Warto zakupić BetAgnel dla osoby, która głownie gra/handluje piłką nożną/tenisem? Obecnie korzystam z Fairbota i jestem zadowolony, ale byłbym skłonny przenieść się na BA. Może jakieś opinie? zanim zainstaluje demo BA
To zależy czego potrzebujesz. Bet Angel nie jest zły, ale jest cholernie drogi. Poza tym to program, który moim zdaniem jest przerostem formy nad treścią. Jeżeli nie potrzebujesz bajerów polecam Betting Assistant (najlepszy z najtańszych/najtańszy z najlepszych). Kosztuje tylko 6 funtów miesięcznie, działa piekielnie szybko co ma znaczenie przy handlu na dynamicznych rynkach pre-race i jest o wiele bardziej funkcjonalny niż wygląda na pierwszy rzut oka. Ma wbudowanego przewodnika z opisem wszyskich funkcji (trailing stopy, tick offsety itd.). Do tego pierwszy miesiąc korzystasz z niego gratis, więc jest sporo czasu, żeby się z tym interfejsem zaprzyjaźnić przed ewentualną subskrybcją.
Bardzo lubiłem ś.p. Bet Tradera Pro 4.6, ale niestety się obsrał w piętnastu miejscach, serwer im padł i kończą teraz pracę nad nowym Bet Traderem Evolution, który moim zdaniem będzie najlepszym interfejsem do handlu na Betfair. Lepszy niż BA, a do tego tańszy. Czekam tylko aż usuną wszystkie bugi i jakoś za miesiąc czy dwa zacznę z niego korzystać. Póki co, backupowo działam na Betting Assitant, który nigdy mnie jeszcze nie zawiódł i ma tylko jedną wadę - trzeba zainstalować najnowszego Net Framework, ale to kilka sekund roboty.
http://www.gruss1-software.co.uk/