#377928 - 24/07/2005 21:04
Magazyn Piłkarski w TVN : Idea Extraklasa ...opinie !
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2003
|
Witam napewno czesc kibicow obejrzala juz 1 program w TVN odnosnie naszej rodzimej ligi... jakie sa wasze opinie na temat prowadzenia skrotow faktow gosci itd...
moim zdaniem komentatorzy troszke za szybko to prowadza wchodza sobie w slowo ale moze to na poczatek tak pozniej sie wyrobia
odnosnie skrotów z meczu Arki to cos bida była licze ze w Srode bedzie cos wiecej 
goscie w postaci Darka Wdowczyka dobre posuniecie czlowiek ktorego bardzo cenie za trenerke i swój kunszt ! Marek Jóźwiak troszke nie odnalazl sie ale moze pomysl z pilkarzem tez bedzie ok 
ogolnie ciekawie sie zapowiada zobaczymy jak bedzie dalej...
najwazniejsze ze beda skroty meczy opinie i w koncu program na poziomie jakiego nie mielismy od kilku lat 
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#377930 - 24/07/2005 22:03
Re: Magazyn Piłkarski w TVN : Idea Extraklasa ...opinie !
|
veteran
Meldunek: 15/08/2004
|
jak dla mnie jeden wielki shit...
zobaczymy co pokaza w nastenych odcinkach...
|
Do góry
|
|
|
|
#377934 - 24/07/2005 22:47
|
old hand
Meldunek: 12/12/2003
|
Jak na razie przerost formy nad trescia .Zobaczymy jak to będzie wyglądało kiedy liga rozegra pełną kolejkę .Wdowczyk ? Hmm, trochę już mi się opatrzył w polsacie sport chętnie zobaczyłbym kogoś nowego. Wogole widac ze wiekszasc pomysłów jest zgapiona z polsatu. Prowadzacy nawet niezli choc widać było że niektore teksty mieli wczesniej przygotowane i troche sztucznie to wygladalo.W sumie jak na pierwszy raz całkiem niezle w skali 1-5 daje 3+.
|
Do góry
|
|
|
|
#377938 - 25/07/2005 09:54
|
journeyman
Meldunek: 22/07/2002
|
nie widziałem całego magazynu ale z tego co widziałem to marnie. Prowadzacy chyba z łapanki, prowadzene w stylu pytanie i odpowiedz jak Wdowczyk chciał coś rozwinac to zaraz go kasowali nastepnym pytaniem lub swoimi "śmiesznymi" hasłami. Ogólnie to przerost formy nad trescia i od razu wiadomo ze ITI sponsoruje Legie  )
|
Do góry
|
|
|
|
#377941 - 25/07/2005 10:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
jak dla mnie to za mało relacji z meczu Legii a za dużo paplaniny,ale jak na pierwszy raz to może być jeśli chodzi o gości to głupio że zaprosili Wdowczyka--związku z tym że nie ma/mial pracy zapraszają go wszędzie,a Jóźwiak za dużo to on nie wniósł do programu.Program wyszedł słabo w kontekście piłkarskim gdyż mogli pokazać tylko jeden mecz. Zobaczymy w środę...
|
Do góry
|
|
|
|
#377943 - 25/07/2005 11:17
|
addict
Meldunek: 13/07/2005
|
Tylko dlaczego w środku nocy ten program leci? Wcześniej nie dało rady go wcisnąć? Przecież i tak np. o 20.00 nic innego ciekawego w niedzielę nie ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#377946 - 25/07/2005 14:50
|
veteran
Meldunek: 15/08/2004
|
Quote:
KICHA TOTALNY CHAOS PROWADZOACY CHYBA ZA SOBOM NIE PRZEPADAJOM BERET TO TAM SIE NADAJE CHYBA ZEBY WIDZOW ODSTRASZAC ALBO ZEBY MIELI SIE Z KOGO PONAPIEPSZAC DAREK JAK ZWYKLE COS MONDRERGO POWIEDZIAL RELACJA Z MECZU CHYBA 30 SEKUND A ZAPOWIEDZI GO 30 MINUT ALE PIERWSZE KOTY ZA PŁOTY
latajaca CAPS OFF !!
ale ogolnie sie zgadzam...
|
Do góry
|
|
|
|
#377948 - 25/07/2005 14:55
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
a propo's profesjonalizmu tego programu: (...)Wydawałoby się, że wiele miesięcy przygotowań zrobi swoje i wszystko będzie dopięte na przysłowiowy „ostatni guzik”, jednak dzisiejsze wydanie magazynu „Idea Ekstraklasa”, emitowanego w telewizji „TVN" pozostawia wiele do życzenia.
