#3551713 - 07/12/2009 23:07
Re: Wklej se kuponika [21]
[Re: cristov2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
niech nie wciska kitu ze przed meczem bylo 251,skoro kurs 101@ wynikal z tego ze wedlug nich powadzila korea 3-1,co bylo pomylka,jak znam bet365 to zrobi zwroty,ja nie raz gralem jak odwrocone kursy byly lub inne pomylki i za kazdym razem zwrot Mialem to kiedys w meczu Juan Aurich - Alianza Lima. Postawilem sobie remis do przerwy, nie spogladajac na live. Okazalo sie, ze...remis juz byl, tyle, ze Bet365 pokazywal 1:0 dla Aurich. Bramka dla Limy padla w 38 minucie, ja stawialem w 40 minucie. Zrobiono mi rozliczenie po kursie 1,05, o co zreszta pozniej nie wnosilem pretensji, aczkolwiek nie bylem zachwycony, stawialem wszak w dobrej wierze, widzac wynik 1:0. Predox nie klamie, ze na poczatku meczu dano kurs na Hongkong w wysokosci 101,00, inaczej moja panna by tego nie zagrala  Jaki kurs oferowano przed meczem nie moge powiedziec, wiec nie bede sie sprzeczal. Jeszcze odnosnie pomylek. Nie jest fajnie, gdy buk moze anulowac zaklady, bo...sie pomylil. Gracze, gdy sie myla, maja rozliczane kupony jako przegrane. Niedawno bet365 zamienil stronami under z overem i przegralem przez to jeden kupon, automatycznie klikajac na prawa strone. Pomylka ? No jasne, tyle, ze kupon przegralem, byl over, tak jak myslalem 
|
Do góry
|
|
|
|
#3551736 - 07/12/2009 23:18
[Re: Amkwish]
|
enthusiast
Meldunek: 24/12/2003
|
ja ostatnio gralem taka pomylke:
1 13/11/2009 Gedania Zukowo - Wroclaw (Wygra mecz) Wroclaw 8.00 Brak Wygrana Stawka: 100,00 Zysk: 700,00 Zwroty: 150,00
zamiast zwrotu za 100zl postawione dostalem 150zl tylko jak im to wyszlo to nie wiem
|
Do góry
|
|
|
|
#3551813 - 08/12/2009 00:12
[Re: cristov2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/10/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3552268 - 08/12/2009 04:43
[Re: wwwujek]
|
Carpal Tunnel
|
Za to lubię to forum najbardziej.. Ściema nie najmniejszych szans! Tak trzymać Panowie.. Słowo sie rzekło, czas odpowiedzieć tropicielom afer, ściem i spiskowo-bukowych teorii dziejów  Oto kupony mojej panny ze słynnego meczu Hongkongu  Na początek wygrany kupon z kursem 101,00 ,prawidłowo postawiony i rozliczony  Teraz kilka innych z tego meczu, równiez rozliczonych prawidłowo, czyli wygranych.     Powiedziała mi, ze grała za 10 euro, w sumie postawiła aż 18 ,wygrywajac 335,5 euro. Pewnie w ferworze emocji pogubiła sie w liczeniu  Tak czy owak, stawki małe, ale na waciki sobie ugrała. W tym miejscu mógłbym wywołac do tablicy tych, którzy szydzili, wysmiewali, zarzucali kłamstwo, ale...nie ma sensu. Równie dobrze mozna zyczyc miłego dnia kołkom w płocie i oczekiwać,ze odwzajemnia pozdrowienie. PS. Predox, jezeli buk nie wypłacił Ci wygranej (pod warunkiem ,ze rzeczywiście stawiałeś do 10 minuty na live) to moja panna przekazuje Ci, ze mozesz wykorzystac jej kupon, jako dowód, ze innym rozliczono jako wygraną. Predox, jezeli
|
Do góry
|
|
|
|
#3553239 - 08/12/2009 22:14
[Re: wwwujek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
co to za buk i ktorym momencie zagrane kursy pytam czysto z ciekawosci niczego nie sprawdzam 
|
Do góry
|
|
|
|
#3553321 - 08/12/2009 23:47
[Re: kardynal20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3553366 - 09/12/2009 00:39
[Re: kardynal20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/10/2001
|
co to za buk i ktorym momencie zagrane kursy pytam czysto z ciekawosci niczego nie sprawdzam Pytaj, pytaj..  Tak jak kolega wyżej pisał, Sportingbet. Zagrane live, po pierwszej połowie holenderskiej, po godzinach zawarcia mozna wyliczyć dokładnie. Zakłady live ma lepsze Bet365, ale tam wpłata przez MB, które mam już wyrobione spore limity. Potrzebna była 3 (czy 4) weryfikacja i wpłaciłem do Sporting.. Troche tam pociagne, bo ostatnio Bet nie daje juz pelnej oferty live do wszystkich lig.. (glownie o bramki chodzi..)
