Strona 16 z 21 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 20 21 >
Opcje tematu
#3776757 - 29/03/2010 00:11 Re: Polityka [121] [Re: Llama]
KeeP Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/09/2003
Originally Posted By: Llama
ja cię kręcę.
kiedy joachim oddaje legitkę? laugh

own goal wink

Do góry
Bonus: Unibet
#3776932 - 29/03/2010 01:48 Re: Polityka [121] [Re: Conrad]
eroll Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Originally Posted By: Conrad
Komorowski jest tu bardzo dobrym kandydatem, pytanie kto będzie startował z drugiej strony. Kalkstein? laugh Ziobro? laugh Nirtz? piwo

Nie wiem jak Nirtz wygląda ale z pozostałą dwójką prezencją chyba by wygrał. (niewielu by przegrało)
Fakt ja też uważam że to funkcja czysto reprezentacyjna i własciwie to nie tyle moja opinia co niepodważalny fakt dlatego chciałem Sikorskiego bo prezencję ma,na salonach by się odnalazł a prezydent jak już wcześniej pisałem nie jest od 'wpływania na nasze życie'.Po ostatnich pięci latach zaniżyłem poprzeczkę i wystarczy mi żeby wyglądał jako tako i nie kompromitował się bardziej niż poprzednik.

Do góry
#3777044 - 29/03/2010 02:26 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008
Originally Posted By: ELDORADO
Mając wybór Kaczyński - Komoroski ,zagłosuje na Komorowskiego smile
co do pochodzenia Komorowskiego można być pewnym , stryj Bór Komorowski , był dowódcą AK ,chocby tylko dlatego . Kaczyński układał sie z komuchami przy okragłym stole , Komorowski uważał to za zdradę piwo
Kaczyński lewak , z lewymi papierami . Komorowski konserwatysta w poglądach
Jego życiorys nie jest co prawda w pełni kryształowy , te powiązania z WSI ,ale wole takie powiązania niż powiązania z Mosadem Kalsteina , ma mój glos w drugiej turze

POZDRO
ELDO
Eldo nabierasz sie czasami jak dzieciak. PRzeciez to miernota bez poglaodow, a miernoty bez pgolądow predzej czy pozniej i tak stają sie różowe bo taki kolor mają polskie media ktore im są potrzebne do uzywkania poparcia.

Do góry
#3777067 - 29/03/2010 02:39 Re: Polityka [121] [Re: Nirtz]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008
Originally Posted By: Nirtz
... to właśnie Platfusy strzeliły sobie samobója,...

Dlaczego? Wybrali lepiej wykształconego i bardziej obliczalnego kandydata.

Zresztą - kto liczy głosy - wygrywa.

Do góry
#3777231 - 29/03/2010 03:39 Re: Polityka [121] [Re: tyson]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: tyson
Mając wybór Kaczyński - Komoroski ,zagłosuje na Komorowskiego smile
co do pochodzenia Komorowskiego można być pewnym , stryj Bór Komorowski , był dowódcą AK ,chocby tylko dlatego . Kaczyński układał sie z komuchami przy okragłym stole , Komorowski uważał to za zdradę piwo
Jego życiorys nie jest co prawda w pełni kryształowy , te powiązania z WSI ,ale wole takie powiązania niż powiązania z Mosadem Kalsteina , ma mój glos w drugiej turze

POZDRO
ELDO
Eldo nabierasz sie czasami jak dzieciak. PRzeciez to miernota bez poglaodow, a miernoty bez pgolądow predzej czy pozniej i tak stają sie różowe bo taki kolor mają polskie media ktore im są potrzebne do uzywkania poparcia.

siostro zastrzyk potrzebny laugh skoro Komorowki to dla Ciebie miernota , to jak mozna okreslic Twojego idola JKM , Mikke to przecież pajac, a powtarzanie jego pokręconych bzdur świadczy o sporych już spustoszeniach psychicznych wywołanych ciąglym słuchaniem tego błazna grin

