#3675702 - 06/02/2010 11:38
Tobet [3]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3678635 - 07/02/2010 23:34
Re: Tobet [3]
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3678638 - 07/02/2010 23:34
[Re: Farciarz]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3678640 - 07/02/2010 23:34
[Re: Farciarz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3678645 - 07/02/2010 23:35
[Re: Cholo]
|
member
Meldunek: 24/02/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3678673 - 07/02/2010 23:39
[Re: Platini]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3678723 - 07/02/2010 23:52
[Re: Platini]
|
member
Meldunek: 24/02/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3683009 - 10/02/2010 00:50
[Re: FIFI]
|
old hand
Meldunek: 19/06/2003
|
Dzisiaj chciałem wypłacić jakieś resztki 50 zł na konto. Wielkie zdziwienie, kiedy dostaje maila, że wypłata anulowana, bo najpierw mam wypłacić kasę na moneybookers. Znam tę procedurę i nie byłoby nic dziwnego, że z MB wpłacałem 23 listopada i od tego czasu robiłem 2 wypłaty na konto, które były zaakceptowane bez problemu.
Oczywiście teraz nie mogę zrobić wypłaty bo min wypłata na MB to 100 zł. Pan na czacie zbył mnie tylko, że to błąd ich działu finansów, ale dlaczego ten błąd zdarzył się w momencie, kiedy zmusza mnie to do dalszego grania już nie odpowiedział.
|
Do góry
|
|
|
|
#3698921 - 16/02/2010 01:39
[Re: NanekHKS]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/02/2009
|
Wpłacił ktos przez P24 w ostatnim czasie wszystko z p24 działa tylko ze strony tobeta jest lipa bo wychodzi blad
|
Do góry
|
|
|
|
#3698932 - 16/02/2010 01:44
[Re: Synu]
|
addict
Meldunek: 11/03/2008
|
Wpłacił ktos przez P24 w ostatnim czasie wszystko z p24 działa tylko ze strony tobeta jest lipa bo wychodzi blad mielem dzisiaj podobne problemy.... ale zrobilem printscreen z p24 ze transakcja jest ok i wyslalem mailem... za 1 h srodki mialem na koncie.... natomiast live mi nie dziela////////// /no connection/ 
|
Do góry
|
|
|
|
#3706180 - 18/02/2010 22:51
[Re: Synu]
|
newbie
Meldunek: 23/10/2009
|
to co sie wydarzylo dnia wczorajszego na czat na tobet nie bylem pewny co do jednego zakladu na zawodnikow w hokej czy chodzi o zakaldy na caly turniej czy tez na jeden mecz wiec zapytalem na czacie , pani mi odpowiedziala ze zaklad dotyczy calego turnieju w hokeja i tylko suma goli wiec zawarlem 2 pojedyncze zaklady po 500zl oto czat z dnia wczorajszego
info: Prosimy poczekać na odpowiedź operatora. info: Czat rozpoczęty 'justyna' justyna: witam! justyna: w czym mogę pomóc? piter: H2H best pointscorer w hokeju na olimpiade to sa zaklady na caly turniej czy jeden mecz? justyna: już sprawdzam justyna: prosze zaczekać chwilę piter: pointscorer -znaczy tylko gole czy gole i asysty?? justyna: proszę zaczekać, sprawdzam to dla Pana piter: ok justyna: w tym zakładzie liczą się tylko gole i jest on na cąły turniej IO justyna: cały* piter: ok dziekuje . moze mi pani te rozmowe wyslac na maila bym mial to wiad jako pewnik justyna: niestety nie mogę piter: ? justyna: czat zawsze może Pan zapisać po jego zakończeniu piter: w jaki sposob? justyna: wyświetli się Panu taka opcja z pytaniem czy chce Pan zapisać czat info: Twój czat zostanie wysłany na adres ............. po zakończeniu rozmowy. piter: ok juz mam dziekuje justyna: proszę bardzo justyna: miłego dnia życzę! piter: pozdrawiam justyna: pozdrawiam piter: wzajemnie
wiec zagralem dwa zaklady pojedyncze i o dziwo dzis patrze rano a zaklady sa rozliczone 1 zaklad przegrany 1 anulowany wiec wszedlem na cat z zapytaniem ze nastapila pomylka i trafilem na te sama pania i oto czat
