Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#375089 - 21/07/2005 18:12 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Meldunek: 12/08/2003
Niechce mi sie wszystkim odpisywac.
Czekam tylko na odpowiedz Expekt-typa, gosc jest konkretny i idzie sie z nim dogadać.

Bzyku mam do Ciebie sympatie nie tylko dlatego, że jesteś z mojego miasta - nie psuj tego.
"Jak przeczytasz w gazecie, że np. w Mediamarkt wielka promocja - pojedziesz tam i sprzedadzą ci bubla to do kogo będziesz miał pretensje? do gazety, czy do samego mediamarktu?" Bede mial pretensje zarowno do mediamarkt jak i do gazety. Do mediamarktu wiecej nie pojde, a gazete wyrzuce i nigdy jej wiecej nie kupie. Pozatym co to za porownanie mi podsuwasz. To jest forum o tematyce bukmacherstwa czyz nie tak. Ma ono spelniac funkcje pomocy jego uzytkownikom, przestrzegac przed oszustami, a admin ich promuje ! Mam konta w kilkudziesieciu bukach z ktorymi nigdy nie bylo problemow na taką skale, że mi konto blokowali za doslownie nic. To że BAW blokuje przekonalem sie na wlasnej skorze, teraz znalazlem w archiwum jest to na wiekszą skale. Admin powinien zareagować tymczasem on promuje tego buka w dalszym ciagu. Czy ty tego nie rozumiesz, nie mam ochoty dalej Tobie odpowiadac.

Do góry
Bonus: Unibet
#375090 - 21/07/2005 18:18 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Quote:

Quote:

TAk wiec regulamin interpretuje, że po jednokrotym obrocie depozytem mozna go wyplacic bez obracania bonusa. Czy to sie zgadza ?

A w jaki sposob chcesz obrocic depozytem nie obracajac wczesniej 3x bonusem? Najpierw liczy sie to co postawiles do 3x obrotu bonusem a potem do obrotu depozytem. Bylo to 10x pisane na forum ale jakos malo kto czyta uwaznie niestety.

Wojtek

DZieki wojtek za tą informacje. Ja sugerowalem się regulaminem a nie tym co na forum piszą. Regulamin wydawal mi się wiarygodniejszym źródlem informacji. Rozumna istota zinterpretuje regulamin w taki sam sposob jaki ja zinterpetowalem czyli po jednym obracie depozytem mozna go wyplacic. Widocznie zle przetlumaczono regulamin bo support ropwniez mi pisal, ze aby cokolwiek wyplacic musze obrocic i depozytem raz i bonusem 3x.

Takze wkurzyli sie, że chce wyplacic depozyt bez jeszcze obrotu bonusem i zamkneli mi konto.
Regulamin wprowadza w blad.

Do góry
#375091 - 21/07/2005 18:21 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Pozatym w opcji wyplata w nawiasie bylo jasno i czytelnie napisane, że moge wyplacic min 120 PLN a max 166 PLN. A poprosilem o wyplate 150 PLN i wowczas zablokowali mi konto.

Do góry
#375092 - 21/07/2005 18:22 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Sprawa jest do wyjasnienia, ale oni zamiast wyjasniac wolą zamknąć konto. Czy tak sie traktuje uzytkownikow. Chamskie zachowanie to jest.

Do góry
#375093 - 21/07/2005 18:23 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Do tego jeszcze piszą, uprzejmie informujemy iż zamknelismy Panu konto i nie powiemy dlaczego. Szlak trafia.

Do góry
#375094 - 21/07/2005 18:24 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
arkadiusz Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/12/2004
Chyba w koncu zrozumiales kolego bo widzialem kilka twoich postow w ktorych uswiadamiales ludzi ze czytac nie umieja a tylko Ty masz racje. Starzy gracze chyba wyczerpali temat i rozwiali twoje watpliwosci. A swoja droga jak oddadza Ci depozyt to wypadaloby przeprosic kilka osob na tym forum.

Do góry
#375095 - 21/07/2005 18:27 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

raczyli poinformowac o zamknieciu konta dopiero po tym jak wyslalem do nich maila z informacją iż coś jest nie tak, bo nie moge zalogowac sie na swoje konto, wypisuje mi, że haslo jest bledne a wpisuje je na 100% poprawnie.

