#2885586 - 02/02/2009 20:46
Re: Czy naprawdę nie ma dobrego systemu..?
[Re: mercyfulek new]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2888020 - 04/02/2009 03:19
|
veteran
Meldunek: 29/08/2005
|
Wedlug mnie najlepszy system to gra na ako powyzej 2.00 ... Zaczynam stawke bazowa, gdy wygram znow nia gram, w razie przegranej podwajam. Tylko trzeba czesto trafiac.kazdy zna mniej wiecej ilosc kolejek ktore moze spodlowac. Kiedys ok. 100 razy trafilem stawke bazowa... a najwyzszy poziom podwojenia byl to 4.
Inny system to progresja na remisy.Mozna zaczac od bardzo niskiej stawki bazowej np. 1 zloty. Zeby mniec na 10-12 etapow.No i oczywiscie tutaj nalezyty dobor druzyn (wedlug mnie najlepiej te co maja duzy poziom remisow)...a nie gra na przekor,bo to kusznenie losu gdy jakas druzyna nie miala remisu z 15 kolejek,moze dalej niezremisowac...
|
Do góry
|
|
|
|
#2888051 - 04/02/2009 03:29
[Re: ComeWithMe]
|
member
Meldunek: 05/12/2004
|
Inny system to progresja na remisy.Mozna zaczac od bardzo niskiej stawki bazowej np. 1 zloty. Zeby mniec na 10-12 etapow.No i oczywiscie tutaj nalezyty dobor druzyn (wedlug mnie najlepiej te co maja duzy poziom remisow)...a nie gra na przekor,bo to kusznenie losu gdy jakas druzyna nie miala remisu z 15 kolejek,moze dalej niezremisowac... jak nie zremisowala 15 kolejek, i masz na ponad kolejnych 15 poziomow to musialaby nie zremisowac przez prawie caly sezon, co sie chyba jeszcze nie zdarzylo a jak tak to tylko pojedyczne przypadki.. a druzyna ktora duzo remisuje, moze wpasc w 'dolek' i nie remisowac przez te 15 czy wiecej i jestes umoczony
|
Do góry
|
|
|
|
#2888103 - 04/02/2009 03:44
[Re: pziemiec]
|
veteran
Meldunek: 29/08/2005
|
Inny system to progresja na remisy.Mozna zaczac od bardzo niskiej stawki bazowej np. 1 zloty. Zeby mniec na 10-12 etapow.No i oczywiscie tutaj nalezyty dobor druzyn (wedlug mnie najlepiej te co maja duzy poziom remisow)...a nie gra na przekor,bo to kusznenie losu gdy jakas druzyna nie miala remisu z 15 kolejek,moze dalej niezremisowac... jak nie zremisowala 15 kolejek, i masz na ponad kolejnych 15 poziomow to musialaby nie zremisowac przez prawie caly sezon, co sie chyba jeszcze nie zdarzylo a jak tak to tylko pojedyczne przypadki.. a druzyna ktora duzo remisuje, moze wpasc w 'dolek' i nie remisowac przez te 15 czy wiecej i jestes umoczony czyli sie ze mna zgadzasz ? i po moim poscie powstal megasystem widze ze malo wiesz o remisach...
|
Do góry
|
|
|
|
#2889202 - 04/02/2009 20:55
[Re: ComeWithMe]
|
member
Meldunek: 05/12/2004
|
chyba masz problem ze zrozumieniem co sie do Ciebie pisze.. co zrobisz jak ta druzyna ktora ma duzy poziom remis nagle sie zatnie i nie zremisuje przez 15-20 spotkan? nie ma reguły ze dany zespól bedzie zawsze remisował bo ma 'duzy poziom remis' moze malo wiem o remisach, ale Twoje wypowiedzi równiez nie wygladaja na eksperta
|
Do góry
|
|
|
|
#2893449 - 06/02/2009 17:28
|
veteran
Meldunek: 08/12/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3051339 - 11/04/2009 06:57
[Re: TomaszGollob]
|
member
Meldunek: 08/03/2004
|
Ja tam niekoniecznie widzę coś śmiesznego, podejrzewam że 'system' Marinko to po prostu znalezienie jakiegoś typu zdarzeń które zachodzą z prawdopodobieństwem takim, że granie ich na dłuższą metę daje zysk bo p*k znacząco jest większe od 1 i w takim przypadku ujawnienie prawidłowości powoduje wbrew pozorom dość szybko korektę kursów u buków, gdy zacznie to grać spora liczba osób. Pamiętacie zakłady na liczbę doliczonych minut podczas ME? Tylko, że to nie jest wtedy żaden 'system'.
