#3475212 - 24/10/2009 20:13
Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010
[Re: jadanek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2007
|
Wlazły jest niby zgłoszony do Klubowego Pucharu Świata ale czy zagra to niewiadomo. Niby ma już grać. Co do Jastrzębie - Skra moim zdaniem lepiej odpuścić stawianie
|
Do góry
|
|
|
|
#3475252 - 24/10/2009 20:47
[Re: anfa_]
|
a.k.a. "HuBciAk KiboL"
Meldunek: 26/07/2006
|
imo ciekawa opcja to wieluń +2,5 dla mnie moze troche lepsza to jadar +2,5, jadar nie wygrał jeszcze zadnego seta a ich gra nie jest az tak zła.
|
Do góry
|
|
|
|
#3475294 - 24/10/2009 21:07
[Re: anfa_]
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Jednak sam się nie przekonałem, a nikt mnie nie potrafił na tyle przekonać.. a żeby zainwestować na Skrę po ~@1.65. Zagają znowu z tym dla siebie nietypowym atakującym, może być po raz kolejny problem.. u siebie z Rzeszowem udało się, co teraz? Może być lepiej lub gorzej Właśnie przeczytałem, że nie zagra Dobrowolski - " W czwartek na treningu nogę skręcił Maciek Dobrowolski - mówi Jacek Nawrocki. - W czasie zajęć przypadkowo skoczył na nogę kolegi. Opuchlizna jest niewielka, ale przez kilka dni musi pauzować."Tak więc jak Hiszpanowi na rozegraniu nie będzie szło? Z całym szacunkiem dla Bartodziejskiego, ale w I lidze to on mógł pokierować, ale na pewno nie przeciwko Jastrzębiu " Miejsce Dobrowolskiego w "12" zajął Wlazły, o którym pisaliśmy wczoraj. Teoretycznie kapitan PGE Skry jest gotowy do gry, ale trener nie chce ryzykować. Niewykluczone, że pojawi się na boisku na pojedyncze akcje, podobnie jak Novotny."Dla wielu Jastrzębie pokazało się słabo w Radomiu, ale nie zapominajmy, że to liga i najważniejsze są zwycięstwa, a już w szczególności takie niby słabo zagrane a 3-0 do przodu Wszyscy wiemy, że jest hasło 'bij skrę' i każdy zespół nastawia się na pewno jakoś tam specjalnie jak jedzie lub przyjeżdża Skra, już na pewno Abramov i spółka. Co do tego seta dla Wielunia, to serce mówi - powinno być, ale rozum w ogóle w drugą stronę Dokładnie zgodzę się z tym co napisał Korver... nic dodać nic ująć , odpuszczamy Wczoraj najważniejsza była Warszawa, robotę odwalili już w I partii i chwała im za to Jeżeli dziś miałbym jeszcze coś typować to może Kędzierzyn tak wysoko nie wygra z Jankiem Suchem?
|
Do góry
|
|
|
|
#3475319 - 24/10/2009 21:20
[Re: Misiek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/11/2006
|
Zamiast Wieluń +2.5 seta lepiej zagrać over 135.5 po 1.85 który może wejść nawet przy wyniku 3-0. Mniejszy kurs ale i tak bardzo dobry.
|
Do góry
|
|
|
|
#3477071 - 25/10/2009 19:19
[Re: Darwin]
|
Wujas
Meldunek: 20/10/2009
|
Olsztyn - Delecta Bydgoszcz typ 2 1.25 BAH
Olsztyn dla większości , którzy oglądali chociaż jedno spotkanie z ich udziałem w tym sezonie jest pierwszym kandydatem do spadku , przynajmniej z taką grą jaką prezentują do tej pory . Kiepskie przyjęcie , dużo własnych błędów , krótka ławka rezerwowych - to wszystko sprawia , że ciężko jest im ugrać chociażby seta ( dotychczasowy bilans 0-6 w tym elemencie). Osobiście nie wierzę w żadne przebudzenie tej drużyny , a przynajmniej nie na tym etapie rozgrywek . Czekam jeszcze aż buki wystawią handi na delectę -1,5 seta .