nfo: Prosimy poczekać na odpowiedź operatora. info: Czat rozpoczęty 'justyna' justyna: witam! justyna: w czym mogę pomóc? mada: witam mada: wczoraj bylo moje zapytanie odnosnie zakladow w hokej mada: moze przypomne ten czast mada: info: Prosimy poczekać na odpowiedź operatora. info: Czat rozpoczęty 'justyna' justyna: witam! justyna: w czym mogę pomóc? piter: H2H best pointscorer w hokeju na olimpiade to sa zaklady na caly turniej czy jeden mecz? justyna: już sprawdzam justyna: prosze zaczekać chwilę piter: pointscorer -znaczy tylko gole czy gole i asysty?? justyna: proszę zaczekać, sprawdzam to dla Pana piter: ok justyna: w tym zakładzie liczą się tylko gole i jest on na cąły turniej IO justyna: cały* piter: ok dziekuje . moze mi pani te rozmowe wyslac na maila bym mial to wiad jako pewnik justyna: niestety nie mogę piter: ? justyna: czat zawsze może Pan zapisać po jego zakończeniu piter: w jaki sposob? justyna: wyświetli się Panu taka opcja z pytaniem czy chce Pan zapisać czat info: Twój czat zostanie wysłany na adres adampietruszka60@interia.pl po zakończeniu rozmowy. piter: ok juz mam dziekuje justyna: proszę bardzo justyna: miłego dnia życzę! piter: pozdrawiam justyna: pozdrawiam piter: wzajemnie mada: prosze sie z nim zapoznac ok? justyna: tak, pamiętam Pana mada: zagralem dwa zaklady jak pani mi powiedziala na caly turniej a sie okazuje ze zaklady sa rozliczone po jednym meczu , chyba cos tu jest nie fair mada: dobrze ze zapisalem sobie ten czat bo niby jak mialbym to dzis udowodnic justyna: proszę zaczekać sprawdze to mada: ok mada: i do tego jeszcze rozliczyliscie ze ten zaklad miedzy zawodnikami finlandii nie wszedl mimo ze zaden z tych zawodnikow gola nie strzelil czyli nie moze on byc przegrany bo pani odpowiedziala mi ze tylko gole sie licza justyna: pytał Pan o zakład H2H best pointscorer w hokeju justyna: nie podał Pan że chce Pan zagrać na konkretny mecz mada: niech pani nie obraca kota ogonem dobrze mada: (H2H best pointscorer) bylo tylko przy tych zawodnikach mada: nie bylo w roznych jakis ofertach na hokeju tylko przy tym wiec musialem pytac o to wlasnie justyna: proszę zaczekac jeszcze mada: prosze pania po to pytalem was na czacie byscie mi udzielili informacji bo nie bylem pewny czego dotyczy ten zaklad, wiec odpowiedziala mi pani to musiala byc pewna konkretnie ktorych zakladow dotyczy moje pytanie chyba ze odpowiadacie byle co i wprowadzacie graczy w blad justyna: taka odpowiedz otrzymałam od naszego Bookmkera który się pomylił justyna: za co Pana serdecznie przepraszamy mada: co mnie to obchodzi ze wasz bookmacher sie pomylil mada: ?? mada: wiec prosze niech wasz bookmacher ponosi odpowiedzialnosc a nie ja w wyniku czego przegralem 500zl mada: to na dobra sprawe zawsze mozecie odpowwiedziec ze bokkmacher popelnil blad justyna: mam do Pana pytanie mada: w inny sposob ja bym tych zakladow nie zawieral gdybym wiedzial ze gram co innego niz chce zagrac justyna: czy jak zawierał Pan ten zakład też pytał się Pan nas na co on dokładnie będzie? Chodzi o ten zakąłdNew Orleans Hornets - Utah Jazz (David West (New Orleans Hornets) Points) justyna: zakład* mada: nie pytalem bo jasna sprawa ze chodi o ilosc zdobytych punktow w meczu justyna: więc dlaczego pytał się Pan o tamten zakąłd na IO? tam też były podane konkretne drużyny mada: a tamten zaklad nie bylem pewny stad moje pytanie bylo justyna: dlatego nie był Pan pewny tamtego na IO a już na NBA na podobny typ zakładu był Pan pewny? mada: bylem pewny bo jasno jest napisane ze zaklad jest o ilosc punktow w meczu danego zawodnika mada: zapytam co pani proponuje z tymi zakladami co BLEDNIE mnie pani poinformowala? justyna: nie anulujemy