Do góry
#375096 - 21/07/2005 18:28 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Quote:

Chyba w koncu zrozumiales kolego bo widzialem kilka twoich postow w ktorych uswiadamiales ludzi ze czytac nie umieja a tylko Ty masz racje. Starzy gracze chyba wyczerpali temat i rozwiali twoje watpliwosci. A swoja droga jak oddadza Ci depozyt to wypadaloby przeprosic kilka osob na tym forum.

Tak, tylko, że regulamin jest chuja warty wprowadza w błąd.

Do góry
#375097 - 21/07/2005 18:37 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Przeczytać to ja dobrze przeczytalem, regulamin jest źle sformułowany. Jest zle sformulowany skoro nie mozna wyplacic depozytu jesli sie nie obrocilo bonusem. Regulamin mowi, że mozemy wyplacic depozyt bez obracania bonusu.

"Wpłacona kwota, zanim może zostać wypłacona, w całości musi zostać wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin. Natomiast bonus sign-up, zanim może zostać wypłacony, musi zostać wniesiony co najmnniej 3 raz(y)"

Wnioslem wplaconą kwote w całosci na jeden zaklad live w betandwin. Wygralem i chcialem wyplacić 150 pln. W nawiasie bylo max do wyplaty 166 PLN. Natomiast bonusa nie chcialem wyplacac.
Pewnie o to im chodzi z tym zamknieciem konta, że albo zażądalem wyplate za duzo o 10 PLN albo nie obrocilem bonusem i poprosilem o wyplate depozytu.
Tylko, po co jest napisane w nawiasie, że moge wyplacic max 166 PLN skoro nie moge bo zablokują mi konto. Szlak czlowieka trafia

Do góry
#375098 - 21/07/2005 18:39 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

Ten pierdolony polski support zaloze sie, że to on tlumaczyl regulamin z ang badz niemieckiego na polski.

Do góry
#375099 - 21/07/2005 18:41 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
arkadiusz Offline
Pooh-Bah

czyli co powinni utworzyc specjalny regulamin dla Ciebie ? Przeciez godziles sie na ich warunki a regulaminy trzeba czytac zanim sie zdecyduje wplacic kase do buka.Ciezko zeby mieli regulamin przeciwko sobie ! Z tego co piszesz wynika ze wplacales niedawno a temat byl walkowany juz X-czasu wiec byl to twoj swiadomy wybor.A odnosnie braku wyjasnien -wynika ze musiales im niezle podpasc skoro niechca Ci nawet udzielic info o przyczynach zamkniecia konta. Wiem od pracownika banku w ktorym maja konto ze dziennie jest 400-600 wplat od ludzi do betandwina a wiec znikomy procent sie skarzy .Byc moze a raczej napewno jest tak jak pisal D_M ze sa to 2 zlotowcy grajacy pociagi haha -dobre.Moze rowniez byc tak ze z tego balaganu zrobil sie problem ale kasa powinna przyjsc do ciebie.

Do góry
#375100 - 21/07/2005 18:47 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

arkadiusz poloz sie spac bo glupoty piszesz. albo za dlugo jestes w londynie i po polsku zapomniales jak sie czyta. nie mialem okazji im podpasc, gralem u nich od tygodnia, niebylo kiedy.

Do góry
#375101 - 21/07/2005 19:02 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

Gram w BAW bardzo długo i jest to najlepszy bukmacher . .
Pozdrawiam

Widocznie wszystko przegrywasz i nie mają ci co ukraść bo jakbyś wygrywał to by ci limity nałożyli i już byś ich tak nie wychwalał

Do góry
#375102 - 21/07/2005 19:03 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
ja wiem, jak ja miałem

obróciłem depozytem, obróciłem bonusem i wypłaciłem bez żadnych problemów...
szybko i sprawnie...

oceniłbym całość na 4+ w skali 1-6

a ty masz taką dziwną sytuację i szkoda mi trochę Ciebie... ale to chyba dlatego, że wypłacałeś przed obróceniem bonusa... a że regulamin niby stanowi inaczej to inna sprawa... Buk ma przewagę nad nami...

w każdym bądź razie... musisz i pewnie odzyskasz wkład... bo z tego co wiem oddają...

