#3777970 - 29/03/2010 10:56
Re: Polityka [121]
[Re: Conrad]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Różnica między PO a PiSkomuną: 1. Komorowski za komuny poszedł siedzieć za swoją działalność solidarnościową. 2. W IV RP za rządów Jarusia Kaczyńskiego WICEMINISTREM SPRAWIEDLIWOŚCI zostaje pewien Pan Kryże, który ZA KOMUNY... posłał Komorowskiego do więzienia. Gorszego gówna od PiSu to nie ma... Przypomniało mi się z okazji wygranej Komorowskiego w prawyborach.
|
Do góry
|
|
|
|
#3778036 - 29/03/2010 17:29
[Re: Nirtz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
szkoda mi ciebie ze musisz na kazdym kroku tak prymitywanie odreagowywac kompleksy zwiazane z tym ze kilka lat aktywnie sluzyles korwinowi
przypominają mi sie spadochrony z pisu ktore stamtad spierdolily, oni nienawidzą kaczynskich 5 razy bardziej od przecietnego POwca, to takie autobiczowanie w ramach odkupywania win, w polowie proba zagojenia wlasnych ran, w polowie pod publike jako dowod przed innymi ze juz jestem po oslusznej stronie
a teraz usilnie usiłuje służyć Tuskowi, smutne ale prawdziwe to właśnie ELDO stosuje prymitywne matody godne Palikota czy Niesioła, jakies wywlekanie legend rodzinnych, Komorowski to "prawicowiec" bo pajacował jak harcerzyk w PRLu zamiast pracować na utrzymanie rodziny, natomiast Kaczyńscy są winni bo nie biegali z kamieniami tylko się uczyli oczywiście ani słowa o postawie po 1989 która jest absolutnie kluczowa przykro to pisać ale to bardzo prymitywna propaganda typu palikotowego bo eldo ma racje co do Komorowskieo, pochodzi z lepszej rodziny niz Kaczory, ma lepszą karte opozycjonisty niz kaczory, ale po 89' a szczegolnie w ostatnich 10 latach skapnal sie ze będą z 'ciemnogrodem' i jego roznymi odmianami nic w polityce nie osiągnie, wiec stal sie różową konserwą
|
Do góry
|
|
|
|
#3778098 - 29/03/2010 19:06
[Re: tyson]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
eldo ma racje co do Komorowskieo, pochodzi z lepszej rodziny niz Kaczory o w mordę jeża! toć oni kuzynami są ale Komorowski z Niemcami skoligacony (takie widać geny w Platformie ) i ani chybi poseł Kurski ten fakt wykorzysta
|
Do góry
|
|
|
|
#3778121 - 29/03/2010 19:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
a teraz usilnie usiłuje służyć Tuskowi, smutne ale prawdziwe
Oczywiscie nie przyszlo ci do pustego lba, ty tepa, PISdziana gnido, ze mozna byc niezaleznym i nikomu nie sluzyc Ja zakladam sie z Eldorado, ze wygra Kartofel, nie dlatego, ze jest, moim zdaniem, lepszy od rywala, ale dlatego, ze w przeciwienstwie do Ryska uwazam, ze w Polsce takich nircojajecznych kretynow zyje wiecej niz by sie moglo wydawac. Na glosy takich przyglupow Kartofel moze zawsze liczyc, a poniewaz stanowia oni wiekszosc, Lesio wygra. To, ze w topiku "Polityka" PISdzielcy sa w mniejszosci, dowodzi tylko, jak elitarny jest ten temat
|
Do góry
|
|
|
|
#3778199 - 29/03/2010 22:00
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
a teraz usilnie usiłuje służyć Tuskowi, smutne ale prawdziwe
Oczywiscie nie przyszlo ci do pustego lba, ty tepa, PISdziana gnido, ze mozna byc niezaleznym i nikomu nie sluzyc Ja zakladam sie z Eldorado, ze wygra Kartofel, nie dlatego, ze jest, moim zdaniem, lepszy od rywala, ale dlatego, ze w przeciwienstwie do Ryska uwazam, ze w Polsce takich nircojajecznych kretynow zyje wiecej niz by sie moglo wydawac. Na glosy takich przyglupow Kartofel moze zawsze liczyc, a poniewaz stanowia oni wiekszosc, Lesio wygra. To, ze w topiku "Polityka" PISdzielcy sa w mniejszosci, dowodzi tylko, jak elitarny jest ten temat hahaha temat jest elitarny, bo jest co raz więcej niezależnie myślących, a taki Nirtz to tylko wyjątek potwierdzający regułę. Lecz co do Lesia, pozwolę sobie nie zgodzić się z Amkiem, mimo że tendencja zniżkowa została całkowicie zahamowana i lekko nawet poparcia mu rośnie, to jednak antykaczyzm nie pozwoli mu wygrać, teraz ma II rundę, ale jak sondaże mu będą sprzyjać to się podniesie larmo w mediach no chyba że Komorowski nie dostanie wsparcia, ale gdyby tak było to ja czegoś nie rozumiem
|
Do góry
|
|
|
|
#3778221 - 29/03/2010 22:17
[Re: jerome]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
hahaha temat jest elitarny, bo jest co raz więcej niezależnie myślących ty tu jesteś herkulesem samodzielnego myślenia ale jak sondaże mu będą sprzyjać to się podniesie larmo w mediach no chyba że Komorowski nie dostanie wsparcia, ale gdyby tak było to ja czegoś nie rozumiem ot obłuda pełostwa, jak coś nie wychodzi to na pomoc media no i strach, strach że znowu Naród Polski wybierze nie jak popaprańcy, jasne ze znowu tego nie zrozumiesz
