy zgarniają kasę. Jeżeli jest tutaj tyle ludzi, mających takie doświadczenie, to dlaczego nie podzielą się z innymi internautami swoimi typami, aby każdy mógł wygrać. Czy dlatego że jest to po prostu niemożliwe?[/qb][/QUOTE]ant..bardzo duza wiekszosc ludzi ktorzy obstawiaja przegrywaja/czyli wiecej wlozyli do tego interesu niz wygrali/.Moj osobisty typ to od 90-95% ludzi przegrywa.Czyli to ze przegrywasz jest zupelnie normalne.A cos zeby cie pocieszyc ze ktos dluzej przegrywal od Ciebie to ja przegrywalem 7 lat. 
|
Do góry
|
|
|
|
#37975 - 15/08/2002 16:32
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik: [qb]No nie wiem jak ty ale ja tam zarabiam z ta tylko roznica ze kiedys tez gralem 2 lata u polskich bukow i nic nie wygrywalem a od roku gram w sieci i jakos jestem do przodu  Typy moje mozesz znalezc w temacie Free Picki za Free! Pozdrawiam! I zycze powodzenia!  [/qb][/QUOTE]U mnie jest tak samo. Grajac w STS i profie bylem mniej wiecej na 0 na poczatku troche do przodu potem przegralem. Grajac przez siec jestem do przodu. Niewiele ale zawsze. Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#37977 - 15/08/2002 16:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
U mnie jest bardzo podobnie, jak grałem w STS czyli w realu, to w ciągu roku, zamiast rozmnożyć sumę 2000 zł, wszytka kasa poszła się *******ić i mało nie było tak że bym nigdzie nie wyjechał na te wakacje. W internecie zaś założyłem konto przez przypadek w Unibet i tam udało mi się rozmnożyć 5 Eurosów do 100 i to w niecałe pół roku. Krótko mówiąc trza założyć konto w internecie bo jednak lepiej typuje się w zaciszu domu niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy  i machają cyckami  , to strasznie rozprasza SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#37978 - 15/08/2002 16:56
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb] [...] niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy  i machają cyckami  , to strasznie rozprasza SLAV[/qb][/QUOTE]Ciekawe, ze w Plocku w STS tez panie bardziej eksponuja swoje biusty niz w Profie i to rzeczywiscie rozprasza. Dwa razy przez to nie sprawdzilem kuponu i zamiast 1 wpisaly 2. Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#37979 - 15/08/2002 16:56
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb]Krótko mówiąc trza założyć konto w internecie bo jednak lepiej typuje się w zaciszu domu niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy  i machają cyckami  , to strasznie rozprasza SLAV[/qb][/QUOTE]
|
Do góry
|
|
|
|
#37980 - 15/08/2002 16:57
|
addict
Meldunek: 13/12/2001
|
