#375089 - 21/07/2005 18:12
Re: BetAndWin - zostałem oszukany
|
enthusiast
Meldunek: 12/08/2003
|
Niechce mi sie wszystkim odpisywac. Czekam tylko na odpowiedz Expekt-typa, gosc jest konkretny i idzie sie z nim dogadać.
Bzyku mam do Ciebie sympatie nie tylko dlatego, że jesteś z mojego miasta - nie psuj tego. "Jak przeczytasz w gazecie, że np. w Mediamarkt wielka promocja - pojedziesz tam i sprzedadzą ci bubla to do kogo będziesz miał pretensje? do gazety, czy do samego mediamarktu?" Bede mial pretensje zarowno do mediamarkt jak i do gazety. Do mediamarktu wiecej nie pojde, a gazete wyrzuce i nigdy jej wiecej nie kupie. Pozatym co to za porownanie mi podsuwasz. To jest forum o tematyce bukmacherstwa czyz nie tak. Ma ono spelniac funkcje pomocy jego uzytkownikom, przestrzegac przed oszustami, a admin ich promuje ! Mam konta w kilkudziesieciu bukach z ktorymi nigdy nie bylo problemow na taką skale, że mi konto blokowali za doslownie nic. To że BAW blokuje przekonalem sie na wlasnej skorze, teraz znalazlem w archiwum jest to na wiekszą skale. Admin powinien zareagować tymczasem on promuje tego buka w dalszym ciagu. Czy ty tego nie rozumiesz, nie mam ochoty dalej Tobie odpowiadac.
|
Do góry
|
|
|
|
#375090 - 21/07/2005 18:18
|
enthusiast
|
Quote:
Quote:
TAk wiec regulamin interpretuje, że po jednokrotym obrocie depozytem mozna go wyplacic bez obracania bonusa. Czy to sie zgadza ?
A w jaki sposob chcesz obrocic depozytem nie obracajac wczesniej 3x bonusem? Najpierw liczy sie to co postawiles do 3x obrotu bonusem a potem do obrotu depozytem. Bylo to 10x pisane na forum ale jakos malo kto czyta uwaznie niestety.
Wojtek
DZieki wojtek za tą informacje. Ja sugerowalem się regulaminem a nie tym co na forum piszą. Regulamin wydawal mi się wiarygodniejszym źródlem informacji. Rozumna istota zinterpretuje regulamin w taki sam sposob jaki ja zinterpetowalem czyli po jednym obracie depozytem mozna go wyplacic. Widocznie zle przetlumaczono regulamin bo support ropwniez mi pisal, ze aby cokolwiek wyplacic musze obrocic i depozytem raz i bonusem 3x.
Takze wkurzyli sie, że chce wyplacic depozyt bez jeszcze obrotu bonusem i zamkneli mi konto. Regulamin wprowadza w blad.
|
Do góry
|
|
|
|
#375096 - 21/07/2005 18:28
|
enthusiast
|
Quote:
Chyba w koncu zrozumiales kolego bo widzialem kilka twoich postow w ktorych uswiadamiales ludzi ze czytac nie umieja a tylko Ty masz racje. Starzy gracze chyba wyczerpali temat i rozwiali twoje watpliwosci. A swoja droga jak oddadza Ci depozyt to wypadaloby przeprosic kilka osob na tym forum.
Tak, tylko, że regulamin jest chuja warty wprowadza w błąd.
|
Do góry
|
|
|
|
#375101 - 21/07/2005 19:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
Gram w BAW bardzo długo i jest to najlepszy bukmacher . . Pozdrawiam
Widocznie wszystko przegrywasz i nie mają ci co ukraść bo jakbyś wygrywał to by ci limity nałożyli i już byś ich tak nie wychwalał 
|
Do góry
|
|
|
|
#375104 - 21/07/2005 19:09
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/12/2004
|
Quote:
arkadiusz poloz sie spac bo glupoty piszesz. albo za dlugo jestes w londynie i po polsku zapomniales jak sie czyta. nie mialem okazji im podpasc, gralem u nich od tygodnia, niebylo kiedy.
Wlasnie pisalem Ci priva jak ta sprawe zalatwic skutecznie i krotko , ale Ty nic innego nie potrafisz jak tylko glupkowato odisac jezeli nie napisze Ci sie za jest Ciebie szkoda i ze masz pelna racje . Wiec radz sobie chociaz zycze Ci powodzenia . Nie komentuj 
|
Do góry
|
|
|
|
#375105 - 21/07/2005 19:10
|
enthusiast
|
napisalbym do management@betandwin.com co mysle o polskim supporcie oraz to jak przetlumaczyli regulamin. moze otworzyliby mi na nowo konto. gdyz ewidentnie wina nie jest po mojej stronie. zostalem wprowadzony w blad przez polskie bledne tlumaczenie reguloaminu. powinni je poprawic.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|