Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#3567765 - 17/12/2009 21:58 OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2009 w danej kategorii.

Nominować można max czterech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.
Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.

W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Minimalnie 2. Jeżeli zdarzy się sytuacja, że w danej kategorii tylko jeden typer otrzyma nominacje to Oskar za rok 2009 zostanie jemu przyznany z urzędu bez konieczności udziału w głosowaniu.

NOMINUJEMY DO KOŃCA ROKU !

Po nominacjach powstanie osoby temat do głosowania.

UWAGA ! TUTAJ WPISUJEMY TYLKO SWOJE NOMINACJE !

Do DYSKUSJI zostanie otworzony oddzielny temat i tam proszę wpisywać swoje spostrzeżenia dot. tegorocznych Oskarów.

Kategorie:

Typer roku:

Typer roku [piłka nożna]

Typer roku [tenis ]

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ]

Typer roku [US Sports]

Typer roku [sporty zimowe]

Typer roku [sporty motorowe]

Typer roku [tor żużlowy]

Typer roku [piłka ręczna]

Typer roku [siatkówka]

Typer roku [wyścigi konne]

Typer roku [inne sporty]

Pokerzysta roku:

Moderator roku:

Odkrycie roku:

Tekst roku:

Złota malina:

Antymoderator roku:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *

* Nie nominujemy Prema, Experto, Biszopa oraz Gogeta; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.

Zapraszam do udziału w zabawie.

Do góry
Bonus: Unibet
#3568292 - 18/12/2009 02:57 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Typer roku [tenis ]- włodar, zamiata czelendżerami. wiedza niesłychana, która przekłada się na jakiś tam tongue zysk.

Typer roku: Szewa. Moja subiektywna ocena, ciągnął dość długo temat z kursami koło 1,1. Pokazał, że można.

Tekst roku:ultra1978
Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p
Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru ;p

--
laugh
--

Do góry
#3568597 - 18/12/2009 04:15 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
lucart Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2009
Pokerzysta roku: Rafał08 bo murek z niego straszny ale jak widać zwykłe murowanie wystarczy zeby wygrać ranking na mecz.pl grin

Moderator roku: Rafał08 bo z innym nie mam za bardzo doczynienia ale z obserwacji chyba nie ma lepszego! piwo

to tak na Rafała głosuje zeby sie przypodobać władzy laugh

Do góry
#3568634 - 18/12/2009 04:32 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Typer roku tenis - włodar - najrówniejsza forma pod względem aktywności. O pozostałych aspektach napisał już Llama glama.

Typer roku hokej - Trewor za ligę polską, Ralph i lemex za NHL, vonseb za eurohokej.

Typer roku [piłka ręczna] - nawoj, lesterekk, travis - za aktywność, za wiedzę, za wkład w rozwój działu. Jak kogoś pominąłem to najmocniej przepraszam, akurat te 3 persony mi się najbardziej rzuciły w oczy.

Typer roku [siatkówka] - korver - liga niemiecka i nie tylko. Duża wiedza połączona z pasją, a to najbardziej cenie.

Typer roku [sporty motorowe] - drfocus - za WRC, kapitalna robota. W przyszłym sezonie obowiązkowo będę korzystał z jego propozycji.

Typer roku [inne sporty] - retoox - za to, że interesuje się każdym najbardziej pokręconym sportem na naszym globie.

Do góry
#3568770 - 18/12/2009 05:03 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: lucart]
xqwzts Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/03/2005
Typer roku: włodar
za wielka wiedze jaka posiada o tenisie, ogolnie to jak wyzej wink

Typer roku [piłka nożna]: Wychowany_Na_Nalewce
chyba juz oskara kiedys dostal, ale nie widze mozliwosci zeby nie dostal go ponownie... mecz.pl w aspekcie bukmacherskim coraz bardziej upadla, ale on wciaz nie przestaje podawac typow z ligi walijskiej, z niemalymi kursami i wiekszosc typow trafia, bardzo pomaga w ten sposob innym piwo

Typer roku [siatkówka]: Misiek
za ciagla aktywnosc na forum i dzielenie sie przemysleniami, duza wiedza i ciekawe analizy wink

Tekst roku: Boubson
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3315821#Post3315821
"mnie bardziej interesuje ten 2012... choc juz kilka dat takich bylo, najslynniejsza bodajze w lipcu 2000... pamietam jak dzis - koniec swiata mial byc dajmy na to o 12.33 a mnie o 12.30 sranie zlapalo na polu namiotowym... od razu na kibel polecialem... a ze zakladalem faktyczny koniec swiata to nie widzialem potrzeby brania papieru... troche glupio wyszlo" laugh
dla mnie faworyt grin

Złota malina: Angelika
za - podam ale na priv bo kurs spadnie, wiem ze wejdzie bo mam cynk ale nie powiem skad bo nie moge. chyba nie weszlo? grin

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt:
amkwish...
uzasadnienie - za calokształt tongue

Do góry
#3568803 - 18/12/2009 05:10 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Mr. Federer Offline
a.k.a. "coolbet"

Meldunek: 28/05/2009
hmm ... nie mam w planach udzielac sie na tym forum w 2010 ale iz pare miesiecy tu sobie spedzilem wiec i sobie na koniec rowniez bede nominował smile

tenis: włodar

Choc nie wierze aby grał tylko "raz na 10 dni" grin i to singla to i tak nalezy mu się smile Chocby z tego iz wkłada w to co robi wiele pracy i mam nadzieje , ze chocby dzieki niemu ludzie zaczną grac tutaj tenis na podstawie argumentow a nie uda sie/nie uda sie , czarne/czerwone smile

koszykówka: Big Ben

Nie widze tutaj dla Bena przeciwnikow tongue Wiedza na wysokim poziomie i wytarczjace czucie w podawanych typach smile

us sports: Baqu

Podobna sprawa jak z włodarem choc nie prowadzi swojego tematu (moze kiedyś miał tongue ) to zawsze chocby na qc czy w temacie potrafi naprowadzic na wlasciwa droge smile i"gracz" z niego dobry. Dla mnie The Best of US choc nie jest wielkim kibicem Yankesów grin

siatkowka: Korver

Typy zazwyczaj poparte dobra analizą. Skutecznosc z tego co dostrzeglem przez te 7 miesiecy na dobrym poziomie. Rowniez nie widze tutaj innej osoby niz Korver.

moderator: Fro

Za porzadek na korcie smile

całokształt: onda

Nic dodac nic ująć. Czlowiek instytucja smile

Do góry
#3569255 - 18/12/2009 09:07 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Mr. Federer]
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Typer roku: włodar - za ogromną wiedzę o tenisie i świetną skuteczność podawanych typów smile

Typer roku [tenis ]: włodar jw.

Do góry
#3569922 - 19/12/2009 00:49 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: adingh]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
pozwolę sobie nominować dwie osoby do jednej kategorii warte wyróżnienia:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Wychowany_Na_Nalewce.
Bardzo dobry typer, trzymający poziom wypowiedzi od lat, moim zdaniem element niestety już niszowy w globalnej sieci. Jak się pojawi, to walnie konkretnie i na temat.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Fro_Lech. Obecny kształt forum zawdzięczamy m.in. temu gałganowi, tenisowy aktywista, który wprowadził masę ciekawych projektów. Przyczajony moderator, ukryty bananator. To właśnie On grin

Do góry
#3569944 - 19/12/2009 01:25 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Typer Roku: Szewa - pokazał że z niczego (1.00001) można zrobić coś grin

Typer roku [piłka nożna]: McDziarz - tylko na podstawie ligi polskiej gdzie czasem zaglądam. Mimo, ze czasem nie przepadam za jego merytoryką to dał kilka bardzo ciekawych typków z Ekstraklasy jak i podwórkowych lig. Może jeszcze Inzaghi78 (chyba taki nick)

Typer roku [sporty zimowe] - Rivaldinho, glównie za biathlon
Typer roku [sporty motorowe] - Mopsiq za konkurs F1
Typer roku [piłka ręczna] - travis, nawoj
Typer roku [siatkówka] - Korver - rzadko tam zaglądam, ale jak już coś zagram to głównie jego typy i się nie zawodze.
Typer roku [inne sporty] - retoox, dokłądnie takie samo myślenie jak Fro
Moderator roku: Platini - widać, że mial praktyki w MPO (I za promocje siebie w dzień dobry TVN wink )
Złota malina: amkwish - osobiście nie znam i nic do niego nie mam, bardziej malina za pokazanie jaka to Polska jest be wink

piwo

Do góry
#3569950 - 19/12/2009 01:32 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: drfocus]
kumichal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/02/2008
Originally Posted By: drfocus
Moderator roku: Platini - widać, że mial praktyki w MPO (I za promocje siebie w dzień dobry TVN wink
O co chodzi dokładniej?

Do góry
#3569966 - 19/12/2009 01:45 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Llama]
Hokej_Fan Offline
addict

Meldunek: 01/06/2009
Jedziemy cool

Typer roku [piłka nożna]- Mura, za temat jaki prowadził jakiś czas temu- chyba początek roku. Generalnie jedna z nielicznych osób, która może mnie skłonić do zagrania lub nie zagrania czegoś.

Wychowany_Na_Nalewce że zna temat, który typuje i nieźle mu to wychodzi.

Typer roku [tenis ] włodar generalnie to tenis mnie nie interesuje. Ale ten człowiek wie o co w nim chodzi.

Typer roku [koszykówka]
Big Ben za znajomość tematu, niezłe wyniki.
pettersen już coraz mniej pisze (o koszu grin )... nie ma mu się co dziwić. Ale nadal to jeden z najlepszych znawców kosza smile

Typer roku [hokej ]
vonseb i długo dłuuugo nikt... Zna temat jak mało kto na tym forum jeśli chodzi o hokej. Mimo, że nie gra tyle NHL to Europa obcykana fest. Tyle ile ma czasu to napisze.
Ja nie potrzebuje codziennych analiz w tonie bóstwa, która można włożyć sobie między buty...

Typer roku [piłka ręczna] nawoj zna temat, daje radę grin

Typer roku [siatkówka] Korver wybitnie zna temat. Dla mnie to najbarwniejsza postać działu. Wyniki bardzo dobre. I należy to docenić smile

Pokerzysta roku: Rafał08 podobno jest dobry grin

Moderator roku: Rafał08 bo chyba najwięcej czuwa nad forum, eliminując debili i debilizm. Obiektywny, szybki i skuteczny wink

Fro Lech Cichociemny smile Ale widać robi swoje wink

Tekst roku: Być może uzupełnie... musze przejrzeć posty moich ulubieńców tongue

Złota malina: admin Conrad- za brak obiektywizmu i miliony innych powodów... których nie chce mi się wymieniać.

Antymoderator roku: Set Fisher
Uzasadnienie- http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=userposts&id=4

Nie znam go... Ale obibok z niego dobry- ostatni post napisał 17/05/2006 13:09
laugh laugh laugh

Experto już nie można to jadę kopiuj wklej-

Rafał08 bo chyba najwięcej czuwa nad forum, eliminując debili i debilizm. Obiektywny, szybki i skuteczny od lat wink

Fro Lech Cichociemny smile Ale widać robi swoje wink
Ponadto co roku walczy z przeciwnościami losu- tzn. kontuzjami w Fantasy wink

Do góry
#3570259 - 19/12/2009 04:34 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Hokej_Fan]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Typer roku: włodar, za temat w EPP; Szewa - pokazał jak się trzepie siano na bf;

Typer roku [tenis ] włodar, Fro - challangerowe świry grin

Typer roku [koszykówka] Big_Ben, pettersen bo tak

Typer roku [hokej ] lemex, za dośw., wiedzę nt NHL

Złota malina: Conrad, za wypociny w temacie Polityka

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Fro, aż się dziwię że jeszcze jej nie dostał. W tym roku bankier.