Podziel się z nami swoimi kuponami to może wskażą Ci niektórzy podstawowe błędy. Chyba każdy z początku myslał o wielkich wygranych małymi nakładami ,ale regularne granie powinno Ciebie jak wielu przed Tobą wyleczyć z tego. Jeszcze musisz trochę doświadczenia zdobyć i może zaczniesz odnosić jakiekolwiek sukcesy. Ale przemyśl sobie takie sprawy: Bukmacherzy to nie filantropi oni na ty,m zarabiają kasę więc większośc musi przegrac wygrywają nieliczni. A po za tym nie bądż naiwny nikt nie ma stu procentowego systemu (choć niektórzy na tym forum tak twierdzą  )można się zbliżyć do stu procentowego systemu ale nigdy do końca ,ale na to są potrzebne wielkie środki a kwoty zarabiane nie są wielokrotnościami tylko ułamkami wkładów. Ale jeśli ktos ma dużo dużo dużo "środków" to procenty może mieć z konta w banku więc tacy nie grają ,a Tobie pozostaje byc cierpliwym uczyc się ,a jeśli dalej nie bedzie żadnego rezultatu to tak jak Ci powiedział hpc zmień zainteresowania. ( Jedna rada, może coś z niej wyciągniesz na przyszłość ja może nie mam takiego wielkiego doświadczenia, wielu jest dużo dużo lepszych ale podstawa w tej "zabawie" to informacja )
|
Do góry
|
|
|
|
#37981 - 15/08/2002 17:01
|
member
Meldunek: 04/02/2002
|
Trzeba jeszcze troche (tylko troche) szczescia miec oraz duzo cierpliwosci, tak aby nie obstawiac za 2 zl i czekac na 20.000. A propos typow --- tematow jest DUZOOOOOO na forum. Mozesz takze odwiedzac strony polskich typerow. Nie szukaj takich typow aby znalezc jednego dnia 10 meczy czy innych zdarzen do obstawienia. Cierpliwosc Cierpliwosc Cierpliwosc --- zwlaszcza gdy zaczynasz od 5-10zl. Zastanow sie nad odlozeniem powiedzmy 100zl i wtedy dopiero zacznij grac na powaznie. A potem i tak pamietaj o cierpliwosci Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych
|
Do góry
|
|
|
|
#37982 - 15/08/2002 17:04
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb]Krótko mówiąc trza założyć konto w internecie bo jednak lepiej typuje się w zaciszu domu niż w STS w którym panie co jakiś czas proponują nowe kursy  i machają cyckami  , to strasznie rozprasza SLAV[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Z tym ze lepiej typuje sie w zaciszu domu....sie zgadzam jak najbardziej...ale nic mi nie zastapi tego jak ide na punk czuje ta atmosfere stawiam zaklad i siadam z kumplami w sportbarze przy telewizji dajemy sobie piwko,pijemy patrzymy Live na mecz i przy meczu robimy jakies zaklady itp.......inet ma swoje duze plusy ,ale takiej atmosfery nigdy nie bedzie mial.....a ta atmosfera piwo,kibicowanie,zaklady z kumplami i inne rzeczy jakie mozna zazyc przy typowaniu w realu u inetu nigdy nie bedzie.  iwo: Zycze Polakom jak najbardziej sportbarow , super atmosfery przy kibicowaniu w nich.  iwo:  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#37983 - 15/08/2002 17:06
|
enthusiast
Meldunek: 16/04/2002
|
Ja się w bukmacherstwo bawię od ponad 4 lat . Pierwszy kupon jaki wysłałem był oczywiście wygrany (tak na zachęte chyba).Następne 2 lata to jedna wielka wtopa , trafiałem średnio jeden kupon na 30 , na szczęście grałem za niskie stawki.Kolejne dwa lata były już lepsze , ucząc się na własnych błędach przegrywałem już tylko tyle co wygrywałem . Na szczęście kilka miesięcy temu otwarłem sobie konta u kilku buków internetowych , przestałem grać u rodzimych buków i od razu widać efekty ,teraz z reguły jestem do przodu . Obstawianie zakładów w domku przy kompie jest bardzo dobrym sposobem na pomnażanie kasy .