Najważniejszą rzeczą, która rzuciła się nam - kibicom Pogoni Szczecin - w oczy, to sprawa naszego herbu. Temat, wydawałoby się wałkowany wiele razy i ustabilizowany, po raz kolejny wraca jako główny temat rozmów. Nie tak dawno temu swój popis dała codzienna gazeta „Fakt” zamieszczając przestarzałe zdjęcia naszego zespołu oraz herb, który znacząco odbiega od prawdziwego. Jednak realizatorzy programu „Idea Ekstraklasa” najwyraźniej w życiu przesadzili. "Hipopotam" lub "kurak na pasiastym tle" to tylko niektóre komentarze wyrażane przez szczecińskich kibiców, które autentycznie odzwierciedlają to, co można było obejrzeć w telewizji.
Redaktorzy prowadzący ten program czują się, jakby posiadali przeogromną wiedzę i byli najlepszymi dziennikarzami sportowymi: ironizują i wyśmiewają się z pomysłu PZPN odnośnie terminarza i rozgrywania meczów w ciągu tygodnia, nie wspominając o wielokrotnych pomyłkach i zająknięciach, a sami nie wiedzą jak wygląda herb klubu, który ma ponad 55 letnią historię.(...)www.pogon.v.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#377949 - 25/07/2005 16:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
KICHA TOTALNY CHAOS PROWADZOACY CHYBA ZA SOBOM NIE PRZEPADAJOM BERET TO TAM SIE NADAJE CHYBA ZEBY WIDZOW ODSTRASZAC ALBO ZEBY MIELI SIE Z KOGO PONAPIEPSZAC DAREK JAK ZWYKLE COS MONDRERGO POWIEDZIAL RELACJA Z MECZU CHYBA 30 SEKUND A ZAPOWIEDZI GO 30 MINUT ALE PIERWSZE KOTY ZA PŁOTY
sorry za OT, ale co miałaś(masz) w szkole z ortografii??
|
Do góry
|
|
|
|
#377950 - 25/07/2005 20:27
|
Meldunek: 01/01/2005
|
Quote:
Quote:
sorry za OT, ale co miałaś(masz) w szkole z ortografii??
7+w porywach do 8 w skali boforta a na drugi razto nie zasmiecaj pierdołami tematu tylko od tego sa chyba priwy jak zes ciekawy pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#377951 - 26/07/2005 10:43
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/08/2003
|
tak jak już ktoś w tym temacie wspomniał .. lepszy rydz niż nic... jak dla mnie spoko pomysł, wkońcu będzie można sobie coś ciekawego pooglądać  . Prowadzący - ten w okularkach może być, a ten drugi to chyba ma anemie bo był blady jak ściana. Co do gości, to powinni zaprosić do studia !!! Jasia Tomaszewskiego, chłopak dobrze prawi, może powiedział by cos ciekawego. Jak dla mnie w skali 0-5 -> 3.
|
Do góry
|
|
|
|
#377952 - 26/07/2005 10:52
|
Carpal Tunnel
|
Jasiu był gościem ale na telebimie,ale zgodzę się z tobą że mogliby zaprosić go jako "eksperta",zawsze coś mądrego popluje
|
Do góry
|
|
|
|
#377954 - 27/07/2005 22:46
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
dzizzzz no nie moge zdzierzyc tego pajaca w okularkach. wszyscy stonowane wypowiedzi, a ten jak nakrecony po paru sciechach sie wpier... kazdemu w slowo i beczy ze swoich pseudozartow. mam nadzieje ze po paru kolejkach dadza gosciowi ulubiona "chwile oddechu" i posla go do wszystkich diablow. filmowych zapowiedzi do wybranych spotkan i zajebiscie zabawnych materialow kalinowskiego to chyba lepiej nie komentowac. ja chce porzadny magazyn ligowy a nie pieprzony kabaret i cwiczenie przepony!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#377955 - 27/07/2005 22:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#377963 - 28/07/2005 18:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2003
|
Quote:
Frajerzy daja program o 24 ,bo oczywiście o 20 "Na wspólnej" ,czy inny pomiot tej telewizji.Za taką politykę dyskryminującą KIBICÓW chuj i w dupe Pozdr.