Do góry
#3570343 - 19/12/2009 05:34 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Rusty]
qenius Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/01/2006
antymoderator roku: oli

Już kilka razy zdarzyło mi się, że nie potrafił pomóc. Podpiera się regulaminem, którego kompletnie nie zna. Straszy wszystkich zapiskami tam umieszczonymi, ale jak poprosi się go o konkrety - milczy. Żenada.

moderator roku: rafal08, za obecny wygląd zakładek pokera na forum. Bez niego nie gracze nie wiedzieliby o bonusach, freerollach i innych kwestiach związanych z tematem. Nie ma dla niego pytań związanych z pokerem, na które nie znałby odpowiedzi.

Do góry
#3570392 - 19/12/2009 05:53 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: qenius]
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
Typer roku [piłka nożna]:

1. Chaoz - troche patriotycznie - duzy wklad w temat o lidze polskiej

2. Wychowany_Na_Nalewce - caly czas dobry poziom

3. WERDER12 - za lige niemiecka

Typer roku [tenis ]

1. włodar - nie bede tu oryginalny

2. Fro - to samo

Typer roku [US Sports]

1. kewin - aktywny w dziale

1. Rivaldinho - j/w

Typer roku [siatkówka]

Korver - nic nowego

Moderator roku:

1. Llama - solidny, zawsze na miejscu ;d

Tekst roku:

Nie pamietalem, ale ten wyzej wklejony o kiblu i koncu swiata mnie rozwalil na lopatki ;d

Fro, Llama - za wklad w forum

Do góry
#3570418 - 19/12/2009 06:09 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: qenius]
dirbet Offline
member

Meldunek: 27/07/2009
Typer roku [piłka nożna] wychowany na nalewce, Platini, McDziarz (mimo tego co zrobil w typowaniu meczu Wisla Legia), drfocus, BKS, craax

Typer roku [tenis ] wlodar

Typer roku [koszykówka] Big Ben, peterssen

Typer roku [hokej ] vonseb, lemex

Typer roku [US Sports] kewin, Mak0ss, Skiper, Baqu

Typer roku [sporty zimowe] mirekinter, Inzaghi78

Typer roku [siatkówka] Korver

Pokerzysta roku: rafal08

Złota malina: pacyfista
Cytat:
ja nie ogladam ale to co prezentuje teraz Totti to zenada

fakt czasami cos ustrzeli z 11 lub zejdzie mu pilka

ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc

teraz to on 90 minut dlubie w nosie

jeden z moich ulubionych expertow na quasi laugh laugh laugh laugh Potem na jakiejs stronie czytam, ze Totti w 17 meczach strzelil 19 goli laugh laugh laugh

Antymoderator roku: ten ktory mnie zbanowal, bo zagralem na Bari z Milanem i innym to nie pasowalo laugh

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt amkwish i conrad, ktorzy mysla, ze sa fajni laugh

Do góry
#3570524 - 19/12/2009 08:22 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: dirbet]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Typer roku [US Sports] - Big Ben

Pokerzysta roku - rafal08 - wygral ranking to niech ma wink

Moderator roku - rafal08 - za to co robi w tematach pokerowych, pelna profesja i mnostwo zaangazowania.

Zlota malina - amkwish

Do góry
#3570733 - 19/12/2009 17:00 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: ssaczu]
gesy_KK Offline
addict

Meldunek: 19/03/2009
Pokerzysta roku - rafal08 - nie wiem jak on to robi, najlepszy rock na forum!!!

Moderator roku - rafal08 - co tu duzo mowic ,najlepszy moderator ever;)

Do góry
#3570741 - 19/12/2009 17:24 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: gesy_KK]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Witam piwo

Typer roku [Piłka Nożna] - drfocus, za to co robi w temacie naszej rodzimej piłki. Zawsze są informacje z Kielc nt Korony.

Typer roku [Tennis] - włodar, za temat w EPP, nie gra na siłę. Raz na jakiś czas jak widać też można.

Typer roku [koszykówka] - Big Ben, zawsze można znaleźć jego posty w dziale koszykarskim, dobra wiedza nt tej dyscypliny i co za tym idzie dobre typy.

Typer roku [hokej - vonseb

Typer roku [sporty zimowe] - Kreczmer, Rivaldinho. Dla laików biathlonowych takich jak np. ja obaj panowie zawsze znajdą jakieś dobre typy na których można zarobić.

Typer roku [siatkówka] = Korver za wiedzę i za typy.

Do góry
#3570784 - 19/12/2009 18:39 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: 19marcin08]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
moderator roku: Piostar - aktywny, obiektywny, ze stoickim spokojem pilnuje porządku w QC

Do góry
#3570795 - 19/12/2009 18:51 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: 19marcin08]
piana Offline
kierownik zamieszania

Meldunek: 20/09/2002
Typer roku: WNN - majstersztyk

Typer roku [piłka nożna] : WNN, Prem - fachura

Typer roku [tenis ] : włodar - fachura

Typer roku [siatkówka] = Korver - fachura

Moderator roku: rafal08 karty - trzyma reke na pulsie w dziale pokera

Do góry
#3570854 - 19/12/2009 20:05 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: piana]
shaggy3 Offline
addict

Meldunek: 21/12/2006
Kategorie:

Typer roku:
rimeven - w świetnym stylu wygrał Playoff największy konkurs.
Bet4life - jedyn z najmądrzejszych na forum

Typer roku [piłka nożna]
rimeven - jak wyżej.
amkwish - typ na Espaniol niszczący
Bet4life - jak wyzej

Typer roku [tenis ]
rimeven - W playoffach tenisowych drugi
Bef4life - świetny typer

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ]

Typer roku [US Sports]
amkwish - legendarne typy tego użytkownika.
Bet4life - jak wyżej.

DJ SACHI - świetne typy na biatlon.

Typer roku [tor żużlowy]

Typer roku [siatkówka]

Typer roku [inne sporty]

Pokerzysta roku:

Moderator roku:
amkwish - klasa sama w sobie

Odkrycie roku:
rimeven jak wyżej

Tekst roku:

Złota malina:
majner za prowadzenie debel tenis

Antymoderator roku:
majner - najgorszy moderator w historii kto przegladał Playoff tenis wie o co chodzi.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt
Conrad - świetne zarządzanie forum

Do góry
#3570878 - 19/12/2009 20:28 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: shaggy3]
Daramanian Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/01/2007
Moje nominacje:

Typer roku: Wychowany_na_nalewce, Włodar, Big_Ben, Baqu - rekomendacje poniżej.

Typer roku [piłka nożna]: Wychowany_Na_Nalewce - Ciekawe na jakiej to nalewce Go "wychodowali" , z całą pewnością na Walijskiej wink - fachowiec jakich mało !

Typer roku tenis: Nie będę odkrywczy, włodar - za wiedzę i typy które można grać w ciemno tongue

Typer roku [koszykówka]: Big_ben - duża wiedza, jego typy się b.często sprawdzały, nie raz skorzystałem.

Typer roku hokej: Niestety nikt.

Typer roku [US Sports]: Baqu - zawsze na QC pomocny w amerykańskich sportach.

Typer roku [sporty zimowe]: Rivaldinho za biathlon smile

Typer roku [sporty motorowe]: Brak

Typer roku [tor żużlowy]: Brak

Typer roku [piłka ręczna] - Brak

Typer roku [siatkówka] - Korver - szczerze powiem, że często posiłkuje się jego typami i źle na tym nie wyszedłem

Typer roku [wyścigi konne] - confused - Nigdy tam nie zaglądałem

Typer roku [inne sporty]: brak

Pokerzysta roku: Rafal08 - bez wątpienia nominuje moderatora działu dot. Pokera, zawsze pomocny, a wyniki osiąga niezłe ;p

Moderator roku: Rafal08 - elegancka robota w dziale Pokera

Odkrycie roku:

Tekst roku: Równiez nie pamietam kto napisal, ale tekst o kiblu i koncu świata rozwalił mnie na łopatki

Złota malina: Sebastijan - Bardziej głupich i żenujących postów niż Sebastijana nie czytałem, a ostatnim postem o zamarzaniu ludzi w dziale śmieszne mnie totalnie wku***

Antymoderator roku: W sumie z żadnym nie miałem większych problemów..

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Conrad.. aż dziwne z, że administrator nie dostał jeszcze tego wyróżnienia. W sumie bez niego by tego forum nie bylo ;p

Do góry
#3570893 - 19/12/2009 20:51 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
retoox Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2003
Typer roku [piłka nożna]:
Wychowany_Na_Nalewce - prawde mówiąc nie interesuje się zbytnio mocno piłką ligową, ale na temat Welsh Premier League zwróciłem uwage ze względu własnie na tego Pana. Doceniam osoby wyszukujące informacje dla ogółu trudno dostępne. Liga ta jest ogólnie przez 99% typerów pomijana i pewnie byłoby tak dalej gdyby nie treściwe analizy Pana WNN. Może pasją do tej ligi zarazi jeszcze kilka osób i mecz.pl będzie miejscem gdzie o tej niszowej lidze będzie można dowiedzieć się wszystkiego... .
WERDER12 - cenie sobie zdanie tej osoby. Porównuje jego typy z tym co proponują niemieccy typerzy i niejednokrotnie jego zdanie jest argumentem który zachęca mnie badź odrzuca od danego typu...

Typer roku [tenis ]
włodar i Fro - licze się z ich zdaniem z chęcia dodałbym do tego grona vive niestety w tym roku jego aktywność była moim zdaniem bardzo znikoma a szkoda, bo również zawsze jestem ciekawy jego propozycji...

Kreczmer - za biegi narciarskie, jest to jedyna osoba z która udało mi sie na tym forum wymienic kilka konstruktywnych zdań o tej dyscyplinie. Bardzo dobre analizy.
Rivaldinho + Inzaghi78 - za biathlon i to co robi w tym dziale. Troszke niepokojace jest to, że obaj panowie uciekaja w "konkurs" i podaja mniej typów niz w zeszłych sezonach, ale mam nadzieje, że to poprostu chwilowy brak czasu...

Typer roku [siatkówka]
Wojtas - za propozycje z ligi włoskiej, krótko treściwie ale przekonująco.
Korver + Misiek - za całokształt. Zdanie tych Panów jest dla mnie bardzo istotnym czynnikiem przy wyborze danego typu i zawsze sie z nim licze.

drfocus - za WRC. Nie było tego co rpawda zbyt wiele, ale może bedzie to dobry "motywator", żeby w nastepnym roku napisał troszke więcej.

Typer roku [inne sporty]
Valverde - za dwa kółka wink i kilka naprawde dobrych typó z kolarstwa.
Piostar - za snookera i boks, mogło by byc tego troche więcej co prawda, ale tu doceniam jakość nie ilość.
kasparov - raz na jakiś czas pojawiał się w różnych tematach (lekka, K1 itp.) i dawał cos ciekawego.
podstawek87 - jego osoba równiez przewineła się w kilku tematach i została przezemnie zauważona.

Złota malina:

Prawde mówiąc ze względu na ta kategorie zdecydowałem sie wypowiedziec w tym temacie. Bardzo chciałbym, żeby w ostatecznym głosowaniu pojawiła sie moja nominacja są nią: "KONKURSY w działach tematycznych". W każdym dziale można zauważyć jakiś konkurs gdzie nagroda jest 100-200zł, tytuł jakiegoś "mistrza" czy tez zwykła "pietruszka"... Moim zdaniem przez to forum to z roku na rok traci na swojej wartości. Analiz jest coraz mniej, konkretna polemika na temat typów to już wręcz rzecz niespotykana na tym forum. Moim zdaniem do niczego dobrego to nie prowadzi. Przykładów jest sporo choćby w "sportach motorowych", w tym sezonie zostało napisane z 20 normalnych postów pozostałe to konkurs... a jak było w poprzednich latach? Wszystko jest dla ludzi konkursy też, ale ich ogrom jest zmorą tego forum i moim zdaniem powoli je wyniszcza, dlatego moja nominacja jest taka a nie inna...

Do góry
#3571228 - 19/12/2009 23:08 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: retoox]
haczyk Offline
Ice Hockey Champion

Meldunek: 07/01/2008
Pokerzysta roku: rafal08 - Wyniki mówią same za siebie...

Moderator roku: rafal08 - zawsze pomocny, dział prowadzony niesamowicie fachowo, pełna klasa!

Do góry
#3572508 - 20/12/2009 06:28 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: haczyk]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Typer roku:
Szewa - za to że pokazał drogę w temacie 'laying correct score', widać, że ma pomysły

włodar - ciekawe typy, opisy, stara szkoła

Typer roku [piłka nożna]
To ktoś tu jeszcze typuje piłkę nożną??
WERDER12 - gdyby w temacie o każdej lidze był chociaż jeden taki WERDER12 to by było bardzo dobrze

Typer roku [tenis ]
włodar - pewniak, uzasadnienie wyżej

Typer roku [koszykówka]
Raffie - super gościu, udziela się, skrobie opisy, oby tak dalej

Typer roku [US Sports]
Skiper - posiada niebagatelną wiedzę, no i pisze wyczerpujące posty wink

Rivaldinho, AG, podstawek87 - za to co robią w temacie o biathlonie, palce lizać piwo

mopsiq - bo wygrał konkurs F1 (nic innego sie w tym dziale nie dzieje)

skunks, cigar - robią konsekwentnie swoje i za to tym panom chwała

czyzyk - nie typer, a trader, ale że nie ma kategorii dla tradera to nominuję go tutaj, na pewno wielu osobom otworzył oczy

Pokerzysta roku:
rafal08 - wszystko już zostało napisane, imponujące wyniki

Moderator roku:
rafal08, Goget - wzorowo prowadzą swoje działy

Odkrycie roku:
Raffie - patrz wyżej

Tekst roku:
Na pewno ktoś z pamiętnego tematu o dziwkach laugh Niestety moderatorzy nas go pozbawili frown

amkwish - bo zmienił front i nagle stanął po stronie kibiców w kultowym temacie laugh a tak na poważnie to trudno wyobrazić sobie forum bez amk i jego ciętych postów

Do góry
#3572531 - 20/12/2009 06:33 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
mario 88 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/08/2003
Tylko jedna nominacja

Typer roku: Wychowany Na Nalewce

Old school.Miałem przyjemność współpracować z tym Panem lata temu i widzę, że ciągle nie spuszcza z tonu. Świetna robota.

Do góry
#3573984 - 21/12/2009 02:04 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: mario 88]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
Jak będzie dalej takie zainteresowanie nominacjami to ta edycja będzie chyba ostatnia. Trochę szkoda, że tak niewiele osób potrafi docenić to, jaką dobrą robotę (za darmo!) wykonują niektórzy.

Typer roku: Wychowany_Na_Nalewce - za co się nie weźmie, to osiąga bardzo dobre rezultaty, a jeszcze potrafi coś mądrego napisać. Niewiele takich osób tu pozostało piwo

Typer roku [tenis ]: włodar, Fro_Lech - typów wprawdzie nie śledzę, ale nominuję ich za wpisy w temacie "sylwetki zawodników". To jest to czego mi było trzeba piwo

Typer roku [US Sports]: Skiper - za to, że mu się jeszcze chce dzielić ogromną wiedzą. W zasadzie można to samo napisać co o WNN. Szacunek piwo

Typer roku [wyścigi konne]: singspiel - za triumf w trudnym konkursie piwo

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: [T]-error - mądry facet, wciąż podaje świetne typy, będę go nominował aż do skutku wink piwo

And that's all folks...

Do góry
#3574092 - 21/12/2009 02:34 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Ghost]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Pokerzysta roku: Trochę ciężko ocenić bo to od wielu rzeczy zależy. Najlepiej od wysokości wygranych, ale tymi nie wszyscy się chwalą. Więc oprę się na czymś co dało się jakoś policzyć, a więc na rankingu pokerzystów 2009 na forum. Tak więc nominacja: Rafal08

Oskar za całokształt: Tu zdecydowanie Rafal08. Ile promocji dla użytkowników forum załatwił. Ile turniejów. Ile dzięki niemu darmowej kasy pokerroomy dały do dyspozycji użytkowników forum. Ciężko by zliczyć, a wszyscy z tego korzystamy.

Antymoderator roku: Na quasi rzadko buszuję, w spory się raczej nie angażuję więc nie ma nikogo kogo z czystym sumieniem mógłbym tym mianem wyróżnić. Więc skoro regulamin tego nie zabrania (przynajmniej nie widziałem) to w tej kategorii oddaję głos na użytkownika: Bzyku. Bo fajnie jest mieć jakąś nominację smile

Do góry
#3574284 - 21/12/2009 03:55 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Bzyku]
travis Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/01/2008
Coś wrzucę od siebie w tematach,które przynajmniej trochę śledzę:

Typer roku[piłka ręczna]:
nawoj - za spokój i oddanie ręcznej całego serca,o analizy od niego ciężko,ale o trafne komentarze już prędzej
przemekwn - dobry początek sezonu naszej ligi,niestety gdzieś się zawieruszył w trakcie,może zniechęciła go cisza w temacie
drfocus - jak chce to potrafi wrzucić coś ciekawego

Typer roku[siatkówka]:
Korver - duża znajomość niemieckich lig

Typer rokuhokej:
Trewor - bardzo fajnie czyta mi się jego teksty o polskiej lidze,a że przy okazji typy wchodzą...
vonseb - ogólnie duże rozeznanie w ligach europejskich,czasem myślę,że aż za duży rozrzut
Ralph - NHL interesuje mnie tyle co wybory do sejmu,ale widzę,że kolega zna się na rzeczy
Fab - jak wyżej

Typer roku[sporty zimowe]:
Kreczmer - widać,że gość zna biegi narciarskie

Typer roku[inne sporty]:
retoox - za znajomość niszowych(z polskiego punktu widzenia) sportów i ciągłą aktywność mimo nikłego odzewu innych użytkowników(tu pierwszy biję się w piersi bo krykiet,bandy,waterpolo czy lekka to akurat moje ulubione sporty)
Big Ben - lekkoatletyka jest dla niego lekka

Moderator roku:
retoox - za opanowanie szerokiego wachlarza sportów zwanych innymi
Piostar - za wymagające czujności opanowanie QC
vonseb - za prowadzenie sporej liczby tematów lig hokejowych i konkursu

Do góry
#3574372 - 21/12/2009 04:44 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: travis]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Typer roku:
Szewa - za to, że pokazał jak zrobić 'coś z niczego'.

Typer roku [piłka nożna] :
19marcin08 - zawsze zaglądam do jego tematu, czasami podbiorę jakiś kupon z kopanej.
WNN - za pasję i upór w prowadzeniu tematu o walijskiej

Typer roku [tenis ] :
włodar - za skuteczność, bo pograć mniejsze turnieje ciężko

Typer roku [koszykówka] :
Raffie - wyniki póki co niezbyt, ale jestem pewien, że za jakiś czas wyjdzie na swoje. Konsekwencją odrobi minus.

Typer roku [sporty zimowe] :
Riva + Inzaghi76 ten duet raczej poza konkurencją, duża znajomość tematu

Typer roku [siatkówka] :
Wielu narzeka na działy na mecz.pl, jednak siatka myślę dość przyzwoicie wygląda. Jeżeli miałbym już nominować kogoś to Miska, głównie za wkład, jednakże jest to oskar za całoroczną działalność, a jak wiadomo Miśka długo z nami nie było.

Odkrycie roku:
Raffie - znacząco ożywił dział koszykarski

onda - każdy jego post czyta się z ciekawością i uśmiechem na twarzy

Do góry
#3574580 - 21/12/2009 06:40 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: piana]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Typer roku:
Szewa - coś podobne do tego co kiedyś prowadził @kurson, bardzo ciekawe i co najważniejsze dochodowe.

Typer roku [sporty zimowe]:
Riva + Inzaghi86 - biathlon

Typer roku [siatkówka] :
Wojtas i Korver - za to, że im się chce parę razy coś skrobnąć i przy okazji coś trafić :), poprowadzić dyskusję na przyzwoitym poziomie smile

Typer roku [inne sporty] :
retoox - piłka nożna plażowa... itd,itd. Duże pojęcie w wielu 'egzotycznych' dyscyplinach sportowych

Odkrycie roku:
Raffie - koszykówka Darwin - siatkówka

Do góry
#3574669 - 21/12/2009 08:16 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Misiek]
kulpa Offline
enthusiast

Meldunek: 31/03/2009
Moje nominacje:

Typer roku: Vendetta fachowa widza z tenisa, rimeven opłacalne typy, bet4life geniusz tenisowy

Typer roku [piłka nożna]: rimeven - świetnie dobierane typy,

Typer roku tenis: Vendetta - legenda typerska, rimeven za konkursy, bet4life za zmysł tenisowy

Typer roku [koszykówka]:

Typer roku hokej:

Typer roku [US Sports]: bet4life - zawsze na QC pomocny w amerykańskich sportach.

Typer roku [sporty zimowe]: ojro za biathlon

Typer roku [sporty motorowe]: Brak

Typer roku [tor żużlowy]: Brak

Typer roku [piłka ręczna] - Brak

Typer roku [siatkówka] -

Typer roku [wyścigi konne] -

Typer roku [inne sporty]:

Pokerzysta roku: ArtekPotito, Bazyl na zlotach świetni.

Moderator roku: Conrad - najlepszy moederator na forum, czujny

Odkrycie roku: bet4life, rimeven juz opisywani

Tekst roku:

Złota malina: majner za arogancje

Antymoderator roku: majner zmieniajacy zasady jak mu wygrodnie

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: amkwish ripisty najlepsze na forum, Conrad za moderowanie

Do góry
#3574749 - 21/12/2009 18:12 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: kulpa]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Typer roku 19marcin08 - głównie za temat w EPP, naprawdę ciężko jest taki czas prezentować równy poziom, a przede wszystkim za wytrwałość i trzymanie się założeń, niestety tego mi zawsze brakuje.

Typer roku [piłka nożna] Prem - wiadomo kto tam króluje (czyli WNN) jedna chciałbym wyróżnić Prema, który szkoda że tak rzadko się udziela, jednak bardzo lubię czytać jego ciekawe opisy i typy.

Typer roku [tenis ] włodar - ciężko obiektywnie znaleźć kogokolwiek komu chce się jeszcze pisać o tenisie, niestety każdy woli (w tym i ja) woli analizować w zaciszu.

Typer roku [koszykówka] jarko_33 - staram się łowić każde jego słowo dotyczące koszykówki, żałuje że rzadko kiedy pisze w dziale, a częściej na QC i muszę się przekopywać przez stos innych pierdół zanim dotrę do jego wypowiedzi.

Typer roku [hokej ] - tutaj nie chciałbym nikogo wyróżniać, gdyż większość i tak hokeja podaje w formie tematu PP lub konkursów.

Typer roku [US Sports] Skiper - głównie za wiedzę jaką posiada o NBA.

Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho - wiadomo za robotę jaką robi w biathlonie, reszta działów ze sportów zimowych leży.

Typer roku [sporty motorowe] drfocus - chyba jego teksty o WRC najbardziej wryły mi się w pamięć.

Typer roku [tor żużlowy] Krajan - niby nie piszę analiz, ale póki prowadził temat to lubiłem pograć te jego peffki żużlowe.

Typer roku [piłka ręczna] travis - mądry facet i widać że ma wiedzę i pojęcie o tym sporcie, to się ceni.

Typer roku [siatkówka] Wojtas - tu miałem mały problem kogo wybrać, bo jakby nie było kilka osób znających się na rzeczy na forum mamy.

Typer roku [wyścigi konne] - nie wiem czy choćby jeden raz zajrzałem do tego działu.

Typer roku [inne sporty] - niestety mało osób piszę o pozostałych sportach, czasami sam skrobnę ale i tak za mało aby się wyróźnić tongue (żart)

Pokerzysta roku: rafal08 - jego pomocy w dziale pokera nie da się zmierzyć i wycenić, nasi gracze powinni dziękować że mamy taką osobę na forum

Moderator roku: - nie mnie oceniać kolegów moderatorów

Odkrycie roku: onda - niby jest na forum kawał czasu, ale jakoś wcześniej mniej zauważałem jego osobę, po osobistym spotkaniu i spędzeniu paru chwil, często korzystam z jego typków, niestety pisanych prawie wyłącznie na quasi.

Tekst roku: siwy212 - za tekst na zlocie, niestety aby w pełni zrozumieć powagę sytuacji trzeba było tam być w tym momencie - a było Nas trzech Conrad, ja i siwy który rzucić tekst do Artka poszukującego rozpoczliwie grilla "Artek na h..u..j.. Ci grill, rozpalaj" - prawie płakałem wtedy smile (sorry za przekleństwo).

Złota malina: bet4life - ma wiedzę którą mógłby znakomicie wykorzystać dla dobra forum, niestety buta i chamstwo górowało w tym roku nad wiedzą. Może w tym roku się to zmieni, choć niby już 5 razy odchodził od Nas. wink

Antymoderator roku: - nie mnie oceniać kolegów moderatorów

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Fro niby nieobecny, a zwykle jest, niby nie widać co robi, a robi ogrom.

Do góry
#3574932 - 22/12/2009 00:08 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Piostar]
ice18 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2006
typer roq - szewa
typer pilka nozna : Mcdziarz/WNN - zawsze fajne infa miał z ligi polskiej ;]
typer siatka - korver
typer tenis - wlodar
antymoderator - oli - jak to mówi Szostek za nie konsekwencję.. ;]
złota malina : amkwish - straszny z niego bufon a takze jego przydupasy - za jaranie się jego panną i jeszcze kilka rzeczy.. .;[

Do góry
#3574967 - 22/12/2009 01:05 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: _Korver_]
agr1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2005
Typer roku: 19marcin08, włodar

Typer roku [piłka nożna]: 19marcin08 - swietny temat w epp wink

Typer roku tenis: włodar - ogromna wiedza 'chellengerowa' wink

Złota malina: Conrad - wystarczy sprawdzic temat o polityce wink

ELDORADO - inteligentny czlowiek, dobry inwestor wink

Do góry
#3574968 - 22/12/2009 01:07 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Piostar]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007
Typer roku szewa , pokazał ze z mikro kursow da sie zyc.

Typer roku [piłka nożna] WNN - klasa typy

Typer roku [tenis ] Fro - od lat swietna forma tego Pana.
Typer roku [koszykówka] - Raffie , aktywnosc i wiedza.

Typer roku [hokej ] - Lemex - bardzo dobry typer, spory zasob wiedzy.

Typer roku [US Sports] Skiper - podobnie jak Fro wysoka forma od lat, kopalnia wiedzy.

Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho - ikona sportow zimowych na forum.

Typer roku [sporty motorowe] - mopsiq, wygrał konkurs wiec niech ma, spora wiedza w temacie.

Typer roku [tor żużlowy] - buszmen, ikona zuzla na forum.

Typer roku [piłka ręczna] ...
Typer roku [siatkówka] - Giertyszek - prowadzi i moderuje dział, podaje typy, ma wiedze.

Typer roku [wyścigi konne] - ...

Typer roku [inne sporty] - ...

Pokerzysta roku: rafal08 - zawsze pomocny i otwarty, wielka praca w dziale.

Moderator roku: - rafał08

Odkrycie roku: onda - tak jak mowi Piostar, od dawna na forum a teraz sie ujawnił, extra facet.

Tekst roku: ...

Złota malina: ...

Antymoderator roku: - ...

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Fro - juz dawno powinien ja dostac.

Do góry
#3574978 - 22/12/2009 01:26 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: ice18]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
Kategorie:

Typer roku [tenis ] włodar i Fro_Lech duza wiedza i szczegolowe analizy, widac ze chlopaki maja pojecie o tym o czym pisza

Typer roku [koszykówka] Raffie za obszerne prowadzenie dzialu ligi polskiej

Typer roku [hokej ] Trewor za lige polska i dokladne analizy, vonseb za caloksztalt tego dzialu i spora wiedze , Gobel tak na zachete wink bo wiele razy staral sie wspomagac wyzej wymieniona dwojke

Typer roku [sporty zimowe] tutaj nie mam zadnych watpliwosci ale moze dlatego ze ten dzial jest mi najblizszy ... Riva moj odwieczny "rywal" w biatlonie i jedyny czlowiek ktory w tej dyscyplinie ktory potrafi odwiesc mnie od typu do ktorego mam przekonanie grin Ogromna wiedza poparta wieloletnim doswiadczeniem, nie wszsycy wiedza ile ten chlopak jesli ma czas potrafi rzeczy analizowac wybierajac taki a nie inny typ do zagrania. Wielki motywator dla mnie by stac sie lepszym i probowac mu dorownac ...

Typer roku [tor żużlowy] tutaj jest kilku ciekawych typerow ale najbardziej tresciwie moim zdaniem pisze kadus

Typer roku [piłka ręczna] tutaj travis i przemekwn jedyni ktorzy przykladali sie do analiz wybranych spotkan i chcialo im sie cokolwiek napisac poza suchym typem

Typer roku [siatkówka] Misiek , Korver, Wojtas nie potrafie rozstrzygnac ktory z tej trojki jest najlepszy a moim zdaniem wszyscy zasluguja na pochwaly za wklad w ten dzial W tym dziale jeszcze dwie nominacje jako ze mocno sie rozwija ten dzial pod katem ciekawych analiz : Krystian i Darwin glownie za polska lige kobitek

Typer roku [inne sporty] retoox chyba najbardziej obeznany we wszystkich pokreconych dziedzinach sportu

W kategoriach w ktorych nietypowalem nie mam kompletnie pomyslu kogo wybrac, bo albo bardzo rzadko tam zagladam albo wcale...

Zlotej maliny nie bedzie bo ida Swieta grin
Tylko jedna prosba:

Conrad troche wiecej obiektywizmu i zachowania godnego admina tego forum.
W tym roku bylem w szoku jak czytalem jakich wulgaryzmow uzywasz w odniesieniu do innych forumowiczow, pamietasz moze tekst bodajze do Rysia Ochudzkiego zeby "ciagnal laske Jarusiowi " shocked no comment frown
Tak czy inaczej to nie jest moja nominacja tylko skromna prosba...

Wesolych Swiat santa

Do góry
#3574980 - 22/12/2009 01:31 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Inzaghi78]
kumichal Offline
Carpal Tunnel

zlota malina- amkwish, za swiatopogląd i onda- za te jego winka, jak się go czyta na forum to ma się wrażenie, ze to jakiś profesor, degustator :| irytuje mnie

Do góry
#3574991 - 22/12/2009 01:50 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: cobra]
włodar Offline
Hard-hitter

Meldunek: 25/06/2005
Typer roku [piłka nożna] WNN - jako przedstawiciel rozgrywek niszowych, nie mógłbym zagłosować inaczej. Bo najfajniej czyta się o czymś, co nieznane smile

Typer roku [tor żużlowy] - Elbsi, do momentu gdy obserwowałem jego PP, był zadziwiający.

Moderator roku: - rafał08

Odkrycie roku: bet4life - w sezonie kilka nieścisłości mu wygarnąłem, ale z nim mógłbym o tenisie zawsze pogadać.

Złota malina: dla wszystkich tych, którzy doprowadzili forum do stanu obecnego. O czym piszę? O tym, że forum o największym typerskim potencjale stało się jeb.. krainą nieobiektywnych piżdzielskich i popaprańskich potyczek i qc. Polecam zerknąć co się dzieje u konkurencji i przestać żyć przeszłością.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Fro, bratnia tenisowa dusza.

Do góry
#3575016 - 22/12/2009 02:19 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: włodar]
Linc Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/04/2006

oraz na swoj sposob

Typer roku

ELDORADO

Za wiedze i w wiekszosci trafne "typy" w dziale "W co warto dzis inwestowac". Zaluje, ze Go nie posluchalem na poczatku roku i nie zainwestowalem w niektore spolki na GPW. Naprawde nie jeden z Nas spalby dzis na kasie wink

Do góry
#3575018 - 22/12/2009 02:21 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Linc]
mazik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2008
Dokładnie, typer roku bezapelacyjnie ELDORADO piwo

Do góry
#3575026 - 22/12/2009 02:32 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: kumichal]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
Originally Posted By: kumichal
zlota malina- amkwish, za swiatopogląd i onda- za te jego winka, jak się go czyta na forum to ma się wrażenie, ze to jakiś profesor, degustator :| irytuje mnie

pewnie dlatego, że najbardziej denerwuje nas u innych to co sami skrzętnie ukrywamy, a raczej nie mamy odwagi, pewności (może z niewiedzy), by postępować tak samo. grin
peace

Do góry
#3575063 - 22/12/2009 02:55 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: hanele]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
*Conrad...bo potrafi jakimś cudem grin (jemu tylko wiadomym) trzymać nas wszystkich w kupie; w sposób demokratyczny oczywiście...
*Agassi...bo potrafi poruszyć nasze mózgi, emocje i sprowokować myślenie :D,
*amkwish...bo naprowadza na wiele różnych spraw (nie tylko typerskich) laugh o których, podejrzewam wielu z nas nie ma pojęcia wink
*ELDORADO - bo w sposób szczery, mądry i otwarty, bez chytrego podpuszczania..odsłania kulisy żądzy pieniadza laugh
*onda - bo uwielbiam jego humanitaryzm..tolerancję w stosunku do kazdego smile
*pettersen - bo idzie w dobrym kierunku jako człowiek smile
Perm...bo naprawde można poczuc te jego wprowadzanie w swiat typów, które akurat stawia smile
no i oczywiście mój ulubiony modi ...Piostar... za to ze po prostu JEST...za jego pozytywne nastawienie do zycia, że odróznia co wazne, bardzo waznie iii inne laugh

Do góry
#3575074 - 22/12/2009 03:01 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Linc]
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Typer roku - mamy paru faworytów - ELEV (subiektywnie-kursowo!) , WŁODAR - szanuję , WNN - szanuję ,BIG BEN - trzeba go czytać między wierszami na quasi - no,ale to ulubiony sport Polaków-czyli OK.

Typer roku [piłka nożna] - WNN , Prem i czekamy...na narodziny gwiazdy...

Typer roku [tenis ] - tu się uprę przy ELEV'ie...

Typer roku [koszykówka] -Big Ben - to,że pisze na QC to żaden problem...
Typer roku [hokej ] - nie umiem

Typer roku [US Sports] - nie umiem

Typer roku [sporty zimowe] - Kreczmer - może rzadko pisze ale za to mądrze.

Typer roku [siatkówka] Korver ! - bezapelacyjnie!

Typer roku [wyścigi konne] - nie umiem.

Moderator roku: - FRO . Bo tak.( Bierz przykład Giertyszek z człowieka...)

Odkrycie roku - Bet4life - może i tam trochę "łobuziak" , ale przyszłość przed nim...

Tekst roku: siwy212 - za tekst na zlocie, niestety aby w pełni zrozumieć powagę sytuacji trzeba było tam być w tym momencie - a było Nas trzech Conrad, ja i siwy który rzucić tekst do Artka poszukującego rozpoczliwie grilla "Artek na h..u..j.. Ci grill, rozpalaj" - prawie płakałem wtedy smile (sorry za przekleństwo).
Wkleiłem tekst Piostara - nic lepszego bym nie wymyślił...

Złota malina: - e tam...
Antymoderator roku: - spuśćmy zasłonę milczenia...
Nagroda specjalna: Tak ode mnie dla Kumichala - 5 flaszeczek wina czerwonego wytrawnego...może się chłop przełamie...(poproszę o adres do wysyłki) tongue

A tak w podsumowaniu krótkim .
Życzę wszystkim tu czytającym i piszącym , co by znaczniej mniej jadu z trzewi wydalali pykając w klawiaturę! Nie krytykowali zajadle nietrafionych typów - bo za chwilę jedyny aktywny topic to będzie "śmieszne" w To i Owo...

Do góry
#3575218 - 22/12/2009 04:47 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: piana]
Krystian Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
1) Typer roku [piłka nożna]: WNN - super wiedza na temat badz co badz mocno specyficznej ligi wink

2) Typer roku [siatkówka]: bez dwoch zdan Korver - extra znajomosc tematu i do tego fajnie sie Go czyta smile Bardzo dobra skutecznosc. Tutaj nie mialem zadnych watpliwosci.

3) Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: onda - czlowiek instytucja. Ta nagroda nalezy Mu sie za organizacje zlotów.

Do góry
#3575227 - 22/12/2009 04:53 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: onda]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
Typer roku:
włodar - przemyślane i rozsądne typy, wzór typera
Typer roku [piłka nożna]
WWN - od lat trzyma poziom
Typer roku [tenis ]
Bullet - tutaj się wyłamałem, bo nie chciałem powtarzać włodara, Bullet coś tam kilka razy skrobnął wink
Typer roku [koszykówka]
pettersen - skorzystałem kilka razy z wiedzy, którą przekazywał na quasi
Typer roku [hokej ]
nie zaglądam
Typer roku [US Sports]
Skipper - po prostu często widzę jego posty jak tam zaglądam, jest aktywny w tym dziale
Rivaldinho - oczywiście bez dwóch zdań, prowadzenie konkursu biathlonowego + świetne typy z biathlonu
nie zaglądam
Typer roku [tor żużlowy]
nie zaglądam
nie zaglądam
Typer roku [siatkówka]
Korver - jest tam was kilku i chwała wam za to piwo wybieram Korvera, bo udziela się najwięcej
nie zaglądam
Typer roku [inne sporty]
Piostar - skorzystałem ze 2-3 razy z jego typów ze snookera czy szachów
Pokerzysta roku:
mało zaglądam
Moderator roku:
Rafal08 - za "załatwienie" mnóstwa promocji i darmowych turniejów dla forum w dziale pokera
Odkrycie roku:
onda - w ciągu ostatniego roku z kogoś kogo nikt (prawie) nie znał stał się chyba najbardziej rozpoznawalny na quasi przez specyficzny język (mieszanina włoskiego i polskiego tongue ) oraz dużą wiedzę na temat różnych sportów, którą często dzieli się na quasi
Tekst roku:
nominowałbym uczestników quasi, którzy niedawno nazwali mnie pajacem, bo upierałem się, że zakład "Dortmund +1" i "Dortmund X2" to to samo, ale zaraz się odezwą, że jestem pajacem bo nie powiedziałem im, że istnieje coś takiego jak asian...
także: bez nominacji
Złota malina:
Conrad - pomijam już sprawy polityczne, nominuję za to, że kasuje posty zamiast je edytować i pisać np. "nie podajemy takich linków na forum /Admin", do tego nawet nie informuje autora o usunięciu posta
kumichal - dostał już bana na 2 konta, na trzecim koncie ku mojemu zaskoczeniu (i chyba nie tylko mojemu) zaczął bardzo ciekawe dyskusje na quasi na temat typów, ostatnio jednak chyba zbyt pewnie się poczuł i próbuje wszędzie wciskać swoje "cięte riposty", które kompletnie mu nie wychodzą, błaźni się i do tego denerwuje większość osób
Antymoderator roku:
tutaj zamiast nominacji to pytanie, po co ta kategoria skoro rok temu nie można było w niej głosować ?
Fro_Lech - za cały wkład w forum od kilku dobrych lat, mimo, że ostatnio niewidoczny, to ciągle działa, tyle, że potajemnie

Do góry
#3575247 - 22/12/2009 05:14 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: ArtekPotito]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
jesli jeszcze mozna to chcialbym dolozyc do swoich nominacji :

ELDO tylko nie wiem w jakiej kategorii bo nie ma typera od finansow grin ale chyba jako typer roku jak to zauwazyli moi poprzednicy
Dzieki temu czlowiekowi zaczalem stawiac swoje pierwsze kroki na gieldzie, czy to dobrze czy nie to zycie pokaze ale najwazniejsze ze Eldo jest skuteczny, wyrozumialy i nad wyraz tolerancyjny choc kilka wad tez ma ale o tym nie tutaj i on sam wie jakie, prawda Rysiek wink

Do góry
#3575367 - 22/12/2009 06:15 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Inzaghi78]
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
Typer roku: WNN

Typer roku [piłka nożna]: McDziarz - za temat o niższych ligach polskich gdzie zamiatał, w temacie ekstraklasowym niestety sympatie klubowe trochę przesłaniają mu rzeczywistośc wink

Typer roku tenis: Bullet

Typer roku [koszykówka]: Raffie - za niestrudzoną walkę z PLK.

Typer roku [US Sports]: Big Ben

przy okazji małe wyróznienia: polskignom (zawsze ma dużo do powiedzenia lecz nie wiedziec czemu przestał pisac w dziale tematycznym, obawia się krytyki czy co?), thunder7

zaginieni w akcji: juancarlos, Zabielany, Stoin (choc czuwa), Master Flamaster (znikł po play-offach)

Typer roku [sporty zimowe]: Rivaldinho

Typer roku [sporty motorowe]: drfocus - kilka ładnych bankierów rodem z WRC z jego strony zapamiętalem

Typer roku [inne sporty]: retoox - niezmiennie zamiata w dziale

Moderator roku: Platini - skutecznie korzysta z miotły smile

Złota malina: retoox podjął istotny temat o konkursach w działach tematycznych (można znaleźc jego wypowiedź na 1 stronie tego tematu) i całkowicie się z nim zgadzam w tej kwestii, o ile z niektórych działów udało się je skutecznie wykopac to w wielu są totalnym nieporozumieniem, tyczy się to zwłaszcza Stadionu Piłkarskiego i Primiera Division, z tego co widzę ostatni post merytoryczny datowany jest na 29 maja...

Do góry
#3575409 - 22/12/2009 06:55 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Skiper]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Originally Posted By: ArtekPotito

Typer roku [tenis ]
Bullet - tutaj się wyłamałem, bo nie chciałem powtarzać włodara, Bullet coś tam kilka razy skrobnął wink

A nawet kilkdziesiąt razy (30 analiz do ATP i 15 do WTA, mało, ale mam nadzieję treściwie wink )

Typer roku:

WNN - niezmiennie świetne wyniki i poziom wiedzy o mało znanej lidze ma fantastyczny, zdecydowanie number one na stadionie, całkowicie już wymierającym.

Włodar - Guru tenisa, ehhh gdyby choć w połowie mieć taką wiedzę jak On i Fro, kapitalne wyniki i rozeznanie w zawodnikach. Pierwszą 500 ATP zna chyba na pamięć wraz z mocnymi i słabymi stronami grajków.

19marcin08 &#8211; nieustannie w EPP, poziom wyników i liczba odsłon tematu mówią same za siebie. Ścisła czołówka typerska forum, szkoda tylko, że nie chce mu się pisać analiz.

Typer roku [piłka nożna]

McDziarz &#8211; niższe ligi ma w małym paluszku, bardzo ciekawe analizy, duża wiedza.

Hakan &#8211; ciekawy temat w PP, dawniej się udzielał w temacie włoskiej. Zna się na calcio.

Werder12 &#8211; fajnie, że jest, fajnie że mu się chce bo sam już tylko pisze o Bundeslidze.

Typer roku [tenis ]

O włodarze i Fro już nie piszę bo nie ma o czym. Poza konkurencją oboje. Kapitalna wiedza i czapki z głów. Dostali już tyle nominacji, że pozwolę sobie nominować kilka innych osób.

Haku &#8211; bardzo ciekawy typer, aktywny, duża wiedza widoczna choćby po charakterystyce zawodników.

Kameleon &#8211; dziwi mnie, że nikt go jeszcze nie nominował. Bardzo fajny temat w PP. Opisy z jajem, dużo wie, mało się udziela niestety.

Majner &#8211; stara gwardia, wiedza na poziomie, pisze co wie, a nie głupoty czy banialuki jakieś wink

Wyróżnienia dla Zludnej, Suplika i Włodara za kapitalnie opisane challengery w Bytomiu i Szczecinie. Wielki szacun.

Typer roku [koszykówka]

Skrzypo555 &#8211; specjalista od rodzimej ligi i nie tylko. Widać, że obeznany i kumaty. Ostatnio zwiększył aktywność.

Typer roku [hokej ]

Trewor &#8211; za rodzimą ligę,

Vonseb &#8211; za całokształt

Typer roku [US Sports]

Skiper &#8211; za to, że na NBA zna się jak mało kto i dużo pisze oraz pokonał mnie w finale PlayOFF mecz.pl wink

Stoin &#8211; za całkiem udane picki w PP i na zgodę wink

Rivaldinho &#8211; również za całokształt

Typer roku [siatkówka]

Korver &#8211; kolejna osoba, którą cenię za to że wybrała sobie specjalizację i świetnie na tym zarabia. Mowa oczywiście o ligach niemieckich. Zresztą i pozostałe rozgrywki wciąga nosem.

Misiek &#8211; człowiek instytucja siatkarska smile

Pokerzysta roku:

No tu jest tylko jeden Guru &#8211; Rafał08 człowiek orkiestra. Wygrywa, zarabia, organizuje, pomaga. Czego chcieć więcej.

