#3544606 - 03/12/2009 05:40
Re: Betfair [20]
[Re: Pawcias]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
nie musisz rozumiec tak jak ja nie musze rozumiec nazywanie mnie przez Ciebie ziooomem nie bylem rowniez zaniepokojony i nigdzie nie stwierdzilem ze to nieistotne ze nie moge zrobic wpłaty tylko odpowiedzialem na Twoj "pouczający" post ze sobie poradze (z grą) Niektórzy żyją tylko z BF i to całkiem nieźle. - a co mnie to k..a obchodzi ? o to nie pytalem sorki za smietnik, juz sie zamykam
|
Do góry
|
|
|
|
#3545746 - 04/12/2009 01:49
[Re: Pawcias]
|
member
Meldunek: 27/01/2007
|
Panie i Panowie, będzie więcej spotkań na żywo Począwszy od soboty 5 grudnia 2009 roku, zaczniemy oferować na próbę możliwość obstawiania ‘na żywo’ na nienadzorowanych rynkach Kursów Meczu dla meczów angielskiej ligi The Championship, które nie będą transmitowane w telewizji, a także dla wybranych meczów włoskiej Serie B (lista meczów Serie B, których będzie to dotyczyło, zostanie opublikowana z wyprzedzeniem na Forum Betfair).
Rynki Kursów Meczu dla tych meczów nie będą zawieszane w momencie strzelenia gola, przyznania rzutu karnego, pokazania czerwonej kartki, ani w żadnym innym momencie. Opóźnienie przyjmowania zakładów ‘na żywo’ na tych rynkach będzie wynosiło osiem sekund.
Zespół Betfair
|
Do góry
|
|
|
|
#3547082 - 05/12/2009 02:19
[Re: Robertj]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
Panie i Panowie, będzie więcej spotkań na żywo Począwszy od soboty 5 grudnia 2009 roku, zaczniemy oferować na próbę możliwość obstawiania ‘na żywo’ na nienadzorowanych rynkach Kursów Meczu dla meczów angielskiej ligi The Championship, które nie będą transmitowane w telewizji, a także dla wybranych meczów włoskiej Serie B (lista meczów Serie B, których będzie to dotyczyło, zostanie opublikowana z wyprzedzeniem na Forum Betfair).
Rynki Kursów Meczu dla tych meczów nie będą zawieszane w momencie strzelenia gola, przyznania rzutu karnego, pokazania czerwonej kartki, ani w żadnym innym momencie. Opóźnienie przyjmowania zakładów ‘na żywo’ na tych rynkach będzie wynosiło osiem sekund.
Zespół Betfair Szykuje się cholernie ryzykowna, ale i ekscytująca zabawa dla fanów in-play. Sporo eksperymentów Betfair zapodaje też na moich ulubionych horseracingowych rynkach, ale na razie bez większego odzewu ze strony orzeszkowników (vide: użytkowników) . W ogóle podoba mi się podejście ziomów (sorki za wyraz ścigany przez Kapicę, Boniego i jego giermków) z Betfair za największe na rynku próby wprowadzania nowości. Bez Betfair i jego różnych dziwnych pomysłów internetowa bukmacherka stałaby od dziesięciu lat w miejscu.
|
Do góry
|
|
|
|
#3551406 - 07/12/2009 19:28
[Re: CarlosMarc]
|
enthusiast
Meldunek: 24/08/2004
|
ktoś wie co było przyczyną nie działania przez kilka godzin w sobotę w nocy witryny Betfair? Jakaś awaria czy może nie planowany update?
|
Do góry
|
|
|
|
#3552014 - 08/12/2009 02:52
[Re: lucmacher]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
W celu weryfikacji swojego konta (procedura "Know Your Customer") prosimy przeslac po jednym dokumencie z kazdej kategorii:
1.Potwierdzajacy dane osobowe:
- Paszport
- Prawo Jazdy
- Dowod Osobisty
2. Potwierdzajacy adres zamieszkania (tylko wydruk papierowy i nie starszy niz 3 miesiace):
- Rachunek za media np. za wode, energie elektryczna, telefon komorkowy itd.
- Wydruk bankowy z widocznym imieniem, nazwiskiem i adresem zamieszkania
- Zeznanie podatkowe
3. Zrodlo finansowania konta(tylko w przypadku wplat karta lub przelewem bankowym):
- Strone glowna karty zarejestrowanej na koncie Betfair - powinny byc widoczne 4 ostatnie cyfry numeru karty (reszte cyfr mozna zakryc), imie i nazwisko wlasciciela, data wydania i waznosci karty
- Wyciag z konta - musi byc widoczna transakcja wplaty/wyplaty srodkow do Betfair (nie starszy niz 3 miesiace)
- Wyciag z karty - musi byc widoczna transakcja wplaty/wyplaty srodkow do Betfair (nie starszy niz 3 miesiace)
Skanujac dokumenty prosimy upewnic sie, ze sa one w formacie JPEG lub GIF i zajmuja nie wiecej niz 10MB.
Istnieja trzy sposoby przeslania dokumentow potrzebnych do weryfikacji tozsamosci:
POCZTA: Kopie/ksero dokumentow na adres: Verification Team, Betfair, Chancellors Road, W6 9HP, Londyn, Wielka Brytania.
EMAIL: skan dokumentow na adres kyc@betfair.com (w tytule wiadomosci prosimy podac nazwe uzytkownika konta)
FAKS: Faks dokumentow na numer +44 208 834 8011 (w czesci gornej kazdego dokumentu prosimy dopisac nazwe uzytkownika konta)
Po przeslaniu wszystkich wymaganych dokumentow Dzial Weryfikacji Klienta Betfair zakonczy proces KYC w ciagu 48 godzin i kazdy uzytkownik otrzyma mail z potwierdzeniem. --------- o ile sie nic od maja 2007 nie zmienilo ;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#3552067 - 08/12/2009 03:08
[Re: lucmacher]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Powitać! Mam problem, nie mogę wypłacić pieniędzy z konta australijskiego na konto główne, pisze mi że muszę przejść weryfikacje tożsamości (KYC) Jakie dokumenty trzeba wysłać oraz gdzie? Miał ktoś z Was taki problem? Ja przesłałem kopie dowodu osobistego potwierdzoną notarialnie i wystarczyło.
|
Do góry
|
|
|
|
#3553468 - 09/12/2009 01:42
[Re: ݀$]
|
old hand
Meldunek: 15/09/2006
|
Tego nie wymagaja od nas. Ja wyslalem te dokumenty bez zadnych pieczatek i przeszlo bez problemu.
|
Do góry
|
|
|
|
#3554902 - 09/12/2009 23:28
[Re: Vega1]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
ktoś wie co było przyczyną nie działania przez kilka godzin w sobotę w nocy witryny Betfair? Jakaś awaria czy może nie planowany update? Nie wiem, bo nic wtedy nie grałem, ale w podobnych sytuacjach gadałem z ich BOK i wszystkiego dowiadywałem się bez problemu najpóźniej następnego dnia.
|
Do góry
|
|
|
|
#3556350 - 10/12/2009 20:25
[Re: qenius]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
witam mam pytanie: mam konto na betfair w euro
chce wplacic z mb gdzie mam konto w zl? jest to mozliwe? bo jak probuje to mnie caly czas odsyla do ekranu logowania...
oczywiscie, ze jest to mozliwe
|
Do góry
|
|
|
|
|
|