#3755877 - 16/03/2010 20:24
Re: Polityka [121]
[Re: Amkwish]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
... co tak nagle ucichło o chórze chłopiecym w Ratyzbonie, wszak obecny nastepca piotrowy dyrygował tym burdelem ponad 20 lat. chyba jednak nie Joseph nim kierował a jego brat
|
Do góry
|
|
|
|
#3755884 - 16/03/2010 20:26
[Re: awax76]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Motyla noga, tyle lewactwa na raz w jednym miejscu może zaowocować jakąś mini Paradą Równości. Trzeba tedy powiadomić Gazetę Koszerną by wysłała tam swego cyngla i odpowiednio nagłośniła temat. Oczywiście bez informowania, że zbiera się śmietanka forum bukmacherskiego i każdy uczestnik jest na "cienżkim plusie", bo zaraz bystry urzędnik skarbowy mógłby tę wiedzę wykorzystać do podreperowania dziury budżetowej Vincenta (łapanka w Muzeum Powstania Warszawskiego?) a tak na poważnie to sam chętnie dołączyłbym do Wesołej Kompaniji, tym bardziej, że też lubię schaboszczaki z młodą kapustą i wódkę czystą, ale... w ostatni weekend maja mam ważniejszą imprezę, której przełożyć się nie da - 1 urodziny syna ... i jeszcze ten koncert AC/DC 27 maja w Wa-wie trochę szkoda, że terminy się niefortunnie zbiegły niemniej uczestnikom życzę udanego 1. Mnie urząd skarbowy adekwatny do miejsca zamieszkania powiadomił, że wygrane są wolne of podatku. W Singapurze cała kasa jest Twoja. W Polsce chyba też jest takie prawo, do jakiejś tam kwoty jesteś zwolniony od opodatkowania wygranych... 2. Mamy najlepszego Ministra Finansów w UE i zdecydowanie najlepszą politykę fiskalną na tym kontynencie. Dzięki Bogu PO jest u władzy w tym krytycznym momencie. Inaczej Jaruś - zgodnie z jego publicznymi zapowiedziami - sprzedałby nas żydowskim menelom w mignięciu oka... Tak więc jeszcze raz za to że PO jest u sterów państwa: 3. Nie lubię schaboszczaków, ale zdecydowanie gratuluję 1 urodzin syna! Sam dzisiaj byłem z żoną na USG drugiego dziecka tak więc dzisiejsze wino (w 100% moje spożycie) dedykuję naszym maluchom.
|
Do góry
|
|
|
|
#3756050 - 16/03/2010 22:23
[Re: buszmen]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
To samo obowiązuje też Anglię czy Skandynawię. Mi to w ogóle nie przeszkadza, tym bardziej że zawody nie trwają aż tak długo. Ale pamiętam kiedy mieszkałem z 2 km od stadionu w Poole i wieczorem jak wyszedłem do ogródku to słyszałem ten delikatny ryk silników żużlowych choć wtedy nie wiedziałem czym to jest spowodowane. Może lepiej zmienić konstrukcję stadionów by zamknąć w środku wszelki hałas?
|
Do góry
|
|
|
|
#3756168 - 17/03/2010 00:25
[Re: tyson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
a moze lepiej sie do tego wogole nie przypieprzac? Moze ktos wreszcie wymysli Tłumik Niczym Nie Uzasadnionej Hiperaktywności Urzędasów. Gdyby policzyc, ile tak naprawde kosztuje wprowadzenie bubla i potem jego likwidacja to pewnie okazałoby sie, ze wieksze marnotrawstwo nie istnieje.
|
Do góry
|
|
|
|
#3756278 - 17/03/2010 01:46
[Re: hanele]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
a jak sie szanownemu gronu podoba nowy serial pt...wyjście kandydatów na prezia do mas wyborczych Cóż za uśmiechy, minki, stare nowinki, fryzurki, garniturki (sczególnie PSLowy biały fartuszek ) Tak mnie naszło, bo serial dla mnie na razie do dupy serial typowo POwski czyli cos w stylu latynoskich telenowel, mozesz przegapic 1700 odcinkow a i tak bedziesz wiedzail o co chodzi bo wszystko takie kolorowe i trywialne i jednoczesnie nie dzieje sie nic swoją drogąż najlepszy obraz upadku polityki i sporwadzenbia jej do medialnych bajerow dla mnie zenada, woogle sie tym nie interesuje i tego nie sledze, chcociaz po cichu kibicuje Korowskiemu bo drazni mnie ta sztucznosc i cynizm Sikorskiego no i nie przebolabym pierwszej damy żydowki
|
Do góry
|
|
|
|
#3756536 - 17/03/2010 03:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Właśnie a propo Zbuntowanego Anioła, Esmeraldy,Pauliny itp byliście kiedyś w Ameryce Połudiowej? tam na prawde wszyscy ludzie są tacy piękni? jak zerknę na nasze seriale to bida z nędzą a tam każdy czlowiek na poziomie ma służbę,darmowe solarium (w życiu nie widziałem śniegu w Esmeraldzie)itp,,,
|
Do góry
|
|
|
|
#3756554 - 17/03/2010 03:24
[Re: eroll]
|
Carpal Tunnel
|
Właśnie a propo Zbuntowanego Anioła, Esmeraldy,Pauliny itp byliście kiedyś w Ameryce Połudiowej? tam na prawde wszyscy ludzie są tacy piękni? jak zerknę na nasze seriale to bida z nędzą a tam każdy czlowiek na poziomie ma służbę,darmowe solarium (w życiu nie widziałem śniegu w Esmeraldzie)itp,,, Tia...dzieki latynolom w Barcelonie jest wiecej dresiarzy niż w Nowej Hucie Brudasy sa na potege zakłamane, to przejawia sie tez w "realiach" tych serialowych wypocin. Przy nich Ferdek Kiepski i Boczek to oligarchia
|
Do góry
|
|
|
|
#3756585 - 17/03/2010 03:35
|
Carpal Tunnel
|
to zapewne tak jak u nas...wszystkie Brzydule żyją w takich warunkach jak w Klanie na Wspólnej przy Plebanii obok Złotopolskich na Dobre i na Złe od czasu do czasu rozpamiętujac Pierwszą Miłość Otóz to. Kretyni i kretynki tym chetniej te gówna ogladają, wyobrazajac sobie siebie w roli jakiejś Majki czy innego typa z serialu. Do takich odbiorców sa pewnie skierowane umizgi pasozytów, kandydujacych na urzedy, tamci potem na nich głosuja i mamy to, co mamy. Nikt mnie nie przekona, ze nalezy uczestniczyć w wyborach i wspomagac ochlokrację.
|
Do góry
|
|
|
|
#3756607 - 17/03/2010 03:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
no no a na tvp2 właśnie startuje M jak Miłość więc proponuję załączyć i zobaczyć jak żyją prawdziwi ludzie na poziomie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|