Do góry
#3777276 - 29/03/2010 03:57 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
zastanawiam się ELDO co za świrów teraz ty czytujesz grin

"śmierdzi" to Giertychem, Wierzejskim i tego typu czubkami shocked

Do góry
#3777287 - 29/03/2010 04:03 Re: Polityka [121] [Re: Nirtz]
ELDORADO Offline
Joker

"śmierdzi" to Giertychem, Wierzejskim i tego typu czubkami shocked

LOL laugh juz lubisz JKM , nie dziwię się blisko mu przeciez do Twego idola eskimosa grin

Do góry
#3777315 - 29/03/2010 04:18 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

ELDORADO o Komorowskim
Originally Posted By: Sikorski
Nie znam przypadku przywódcy, który, mając najwyższy urząd w państwie w zasięgu ręki, poświęca osobiste ambicje dla misji modernizowania kraju. Donald Tusk pokazał, że jego odpowiedzialność i patriotyzm są najwyższej próby. Jestem dumny, że mogę być członkiem jego ekipy
Sikorski o Tusku

Do góry
#3777323 - 29/03/2010 04:20 Re: Polityka [121] [Re: Nirtz]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004

Powiem Ci prawdę, On niczego nie czytuje, poza Twoimi postami.
Sam sie nie spodziewałem, ze moga miec taki piorunujacy efekt.

Rysiek, trzeba sie wreszcie odnircować, w maju laugh

Do góry
#3777350 - 29/03/2010 04:29 Re: Polityka [121] [Re: KeeP]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: KeeP
Originally Posted By: Llama
ja cię kręcę.
kiedy joachim oddaje legitkę? laugh

own goal wink

Bzdura laugh

Jakakolwiek secesja z PISdy w chwili obecnej moze sie skończyc poważnym rozłamem, do wywalenia Jarusia włacznie.

Wiedza o tym PISdzielce i troche podskakują.
W obliczu całkiem prawdopodobnego zdominowania osrodków władzy przez Platfusów, taki Brudziński bedzie miał pewien atut :"A pamietacie jak dowaliłem Jarusiowi ? Oszczędźcie mnie !"

Szczury pierwsze opuszczaja tonacy okret, gnidy zaś szybko opuszczaja organizm zywiciela, gdy ten choruje.

Do góry
#3777358 - 29/03/2010 04:30 Re: Polityka [121] [Re: Nirtz]
ELDORADO Offline
Joker

ELDORADO o Komorowskim
Originally Posted By: Sikorski
Nie znam przypadku przywódcy, który, mając najwyższy urząd w państwie w zasięgu ręki, poświęca osobiste ambicje dla misji modernizowania kraju. Donald Tusk pokazał, że jego odpowiedzialność i patriotyzm są najwyższej próby. Jestem dumny, że mogę być członkiem jego ekipy
Sikorski o Tusku

czlowieku ja nie mam klapek na oczach jak Ty smile , Komorowski nie jest moim idolem , ale majac do wybory Kaczyński- On zaglosuje na niego ,jak przystało na prawicowca
a skoro tak lubisz grzebac w zyciorysach to porównajmy Kaczyński Komorowski smile

Po II wojnie światowej komuniści wyrzucili Komorowskiego [jego rodziców] z rodzinnej kamienicy w Warszawie

w tym samym czasie Aleksander Kaczyński [ojciec bliźniaków) dostał od komunistów dom w Warszawie Jaruś mieszka w nim do dziś

chcesz lecic dalej
Jaruśi Lech spokojnie sobie pisali doktoraty na państwowych uczelniach , a Komorowski miał zakaz wykonywania zawodu nauczyciela w szkołach państwowych oczywiście za pochodzenie

dalej kiedy upadał komunizm Kaczyńscy negocjowali z komuchami przy okraglym stole , Komorowski uwazał to za zdrade

to tak na rozgrzewke dla Pisbolszewików laugh

Do góry
#3777379 - 29/03/2010 04:39 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

widzisz nawet niedokładnie cytujesz świrusów od Giertycha, nie było żadnego Aleksandra Kaczyńskiego

znowu zatrzymujesz się na 1989 roku, później Kaczyńscy byli konsekwentnie za demokunizacją i lustracją a twój idol łoił wódę z generałami wyszkolonymi w Moskwie, był czołową postacią Unii Demokratycznej, której zasługi w uwłaszczeniu nomentklatury i nierozliczeniu komuny są olbrzymie

