dalem za 150zl ÍR Reykjavik 0-4 (0-3) FH Hafnarfjördur
mecz przerwano w 2 polowie po 35min zaklad zostal zaliczony jako przegrany.Pisze do supportu a oni mi tak:
Paulina K: Wszystkie rynki są oparte na wyniku na koniec wyznaczonych 90 minut gry, chyba że podano inaczej. Jest w to wliczany wszelki dodatkowy czas gry oraz czas zatrzymany, ale nie jest wliczana dogrywka, czas przeznaczony na rzuty karne ani złoty gol.
Paulina K: Jedyny wyjątek od tej reguły jest związany z meczami towarzyskimi, gdzie wszystkie rynki meczowe, będą rozliczone na podstawie aktualnego wyniku po zakończeniu meczu (bez jakiejkolwiek dogrywki), niezależnie od tego, czy rozegrano pełne 90 minut.
Paulina K: Czy jest coś jeszcze, w czym możemy dziś pomóc?
Qrwa nie wytrzymam to jest chore!Mial ktos tak?Przeciez przez 10min mogly pasc jeszcze gole
Heh, meczu nie przerwano, tylko II połowa trwała 35 minut, tak...35 minut.
Islandole tak sie umawiaja i zawsze trzeba miec reke na pulsie, bo buk w swej łaskawosci o tak dziwnym czasie trwania II połowy nie bedzie uprzejmy poinformować.
Ja grałem niedawno jakis towarzyski na Islandii, I połowa trwała 35 minut, wiec po 70 minucie uznałem, ze mój over przepadł, tymczasem oni grali do 80 minut (czyli II połowa 45 minut) i over wszedł