Witam.
Już dziś rozpoczyna się 3 kolejka...
Ja na dziś wybrałem bardzo skromnie... więc nie będę orginalny...dodałem sobie do combosa [tenis+siatka] ...
Włochy @1.17W poprzednim tygodniu właśnie Italy pozbawiło mnie pięniążków... dziś myślę że że wreszcie wygrają II mecze u siebie.. bo jak nie z kim... ale z Bułgarami jak już nie wygrają to już będzie lekka przesada.
Brazylia @1.11 Kurs chyba najgorszy z możliwych.. no w sumie mogłem iść do profa czy też sts-u, gdzie kursy są chyba odpowiednio 1.17 i 1.15, ale że dziś miałem mało czasu na mieście to już nie kombinowałem...(a jest jeden dobry punkt tego wszystkiego, toto da mi jutro kasę...a prof czy sts tego by nie zrobiło :-) )
A co na temat tego meczu? - tak jak pisał Wojtek powyżej Brazylijczycy co mieli przegrać to już przegrali i nie wyobrażam sobie porażki z jakąś tam Japonią... Można spróbować dla tych co grają w sieci 3-0 @1.8 jak dla mnie bardzo atrakcyjne.
Orginalnie napisał: GiertyszekQuote:
Misiek, co myślisz o Grekach i Kubie jako "away win"?
Hmm... nie wiem właśnie w jakim składzie będą grać Grecy... bo że oni mają lepszą mobilizację to każdy który choć trochę obserwują siatkówkę wie... Ale w meczu z Polakami jakoś nie potrafili powstrzymać... Wlazłego czy też Ignaczaka <rotfl> ... Nie no jak dla mnie mecz po prostu z gatunku 'no way'
Francja - Kuba? - omijam ten mecz szeroko.... jak dla mnie 12
nie no... po prostu mecz nie do grania.
Good luck.