Moderator roku:

Bezapelacyjnie Majner i Rafał08 &#8211; profesjonalizm, załatwianie tego i owego, walka z oszustami mającymi multikonta w konkursach, robienie porządku ze smarkaczami, którym się wydaje, że wszystko im wolno. Pogromcy siusiomajtków wszelkiej maści. Bardzo pomocni, gdy się ich poprosi.

Odkrycie roku:

Bet4life &#8211; może nie zawsze było nam po drodze, ale wiedzę ma i jak chce to potrafi ją wykorzystać.

Tekst roku:

Samsung27 - Nie dam się traktować jak wywłoka, jeśli wyrzuczasz mnie z konkursu że podałem 5 zdarzeń które były jedynymi zdarzeniami to urządzaj sobie własne PZPN tu dalej bez mojego udziału.

Jak nie zostane tutaj przeproszony przez moderatora majnera i przywrócony do konkursu to zamierzam sprawe zgłosić przedstawicielom tobet.com i innym radzę to samo.

laugh

Złota malina:

Cały Qcz. Forum umiera, qcz się rozwija.

Antymoderator roku:

Nie ma takiego. Ze wszystkimi mi po drodze, a nawet jak mam z jakimś spór to wyjaśniam nieporozumienia.

Onda &#8211; nieograniczona wiedza na temat sportu, świetny organizator, niezastąpiony na forum.

Do góry
#3575476 - 22/12/2009 08:11 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Bullet]
jarecki85 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2007
Tez dorzuce swoje przemyslenia,choć wszyscy chyba widzimy tak naprawde kto,co,gdzie i dlaczego.

Typer Roku: WNN lub Włodar-obaj na eleganckim poziomie,tak samych analiz,wiedzy tematycznej,jak i najważniejszego-trafionych typów

Typer Roku Piłka Nożna: WNN-mało znana liga opanowana do perfekcji,analizy przepyszne,choć pewnie większości z nas te nazwiska nic nie mówią.Ogólnie to nie wiem,czy przez Ciebie czasem kursy nie lecą smile

Typer Roku Tenis : Włodar-świat challengerów bez żadnych tajemnic

Typer Roku Koszykówka : jarko33,pettersen-szanuje i cenie ich przemyślenia

Typer Roku Hokej :lemex-j.w.

Typer Roku Piłka Ręczna : travis,nawoj-j.w.

Typer Roku Siatkówka : Korver-j.w.

Oskar Za Całokształt : Może nie za całokształt,ale jako że idą święta,nasza rodzima liga,na która tak wszyscy narzekają,wyśmiewaja i kpią w najlepsze ma przerwe,to chciałbym ze swojej strony złożyć uznanie wszystkim osobom związanym z pisaniem o naszych rozgrywkach,tak Ekstraklasy,jak i niższych lig,tak lubianych zespołów jak i tych,których się nie lubi,bo choc poziom sportowy jaki jest każdy widzi,to jednak żyć bez nich by się nie dało.Jak powyżej : McDziarz,drfocus,kfjatek,sLP,Bullet,Zulus,craax,19marcin08. Pewnie o kimś zapomniałem,sorry

Do góry
#3575684 - 22/12/2009 20:07 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Kategorie:

Typer roku:

19marcin08: wielki szacunek za to co robi w swoim temacie w EPP - jak ktos wyzej zauwazyl.. szkoda ze nie pisze analiz, mimo to dal w tym roku niejednokrotnie ladnie zarobic, dlatego ta nominacja : )
WNN: Wszystko juz zostalo w zasadzie napisane, nic dodac nic ujac. Przez tyle lat w tak wysokiej formie, szacunek : ) pozazdroscic.

Typer roku [piłka nożna]
WNN: j/w
Prem: Za pasje, zaangazowanie i wiedzy w temacie pilka, moj mentor grin
drfocus: za aktywnosc w polskiej kopanej i swietne picki z udzialem Korony kasa
Nominuje 3 typerow.. bo sa to ludzie, do ktorych mam zaufanie i wiem ze najpierw moge zagrac typ, a dopiero potem przeczytac ich argumentacje : )

Typer roku [tenis ]
Wlodar, Fro i Goget: bo jak grałem tenis to podkradalem typy od nich. Daliscie zarobic panowie, za co dziekuje : )

Typer roku [koszykówka]
W zasadzie kosza nie ruszam i sporadycznie zagladam. Jednak jezeli cos pogrywalem to NBA od Skipera i underki od tomo : )

Typer roku hokej
Vonseb: wiedza, doswiadczenie, przeczucie. Nie kolryzuje przestawia fakty. Pokazal ze europa da sie lubic : )
Valverde: za wygranie konkursu i aktywnosc w tematach lig europejskich.
Wyrozniajace sie postaci w tematach lig europejskich

Typer roku [US Sports]
Skiper: NBA
Lemex, Ralph: NHL
Czasem sie skleja jakies nocne kupony z Us sports.. polaczenia tych 3 panow dawaly niezle profity, podziekowal.

Inzaghi: wiedza polaczona z ogromna pasja i wieloletnim doswiadczeniem w zmaganiach biathlonowych. Nie znam drugiej takiej osoby ktora tak zylaby biathlonem. m.in. dzieki niemu ja takze pokochalem biathlon : )
4 kolejny sezon zmagan w konkursie biathlonowym a on caly czas w scislej czolowce, szacunek
Santiago: Odkrycie poprzednigo sezonu konkursu biathlonowego - prawie mnie zdetronizowal tongue ostatecznie obaj stanelismy na najwyzszym stopniu podium. Na starcie tego sezonu takze w czolowce, wiec w pelni zasluzyl na ta nominacje.
Szkoda tylko ze malo udziela sie w temacie biathlonowym, ale moze sie to zmieni ? - na co penwie nie tylko ja licze.
Kreczmer: za biegi, dzieki niemu zaczalem ogladac i typowac takze biegi.. jak sie podszkole to postaram sie czasem i tam wrzucic picka, narazie obserwuje, wyniagam znioski i se ucze : )

mopsiq: Gdyby nie on te dzial by lezal i kwiczal,
Dodatkowo wygral konkurs.. pewniak : )
tomo: szkoda ze malo pisal... ale jak juz pisal to z sensem i to sie ceni.

Typer roku [tor żużlowy]
buszmen: Jak ktos ladnie napisal... ikona zuzla na forum.
Zawsze znalazlem jakis ciekawy pick na GP, wypada podziekowac : )
AL Capone: bo czasem wiedzial cos wiecej nic pozostali.

Malo tam sie dzieje, a szkoda..
Jezeli kogos mialbym wyroznic to travisa.

Typer roku [siatkówka]
Ekipa z Wielunia ciagnie tam wozek. Zdarzaja sie wzloty i upadki jak kazdemu, ale oni nadal walcza, a to sie ceni.

- chyba nigdy tam nie bylem grin

Typer roku [inne sporty]
Retoox: fajnie to Fro napisal i wypada sie z tym zgodzic
wielkie dzieki za picki na beach soccer: palce lizac grin
Pokerzysta roku:
Nie zagladalem, a widze ze to blad bo Rafal widze tam wymiata : )

Moderator roku:
Fro: Wzor moda, bo go nie widac a wykonuje ogromna prace. Do tego wyrozumialy i cierpliwy (na moje czasem lamerskie pytania z dziedzic tenisa )
+ Rafal, bo jest najaktywniejszy : )
Odkrycie roku:
Dla mnie jako pasjonata biathlonu jest nim Santiago smile - jak pisalem wyzej licze ze czasem wrzuci opis do tematu bithlonowego - na zachete : )
Tekst roku:
Złota malina:
To co napisal Retoox.. niestety ma racje.. wszystko zmierza w zlym kierunku mam takie wrazenie.
Antymoderator roku:
Hmm nie wiem, al emysle podobnie jak Hokej Fan, wiec nominacja idzie do tych moderatorow ktorzy nic nie robia jak Set Fisher, ktory od 2005 nie napisal postu.
Taki moderator ze zaden moderator.

Fro: jak to sie stalo ze jeszcze jej nie dostales ? : )

Zdrowych wesolych swiat, wiecej dystansu i usmiechu na twarzy grin
Pzdr, Riva santa

Do góry
#3575707 - 22/12/2009 20:49 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: jarecki85]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Typer roku: W jakimś stopniu każdy z wymienionych poniżej, ale dam Big Benowi, bo daje świetne bety w kilku dyscyplinach, no i zawsze można z nim posprzeczać się na temat codziennych spotkań w kosza smile

Typer roku [piłka nożna] Chyba zostawię puste, bo jakoś nikt mi nie zaimponował.

Typer roku [tenis ] Włodar - Mimo, że zauważam u Niego skłonność do zachwycania się momentami co najmniej przeciętnymi tenisistami to sam często dokładam bez zastanowienia jego bet do głównego. Oraz Elev, spora skuteczność i świetne zyski na UD w tenisa.

Typer roku [koszykówka] Big Ben, za wiedzą którą przeważnie się z nami dzieli.

Typer roku [hokej ] Na początku roku bardzo wysoko ceniłem bety Gobela, często na nich dobrze zarabiając, potem jego skuteczność spadła, ale brawa mu się należą. Drugi user to zniknął mi jakiś czas temu z oczu i teraz nie jestem pewny czy nie pomylę nicka, bodajże 1_9_0_6. Podawał swego czasu świetne typy , podparte na prawdę dobrymi argumentami.

Typer roku [US Sports] Mimo, że jakoś nie darzymy się sympatią to trudno mi nie docenić jego wysokiej skuteczności na niemal każdym polu w US sports, bo ani NFL, NBA czy NHL nie są dla Niego obce. Chodzi oczywiście o Betowca.

Typer roku [sporty zimowe] Nie wiem, rzadko gram, więc nie wiem, kto się wyróżnia

Typer roku [sporty motorowe] Podobnie jak z zimowymi nie mam zdania.

Typer roku [tor żużlowy] -

Typer roku [piłka ręczna] Zauważam, że na lidze nawet przy dobrych spotkań mało osób się wypowiada, a boom na piłkę ręczną kobiecą nikogo w moich oczach nie wyróżnił, więc zostawiam puste.

Typer roku [siatkówka] Całkiem sporo osób na forum ma niemałe pojęcie o tym sporcie, ale chyba Misiek i Korver się wyróżniają najbardziej

Typer roku [wyścigi konne] Bezdomny, bo on czasem gra wyścigi psów i koniów laugh , a tak na prawdę to zostawiam puste.

Typer roku [inne sporty] Krystiann za piłkę plażową, kiedy były mistrzostwa był jednym z nielicznych, którzy byli zorientowani w tej dyscyplinie.

Pokerzysta roku: Wolę brydża smile Nie wiem kto tu jest dobry.

Moderator roku: Prem jakiś cichy, ale zaprosił mnie na forum, więc go wyróżniam oraz Gogeta.

Odkrycie roku: JA grin Sam jestem tu pierwszy rok, więc chyba nie ma sensu bym oddawał głos smile

Tekst roku:

Złota malina: Pewnie mógłbym tu wkleić jakiegoś totalnego napinacza, ale dam kumichala, bo z jednej strony inteligentny facet, a z drugiej irytuje mnie swoimi postami na temat polskiej ligi i naszej ojczyzny. Zły to ptak, co we własne gniazdo kala. A Sturmwinda jeszcze nagrodzę, bo walił w moim mniemaniu głupie posty oraz uważał, że może więcej, bo dobrze typuje hokeja.

