#3565264 - 16/12/2009 06:25
Wrestling - Raw - Smackdown
|
newbie
Meldunek: 25/04/2007
|
Czy z szanownych forumowiczów ogląda ktoś w miarę regularnie WWE - Raw, Smackdown i gale PPV? Może ktoś chętnie by podyskutował na ten temat...?
Po zakończonej gali TLC troche zmian przede wszystkim Cena nie jest już mistrzem. Dzień później rozdano nagrody WWE SLAMMY AWARDS 2009 i tak nagrody
WRESTLER ROKU:
- John Cena Nie mogłobyć inaczej osobiście do Ceny nic nie mam wole go bardziej od Shamusa, ale trochę przesadził John mówiąc, że zaczyna nową historię i nie przegra żadnej walki, czyli ludzie z WWE o to się postarają przez to coraz bardziej robi się beznadziejna gala. Dla mnie powinien Undertaker bez dwóch zdań
DIVA ROKU:
Maria Tu się nie wypowiadam, bo walki kobiet nie oglądam
WALKA ROKU:
- Shawn Michaels vs. Undertaker na WrestleManii 25
Innego wyboru po prostu nie mogło być kto widział ten wie
TAG TEAM ROKU:
- Jeri-Show (Chris Jericho i Big Show)
Cieszę się, że nie DX, bo to już za duża komercha i reżyserka te prezenty gwiazdkowe. Mam nadzieję, że dojdzie jednak do walki Jeri-Show z DX
"OH MY GOD!" MOMENT ROKU:
- Michael Cole wymiotujący na buty Chrisa Jericho podczas uroczystego przyjęcia z okazji 10-lecia Smackdown
Żenada wszysto (każda nominacja) wyreżyserowane, że nawet na kamerze nie było widać
GOSPODARZ ROKU NA RAW:
- Bob Barker
Dziadek dostał nagrodę pocieszenia ogólnie takż zbędna kategoria
NAJBARDZIEJ SZOKUJĄCY MOMENT ROKU:
- CM Punk zmusza Jeffa Hardy'ego do opuszczenia WWE po zwycięstwie w Steel Cage Matchu na Smackdown
Nie taki zły wybór, ale zdecydowanie lepszy byłby Randy Orton wykonuje Stephanie swoje firmowe DDT na oczach bezradnego HHH'a
NAJBARDZIEJ BŁYSKOTLIWY DEBIUT ROKU:
- Sheamus
Jest mistrzem, więc cieżko sięnie zgodzić poza tym Drew McIntyre i Yoshi Tatsu też całkiem ok
NAJBARDZIEJ EKSTREMALNY MOMENT ROKU:
- Jeff Hardy skacze na CM Punka z drabiny w trakcie ich pojedynku na SummerSlam
Może być, całkiem efektowna akcja
|
Do góry
|
|
|
|
#3565474 - 16/12/2009 17:16
Re: Wrestling - Raw - Smackdown
[Re: mat2000]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3565526 - 16/12/2009 19:52
[Re: Szewa]
|
?
Meldunek: 23/09/2006
|
Się tak zastanawiam, jak można to oglądać  Wszystkie "ciosy" zadawane zgodnie ze scenariuszem ustalonym przed "walką". Dzieciom to się nie dziwie, bo nie widzą dokładnie, ale ostatnio jak brat oglądał ten badziew to mu się w twarz zaśmiałem że taki teatrzyk ogląda nie widząc, że te wszystkie "ciosy" na twarz, klatę, dźwignie, czy nawet nawalanie całym ciałem przeciwnika o swoje kolano to lipa. No ale co kto lubi A ha jeszcze to napieprzanie łbem w ochraniacze na łącznikach lin, qrwa 
|
Do góry
|
|
|
|
#3565695 - 16/12/2009 23:30
[Re: Maciek]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Wiadomo, że to jest teatrzyk, taka telenowela dla facetów. Kobitki nie rozumieją jak my to mogliśmy oglądać a my nie rozumiemy jak kobitki mogą się pasjonować operą mydlaną, w której każdy się z każdy zdradza i córka jest w ciąży z kochankiem jej mamusi. Mi się najbardziej podobał Million Dollar Man, który jak wygrywał to wkładał do ust pokonanych studolarówkę. Lub Brutus The Barber Beefcake, który strzygł włosy przegranych, albo Honky Tonk Man który wyglądał jak Elvis i rozbijał giterę na innych.  Fajne jaja to były, oczywiście był też moment jak Hulk Hogan splunął w sowiecką czy rosyjską flagę, później z czasem zrobiono to samo z flagą Iraqu.
