[QUOTE]Oryginalnie wysłał Xtd:
[qb]Ufo...ano dokladnie 100 na jedna kombinacje i koniec...naorawde dziwne podejscie do tematu no ale coz poczac...widac brak profesjonalizmu i nieco zagadkowe podejscie do tematu jak dla mnie...co warte podkreslenia gosc do ktorego pani dzwonila nawet nie zadal sobie trudu zeby przeanalizowac zdarzenia ktore chce obstawic (a bylo ich 5)...po prostu powiedzial 100 i nic wiecej go nie obchodzilo...

[/qb][/QUOTE]To musi być nieporozumienie na linii Ty i panienka
Mam wrażenie, że panienka nieprecyzyjnie cię poinformowała. To musi byc limit 100 zł na kupon, nieważne jaki. Być może kazali jej przyjmować do 100 zł za jeden numerek, pardon, za jeden kwitek lub od jednej osoby.
No bo jak rano wyślesz za 100 zł to po południu już nie przyjmie Ci tego samego jeszcze raz 100zł ? Skąd będzie wiedziała co wysłałeś rano? Zapamięta Ciebie i Twoje typy? (chyba że jesteś jedynym klientem i z nudów uczy się typów na pamięć).
A jeśli ktokolwiek inny stoi za Tobą w kolejce (

to był żart -> kolejka w totomixie

) i chce wysłać dokładnie to samo co Ty i też za 100 zł, to już mu nie przyjmie?
To musi być nieporozumienie.
Wysłanie kilku kuponów po 100 zl w różnym czasie musi być możliwe (i to bez pytania panienki...)
Ciekawe, co z wypłatą? Też płacą po 100 zł na jeden kupon

, a może dziennie ?
Wszelkie takie odgórne i bezwzględne ograniczenia ze strony buka budzą moje obawy co do wypłacalności :rolleyes: