Witam wszystkich!!! Mam przyjemność otworzyć zapisy do konkursu Playoff 'expekt.com - mecz.pl' Lato 2009!
Po raz kolejny chciałbym podziękować sponsorowi konkursu, firmie
Expekt, oraz osobom tam pracującym za objęcie swoim patronatem największy, najstarszy i najbardziej prestiżowy turniej w historii mecz.pl.
Tak więc zaczynamy zapisy do kolejnej edycji Playoff!!!
----------
I miejsce:
500 EuroII miejsce:
200 EuroPółfinaliści: po
100 Euro dla każdego (łącznie 200 Euro)
Najlepszy bilans:
100 Euro dla najlepszego wyniku tygodniowego (musi to być wynik dające awans/zwycięstwo) we wszystkich 7 tygodniach trwania konkursu (ponieważ w półfinałach oraz finale należy wysłać 7 typów, wyniki z dwóch ostatnich rund będą mnożone przez 5/7).
Najlepszy bilans tygodnia należy zgłaszać we właściwym temacie najpóźniej w najbliższą środę (do 23:59) po rundzie, w której uzyskany był dany bilans.----------
Zgłoszenia będą przyjmowane we właściwym temacie do 17 stycznia (do południa w niedzielę lub kiedy zostanie zamknięty temat). Po wysłaniu posta o chęci uczestnictwa w konkursie
należy także wysłać PW (Prywatną wiadomość) do mnie na forum (lub jeśli funkcja PW jest niedostępna - nowi userzy - to maila na adres playoff@mecz.pl), NAWET JEŚLI JUŻ WYSYŁALIŚCIE TE DANE DO POPRZEDNICH EDYCJI (stare dane kasujemy), podając w niej:
- swój numer ID w Expekt (ciąg 6-7 cyfr... NIE login, NIE hasło)
- informację o tym czy konto w Expekt zostało założone przed czy po pojawieniem się tego tematu, czyli godzinie 02:45 dnia 6.01.2010 (ważne:
patrz niżej)
Uwaga: powyższe dane należy przesłać
PRZED wysłaniem swojego pierwszego typu w konkursie. W przeciwnym wypadku nie bierze się udziału w walce o nagrody w tym konkursie i gra się jedynie "dla przyjemności".
Nagrody będą przekazywane bezpośrednio na konta w Expekt.
WAŻNE:1. Mam już konto w Expekt. Jeśli założyłeś konto przed opublikowaniem tego tematu dzisiaj o 02:45 (np. tydzień, miesiąc, rok temu, itd.) to wystarczy podać info o tym w mailu (dokładna data nie jest potrzebna).
2.
Nie mam jeszcze konta w Expekt. Jeśli ktoś jeszcze nie posiada tam konta to
żeby wziąć udział w konkursie i otrzymać nagrody dla najlepszych należy się zarejestrować ze specjalnego linku. Zapisując się z tego linku zostaniesz także objęty specjalną
promocją 150zł GRATIS (100% ekstra od pierwszej wpłaty):
- klikasz na następujący link:
Promocyjny link do Expekt (kliknij tutaj)- na nowo otwartej stronie klikasz na "
Zarejestruj się już teraz i skorzystaj z oferty" i rejestrujesz konto
Przed wypłaceniem nagród będzie sprawdzane czy osoba zgłaszając się do konkursu wysłała nam maila/PW, czy zawiera on wymagane informacje podane wyżej, oraz kiedy zostało otwarte konto (jeśli po 02:45 dnia 6.01.2010 to nagrody tylko będą wypłacane na konta założone ze specjalnego linku powyżej, w przeciwnym wypadku zasilą pulę nagród do kolejnej edycji konkursu).Pozdrawiam Wszystkich!
Conrad