#3747340 - 11/03/2010 21:55
Re: Ku przestrodze
[Re: lucmacher]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Będę wchodził na forum, nawet na livescora żeby się podbudowac patrząć jakie macie wtopione kupony i ile przegrywacie, patrząć na livescore jak wtapia faworyt, nie chcę grać bo nie mam pieniędzy na to, a gadanie ciągnie wilka do lasu odbieram jako mówienie typu: "Mi się nie uda, bo jestem wjebany to jemu też nie może się udać" Powodzenia, a właśnie adomatis skoro tak bardzo interesuje Cie gdzie wchodzę na forum to czy może byłbyś zainteresowany (odpłatnie) jakimiś innymi szczegółami z mojego życia? (co robię, gdzie, jakim papierem się podcieram) jeżeli Cie to podbudowywuje to faktycznie powinieneś się leczyć [']
|
Do góry
|
|
|
|
#3747385 - 11/03/2010 22:34
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Będę wchodził na forum, nawet na livescora żeby się podbudowac patrząć jakie macie wtopione kupony i ile przegrywacie, patrząć na livescore jak wtapia faworyt, nie chcę grać bo nie mam pieniędzy na to, a gadanie ciągnie wilka do lasu odbieram jako mówienie typu: "Mi się nie uda, bo jestem wjebany to jemu też nie może się udać" Powodzenia, a właśnie adomatis skoro tak bardzo interesuje Cie gdzie wchodzę na forum to czy może byłbyś zainteresowany (odpłatnie) jakimiś innymi szczegółami z mojego życia? (co robię, gdzie, jakim papierem się podcieram) ochłoń...wyjedź gdzieś w Bieszczady czy jakieś ustronne miejsce...pokontempluj na łonie przyrody...zostaw bukmacherke... jeżeli podbudowywać chcesz swoje morale i łechtać swoje ego poprzez ślęczenie na livescorze i wyczekiwanie na porażki faworytów to raczej jest to marnej jakości radocha...poszukaj sobie jakiejś innej rozrywki...która da cie większą frajdę ... chyba że jak widzisz że ludzie przegrywają to poprawia Ci się zdecydowanie humor wzrasta poziom endorfin i wprawia Cię to w euforyczny nastrój - to może to mieć terapeutyczne właściwości , a uwierz terapia jest Ci niezbędna... BTW nie zawsze stawia się na faworyta...:D
|
Do góry
|
|
|
|
#3747393 - 11/03/2010 22:43
[Re: Legia]
|
journeyman
Meldunek: 17/11/2009
|
ale nawet jezeli to sciema, to mysle ze paru osobom otworzyla oczy Racja, pomyśleć że można być zadłużonym na kilkadziesiąt tysięcy przez expekta czy innego buka to finansowy stryczek na całe życie. A dzieciak myśli o dziewczynie czy tam żonie i może jeszcze z gromadką dzieci ... Pracując za granicą odda wszystko O naiwności Jest to tragedia takich ludzi (chociaż nie wiem co gorsze : brak pieniędzy czy mózgu) ale.... na pewno niejeden z forum teraz zastanowi się przed wykręceniem numeru do providenta
|
Do góry
|
|
|
|
#3747440 - 11/03/2010 23:17
[Re: kazow]
|
addict
Meldunek: 17/03/2006
|
Ale wy trochę dziwni jesteście. To że on ma nie grać to on już wie. Pozatym dużo już nie przegra bo lada moment znajdzie się w BIKu a wtedy o kredycie kolejnym będzie mógł pomarzyć. Pomóźcie mu wyjść z tej sytuacji. 30-40 tys dlugów to żaden dług dla człowieka zaradnego. Wiele z nas osób weźmie lub wzięło kredyty mieszkaniowe na około 300.000zł i jakoś to spłaca. Musisz sobie wszystko przekalkulować... Założe że długów masz 40.000zł
Czy warto to spłacać? Czy lepiej zwiać na 10lat i w ogole nie spłacać. Owszem można uciec, owszem w koncu komornicy przestana cie nachodzic, owszem można później podpisać rozdzielność majątkową ulozyc sobie zycie ale pamietaj ze po pierwsze nigdy nie otrzymasz zadnego kredytu włącznie z mieszkaniowym a po drugie komornik bedzie mogl ci wejsc na pensje do konca zycia chybaże zarabiasz minimalna wtedy nic nie moze potracic. Najlepiej wtedy otworzyc dzialalnosc gospodarcza na kogos z rodziny i zarabiac normalnie...
Czy warto zostawiac dziewczyne i wszystko i uciekac stad? Ja osobiście skonsolidował bym długi, rozłożyl to na 30lat aby tylko rata była mała... I próbował spłacić ten kredyt w ciągu paru lat aby za dużo bankom z odsetek nie dać zarobić. Wyjdzie ci rata jakieś 270zł wiec wyjezdzac nie bedziesz musial...
Ps. Ja o malo nie wwalilem sie jak ty. Mi na szczescie bank odmowil kredytu tylko szkoda kredytu zaufania na kokosie (doszlo do rozprawy sadowej ostetecznie dlug oddalem)... Cale szczecie tylko 3000zl... Do dzis sie ciesze ze banki mi odmawialy a tylko dlatego ze umowa o prace byla na czas okreslony... Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#3748410 - 12/03/2010 06:23
|
solus contra omnes
Meldunek: 17/02/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3748421 - 12/03/2010 06:25
|
solus contra omnes
Meldunek: 17/02/2002
|
to widocznie musisz sobie wyczyścić uszy, polecam pałeczki bella lub środek do uszu, oba dostępne w aptece, wogóle nie mam zamiaru z Tobą dyskutować. Lepiej pomyśl jak wykombinować kilka złotych na jutrzejszy kupon nie no to juz jest jakas paranoja, albo ktos zrobi porzadek... albo ja dziekuje...
|
Do góry
|
|
|
|
#3748437 - 12/03/2010 06:30
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
Idź Pan w pizdu i przyjdź za trzy dni Wy w ogóle nie zdajecie sobie z niczego sprawy, tak jak ja rok temu. Doszukujecie się we wszystkim podstępu Dlatego powiem dla odmiany: Róbcie co chcecie, weźcie sobie kredyt na grę, może akurat się uda chciałem pomóc, lecz jedynie widzę na każdym kroku obelgi i słowa negacji mojego tematu. ...
|
Do góry
|
|
|
|
#3748452 - 12/03/2010 06:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3748456 - 12/03/2010 06:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/07/2003
|
luc przeciez nikt tu nie gra na kredyt chyba, ze ja o czyms nie wiem fajnie, ze powiedziales stop, ale chyba w takiej sytuacji jak Twoja jest tu niewiele osob... naprawde szkoda, ze tak sie to wszystko potoczylo...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|