|
Do góry
|
|
|
|
#37984 - 15/08/2002 17:19
|
Meldunek: 06/07/2001
|
nigdy nie mów nigdy, Drak. za pięć lat, w kompach, będą wszystkie mecze na żywo. usmiechnięty robot będzie roznosił piwko gościom. czasu będzie co nie miara. wszystkie analizy zrobi za nas ta żelazna maszyna a my będziemy pomnażali kasę w domowym zaciszu. a jeżeli przegramy robota. zostanie niezawodne "podaj mi  iwo: kobieto" pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#37985 - 15/08/2002 17:28
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak: [qb][QUOTE] Z tym ze lepiej typuje sie w zaciszu domu....sie zgadzam jak najbardziej...ale nic mi nie zastapi tego jak ide na punk czuje ta atmosfere stawiam zaklad i siadam z kumplami w sportbarze przy telewizji dajemy sobie piwko,pijemy patrzymy Live na mecz i przy meczu robimy jakies zaklady itp.......inet ma swoje duze plusy ,ale takiej atmosfery nigdy nie bedzie mial.....a ta atmosfera piwo,kibicowanie,zaklady z kumplami i inne rzeczy jakie mozna zazyc przy typowaniu w realu u inetu nigdy nie bedzie.  iwo: Zycze Polakom jak najbardziej sportbarow , super atmosfery przy kibicowaniu w nich.  iwo:  iwo: [/qb][/QUOTE]Wg mnie to jest calkiem co innego typowanie dla zabawy i emocji bo tu mozna postawic po 5 zlotych na slaby kurs i jest rozrywka przez 2 godziny ogladania meczu albo caly weekend (jak skleisz "jamnika" z kursami na faworytow roznych lig). Gra z mysla o tym, zeby zarobic nie jest zabawna. Mozna stawiac tylko na to gdzie jest dobry kurs, trzeba duzo analizowac, szukac w sieci, poswiecac czas itd. Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#37986 - 15/08/2002 17:36
|
old hand
|
WK..hehehheee..czytam ten swoj teks tam i z powrotem 5 razy ,ale slowo ZABAWA tam nie znalazle....czybym juz nie dowidzial.....  iwo:  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#37987 - 15/08/2002 18:16
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak: [qb]WK..hehehheee..czytam ten swoj teks tam i z powrotem 5 razy ,ale slowo ZABAWA tam nie znalazle....czybym juz nie dowidzial.....  iwo:  iwo: [/qb][/QUOTE]Slowo sie nie znalazlo ale opis tej atmosfery ... Dla mnie jest to jak najbardziej rozrywka czyli zabawa. Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#37988 - 15/08/2002 19:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/05/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ant: [qb]Obstawiam od roku w STS-ie. Mam przykre doświadczenia, bo nigdy nie udało mi się wygrać na tyle, aby zwróciło mi się za wszystkie wysłane do tej pory kupony. Bawię się kwotami 5-10zł. Przestałem wierzyć, że na tym można zarobić. Na to forum weszłem z ciekawości. Myślę sobie, może oni mają jakieś systemy, na których potrafią zarabiać, w dodatku pewnie jakiś super zdolny gość robi rozpiski na dany dzień jak typować, i wszyscy zgarniają kasę. Jeżeli jest tutaj tyle ludzi, mających takie doświadczenie, to dlaczego nie podzielą się z innymi internautami swoimi typami, aby każdy mógł wygrać. Czy dlatego że jest to po prostu niemożliwe?[/qb][/QUOTE]A jesli nie ufasz kolegom z forum i nie chcesz juz marnowac pieniedzy na ako to w ostatecznosci mozesz zawsze kupowac typy. Wtedy na pewno zacznie ci sie zwracac, ale musisz miec duzy budzet bo wtedy dopiero jest to oplacalne, a typy sprzedaja naprawde swietni goscie z Las Vegas ktorzy obstawiaja od kilkunastu lat albo i dluzej. Napisz jak zrobisz postepy! Good Luck! 
|
Do góry
|
|
|
|
#37989 - 15/08/2002 20:30
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
Ja odwrotnie troszke. Moze nie do konca, ale zawsze... Najwiecej kasy bylo mozna wlasnie wygrac w STS czy innych Profach, w sieci owszem tez mozna, ale jest dalece trudniej. PS. Drak sadze, ze na minusie jest minimum 98% ludzi, ktorzy choc raz poslali zaklad 
|
Do góry
|
|
|
|
#37990 - 15/08/2002 20:36
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb]Ja odwrotnie troszke. Moze nie do konca, ale zawsze... Najwiecej kasy bylo mozna wlasnie wygrac w STS czy innych Profach, w sieci owszem tez mozna, ale jest dalece trudniej. PS. Drak sadze, ze na minusie jest minimum 98% ludzi, ktorzy choc raz poslali zaklad  [/qb][/QUOTE]Ufus moze byc i 98% nie bede sie sprzeczal.....nie chcialem mu odrazu pokazywac ze jest az tak zle/czyli ze nas jest tyle malo co nie sa minusie/...... 