Do góry
#375103 - 21/07/2005 19:07 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

kamasssss
dokladnie tak jest.
I mi też siebie jest zajebiscie szkoda bo obrocilbym jeszcze raz kwotą 130 pln i mialbym obrocony zarowno bonus jak i depozyt. wtedy moglbym wyplacic calosc.
a tak to nie wiem czy mi depozyt oddadza.

Ale zeby zamknąc konto przez to, że chce wyplacic depozyt a nie jestem swiadomy, że tak nie wolno, bo dopiero po obrocie bonusem tak mozna, to jest chamstwo. mogli po prostu anulowac wyplate tak jak to zrobili za pierwszym razem. woleli zamknac konto i chuj taka gadka z nimi.

Do góry
#375104 - 21/07/2005 19:09 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
arkadiusz Offline
Pooh-Bah

Quote:

arkadiusz poloz sie spac bo glupoty piszesz. albo za dlugo jestes w londynie i po polsku zapomniales jak sie czyta. nie mialem okazji im podpasc, gralem u nich od tygodnia, niebylo kiedy.

Wlasnie pisalem Ci priva jak ta sprawe zalatwic skutecznie i krotko , ale Ty nic innego nie potrafisz jak tylko glupkowato odisac jezeli nie napisze Ci sie za jest Ciebie szkoda i ze masz pelna racje . Wiec radz sobie chociaz zycze Ci powodzenia . Nie komentuj

Do góry
#375105 - 21/07/2005 19:10 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

napisalbym do management@betandwin.com co mysle o polskim supporcie oraz to jak przetlumaczyli regulamin. moze otworzyliby mi na nowo konto. gdyz ewidentnie wina nie jest po mojej stronie. zostalem wprowadzony w blad przez polskie bledne tlumaczenie reguloaminu. powinni je poprawic.

Do góry
#375106 - 21/07/2005 19:14 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
zdechlak Offline
enthusiast

arkadiusz wybacz nerwy mi juz puszczaja. uzeram sie z nimi od rana probujac dowiedziec sie co jest grane. przynajmniej juz wiem o co chodzi. Teraz zaluje troche tej kasy bo nawet jak oddadza depozyt to szkoda mi bonusa ktorego moglem wyplacic przy jesze jednym jego obrocie. wiec niewiele brakowalo a mialbym całą kwote. eh szkoda. zachowali sie niewporzadku blokujac mi konto.

Do góry
#375107 - 21/07/2005 19:15 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Nie róbmy z tego BAW znowu takiego cuda. Znikomy procent się skarży? Być może. Ich ocena w SBR była jednak trzykrotnie obniżana w ostatnim czasie. Na forum też w pewnym momencie była lawina skarg. Potem trochę przycichło. Ale pamiętajmy, że każdy kij ma 2 końce. Liczba oszustów, spryciarzy próbujących wyciągnąć od tego buka bonus osiągneła już taki poziom, że zaczynają na tym cierpieć uczciwi gracze. Po części jest to wina buka, który oferuje taką promocję. Przy obecnej polityce BAW jest to chyba jedyny sposób by utrzymać liczbę aktywnych kont, jako że część z nich jest zamykana z powodu wygranych, część natomiast staje się martwa po tym jak rezygnują gracze np. z powodu nałożonych limitów. Sam jestem ciekaw jak to się potoczy dalej. Czy będą dalsze skargi i rating w SBR jeszcze spadnie? A może BAW skończy z tą promocją a za to otworzy się na klienta, który by chciał pograć za więcej niż 25 euro? Jakieś zmiany będą na pewno. Oby na lepsze.

Do góry
#375108 - 21/07/2005 19:24 Re: BetAndWin - zostałem oszukany
domin Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002
Wsumie się nie ma co dziwić rejestrując się zgadzamy się z regulaminem. Jeśli wyłapią, że złamaliśmy go to normalką jest, że zablokują nam konto wszakże zyskują na tym $$$$.

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  rafal08