|
Do góry
|
|
|
|
#3778237 - 29/03/2010 22:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
Nirtz, nawet z tobą nie będę wchodził w dyskusje, bo takiej tępoty to ja jeszcze nie widziałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#3778325 - 29/03/2010 23:35
[Re: jerome]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
nie no on jest jakiś nawiedzony. Przypisawanie mojej osobie,jerome i innym którzy ośmielą się skrytykować tego zakompleksionego pokurcza 'pełowskiego', 'tvn-owskiego' myślenia i uleganie main streamowi jest zajebiście wygodne. Otóż nie ma czegoś takiego jak myślenie pełowskie bo powtórzę po raz setny nie mamy w tym kraju prawicy,lewicy,liberalnej partii (poza kanapowymi) więc myślący ludzie nie utożsamiają się z tymi bandami mogą co najwyżej wybierac mniej posranych. A najbardziej posraną partią jest Pis partia dla ludzi którym udało się wmówić że jest to ostatni bastion prawicy i polskości czyli ludzi którzy naprawdę dali się zmanipulować prawdopodobnie przez niski poziom erudycji i inteligencji czyli jak to powiedział kurski 'ciemny lud'
|
Do góry
|
|
|
|
#3778327 - 29/03/2010 23:36
[Re: eroll]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
pis* nie wiem dlaczego wcześniej napisałem z dużej litery
|
Do góry
|
|
|
|
#3778353 - 29/03/2010 23:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
eroll jesteś wiernym wyborcą PO i potwarzasz jak mantrę ich propagandę, podobnie jerome macie do tego prawo, mnie drażni coś innego: uparte powtarzanie przy tym że jest się "obiektywnym i niezależnym", tak jesteś "obiektywny i niezależny" ale tylko we własnym mnienianiu, tak to powtarzasz dokładnie to co TVN jerome od lat jest wpatrzony w Tuska jak w boga (nawet niedawno znalazłem jakąś archiwalną wypowiedź z 2006 która brzmiała mniej więcej tak: był tu kiedyś taki jerome co za Tuska dałby się pokroić), a gość tu z uporem twierdzi że "samodzielnie myśli", że jest "obiektywny" itp. ręce opadają, w tym temacie nie ma osób obiektywnych bo to polityka a ta jak media nie jest obiektywna, są za to cisi zwolennicy i wyznawcy, czołowi wyznawcy peło obecnie w temacie to Conrad i jerome, ty eroll musisz zwiększyć liczbę wpisów to załapiesz się na podium
|
Do góry
|
|
|
|
#3778364 - 30/03/2010 00:09
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
służę sobie W Polsce scena polityczna nie wygląda dla prawicowca najlepiej lewica : Pis Sld centrum : PO prawica : prawie pustka niestety , resztowka UPR-u , pewna czesc PSL-u głosuje na Komorowskiego również dlatego : bo bliżej mi znacznie do centrum niż do lewicy i zastanów się Nirtz nad slowami Kwaśniewskiego po wyborach prezydenckich w 2005 "to ostatni polityk, ze zmiany "okrągłego stołu" czas polityków "Okrągłego Stołu" musi dobiec końca, także Kaczyńskich, którzy wtedy negocjowali z komunistami
|
Do góry
|
|
|
|
#3778388 - 30/03/2010 00:27
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
kto z PSLu jest na "prawdziwej prawicy"?? perorowanie o Okrągły6m Stole jest słuszne ale w jakim celu, że tym "nie okrągłostołowym" kandydatem jest... Komorowski?? ten wieloletni aparatczyk Unii Demokratycznej, unii Wolności, ELDO nie wiem co palisz, ale ten wasz diler jest niezły czesc chlopskich dzialaczy oczywiscie nie Pawlak czy Kalinowski , to sa posiadacze ziemscy mający własnosć od pokolen , to naturalna siła prawicy , ludzie mający swoją własność , Tobie to pojecie jest obce , Twoj idol dostała dom w Wawie w podziece od rządzących komunistów , Komorowski na którego tak plujesz dostał od cioci pożyczkę na garsonierkę, do dziś Komorowski mówi, że od tamtej pory znienawidził pożyczać pieniądze... a Twoj idol robi to bardzo chetnie tylko, ze czyims kosztem wyciagajac pieniadze od podatnikow uczciwie pracujacych na swoje chore lewicowe pomysly , Twoj idol nie placi z własnej kieszeni bo do tej pory nie shańbił sie uczciwą pracą tylko pitoleniem o polityce , coz bezmozgowych małp jest w tym kraju wyjatkowo duzo stad takie ma poparcie
|
Do góry
|
|
|
|
#3778400 - 30/03/2010 00:35
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Byla-minister-kradla-ze-Sciagi.pl-i-Wikipedii,wid,12121518,wiadomosc.html
Prof. Aldona Kamela-Sowińska, znana ekonomistka i była minister skarbu, po raz drugi została przyłapana na plagiacie. Profesor umieściła w swojej książce całe fragmenty z Wikipedii, Ściągi.pl oraz prac dwóch naukowców z SGH. Jak jednak mówi Wirtualnej Polsce dr Marek Wroński, który odnalazł plagiat, niewykluczone, że w kolejnych pracach pani profesor również są kradzione fragmenty.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|