Antymoderator roku: Nikt mi nie podpadł, ale za bardziej jego kąśliwe uwagi do Radwańskiej oraz teksty w stylu "ona to może wygrać co najwyżej z Radwańską" "słabo serwuje? i tak o wiele lepiej niż Radwańska" - Oli No ale jako moderator bez zarzutu smile

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Dam Fali, bo wykonuje kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty prowadząc bardzo dobrze ranking NBA smile A przy tym wysoka kultura osobista.

Wesołych Świąt santa

Do góry
#3575750 - 22/12/2009 22:02 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: młody gniewny]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
dobry piwo

Jako , że obstawiam w 90% tenis, więc podam nominacje tylko z tego działu:

Typer roku tenis:

Elev - za nieprawdopodobne czucie dogów, oraz wyczucie systemu "live"
Włodar - Skarbnica Wiedzy Tenisowej i skarb tego forum smile
Bullett - zna się chłop na tenisie, mało nominacji, więc powiększam o moją
Geremi - dał parę razy zarobić w tym roku, za co mu duże piwo . ciekawie chłop pisze, dziwi mnie brak jego osoby w nominacjach
Bet4life - obrażony na cały świat tongue , ale skuteczny typer, znany z ciętego języka. Ponoć bardzo lubi Gogeta wink

Za całokształt : Onda i Maxxey za wiedzę sportową którą posiedli, i którą nadal powiększają piwo

Najlepszy tekst:

2laaski mnie zaprosiały na sex, a jeszcze 3cia przyszła. OK!
Nie odmuwiam, bo były git. Na disco git podejrzeane to było mimo źe był odpust u mnie od razu coś wyczułem. Nagle podleciało paru gości a że sprytny jestem w takiech sprawach to mnie nie złapali
I gdie sens? Ok. Życie jest bezwzględne.

Ok idę spać papa ( pisownia oryginalna, 03:47 nad ranem smile )
Sfinks piwo - musze się z tobą w końcu napić piwo

tyle ode mnie
wracam w styczniu wink
piwo
na zdrowie i happy new year wszystkim smile

Do góry
#3575844 - 23/12/2009 00:47 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
mln Offline
Arka Gdynia!

Meldunek: 09/07/2009
tylko tenis i sporty zimowe ogarniam w miarę smile więc...

Typer roku [Tenis]
- Włodar -> za ogromną wiedzę którą posiada, miazga po prostu smile
Typer roku [Sporty Zimowe]
- Kreczmer -> jeszcze gdy nie wypowiadałem się na forum, ale śledziłem tematy, spore wrażenie zrobiła na mnie wiedza jaką posiada nt. biegów narciarskich
- Rivaldinho, Podstawek87, Inzaghi78 -> wszyscy trzej mają ogromną wiedzę nt. biathlonu, jest od kogo się uczyć smile trochę niedoceniany jest Podstawek, który robi świetną robotę w tym roku według mnie smile

pozdro.

Do góry
#3576031 - 23/12/2009 02:54 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: mln]
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
Kilka moich przemyśleń. Ostatnio od miesiąca mało się udzielam na forum z racji zaprzestania gry:) Ale na bieżąco śledzę forum.

Nominacje:

Typer roku inne sporty:
Retoox (siatkówka plażową oraz piłka plażowa),
Piostar (snooker)
Big Ben (encyklopedia wiedzy o lekkoatletyce)

Sporty zimowe:
Kreczmer (biegi narciarskie)
Rivaldinho, Inzaghi78, Podstawek87, Santiago (biathlon)

Tenis:
Włodar, Fro Lech, Elev, Goget, Bullet

Piłka nożna:

WNN, Prem

Siatkówka:

Misiek, Korver, Amperek

Pełen szacunek dla Piostar-a za dużą pomoc w wielu sprawach, które nurtowały mnie piwo Czy to związanych z bukmacherką, czy kompletnie nie mające nic wspólnego ze sportem. Za wyrozumiałość i cierpliwość nominacja do moderatora roku smile

P.S. Nie znam go osobiście cool

Do góry
#3576085 - 23/12/2009 03:14 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
Kategorie:

Typer roku: 19marcin08

Typer roku [piłka nożna] Wychowany_Na_Nalewce - chciałem go wyróżnić ze względu na ciekawe wpisy i trafne typy wiadomo w jakim temacie smile

Typer roku [ tenis] ELEV ( bardzo dobry własny temat który dostał się aż do elity )

Typer roku [koszykówka] Raffie ( duzo analiz, wpisów, myśli, może nie najlepszy typer, ale to dzięki niemu dział koszykówka żyje )

Typer roku [ hokej] Valverde ( ciekawe wpisy, swietna forma w konkursie hokejowym )

Typer roku [US Sports] Cavior & greku78 ( obaj wybitnie typowali w rankingu MLB, nikt się nawet nie zbliżył do ich wyczynu )

Typer roku [sporty zimowe] Riva & Kreczmer

Typer roku [sporty motorowe] tomo

Typer roku [tor żużlowy] Elbsi

Typer roku [piłka ręczna] nie znam się = pusty głos

Typer roku [siatkówka] korver & Misiek - to chyba oczywiste

Typer roku [wyścigi konne] nie znam się = pusty głos

Typer roku [inne sporty] retoox - główne za bandy oraz plażówkę

Pokerzysta roku: nie znam się = pusty głos

Moderator roku: fala

Odkrycie roku: Raffie

Złota malina: Conrad - za robienie z forum drugiego kaczogrodu

Antymoderator roku: Domingos, g00niek, Feher, [g]um[p] - zero aktywności w działach w których są moderatorami [']

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Fro_Lech

u mnie jeszcze wyróżnienia za aktywność i pomoc innym użytkownikom: Skiper, włodar, nawoj, travis, drfocus, trevor, vonseb, Big Ben, Piostar, Ralph i Inzaghi76. Bez was, każdego z osobna, to forum byłoby dużo uboższe.

Do góry
#3576143 - 23/12/2009 03:36 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Baqu]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
Pozwolę sobie zabrać głos jedynie w kwstiach, w których mam jakiekolwiek pojęcie.

Typer roku: Korver

Niemal wszyscy typują go w kategorii siatkarskiej, nie widzę powodu by nie rozszerzyć tego na całość forum.
Rozgrywki klubowe, rozgrywki reprezentacji, juniorzy, seniorzy, kobiety, mężczyźni.. siatkarski full service piwo

Koszykówka: jarko 33, deker 84, skrzypo 555

Udzielają się niestety niezbyt często (no skrzypo 555 ostatnio się uaktywnił wink ), ale zawsze respektuję ich opinie.

Siatkówka: Misiek, Amperek, Giertyszek

Kręcą siatkarskę karuzelą na forum grin

Zimowe: Rivaldinho

Biathlon i wszystko co z nim związane.

Inne: retoox - różne takie tam na piachu gry

Mathiass - Tour de France, lekka

kasparov - lekka

Odkrycie: bet4life

Duża wiedza tenisowa, ale i w dziale US Sports nie kaleka wink

Całokształt: onda

Wiedza na temat sportów wszelakich ogromna.
Organizacja zlotu w 100% profesjonalna.

Jak coś sobie przypomne to napiszę smile

Do góry
#3576161 - 23/12/2009 03:57 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Baqu]
wasp Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/07/2005
W tym roku bardzo malo czasu poswiecalem innym sportom (procz zuzla)i trudno mi sie wypowiadac , a tym bardziej nominowac osoby do Oscarow.Sam dzial 'tor zuzlowy' tez praktycznie zamilkl.Osoby ktore bardzo szanuje za ich wiedze i umiejetnosci trafnego typowania itp. nie udzielaly sie tak , jak w poprzednich sezonach(za zaslugi z lat ub. - nie ma nominacji).Tak wiec , w moim odczuciu tylko jeden czlowiek zasluzyl na wyroznienie i na miano Typera Roku:

Typer roku [tor zuzlowy] Elbisi

Moje uzasadnienie: Zalozyl swoj temat pp , nie wdawal sie w slowne 'przepychanki" przez caly sezon robil "swoje" zachowujac duza skutecznosc(ze wszystkich lig+ GP) - tylko bic brawo!Czesto odwiedzalem jego temat(mialem pogratulowac, ale nie lubie nikomu zasmiecac w temacie- wiec teraz to czynie).Nawet fakt ze typy podawane sa bez opisow , mnie to nie przeszkadza , bo wiem ze mam doczynienia z fanem i znawca tego sportu.Jedyny mankament : typy podawane sa zbyt pozno, ale moze w nastepnym sezonie bedzie juz lepiej.Mimo iz nie korzystam z typow(gram swoje jak pudluje- pretensje do siebie , jak trafiam - frajda), to moze inni chetnie by to wykorzystali.Niemniej wielkie gratulacje Elbisi i zycze utrzymania dobrej formy w przyszlym sezonie .Pozdrawiam.

Do góry
#3576214 - 23/12/2009 04:38 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: wasp]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
US Sports: Skiper

Duża wiedza o NBA, bardzo ciekawie pisane analizy.

/nie wiem jak mogłem zapomnieć o tym dziale laugh /

Do góry
#3576637 - 23/12/2009 07:59 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Big Ben]
Hokej_Fan Offline
addict

Meldunek: 01/06/2009
Mały update trzeba zrobić... aż wstyd, że zapomniałem o tych panach frown
Typer roku [piłka nożna] Szewa za znajomość PN, za kibicowanie Milanowi, za temat w EPP oraz znajomość prawa grin

Typer roku [tor żużlowy] Elbisi Skandal, że zapomniałem... za temat z żużlowymi peffkami.

Do góry
#3576808 - 23/12/2009 19:16 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Hokej_Fan]
Jimmy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2009
Typer roku: włodar - każdy jego post sprawiał, że zanim wczytał się temat miałem już otwartą oferte u bukmachera wink

Typer roku [piłka nożna]: Szewa - temat, w którym grał konsekwentnie niskie kursy zrobił na mnie ogromne wrażenie

Typer roku [tenis ]: włodar - j/w

Typer roku [koszykówka]: Big Ben - rzadko tam zaglądam ale jeśli się już zdarzyło jego post nigdy mnie nie zawiódł

Typer roku [US Sports]: Skiper - zna się gość na rzeczy, nigdy nie omijam jego postów wink

Moderator roku: Piostar - zawsze czujny i pomocny na quasi cop

Odkrycie roku: Sam jestem tu pierwszy rok więc nie zabieram głosu

OSKAR za całokształt: amk - choć nie znam to zawsze czytam, w jakimkolwiek dziale. Ma luz, którego niektórym brakuje.

Tyle z mojej strony, opowiedziałem się tylko w kategoriach o których mam jakieś pojęcie.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt

Do góry
#3577114 - 24/12/2009 01:00 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: onda]
kumichal Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: onda
Złota malina: - e tam...
Antymoderator roku: - spuśćmy zasłonę milczenia...
Nagroda specjalna: Tak ode mnie dla Kumichala - 5 flaszeczek wina czerwonego wytrawnego...może się chłop przełamie...(poproszę o adres do wysyłki) tongue
Przepraszam Pana wink A tę winko proszę wypić za moje zdrowie smile I innych co się źle powodzi papa

Do góry
#3577133 - 24/12/2009 01:23 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: kumichal]
cromag Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/02/2004
Kategorie:

Typer roku:
Nie gram w zaklady i nie sledze watkow o typowaniu smile

Pokerzysta roku:
Rafal08
Zwycięstwo w RANKING POKERZYSTOW MECZ.PL.