|
Do góry
|
|
|
|
#3553518 - 09/12/2009 02:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
Za to lubię to forum najbardziej.. Ściema nie najmniejszych szans! Tak trzymać Panowie.. Słowo sie rzekło, czas odpowiedzieć tropicielom afer, ściem i spiskowo-bukowych teorii dziejów  Oto kupony mojej panny ze słynnego meczu Hongkongu  Na początek wygrany kupon z kursem 101,00 ,prawidłowo postawiony i rozliczony  Teraz kilka innych z tego meczu, równiez rozliczonych prawidłowo, czyli wygranych.     Powiedziała mi, ze grała za 10 euro, w sumie postawiła aż 18 ,wygrywajac 335,5 euro. Pewnie w ferworze emocji pogubiła sie w liczeniu  Tak czy owak, stawki małe, ale na waciki sobie ugrała. W tym miejscu mógłbym wywołac do tablicy tych, którzy szydzili, wysmiewali, zarzucali kłamstwo, ale...nie ma sensu. Równie dobrze mozna zyczyc miłego dnia kołkom w płocie i oczekiwać,ze odwzajemnia pozdrowienie. PS. Predox, jezeli buk nie wypłacił Ci wygranej (pod warunkiem ,ze rzeczywiście stawiałeś do 10 minuty na live) to moja panna przekazuje Ci, ze mozesz wykorzystac jej kupon, jako dowód, ze innym rozliczono jako wygraną. Predox, jezeli hola hola  skan mogles zrobic zaraz po rozliczeniu a po ok 20 minutach mogli ci to zdjac z wygranych i zabrac wygrana kase z konta  Mialem tak samo,skan mialem kuponu rozliczonego jako wygrany kasa wplynela na konto a po 20min tej kasy juz nie bylo pozdro Ps.reklamacje nic nie daly...
|
Do góry
|
|
|
|
#3553532 - 09/12/2009 02:20
[Re: viva]
|
Carpal Tunnel
|
Oczywiscie jesli nie cofneli ci zakladu to gratuluje  Ja mialem taką sytuacje w meczu kobiet Szwecja z kims tam kurs na win szwedek 1.04 kurs na strzelenie 1,2 i 3 gola wynosil 20.No to pykalem caly czas.Radosc piekna bo zaklady rozliczone.Kasa wplynela.Po 20 min sprawdzam stan konta a tu p.i.p.a heh. Narrrrra
|
Do góry
|
|
|
|
#3554782 - 09/12/2009 20:18
|
Carpal Tunnel
|
Radosc piekna bo zaklady rozliczone.Kasa wplynela.Po 20 min sprawdzam stan konta a tu p.i.p.a heh.
Narrrrra Rozliczyli i moja panna natychmiast wyplacila  Wyplata zostala zatwierdzona, po 2 dniach kasa byla na koncie. Swoja droga pewnie pamietasz zdarzenie sprzed paru ladnych lat. Chodzi chyba o mecz w niemieckiej lidze szczypiorniaka, kiedy to jakis naziemny buk, przez pomylke, odwrocil kursy. Ludzie zagrali faworyta po kursie 8,50 chyba, potem buk nie chcial wyplacic. Najbardziej zdeterminowani wygrali z bukiem w sadzie. Za pomylki sie placi i nie rozumiem dlaczego ma to dotyczyc tylko jednej strony, czyli grajacych. Z drugiej strony nie jest niczyim obowiazkiem wnikac, dlaczego wystawia sie takie, a nie inne kursy - daja w ofercie i podoba mi sie kurs, to gram ,nie to nie. W poniedzialek mecz Setubal - Sporting ,stan 0:1 i czerwo dla Setubal. Kursy na wygrana gospodarzy skacza od 51 do 167. Gdybym postawil 167 i wygral to zrobiliby mi zwrot, bo...sie pomylili ? Bylby to ostatni zwrot w moich kontaktach z bukiem. Jezeli panna z STS wyplaci graczowi o stowke za duzo to odpowiada z wlasnej kieszeni, "spec" od kursow na live ratuje tylek...zwrotami ? Cos mi tu nie gra, ale jak widze wpisaly sie tu osoby, dla ktorych jest to sprawiedliwe 
|
Do góry
|
|
|
|
#3554871 - 09/12/2009 22:28
[Re: lavolpe]
|
old hand
Meldunek: 18/07/2007
|
Zadnego cynku, przed gwizdkiem bylo @251, zablokowali wszystko i cos kolo 8min dali kurs 101 to puscilem, przeczucie i nic wiecej jesteś niemożliwy Ty za to mozliwy  Nie chce mi sie robic nowych screenow bo po prostu nie zalezy mi na tym zebys uwierzyl. Kupon rozliczony, kasa w wiekszosci wyplacona i gramy dalej. Mecz zaczal sie o 12, postawilem o 12:15 przy wyniku 0:0... nie chce mi sie nic wiecej pisac, wisi mi to co ty o tym sadzisz. Pozdro dla Amkwisha 
|
Do góry
|
|
|
|
#3555098 - 10/12/2009 02:22
|
Carpal Tunnel
|
Radosc piekna bo zaklady rozliczone.Kasa wplynela.Po 20 min sprawdzam stan konta a tu p.i.p.a heh.