|
Do góry
|
|
|
|
#3051345 - 11/04/2009 06:59
[Re: Marinko]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Dobry system istnieje. Po czterech latach grania i obserwacji udalo mi sie taki stworzyc. Ma wiele ograniczen jak np. to, ze mozna nim grac jedynie przez 8-10 tygodni w roku, ale za to zyski generuje takie, ze jestem praktycznie skazany na uslugi kilku betting exchanges bo kazdy inny bukmacher wprowadzil mi limity lub zamknal konto. Takich pieniedzy jakie chce i jestem w stanie zainwestowac jak na razie nikt ode mnie nie przyjmie wiec pozostaje mi czekac na rozwoj gield zakladow sportowych i popularyzacje jednego, jedynego rynku (kolejne ograniczenie), ktory rozpracowalem. Pozdrawiam wytrwalych! Hmm...myslalem ,ze chodzi o obstawianie odstrzalu jelenia szlachetnego ,ale dowiedzialem sie ,ze okres polowan trwa nie 8-10 ,ale okolo 20 tygodni. Moge jednak zapewnic ,ze polowanie na jelenia na forum mecz.pl trwa caly rok i tylko niektore sztuki, oznaczone kolorem zielonym, sa tu pod scisla ochrona. Polowac mozesz wiec smialo, bez ograniczen i na rozne sposoby ,a mianowicie : * z ambony * na zasiadce * z podchodu * na wab w okresie rykowiska Obserwacja zycia forumowego pozwala miec przeswiadczenie graniczace z pewnoscia ,ze najlepsze sztuki mozna upolowac z podchodu i oczywiscie na wab, nie tylko w okresie rykowiska. Jak widze, jako doswiadczony mysliwy, preferujesz ten ostatni sposob. Zycze powodzenia i wytrwalosci i badz uprzejmy pamietac ,ze na naszym forum mozesz rowniez z powodzeniem zapolowac na losia. Darzbuk
|
Do góry
|
|
|
|
#3057232 - 13/04/2009 06:21
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3058788 - 13/04/2009 22:44
[Re: Maldini$$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2007
|
Oczywiście, że jest dobry system, najlepszy!!
"SYSTEM" Progresji "Do 3-ch Razy SZTUKA" to obecnie najlepszy INTERES do CODZIENNEGO ZARABIANIA PIENIĘDZY i wcale nie jest trudny!!!
ostrzegam:
- inwestowanie na lokatach w banku (STRATA CZASU I PIENIĄDZY, BANKI OBRACAJĄ TWOIMI OSZCZĘDNOŚCIAMI dając później OCHŁAPY z ZYSKU),
- gra na giełdzie (RYZYKO BO OBECNIE GIEŁDA JEST ZŁUDNA),
- fundusze inwestycyjne (DAJESZ KASĘ PRZEZ BANKI FIRMOM I ROBIĄ CO CHCĄ DAJĄC CI MINI PROCENT Z ZYSKÓW NA ODCZEPNE),
- granie Multi Lotka czy Dużego Lotka (WSZYSTKO NASTAWIONE NA PRZEGRANIE ŻYCIA I PIENIĘDZY - ZŁUDNE SYSTEMY I OSZUSTWO),
TE INWESTUCJE TO TYLKO STRATA CZASU I PIENIĘDZY!!! KTO GRA TE SYSTEMY I LOKUJE PIENIĄDZE W BANKU JEST NIEDOJRZAŁY W ROBIENIU ZYSKÓW!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#3059331 - 14/04/2009 01:05
[Re: muminek bez ogonka]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
- inwestowanie na lokatach w banku (STRATA CZASU I PIENIĄDZY, BANKI OBRACAJĄ TWOIMI OSZCZĘDNOŚCIAMI dając później OCHŁAPY z ZYSKU)
Głupota straszna. Owszem wiadomo, że banki zarabiają na pożyczanych od nas pieniądzach, jednak pisanie, że inwestowanie w lokaty to strata czasu i pieniędzy to kompletne debilstwo. Strata czasu? Założenia lokaty w banku trwa 30 minut lub mniej. Strata pieniędzy? Wpłacając pieniądze na lokate wyjmujemy więcej a nie mniej. Jeśli dany człowiek ma pewien kapitał, nie chce otwierać żadnych interesów, nie chce inwestować pieniędzy w akcje itd, trzyma je gdzieś głęboko schowane w domu to czemu te pieniędze mają tracić na wartości i nie zarabiać?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|