#3484031 - 29/10/2009 19:11
Re: Nowy trener polskiej reprezentacji kopanej
[Re: Randall]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/09/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3484033 - 29/10/2009 19:12
[Re: Maldini$$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
No teraz podali w wiadomościach że Smuda trenerem
|
Do góry
|
|
|
|
#3484396 - 29/10/2009 23:20
[Re: włodar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
co to znaczy 'już nie są czasy'. Jest odwrotnie, można mieć super warsztat, ale jak drużyna nie ma serca do gry to gówno z tego wyjdzie, przykłady pierwsze z brzegu: - Barca (wychowankowie plus swój trener) - Real - Polonia Bytom, Ruch Chorzów - Legia, Górnik
Bardzo się z tego wyboru, u Franza wszyscy będą zapieprzać i obędzie się bez żadnych imprez ukraińskich, w reprezentacji nigoko nie nauczą grać, złożona taktyka też na niewiele się zda, najważniejsze są proste schematy plus wielkie serce do gry - to Franek umie robić, udowodnił to nie raz
|
Do góry
|
|
|
|
#3484411 - 29/10/2009 23:31
[Re: jerome]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Po 3 latach uzerania sie z dziadkiem z Holandii, to nawet Majewski byl dla mnie superwyborem. Teraz Smuda, dla mnie to zaden wielki coach, ale nalezy mu dac szanse, bo cos tam niby osiagnal. Niech sprobuje, a noz widelec. Jerome, przyklad z Barca wg mnie sredniotrafiony. To, ze Pep nie byl nigdzie wczesniej sprawdzony, to nie znaczy, ze ma slaby warsztat. Gosc podczas kariery zawodniczej wspolpracowal z wieloma swietnymi kolczami o roznych charakterach i z roznym podejsciem do zawodu. Nie sadze, zeby decydowal sie na objecie Barcelony, gdyby byl do tego nieprzygotowany. A to, ze jest mlody i sei swietnie dogaduje z zawodnikami to juz tylko jego dodatkowy +. I szczerze watpie czy Real w zeszlym sezonie mial lepszych kolczow na lawce od Barcelony. Graczy nawet nie porownuje. Legia tez nie schodzi rok w rok z podium, wiec nie mozna pisac, ze Urban z Legia nic nie osiagnal 
|
Do góry
|
|
|
|
#3484446 - 29/10/2009 23:40
[Re: jerome]
|
Hard-hitter
Meldunek: 25/06/2005
|
Właśnie tak, to już nie te czasy, kiedy tylko "podkład" i dobitne "Panowie zap..." wystarczały. A reprezentacja kraju to tak poważna firma, że szuka się trenera łączącego te cechy. Swoją drogą co konkretnego Smuda udowodnił w tym wieku?  Lech Poznań? to ten klub, który nie wywalczył mistrzostwa Polski, w fajnym składzie, przy wysokim budżecie, przy ciągłości pracy trenerskiej? Idźmy dalej. Wisła Kraków?  Legia Warszawa?:) Zagłębie Lubin?:) Przypominam - Widzew i LM to historia sprzed kilkunastu lat. Ale tak jak nadmieniałem, mogło być zdecydowanie gorzej.
|
Do góry
|
|
|
|
#3484508 - 30/10/2009 00:04
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
Po 3 latach uzerania sie z dziadkiem z Holandii, to nawet Majewski byl dla mnie superwyborem. Teraz Smuda, dla mnie to zaden wielki coach, ale nalezy mu dac szanse, bo cos tam niby osiagnal. Niech sprobuje, a noz widelec. Jerome, przyklad z Barca wg mnie sredniotrafiony. To, ze Pep nie byl nigdzie wczesniej sprawdzony, to nie znaczy, ze ma slaby warsztat. Gosc podczas kariery zawodniczej wspolpracowal z wieloma swietnymi kolczami o roznych charakterach i z roznym podejsciem do zawodu. Nie sadze, zeby decydowal sie na objecie Barcelony, gdyby byl do tego nieprzygotowany. A to, ze jest mlody i sei swietnie dogaduje z zawodnikami to juz tylko jego dodatkowy +. I szczerze watpie czy Real w zeszlym sezonie mial lepszych kolczow na lawce od Barcelony. Graczy nawet nie porownuje. Legia tez nie schodzi rok w rok z podium, wiec nie mozna pisac, ze Urban z Legia nic nie osiagnal  Tylko, że Legia to taka druzyna która co roku ma walczyć o mistrza a nie jakieś miejsca dalsze... Urban nic nie osiągnał ani pilka europejska ani nasze podworko
|
Do góry
|
|
|
|
#3484525 - 30/10/2009 00:12
[Re: lamps]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/12/2006