|
Do góry
|
|
|
|
#3565755 - 16/12/2009 23:59
[Re: Conrad]
|
stranger
Meldunek: 13/03/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3567743 - 17/12/2009 21:35
[Re: kacamel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
czasy jak bodajże z TNT nagrywało się na VHSa nocne gale i jakie emocje wzbudzał wychodzący na ring Goldberg, albo Giant  no ale panowie, każdy mówi, - teatrzyki teatrzyki. ale z drugiej strony może lepiej oglądać coś co ma się świadomość, że jest w całości wyreżyserowane, niż np. pseudowalki bokserskie, skupiające rzesze ludzi przed telewizorami, z identycznych - czysto marketingowych, względów. różnica jest taka, że większość nie wie że poddawani są manipulacji i oglądają coś, co jest z góry ukartowanym tworem, albo ma z założenia takie podłoże, a reszta się łudzi, że nokaut w rundzie x boksera y to tylko sport  czasem lepszy dobrze wyreżyserowany teatrzyk niż kilka godzin spędzonych w oczekiwaniu na kilka sekund przyjemności 
|
Do góry
|
|
|
|
#3568065 - 18/12/2009 00:40
[Re: Szczypior]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
czasem lepszy dobrze wyreżyserowany teatrzyk niż kilka godzin spędzonych w oczekiwaniu na kilka sekund przyjemności Wydaje mi sie, Szczypior, ze jeszcze lepiej nie marnowac czasu na pierdoły, czy to teatrzyk czy pseudoteatrzyk. Rozumiem jeszcze, ze ktos dla zabicia czasu przerzuci na chwile kanał, by pooglądac popisy płaskogłowych przygłupów, ale juz w głowie mi sie nie miesci, ze można płacic za bilet, usiaść w hali i emocjonowac sie taka żenadą 
|
Do góry
|
|
|
|
#3568084 - 18/12/2009 00:56
[Re: Amkwish]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3569233 - 18/12/2009 08:24
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3570437 - 19/12/2009 06:19
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
dokładnie analogiczna sytuacja jak ze świętym mikołajem odkąd wiadomo że to bajka już nie ma takiej zabawy.Ale kiedyś autentycznie Stinga sie bałem a Goldberg uhhhh klasa wielkolud:) piękne czasy. obok MacGyvera,Drużyny A,Magnuma i bajek w stylu yataman i dajmos najlepsza rozrywka dziecięcych lat:)
|
Do góry
|
|
|
|
#3570980 - 19/12/2009 21:54
[Re: zecik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/08/2007
|
Jak co roku WWE robi tour po Europie. W tym roku byli w Czechach, regularnie są w Niemczech. Niestety u naszych zachodnich sąsiadów zazwyczaj przybywa Smackdown, a RAW to jednak lepsze widowisko. 7 kwietnia RAW będzie we Wiedniu. Jakby ktoś był zainteresowany wspólną wycieczką na ten event to zapraszam na priv  Bilety od 20 do 85 ojro. WWE RAW Presents WrestleMania Revenge Tour Date: April 7, 2010 Time: 7:30pm Venue: Wiener Stadthalle Halle D City/State: Vienna, Austria On-Sale Date: On Sale Now Ticket Information: Ticket Prices from €20 to €85 Tickets available online at www.oeticket.com or charge by phone: +43-1-96096 Come see your favorite RAW Superstars Including: Triple H John Cena Randy Orton Kofi Kingston MVP Melina Kelly Kelly Plus many more!
|
Do góry
|
|
|
|
#3572865 - 20/12/2009 17:51
[Re: zecik]
|
newbie
Meldunek: 25/04/2007
|
Ze wszystkim się zgadzam, ale jednak jako widowisko, jako show, lubię sobie pooglądać. Toteż mam pytanie do bardziej wtajemniczonych, jest możliwość zobaczenia (np sopcast) poszczególnych walk na żywo w necie? nie ma raczej sensu oglądania na żywo ponieważ praktycznie po zakończeniu walki masz gotowe linki do pobrania (poza tym się wyśpisz  ) szczególnie do linków polecam strone http://www.arabinarab.com/ tam bardzo szybko wrzucają aktualne linki na forum na megaupload czy rapida
|
Do góry
|
|
|
|
|
|