niestety sie mylisz... po 1 daja o 24 bo liga skonczyla sie o 22 a po 2 musza dac po programie canal + wiec dlatego tak pozno pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#377969 - 01/08/2005 08:41
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003
|
Wczoraj oglądałem po raz pierwszy i niestety musze podzielić opinię większości, że program jest słaby.Straszna próba naśladowania Ligi + nie wychodzi im na dobre.Tym razem nie poprzestawiali herbów, ale i tak nie wiedzieli kto się wypowiada po meczu Lech-Arka(mówił Niciński, ale TVN twierdził, że był to Griszczenko).Gości trzeba ciągnąć za język, bo od siebie żaden nic nie powie.Ale najgorzej denerwowały mnie te żarty na poziomie 10-latków.Ogólnie program słaby, ale jak to ujął white_star, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#377973 - 01/08/2005 11:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Widzę, że należycie do tych bardziej konserwatywnych widzów. "Gol" miał swój urok jak na tamte czasy (szczególnie pamiętna czołówka), ale ja jakoś do niego nie tęsknie, podobnie jak nie tęskniłem do Szpakowskiego ani do transmisji drugiej połowy meczu naszej ligi, zaczynającej się w 51 minucie z powodu reklam, filmowanej z 3 kamer i komentowanej przez zasypiającego.
Wczoraj poraz pierwszy widziałem nowy magazyn i jestem mile zaskoczony. Szczególnie spodobał mi się fakt, że przerwy na reklamy są takie krótkie (choć to się pewnie zmieni). W trakcie pierwszej wyszedłem z pokoju na chwilę i jak się później okazało straciłem jeden mecz. Swego czasu oglądałem często analogiczny program o Bundeslidze "ran" (nie wiem czy to jeszcze leci i w jakiej formie); tam było 15 minut programu i 10 minut reklam, a przerw było chyba z 5-6.
Oprawa magazynu przyzwoita. W TVP to zawsze był mankament, za Basałaja co prawda coś drgnęło, ale to nadal było poniżej standardu. Komentarze, jak ktoś słusznie zauważył zwięzłe i nie zanudzające widzów. Goście nawet błyskotliwi i elokwentni (w porównaniu do TVP przed Basałajem), choć nie wiem bo oglądałem tylko wczorajszy program. Mimo wszystko wydaje się, że Smuda ani Jeleń nie dostaliby zaproszenia do tego programu a dawniej w TVP różnie bywało.
Magazyn oczywiście nie jest idealny i możnaby pewne rzeczy poprawić. Na razie jednak rzeczą, która podoba mi się najmniej w tym programie jest.. poziom naszej ligi.
|
Do góry
|
|
|
|
#377975 - 01/08/2005 13:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/09/2003
|
Powtorka dzis na TVN Turbo o 18.
|
Do góry
|
|
|
|
#377976 - 01/08/2005 16:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/01/2005
|
Quote:
no pewnie TVN turbo ma wiecej ludzi niz TVN zwykly
|
Do góry
|
|
|
|
#377977 - 01/08/2005 18:59
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
no pewnie TVN turbo ma wiecej ludzi niz TVN zwykly
co się nie robi zeby zapchać dziure w programie wakacyjnym
|
Do góry
|
|
|
|
#377982 - 08/08/2005 10:56
|
member
Meldunek: 23/07/2005
|
Kto oglądał wczorajszy magazyn ,ten chyba wie jaką gafe popełnij Jurek Engel  Mówił coś że panathinaikos pozyskał znakomitego reprezentanta Portugalii Conceicao. Koniczynki pozyskały jak wiadomo Flavio Conceicao który jest brazylijczykiem,anie Sergio  Widać Engel rozpracował ekipe przeciwnika bardzo dokładnie 
|
Do góry
|
|
|
|
#377983 - 08/08/2005 11:21
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/08/2003
|
ja również wyłapałem tą gafę  , nie ma to jak dobrze rozpracowany przeciwnik, przed ważnym meczem o wysoką stawkę. Co do samego programu, to myślę, że jest coraz lepszy... Wkońcu jeden z panów prowadzących ( ten co zawsze mówi ''zapraszamy na chwile oddechu''), powiedział coś o odpoczynku.  Myślę, że z każdym programem powinno być coraz lepiej, tylko dwaj prowadzący powinni być mniej zestresowani. 
|
Do góry
|
|
|
|
#377985 - 08/08/2005 12:07
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Nie orientujecie się, czy jest powtórka tego programu? Wczoraj nie oglądałem, bo byłem na piwku z przyjaciółmi, a chętnie bym obejrzał. Jeśłi ktos wie, czy dają powtórkę, to prosze o info kiedy i o której. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#377987 - 25/10/2005 18:10
Re: Magazyn Piłkarski w TVN : Orange Extraklasa ...opinie !
|
Carpal Tunnel
|
jako, że minęło trochę czasu od startu magazynu odgrzebuje temat i czekam na wasze opinie Program z kolejki na kolejkę coraz bardziej mi się podoba.Choć mam wrażenie, że najwięcej mówią o Legii,ale temu się nie dziwie. Powinni zapraszać ciekawych gości,a nie stałych bywalców na czele z "łysym".
|
Do góry
|
|
|
|
|
|