tego zakłądu justyna: zakładu* mada: ale zawarlem go przez WASZA pomylke nie przez moja justyna: nie podał Pan konkretnie o jakie spotkanie chodzi a nasz Bookaker dokładnie tego nie sprawdził ponieważ zadał Pan ogólne pytnie a nie o konkretne spotkanie mada: to jest ewidetnie wasza pomylka mada: po to pytalem zeby wasz bokkmacher DOKLADNIE TO SPRAWDZIL justyna: nie zapytał Pan konkretnie o dany mecz tylko ogólnie o zakład mada: poinformowaliscie mnie BLEDNIE o zakladzie justyna: odpowiedz na Pańskie pytanie nie była odpowiednia ale nie anulujemy tego zakłądu justyna: zakładu* mada: wiec skoro nie byla odpowiedz odpowiednia co za tym idzie poinformowaliscie mnie blednie to czemu nie anulujecie zakladu???? justyna: odpowiedz nie była odpowiednia ponieważ nie zadał Pan konkretnego pytania mada: uwazam ze pytanie bylo odpowiednie bo dostalem odpowiedz na nie mada: zgadza sie pani ze otrzymalem bledna odpowiedz niz w rzeczywiscosci o co zaklad byl oferowany? justyna: nie ma możliwości anulowania tego zakłądu justyna: zakładu* mada: prosze mi odpowiedziec na pytanie justyna: wystapił błąd z naszej strony w przekazywaniu informacji justyna: Pan jest bardzo dobrym graczem i wiedział Pan o co pyta mada: prosze mi wierzyc ze akurtat tu nie wiedzialem mada: nie trace czasu na czatowanie sobie z Pania gdybym wszystko wiedzial
|
Do góry
|
|
|
|
#3706190 - 18/02/2010 22:55
[Re: januszch]
|
newbie
|
typowe zlodziejstwo czlowiek chce byc pewny zapytuje i sie okazuje ze robia go totalnie w konia , okazalo sie ze nie dosc ze policzyli tylko na jeden mecz a nie na turniej to jeszcze policzyli gole i asysty a mi pani poinformowala ze tylko gole, wiem ze okradli mnie z 500zl bo inaczej nazwac tego nei mozna
|
Do góry
|
|
|
|
#3706734 - 19/02/2010 02:09
|
veteran
Meldunek: 18/08/2009
|
"Pan jest bardzo dobrym graczem i wiedział Pan o co pyta"
Powiedzcie mi, czy też macie wrażenie, że firmy celowo zatrudniają w supporcie kobiety? A ich pomyłki są tłumaczone w jakiś głupi sposób i zawsze poszkodowany jest gracz. Nie tak dawno szalała pani z Unibetu wprowadzając połowę użytkowników w błąd. Teraz ta masakra Tobetu...
|
Do góry
|
|
|
|
#3706789 - 19/02/2010 02:29
|
enthusiast
Meldunek: 06/10/2007
|
Nie wiem jak mogłeś pomyśleć, ze "best pointscorer" może oznaczać zakład tylko na gole. A jeszcze bardziej mnie dziwi jak mogłeś wpaść na pomysł, żeby szukać wyjaśnień w supporcie u jakiejś baby, i to jeszcze w polskim supporcie! Nie od dziś wiadomo, że w większości buków polkis support odpowiada na pytania całkowicie losowo. Jak dla mnie sam jesteś sobie winien, ale może to będzie dobra nauczka na przyszłość.
|
Do góry
|
|
|
|
#3706817 - 19/02/2010 02:37
[Re: Moonchild]
|
newbie
|
best pointscorer pzreoczylem moja ewidentna wina ale szczerze mowiac nigdy nie gralem takiego czegos bo nie bylo nigdy tego w ofercie na jakikolwiek hokej ale informacji czy to jeden mecz czy caly turniej nie bylo wiec pytalem i tu o to mi sie najbardziej rozchodzi, uwazacie ze cos wskuram piszac maila do ang supportu?
|
Do góry
|
|
|
|
#3706833 - 19/02/2010 02:41
|
enthusiast
Meldunek: 06/10/2007
|
best pointscorer pzreoczylem moja ewidentna wina ale szczerze mowiac nigdy nie gralem takiego czegos bo nie bylo nigdy tego w ofercie na jakikolwiek hokej ale informacji czy to jeden mecz czy caly turniej nie bylo wiec pytalem i tu o to mi sie najbardziej rozchodzi, uwazacie ze cos wskuram piszac maila do ang supportu? Nie wiem. Ale w sumie nie masz nic do stracenia, więc jak Ci się chce to możesz spróbować. No i musiał byś zakablować na niekompetentną, ale nomen omen rodaczkę 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|