|
Do góry
|
|
|
|
#37992 - 16/08/2002 03:19
|
member
Meldunek: 07/03/2002
|
Wygrywanie w sieci to chyba reguła, na kilka kuponów puszczonych w sts'ie nie wygrałem nic, zato ten miesiąc jest dla mnie rewelacyjny w sieci, poprostu hit: z 50 euro na początku miesiąca na chwilę obecną mam 820 euro, grałem głównie rozpisy 4z5 lub 3z4 i to LM lub UEFA. Co do wyboru typów to przeglądam oferty buków wybieram to co mi się podoba a następnie porównuje to z typami w internecie, jest kilka dobrych stron z których czerpie "natchnienie"  al: Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#37993 - 16/08/2002 03:40
|
member
Meldunek: 25/05/2002
|
hej...fajny temat...az łezka sie zakreci jak wspominam poczatki...oczywiscie były rewelacyjne...gram jakies 5 lat i od roku w sieci...granie w punktach u polskich buków wychodziło mi na około o ; w sieci zdecydowanie lepiej...gram głównie single i dwójki...najwiekssza wtopa to jednak wyscigi konne live w betako w warszawie ...poczatki fantastycznea ..ale im wiecej wiedziałem o tym sporcie tym było gorzej.. najwieksza wygrana: Singiel w betako na mecz kilka lat temu : Steaua bukareszt - polonia warszawa 2 i kurs 4.95 zagrałem za 1000 zł
najwieksza porazka...koniki...na osttaniej przeswzkodzie przed celownikiem mój "ukochany" McCoy spierd.... sie z konia ...a był o 50 m. z przodu przed innymi...naprawde duża kasa poszła...
pare dni póxniej znajomy kolega z londynu pracujący na torach w Ascott powiedział mi krótko: "..tak miało być..."
|
Do góry
|
|
|
|
#37994 - 16/08/2002 03:51
|
stranger
Meldunek: 14/08/2002
|
no niezle 820 z 50. a moglby mi ktos napisac u jakiego buka w necie mozna grac np 3z4 itd. prosze o szersze ifno. na jakich stronkach ogladacie prognozy? z gory dzinks. ps.dzisaj przez  uke: exelsior wtopilem troche kasy.
|
Do góry
|
|
|
|
#37995 - 16/08/2002 04:42
|
addict
Meldunek: 18/07/2002
|
czesc wam!!! ja mam te szczescie ze jakis miesiac po pierwszym postawieniu w STSie poznalem ta stronke... Juz pare typow "sciagnalem" z tej stronki a konkretnie forum. niestety nie gram u bukow w necie, bo niestety jestem jeszcze niepelnoletni...(ale juz niedlugo). na poczatku jak sie "nie znalem" to stawialem za 2zl  chyba po 20 meczy!!! mialem wtedy do wygrania po tysiac zlotych... ale to juz przeszlo. teraz wiem ze najlepiej sie oplacaj single, a czasami duble dla powiekszenia AKO. Pozdrowienia dla wszystkich
|
Do góry
|
|
|
|
#37996 - 16/08/2002 04:57
|
member
Meldunek: 04/02/2002
|
Bravo ant - temat sie rozwija. Oby tak dalej  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#37997 - 16/08/2002 17:43
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wlodarek: [qb]no niezle 820 z 50. a moglby mi ktos napisac u jakiego buka w necie mozna grac np 3z4 itd. [/qb][/QUOTE]U kazdego. Jesli nie ma automatycznie to mozna sobie samemy rozpisac i zagrac kilka keponow AKO. W Gamebookers i Unibecie rozpisy sa automatyczna ale tylko n z m (bez pewniakow)
Na poczatek polecam gre w Gamebookers. 20% caschback od pierwszego zakladu i 10 euro premii za zalozenie konta i wplate 50 euro to wg mnie spora zacheta. Do tego mozliwosc wplaty karta Inteligo.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#37998 - 16/08/2002 18:56
|
enthusiast
Meldunek: 01/03/2002
|