Moderator roku:
Rafal08
Ciezka praca w dziale pokerowym.

Tekst roku:
W znaczeniu negatywnym:
"co na dzis"

Złota malina:
Lenistwo, nie czytanie informacji ktore sa juz podane.

Antymoderator roku:
-

-

Do góry
#3577172 - 24/12/2009 01:55 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: kumichal]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Typer roku: włodar, Frog_lech, WNN, Bullet

Typer roku [piłka nożna]: WNN, Prem

Typer roku tenis: włodar, Frog_lech, Bullet, Piostar, Kenny, Experto, Platini (trzej ostatni za wyniki w konkursach tenisowych, nie wystarczy dobra taktyka, trzeba mieć jeszcze odpowiednią wiedzę)

Typer roku [koszykówka]: Big Ben

Typer roku hokej: vonseb, Valverde, Travis, Ralph

Typer roku [US Sports]: Skipper

Typer roku [sporty zimowe]: Rivaldinho, Inzaghi78, Kreczmer

Typer roku [sporty motorowe]: drfocus

Typer roku [siatkówka]: Korver, Misiek, Wojtas_ aka Amperek, Giertyszek

Pokerzysta roku: cromag, Bzyku, rafal08

Moderator roku: Frog_lech, Piostar - duuuużo czarnej roboty wykonują chłopaki smile

Odkrycie roku: Bullet - mimo iż długo już z nami na forum, to ja go dopiero odkryłem w tym roku smile Ech, gdyby dał mi się jeszcze wysypiać w sezonie tenisowym laugh

Nagroda specjalna: Frog_lech

Do góry
#3577726 - 24/12/2009 05:10 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: majner]
GreyTiger Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/11/2007
siatka - Korver
sporty zimowe - Inzaghi
moderator - Platini

argumenty powtarzaja się powyżej non stop wink

antymoderator roku: oli

Brak merytorycznej wiedzy. Nie zna regulaminu, którym sie posługuje. Potrafi straszyć i pokazywać jak to wiele on może rozdając bany temu komu mu się spodoba, niekoniecznie słusznie. W merytorycznej dyskusji - milczy. Krótko i jednym słowem - Żenada.

Do góry
#3578400 - 24/12/2009 14:07 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: majner]
majner Offline
2fast 2furious

Originally Posted By: majner
Moderator roku: Frog_lech, Piostar - duuuużo czarnej roboty wykonują chłopaki smile

Upsss, zapomniałem o Platinim wink Człowieku, bez którego nie jeden dział/konkurs upadł na forum smile piwo

Do góry
#3578401 - 24/12/2009 14:09 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: majner]
majner Offline
2fast 2furious

Upsss, zapomniałem o Platinim wink Człowieku, bez którego nie jeden dział/konkurs upadł na forum smile piwo

No tak, godzina robi swoje wink

Prawidłowo powinno być tak:

Upsss, zapomniałem o Platinim wink Człowieku, bez którego nie jeden dział/konkurs upadłby na forum smile piwo

Do góry
#3580236 - 27/12/2009 02:40 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: majner]
gembol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/08/2007

Typer roku: Korver- za wiedzę, pasję i dużą skuteczność, a także chęć dzielenia się z innymi swoją wiedzą. cool

Typer roku [piłka nożna]: Wychowany Na Nalewce- pasjonat, którego typy gram w ciemno, hura

Typer roku [tenis ]: włodar- kolejny "wariat" z bardzo dużą wiedzą, którego typy również gram w ciemno hura

Typer roku [koszykówka]: Big Ben- duża wiedza o NBA

Typer roku [hokej ]: vonseb- pasjonat

Typer roku [US Sports]: Big Ben- NBA ma w małym paluszku

Typer roku [sporty zimowe]: Inzaghi78, Rivaldinho
- wymiatają wiedzą

Typer roku [sporty motorowe]- ?

Typer roku [tor żużlowy]-?

Typer roku [piłka ręczna]: nawoj- pewniak, którgo typy gram w ciemno

Typer roku [siatkówka]- Korver- za wiedzę, pasję i dużą skuteczność, a także chęć dzielenia się z innymi swoją wiedzą. ooo

Typer roku [wyścigi konne]-?

Typer roku [inne sporty]- retoox
- za typy z piłki plażowej

Pokerzysta roku:?

Moderator roku:?

Odkrycie roku: Korver
- diamencik, którego odkryłem w tym roku kasa

Tekst roku:?

Złota malina:?

Antymoderator roku:?

Do góry
#3583936 - 29/12/2009 05:02 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: gembol]
loopa Offline
enthusiast

Meldunek: 06/01/2009
Typer roku [US Sports]: Skiper - Znam gościa osobiście i jego wiedza znacząco wykracza poza granice normalnego człowieka... Zawsze potrafi czymś zadziwić i nie tylko jeśli chodzi o NBA, bo tematy NFL i golfa też ma pięknie rozpracowane.

Do góry
#3584691 - 29/12/2009 18:22 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: loopa]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Nominujemy tylko do końca roku !

Do góry
#3584759 - 29/12/2009 20:06 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Fro_Lech]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Ostatnio gram bardzo mało, forum śledzę sporadycznie, ale mimo to zagłosuję wink

Typer roku: jarko33 - ten człowiek zna się na wszystkim piwo

Typer roku [piłka nożna]

19marcin08
- dobra wiedza na temat piłki, rozsądne typy, wysoka kultura osobista, poza tym - zawsze pomoże, gdy go o to prosiłem

Wychowany_Na_Nalewce - dobre typy, wiele lig ma obcykanych, czasami z typów skorzystałem

Typer roku [tenis ]

Fro_Lech
- OGROMNA WIEDZA Z ZAKRESU TENISA. Uwielbiam czytać posty Kuby. Dobre typy.

włodar - challengery ma obcykane, nie gra na siłę. Wiele razy skorzystałem z typów

haku & Piostar - spora wiedza na temat tenisa, śledzą turnieje na bieżąco, nigdy mi nie odmówili pomocy na QCZ, gdy o coś pytałem.

Typer roku [koszykówka]

Raffie
- mimo, że wyniki kiepskie to szanuję go za to, że jakoby przejął po mnie pałeczkę i podjął się tematu typowania PLK.

sebkos - zawsze chętnie przeczytam jego wpis, bo daje on do myślenia. Szkoda, że sebkos jednak pisze na forum sporadycznie

jarko33 - ogromna wiedza koszykarska, znakomity typer, zawsze pomoże

Typer roku [hokej ]

vonseb
- duża wiedza, dobre typy, gdy do niego pisałem na PW z pytaniami nigdy nie odmówił pomocy

Typer roku [US Sports]

Do działu zaglądam sporadycznie, jednak posty Skipera i jego wiedza to coś więcej niż tylko dobre typy

Typer roku [siatkówka]

_Korver_
- siatkarskie guru tego forum, a przy okazji znakomity kumpel

Pokerzysta roku: ja nie umiem grać nawet w makao, więc totalnie nie mam pojęcia kogo nominować grin

Moderator roku:

rafal08 / Platini / Piostar / oli - władcy QCZ, tępią naganne zachowania co również popieram. Mnie z ich strony nigdy nic złego nie spotkało.

Odkrycie roku:

onda
- czemuś Ty Waldek dopiero teraz się ujawnił, co? grin

Tekst roku: Nie śledzę forum aż tak wnikliwie, żeby wyłapywać wszystkie kwiatki, ale jeden tekst utkwił mi w pamięci:Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p
Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru

Złota malina: Wszyscy Ci, którzy posiadają ogromną wiedzę, a nie chcą się nią dzielić publicznie

Antymoderator roku:

[g]um[p], g00niek
- moderatorzy widmo.

Fro_Lech
tomo

Duża wiedza, wiele dobrego zrobili dla tego forum. Starają się jak mogą. Od mnie nominacja dla tych dwóch panów.

Do góry
#3585700 - 30/12/2009 04:22 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: shane]
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Originally Posted By: Baqu
Antymoderator roku: Domingos, g00niek, Feher, [g]um[p] - zero aktywności w działach w których są moderatorami [']

Originally Posted By: shane

Antymoderator roku:

[g]um[p], g00niek
- moderatorzy widmo.

Przykro... ale chyba zasluzylem.. chociaz do forumowego kosza troche tematow poszlo w tym roku.. Ale fakt, w mojej sytuacji straszliwie szybki rozwoj zycia zawodowego i osobistego byl odwrotnie proporcjonalny do aktywnosci na forum. Idzie pismo do szefa o usuniecie mnie ze wszystkich dzialow abym nie klul w oczy tongue Nie chcialbym wygrac tej kategorii tongue

Pozdrawiam wszystkich udzielajacych sie smile

Do góry
#3586604 - 30/12/2009 17:29 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: pettersen]
przemekwn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2005
Typer roku: WNN & włodar -klasa sama w sobie; ich typy gram w ciemno
Typer roku [tenis ] : włodar
[b]Typer roku [piłka nożna] : WNN, 19marcin08
Typer roku [sporty zimowe] :[/b] Rivaldinho, AG - rzadko tam zaglądam, ale Ci Panowie jakoś najbardziej mi się rzucili w oczy
Typer roku[piłka ręczna]: nawoj & travis - za to, że chce się Im prowadzić monolog smile
Moderator roku: Piostar - za czujność na QC
Złota malina: cały QC i Ci wszyscy ludzie, którzy używają tego: puke
Oskar Za Całokształt : dla każdego, komu chce się jeszcze pisać analizy, a nie tylko wklejać po fakcie wygranych kuponów

Do góry
#3586607 - 30/12/2009 17:40 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: s_LP]
awax76 Offline
old hand

Meldunek: 16/07/2007
OSKAR za całokształt:
stiwi - człowiek doskonale zorientowany w dziedzinie e-walletów, przy tym bardzo pomocny i uczynny, chętnie dzieli się posiadaną wiedzą, merytorycznie i wyczerpująco udziela odpowiedzi na zadawane pytania i wątpliwości userów, wysoka kultura osobista

ZŁOTA MALINA
Conrada

Do góry
#3586649 - 30/12/2009 18:42 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: piana]
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Typer roku (hokej) - vonseb
Za dużą wiedzę w temacie hokeja, trafność typów i brak złośliwości.

Do góry
#3589434 - 01/01/2010 03:26 Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE [Re: Ark_]
Shanti Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/07/2007
Typer roku:

Typer roku [piłka nożna]
ostatnio tym sportem mało się interesuje, więc nie zaglądam
Typer roku [tenis ]
włodar-uzasadnienie wyżej
Typer roku [koszykówka]
-Typer roku [hokej ]
Typer roku [US Sports]
Skiper - za wiedze. betowiec- bo podaje przed co gra laugh no i bardzo często dobre typy
-
-
Typer roku [tor żużlowy]
-
-
Typer roku [siatkówka]
Korver-duża wiedza na temat siatkówka, często sugeruje się przy typowaniu co on zagra.
-
Typer roku [inne sporty]
-

Pokerzysta roku: rafal08 - wygrał ranking

Moderator roku: rafal08 - najwięcej robi w swoim dziale

Odkrycie roku: onda - bo się odkrył i pisze laugh

Tekst roku:
Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś p
nią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p
Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru

laugh laugh laugh

Złota malina:
kumichal-chce być fajny ale mu to nie wychodzi
Antymoderator roku:
ci co nic nie piszą na forum od X czasu

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08