Może i serial roku, ale chyba zbyt duże oczekiwania miałem. Może powinienem przestać porównywać go do KB, bo po 2 odcinkach dużo mu brakuje. W ogóle nie czuć klimatu dżungli (oglądając np. Czas Apokalispy czułem wstręt do warunków panujących w dżungli), trochę mi to przypomina obóz w Bieszczadach. A i bohaterowie jacyś mało wyraźni. Mam nadzieję, że serial się rozwinie.
ogladal ktos?? jak wrazenia... trailer ciekawy i mnie wkrecil, a do tego jay-z w soundtracku
Mi sie podobał. Historia trzech policjantów, borykających się z różnego rodzaju problemami osobistymi i zawodowymi. Taka sensacja z dobrą obsadów, m.in. Gere, Snipes, Hawke czy Cheadle. 6/10
ogladal ktos?? jak wrazenia... trailer ciekawy i mnie wkrecil, a do tego jay-z w soundtracku
Mi sie podobał. Historia trzech policjantów, borykających się z różnego rodzaju problemami osobistymi i zawodowymi. Taka sensacja z dobrą obsadów, m.in. Gere, Snipes, Hawke czy Cheadle. 6/10
Mam od 2-och m-cy ciagle nie ma napisów, nawet angielskich, bo przez ten ich bełkot ciężko coś zrozumieć.
Co do Pacyfiku to rozczarowanie. Kompania Braci zdecydowanie lepsza. Oglądając Kompanie czułem klimat a tu...nic.Kto wie może sie rozwinie ale już na starcie jest daleko z tyłu.
Ten serial to najlepszy mój zakup od wielu miesięcy. Mam nadzieję, że zabiorą się do produkcji S3. I miło także widzieć ten mały polski akcent w tym serialu.
Odnośnie BBC to w pełni się zgadzam, to co robią jest zawsze na poziomie. Polecam "The State Within", kolejna perełka na którą trafiłem...
Dziwię się, że nikt inny nie obejrzał jeszcze "Survivors" S1 i S2. Świetny serial wyprodukowany przez BBC, lepszego nie oglądałem od długiego czasu.
ja oglądam, podoba mi się. W ogóle uwielbiam produkcje BBC, nie z taką kasą, ale mimo to lepsze to niż V (nowe)
Bardzo dobry serial, wciąga niesamowicie Za polecenie serialu ogromne
podpisuję się pod tym! bardzo fajny serial, w weekend obejrzałem drugi sezon i powiem że szczerze że czekam na III a Tom miażdży
Odnośnie filmów, popieram koleszke, a dokładnie mówiąc chodzi mi o filmik "Brothers". Bardzo dobry film, to samo tyczy się gry aktorskiej, zwłaszcza Jake Gyllenhaal-a! Nota na filmwebie w pełni zasłużona!
Odnośnie dramatów, polecam film "The Road" bardzo dobra gra Viggo Mortensena, bardzo fajnie przedstawiony koniec świata (nie żaden potop jak to mamy w 2012). Ocena na filmwebie 7,33, ode mnie dostałby 7,5-8. Zdecydowanie polecam!
a teraz z innej beczki: moje totalne porażki ostatnich dni!
Imaginarium of Doctor Parnassus - na filmwebie przy tym filmie widnieje ocena 7,32 dla mnie ten film to, totalne nieporozumienie! Obsada niby bardzo dobra: Depp,Law,Farrell,Ledger z tym że pierwsza trójka gra tylko niewielki epizod! Są dwa wyjścia albo nie zrozumiałem tego filmu albo trzeba być totalnie upalonym, żeby ten film był co najmniej do przyjęcia Ode mnie ocena 4-5, niżej nie dam, bo tak jak pisałem obsada była przynajmniej dobra
Drugą porażką filmową (co prawda nie aż tak dużą, ale mimo wszystko oczekiwałem czegoś więcej) na przestrzeni ostatnich dni, był film: Men Who Stare at Goats, no cóż miała to być niby komedia połączona z filmem szpiegowskim. Jeśli chodzi o humor, to tak średnio w tym filmie, pewnie nie którym się spodobał, no ale każdy ma inne gusta nota na filmwebie 6,39! Ode mnie ten film dostałby 6, góra 6,5 ze względu na obsadę no i grę Clooney-a