Witam Dobry temat.Coś jakbyśmy się spotkali wieczorem przy ognisku na  iwo: i kiełbaskach.To może i ja o moich doświadczeniach. Wcześniej kupę lat grałem w ligę totolotkową (jeszcze teraz dla sportu czasami jak mnie poniesie).Tam był problem z wytypowaniem 13 wyników jak najmniejszym kosztem bo stawki zakładów lecą bardzo szybko np.7 meczy dwudrogowo to już 128xstawka podstawowa zresztą sami na pewno wiecie o co chodzi.I dla zminimalizowania kosztów trzeba było naprawdę dużo informacji zebrać.Nie grałem bez sukcesów trafiały się nawet 13 (4) ale nie była to wielka kasa.No i jak pojawiła się szansa grać u bukmacherów to się "podpaliłem" .No bo co to dla mnie wytypować chociażby 5 czy 7 wyników kiedy podpórki nie powodują zwiększenia stawki.Przecież "10" trafiałem regularnie.No i okazało się że gówno prawda.Prawie zawsze 1 czy więcej nie wchodziło.I tak doszłem do wniosku ,że nie ma pewniaków ,nie ma niskich stawek i nie ma kuponów tasiemców (kiedyś kumplowi w STS nie wszedł jeden mecz na 16 a były to chyba Wyspy Owcze z Rosją  ).teraz gram maksymalnie triple ,bardzo ostrożnie dysponując groszem.Zyski 30% są moim zdaniem bardzo atrakcyjne .A 30% z 2,5 czy 10 zł to niewiele. Oczywiście puszczam kupony jak ja to mówię "zabawowe" (myślę że spora część grających tak robi) i one czasami wchodzą nawet bywa że jest z nich większa kasa niż z tych poważnych ale to wyłącznie fuks. Narka
|
Do góry
|
|
|
|
#38000 - 21/08/2002 15:46
|
enthusiast
Meldunek: 08/08/2002
|
Na poczatek polecam gre w Gamebookers. 20% caschback od pierwszego zakladu i 10 euro premii za zalozenie konta i wplate 50 euro to wg mnie spora zacheta. Do tego mozliwosc wplaty karta Inteligo.
Zalozylem tam sobie konto i nie dostalem zadnej premii !!!! WHY?
|
Do góry
|
|
|
|
#38001 - 21/08/2002 16:42
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ_IGOR: [qb]Na poczatek polecam gre w Gamebookers. 20% caschback od pierwszego zakladu i 10 euro premii za zalozenie konta i wplate 50 euro to wg mnie spora zacheta. Do tego mozliwosc wplaty karta Inteligo.
Zalozylem tam sobie konto i nie dostalem zadnej premii !!!! WHY?[/qb][/QUOTE]Odpowiedz w prywatnej wiadomosci.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#38002 - 21/08/2002 18:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/11/2001
|
To moze i ja wtrace swoje trzy grosze:nie bede pisal ile lat gram bo mysle ze to nie jest istotne ale musze sie zgodzic z moimi poprzednikami,ze na poczatku chyba kazdy przegrywal i byl na minusie(jak oczywiscie jeszcze nie jest?) ale to jeste tak jak ze jak przegrasz to chcesz jak najszybciej sie odegrac i tu lezy blad wielu poczatkujacych, bo nigdy sie nie odegrasz a tylko poglebisz sie jeszce bardziej a stad juz latwa droga do zapicia sie  iwo: jezeli jest jescze nas na to stac.Naprawde warto grac tylko single duble o ako 2-3, wygrywasz moze niewiele ale wygrywasz jak uzbierasz kapital stawka automatycznie ci sie zwiekszy.Ja osobiscie polecilbym ci rowniez czat(tylko nie przejmuj sie bo tam roznie bywa)ale mozna sie wiele ciekawych rzeczy dowiedziec podam przyklad z poniedzialku Den Hag i Newcastle Ako bylo ok3.5 za 50 do wyjecia 170 pare a to wszystko pomoc kolegow z forum i wlasne poszukiwania. Pozdrawiam i zycze powodzenia osobiscie widzialem ostatniogoscia ktory na MLB zarobil okolo 4000 zl oby nam sie kiedys tak udalo. Aha zagral za 100 ale nie powiem wam ile spoatkan
|
Do góry
|
|
|
|
#38003 - 21/08/2002 18:58
|
Anonymous
Unregistered
|
Ant pamiętaj o jednym : kropla drąży kamień, a trawa kiedyś zamieni się w mleko. Niby wiedziałem o tym "od zawsze", ale zrozumiałem tak naprawdę niedawno. Nie rezygnuj. Powodzenia. 
