Cześć!!!
Czytam o
BONUSIE w tym buku i nie zgadza mi się.
Zobaczcie.
Tak mają napisane w bonusie.
Aby aktywować bonus 100% od pierwszej wpłaty gracz musi skontaktować się z naszym Działem Obsługi Klienta poprzez email bonus@doxxbet.com w ciągu 7 dni od pierwszej wpłaty.
Email aktywacyjny musi zawierać wartość pierwszej wpłaty oraz kod aktywacyjny.A nieco niżej w punktach mają napisane tak.
# Bonus mogą otrzymać tylko nowi gracze i tylko za pierwszą wpłatę.
# Bonus obowiązuje od 1 listopada 2009 do 30 listopada 2009.
# Maksymalna wartość bonusa to 50 Euro lub równowartość w innej walucie (225PLN).
# Wartość depozytu musi być obrócona 5 razy na 5-ciu różnych kuponach. Każdy zakład o wartości wyższej niż wartość bonusa dodaje tylko wartość bonusa do obrotu (np. przy wpłacie równej 225PLN, każdy zakład powyżej 225PLN dodaje tylko 225PLN do obrotu).
# Do obrotu liczą się tylko kupony z kursem 1,7 lub wyższym. Kupony postawione na to samo zdarzenie nie będą liczyły się do obrotu.
# Aby otrzymać bonus 100% od wpłaty gracz musi spełnić powyższe warunki oraz wysłać email do naszego Działu Obsługi Klienta na email bonus@doxxbet.com
Treść emaila musi zawierać wartość pierwszej wpłaty oraz kod aktywacyjny. # Pierwszy depozyt musi być wpłacony w ciągu 7 dni od daty rejestracji na DOXXbet.com
# Aby otrzymać bonus warunki muszą być spełnione w ciągu 60 dni od daty pierwszej wpłaty.
# Żądanie otrzymania bonusa przed spełnieniem określonych warunków spowoduje utratę bonusa. Czyli napisali tak.
Wciągu 7 dni mam się kontaktować od daty wpłaty. Mam wpisać wartość pierwszej wpłaty i kod aktywacyjny.
A potem napisali tak.
Aby bonus otrzymać muszę spełnić powyższe warunki, czyli: obrócić kasę 5 razy po kursie 1,7 min itd. i wtedy wysłać meila z wartością pierwszej wpłaty i z kodem aktywacyjnym.
Czyli kiedy w końcu mam wysłać tego meila???Jeszcze tego, żeby było mało, napisali.
Żądanie otrzymania bonusa przed spełnienim warunków spowoduje utratę bonusa.

Czyli tak, wpłacę kasę i napiszę od razu bo mam 7 dni a wiadomo w 7 dni nie obrócę kasy. (niby mam 60 dni, ale tylko 7 na napisanie od wpłaty

)
Czyli odpiszą mi że jestem nachalny i nie dostanę bonusa

Głupie to jakieś wszystko jest.
Nie ma jak
Bwin i inne buki.
W
Bet-at-home.pl wpłaciłem 350 od razu po aktywacji w tej samej minucie dopisali kolejne 350 i 700 obracałem jak chciałem kursami 2.00 i więcej. Mogłem stawiać na live w jedną i w drugą stronę. Byle kurs był powyżej 2.00 lub równe 2.00
A ten buk ma tak
# Jeżeli dwa lub więcej zakładów zostanie postawione na różne strony tego samego zdarzenia bonus zostanie unieważniony.
W tym DOXXbet - coś chyba mają pokręcowne
P.S. Proszę o wyjaśnienie. Z góry dziękuję.