Do góry
#3777388 - 29/03/2010 04:41 Re: Polityka [121] [Re: Nirtz]
ELDORADO Offline
Joker

widzisz nawet niedokładnie cytujesz świrusów od Giertycha, nie było żadnego Aleksandra Kaczyńskiego

jasne , był przecież Kalstein laugh

Do góry
#3777402 - 29/03/2010 04:44 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

ojciec Kaczyńskich nazywał się Rajmund, był żołnierzem AK i inżynierem

może umierającą właśnie matkę Kaczyńskich też oskarżysz o lizanie dupy komuchom??

Do góry
#3777422 - 29/03/2010 04:53 Re: Polityka [121] [Re: Nirtz]
ELDORADO Offline
Joker

ojciec Kaczyńskich nazywał się Rajmund, był żołnierzem AK i inżynierem

może umierającą właśnie matkę Kaczyńskich też oskarżysz o lizanie dupy komuchom??

no niezle musial mu im lizac skoro ofiarowali mu dom i ciepla posadke na uczelni no chyba nie z ich milosci do AK laugh

co do jego matki to był bardzo prymitywny chwyt smirk , nie płakałem po Kuroniu nie bede płakał po Kaczyńskiej

Do góry
#3777439 - 29/03/2010 04:58 Re: Polityka [121] [Re: Nirtz]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
za umieranie dają jakieś handi wyborcze?

Do góry
#3777465 - 29/03/2010 05:06 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
jerome Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/10/2001
mnie też to zastanawia jak taki Kaczyński mógł się doktoryzować w czasach twardej komuny? zaraz w 90 roku dostaje habilitacje, jakby się z Wałęsą o stołki nie pokłócili, to dziś by nie mówili o zdradzie ideałów... zresztą jak można mówić o zdradzie, jeśli samemu się w tym uczestniczyło smile jak tu Eldo pisze Komorowski za pochodzenie nie mógł zawodu wykonywać. Bądźmy szczerzy wnioski same się nasuwają. Moim zdaniem PO wybrała dobrze dla siebie, Radek jest indywidualistą, gra tylko pod siebie (a na pewno nie dla PO). Komorowski jest stateczny, pod siebie nie gra i jest gwarantem spokoju, dlatego został wybrany. Ja na niego nie zagłosuje, jak powiedział mój głos obecnie może mieć tylko Kluska, ale dla mnie Komorowski bije na głowę Kaczyńskiego, chociażby właśnie pochodzeniem i kłopotami za komuny. Poza tym to nigdy nie jest tak, że 100% z jakiejś partii jest złymi ludźmi, czy na odwrót. Pewnie w PiSie też by się znalazło wielu porządnych ludzi, których życie źle umiejscowiło.

Do góry
#3777475 - 29/03/2010 05:08 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008

siostro zastrzyk potrzebny laugh skoro Komorowki to dla Ciebie miernota , to jak mozna okreslic Twojego idola JKM , Mikke to przecież pajac, a powtarzanie jego pokręconych bzdur świadczy o sporych już spustoszeniach psychicznych wywołanych ciąglym słuchaniem tego błazna grin

szkoda mi ciebie ze musisz na kazdym kroku tak prymitywanie odreagowywac kompleksy zwiazane z tym ze kilka lat aktywnie sluzyles korwinowi

przypominają mi sie spadochrony z pisu ktore stamtad spierdolily, oni nienawidzą kaczynskich 5 razy bardziej od przecietnego POwca, to takie autobiczowanie w ramach odkupywania win, w polowie proba zagojenia wlasnych ran, w polowie pod publike jako dowod przed innymi ze juz jestem po oslusznej stronie