|
Do góry
|
|
|
|
#38005 - 22/08/2002 04:38
|
Anonymous
Unregistered
|
bo drogi kolego stawia sie nie 2czy 5 zl ale 40 50 zl i tylko gora 2 mecze, choose
|
Do góry
|
|
|
|
#38006 - 22/08/2002 04:48
|
addict
Meldunek: 25/08/2001
|
Co do sposobow gry i etc. to polecam Ci ant przejrzyj bogaty zasób archiwum tematycznego forum w róznych tematach, zapewne znajdziesz jakeiś "rodzynki", które Cie zainteresuja.
|
Do góry
|
|
|
|
#38007 - 22/08/2002 13:13
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tysio111: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał cezar1973: [qb]Ant pamiętaj o jednym : kropla drąży kamień, [/qb][/QUOTE]chyba raczej skałę, ciesz się że Tales już nie żyje bo byś zjebkę dostał  [/qb][/QUOTE]...wystarczy, że żyją jego adwokaci 
|
Do góry
|
|
|
|
#38008 - 25/08/2002 22:40
|
Anonymous
Unregistered
|
Polecam stronę dla znających angieslki www.professionalgambler.comJa gram na asiany itp handicapy o wysokim kursie. Tylko właściwe zarządzanie pieniędzmi i dobre typowanie singli rzadko dubli lub trebli może dać zysk ale nie kilkunastokrotny. Prawdopodobiestwo jest niubłagane tak jak matma- kasyno ma przewagę ale w sporcie gracz może miec przewagę- ważne jest też doswiadczenie i zapłacenie frycowego- inaczej się nie da. Tylko mądre zarządzanie pieniędzmi żadne tam progresje- to jest dobre jak ma się kupę kasy i mocne nerwy. Spokojna analiza typowanie i byle bank szedł do przodu. Sewek
|
Do góry
|
|
|
|
#38009 - 26/08/2002 00:00
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sewek: [qb]Tylko mądre zarządzanie pieniędzmi żadne tam progresje- to jest dobre jak ma się kupę kasy i mocne nerwy.[/qb][/QUOTE]Ja sie z tym nie zgodze... dobrze analizujac i grajac progresja mozemy bardzo dobrze wychodzic... trzeba tylko chciec. Pieniedzy tez nie trza duzo - nie trzeba przeciez zaczynac od razu od stawek po 100E, prawda?
|
Do góry
|
|
|
|
#38010 - 26/08/2002 23:58
|
Anonymous
Unregistered
|
Kejsper, Powiedz mi jaką progresją grasz pokaż swój system a powiem ci kim jesteś. Regards Sewek
|
Do góry
|
|
|
|
#38011 - 27/08/2002 01:45
|
enthusiast
Meldunek: 13/05/2002
|
sewek Co Cię na tej stronie urzekło ? Przejrzałem wstępnie: - nie jest zbyt przejrzysta - dużo reklamy płatnych książek oraz serwisów - krytyka Kelly Criterion ? - a co Ty o tym sądzisz I co uważasz za właściwe zarządzanie pieniedzmi -akurat nie ma zbyt wiele możliwości ... Jak czytam "właściwe" oraz "value" - te słowa są powtarzane do znudzenia, o ile value jest czymś oczywistym, o tyle właściwe - powinnobyć chyba wszystko 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|