Jastrzębie - Skra Bełchatów typ 2 1.60 BAH
Mówi się dużo o problemach kadrowych mistrza Polski jednak w moim odczuciu Skra prezentuje się całkiem przyzwoicie jak na początek sezonu . Zespół zgrany , cała aktualna szóstka grała również ze sobą w poprzednim sezonie ( Kurek i Bąkiewicz rezerwowi no ale jednak byli z zespołem )W meczu z Resovią , która wg mnie będzie w tym sezonie drugą siłą w Plus Liidze , mimo braku Wlazłego , Winiarskiego i Novotnego Skra odniosła cenne zwycięstwo , wykazując się doświadczeniem w samej końcówce tie breaka , kiedy doszło do stanu 12-12 . Nie podoba mi się natomiast postawa trenera Nawrockiego , tak jak niektórzy uważam , że nie jest odpowiednią osobą na tym stanowisku, czas pokaże czy mieliśmy rację . Co do Jastrzębia , to nie zachwycili mnie w spotkaniu z przeciętnym Jadarem , jest to aktualny lider tabeli ale należy brać pod uwagę , że przeciwnika z prawdziwego zdarzenia jastrzębianie jeszcze nie mieli . Wg mnie ta drużyna nie ma aż takiego potencjału aby ograć Skrę.
Do tego dubelka dorzucam Piacenze , sugerując się opiniami innych . Skra , Delecta , Piacenza - ako 2.50 6/10
Zobaczymy czym nas zaskoczą bukmacherzy , jeżli chodzi o Plus Ligę Kobiet
Pozdrawiam , Darwin
|
Do góry
|
|
|
|
#3477318 - 25/10/2009 21:18
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Jestes nowy na forum, można Ci wybaczyć, ale po co cytujesz siebie? jakby każdy z nas tak cytował swoje trafione typy to pomyśl co by tutaj było, śmietnik, o ile mi wiadomo to Piacenza jeszcze nie wygrała więc $ chyba nie na miejscu w tej chwili
post do kasacji, Giertyszek jak będzie to zrobi pewnie porządek
pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#3478652 - 26/10/2009 16:33
[Re: vodzior]
|
old hand
Meldunek: 09/08/2002
|
apropo 3 kolejki Reska przy zagrywce MArcina Wiki w 2 secie prowadzila 14-0 co sie nie czesto zdarza na tym poziomie rozgrywek jesli ktos ma do tego linka video to niech wrzuci ZAKSA Kędzierzyn-Koźle +2.5 @1,8 KS Jastrzębski Węgiel S.A. +2.5 @1,35 Czestochowa @1,5 wydaje sie sensowne chyba trzeba grac zanim spadnie
|
Do góry
|
|
|
|
#3480164 - 27/10/2009 21:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/10/2009
|
PGE Skra ZAKSA 1 Politechnika AZS Olsztyn 1 Jadar Domex 2
Skra gra u siebie, gra coraz lepiej, wraca Wlazły, jest po prostu lepsza od ZAKSY. Politechnika bardzo mocno nastraszyła w ostatniej kolejce Domex. Forma rośnie, czas na 3 punkty, tym bardziej, że Olsztyn będzie chyba czerwoną latarnią ligi. Domex jedzie do przeciętnego, bardzo przeciętnego Jadaru. O punkty z top4 będzie bardzo ciężko, nawet w Warszawie z trudem ugrali 2, zatem nie pozostaje nic innego, jak wygrać. Są lepsi.
Resovia po nieznacznej porażce ze Skrą jawi się jako nr 2 ligi. Powinni to udowodnić, oraz to, że sam Abramov nie gra. Z tym, że po kursie w okolicy 1.3 to raczej nie warta gra świeczki. No-bet.
Wieluń - Delecta no_bet. Delecta na papierze wydaje się silniejsza, jednak siatkarze z Wielunia to nie są chłopcy do bicia i nie jednej drużynie jeszcze kłopoty sprawią. Urwali u siebie seta Skrze. Moim zdaniem w tym meczu każdy wynik jest możliwy. Kurs na gospodarzy całkiem dobry jak na powyższe spostrzeżenie, ale ja nie lubię obstawiać, kiedy nie mam pojęcia kto może wygrać. Nie zdziwi mnie ani 3-0 ani 0-3.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|