Komorowski to jest mienrota bez poglądow i zadne pierdolenie o Aleksandrach Kaczynksich, Ozjaszach Goldebragach, ojcach Tadeuszach, poddwodnych cywilazacjach ani swietym Mikałju tego nie zmieni

jesli mialbym pojsc na wybory tez bym wybral komorowskiego bo starczy juz tego wystraszonego jak kurczak narodowego bolszewika pod zyrandolem
-nie zmienia to faktu ze jedyny przejwa rzekomego konserwatyzmu Komorowskiego to jego wąsy bo nic wiecej,
-facet ze swoją kawiorową naturą idealnie sie wkomponuje w marinetke Brukseli i Merkelowej
-jako jedyny z niepostkomunistow glosowal przeciwko rozwiązniu WSI.
ale i tak pewnie nie pojde

Do góry
#3777778 - 29/03/2010 06:30 Re: Polityka [121] [Re: tyson]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: tyson

szkoda mi ciebie ze musisz na kazdym kroku tak prymitywanie odreagowywac kompleksy zwiazane z tym ze kilka lat aktywnie sluzyles korwinowi

przypominają mi sie spadochrony z pisu ktore stamtad spierdolily, oni nienawidzą kaczynskich 5 razy bardziej od przecietnego POwca, to takie autobiczowanie w ramach odkupywania win, w polowie proba zagojenia wlasnych ran, w polowie pod publike jako dowod przed innymi ze juz jestem po oslusznej stronie
a teraz usilnie usiłuje służyć Tuskowi, smutne ale prawdziwe

to właśnie ELDO stosuje prymitywne matody godne Palikota czy Niesioła, jakies wywlekanie legend rodzinnych, Komorowski to "prawicowiec" bo pajacował jak harcerzyk w PRLu zamiast pracować na utrzymanie rodziny, natomiast Kaczyńscy są winni bo nie biegali z kamieniami tylko się uczyli

oczywiście ani słowa o postawie po 1989 która jest absolutnie kluczowa

przykro to pisać ale to bardzo prymitywna propaganda typu palikotowego

Do góry
#3777969 - 29/03/2010 10:47 Re: Polityka [121] [Re: ELDORADO]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
czlowieku ja nie mam klapek na oczach jak Ty smile , Komorowski nie jest moim idolem , ale majac do wybory Kaczyński- On zaglosuje na niego ,jak przystało na prawicowca
a skoro tak lubisz grzebac w zyciorysach to porównajmy Kaczyński Komorowski smile

Po II wojnie światowej komuniści wyrzucili Komorowskiego [jego rodziców] z rodzinnej kamienicy w Warszawie

w tym samym czasie Aleksander Kaczyński [ojciec bliźniaków) dostał od komunistów dom w Warszawie Jaruś mieszka w nim do dziś

chcesz lecic dalej
Jaruśi Lech spokojnie sobie pisali doktoraty na państwowych uczelniach , a Komorowski miał zakaz wykonywania zawodu nauczyciela w szkołach państwowych oczywiście za pochodzenie

dalej kiedy upadał komunizm Kaczyńscy negocjowali z komuchami przy okraglym stole , Komorowski uwazał to za zdrade

to tak na rozgrzewke dla Pisbolszewików laugh

Podsumowując, Eldo i ja zagłosujemy na Polaka, Nirtz zagłosuje na Żyda. Komorowskiego za komuny nawet zamknięto, Kalksteinom zaś nawet włos z główek nie spadł. A teraz poskładaj 2+2 Nirtz... papa

Do góry
Strona 16 z 21 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 20 21 >

Moderator:  Biszop, rafal08