Narrrrra Rozliczyli i moja panna natychmiast wyplacila  Wyplata zostala zatwierdzona, po 2 dniach kasa byla na koncie. Swoja droga pewnie pamietasz zdarzenie sprzed paru ladnych lat. Chodzi chyba o mecz w niemieckiej lidze szczypiorniaka, kiedy to jakis naziemny buk, przez pomylke, odwrocil kursy. Ludzie zagrali faworyta po kursie 8,50 chyba, potem buk nie chcial wyplacic. Najbardziej zdeterminowani wygrali z bukiem w sadzie. Za pomylki sie placi i nie rozumiem dlaczego ma to dotyczyc tylko jednej strony, czyli grajacych. Z drugiej strony nie jest niczyim obowiazkiem wnikac, dlaczego wystawia sie takie, a nie inne kursy - daja w ofercie i podoba mi sie kurs, to gram ,nie to nie. W poniedzialek mecz Setubal - Sporting ,stan 0:1 i czerwo dla Setubal. Kursy na wygrana gospodarzy skacza od 51 do 167. Gdybym postawil 167 i wygral to zrobiliby mi zwrot, bo...sie pomylili ? Bylby to ostatni zwrot w moich kontaktach z bukiem. Jezeli panna z STS wyplaci graczowi o stowke za duzo to odpowiada z wlasnej kieszeni, "spec" od kursow na live ratuje tylek...zwrotami ? Cos mi tu nie gra, ale jak widze wpisaly sie tu osoby, dla ktorych jest to sprawiedliwe No ja tez wyplacilem kase ale nie cala.Przelalem i mowie sobie reszte zostawie na gra haha.JAk zobaczylem po 20min stan konta to qrwa mialem minus ze hoho.I zaczela sie wojna.Na koncu stwierdzilem ze prosze o zamkniecie konta bo nie mam zamiaru zwracac kasy bo skoro zaklad byl rozliczony.I zamkneli.Tydz temu pisza do mnie ze w trosce o klienta zeruja mi stan konta i moge grac dalej Wiec gram ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#3555125 - 10/12/2009 02:35
|
Carpal Tunnel
|
I jeszcze im napisalem tak : Myslalem ze sprawa zakonczy sie inaczej i panstwo uznają swoj blad.Jest roznica miedzy zakladem wstrzymanym i anulowanym popartym regulaminem a zakladem zatwierdzonym i wyplaconym(tu juz regulamin nie ma zastosowania i uznaje sie swoj bląd!) ./Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za cierpliwosc przy rostrzyganiu sporu,szkoda tylko ze na niekorzysc klienta.. A ostatnio  Dnia 26 listopada 2009 18:09 <support-pol@customerservices365.com> napisał(a): > Szanowny Panie Pawle, > > > Kontaktujemy się z Panem w sprawie Pana konta. > > Chcemy poinformować iż ujemny stan konta został wyzerowany. > > Bardzo wysoko cenimy naszych klientỏw, więc gdyby zechciał Pan ponownie otworzyć swoje konto w przyszłości, zrobimy to dla Pana z największą przyjemnością, starając się jednocześnie dostarczyć najlepsze z możliwych usługi. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|