#3567477 - 17/12/2009 18:57
Re: TOTO - MIX nowa strona
[Re: grajus87]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/01/2002
|
Czyli w przypadku wygrania kuponu nie mogę jakoś przelac kasy wygranej na konto ? Tylko muszę isc do punktu wyplacic kupon i wplacic kasę ? od kilku dni nie trzeba pędziec po wygraną do punktu , można wygrany kupon odrazu po ukazaniu się wyników załadowac konto . heheh w jaki sposob jesli mozna wiedziec ???
|
Do góry
|
|
|
|
#3604514 - 08/01/2010 22:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
Napisałem do nich maila i to co mi odpisali: Witamy,
Tak wiemy o tym problemie i nasz dział IT zajmie się tym wkrótce.
Problem dotyczy kuponów zawierających mecze, których wyniki wprowadzane są w ciągu dnia - w takich przypadkach zamiany (dodanie do salda) można dokonać dopiero, gdy status kuponu zmieni się na wygrany. W tym konkretnym przypadku wynik zakładu
9041
Pennetta-Schiavone
został wprowadzony dziś około godziny 10.00.
Niezależnie kupon ten podlega możliwości natychmiastowej wypłaty w dowolnym punkcie, a funkcja dodanie salda dla tego kuponu będzie możliwa jutro, gdy status kuponu zmieni się na wygrany.
Przepraszamy za to utrudnienie i mamy nadzieję, że problem zostanie rozwiązany najszybciej jak to będzie możliwe.
Pozdrawiamy,
|
Do góry
|
|
|
|
#3611465 - 11/01/2010 07:00
[Re: Iwdakuno]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
I jeszcze jedno:stawiając zakład np: 0 23.55 rano po 9-tej mogę odebrać w punkcie żywą gotówkę. To na pewno plus jak ktoś chce mieć szybko kasę to tutaj jest przewaga totolotka. Mimo wszystko jednak w necie duzo lepsza oferta, bo np. dzisiaj w totolotku nie ma pełnej oferty na mecze tenisowe w nocy. Kolejna sprawa, to że mecze które się zaczynają późno w nocy można grać tylko do 23:55, co też jest jakimś utrudnieniem. Miejmy nadzieję, że wszystko się jednak będzie zmieniać na lepsze, ale jak narazie to na grube granie wolę sprawdzone buki netowe. Chyba, że szybko gotówkę trzeba pomnożyć to wtedy dobra opcja jest totolotek A no i ten podatek wciąż. Niby jest ten bonus 10%, ale tylko jeśli wygrany kupon nie był bonusowym.
|
Do góry
|
|
|
|
#3669426 - 03/02/2010 23:46
|
veteran
Meldunek: 08/12/2006
|
"Szanowni Klienci! Starając się w jak najlepszy sposób spełniać oczekiwania Klientów, wciąż pracujemy nad rozwojem naszej oferty, ulepszeniem usług, a także witryną www, która, jak wiemy z liczby odwiedzin, jest dla Państwa wartościowym źródłem informacji. Właśnie w związku z kolejnymi udoskonaleniami witryny www.totolotek.pl, zdecydowaliśmy się na wyłączenie do odwołania opcji zasilania konta z wygranych kuponów w serwisie totolotek.pl dostępnych dla Klientów E-promocji. Zdecydowała o tym m.in. niewielka liczba osób korzystających z tej funkcjonalności. Mamy nadzieję, że jej brak nie będzie stanowił utrudnienia w korzystaniu z naszych usług. Pragniemy jednocześnie zapewnić, że dołożymy wszelkich starań, by nowe rozwiązanie, nad którym aktualnie trwają prace, odpowiadało w pełni Państwa potrzebom. Tym samym informujemy, że usługa wydruku i realizacji wszystkich kuponów typowanych w ramach E-promocji w punktach Totolotek pozostaje bez zmian. Zespół Totolotek SA " Ale to barany.... Dobrze szło i zdechło...
|
Do góry
|
|
|
|
#3730208 - 01/03/2010 19:40
[Re: Maldini$$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/02/2006
|
Mam pytanie ponieważ obstawiłem przez internet w toto mixie i kupon był wygrany , chciałem za wygraną kwotę grać dalej , i patrzac na saldo konta nie mogę Mam pytanie czyżeby obstawiać dalej to musze najpierw wypłacić pieniądze z konta
|
Do góry
|
|
|
|
|
|