#3447648 - 09/10/2009 17:16
Re: NHL Regular season 09/10
[Re: jacky sparrow]
|
newbie
Meldunek: 13/01/2005
|
Troche z innej beczki, czy ktoś z Was bawił się kiedyś i sprawdził jakich pada najwięcej rezultatów bramkowych (dokładny wynik)po 3 tercjach?
|
Do góry
|
|
|
|
#3447743 - 09/10/2009 18:18
[Re: Hokej_Fan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
Bo progresja na remisy San Jose to legenda ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Poczytaj sobie posty @niveta słowa: http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=775737#Post775737Kolejne: Progresja na OT SJS to jak jazda an rowerze po gwoździach:) więc z coraz większym zapałem przerzucam wrzuconą w to kasę na inne mecze. Wczoraj wykazałem się dużym wyczuciem i zagrałem na win naszych bohaterów. Co się stało się to wszyscy wiemy.Może jeszcze ktoś poszuka tematu z tej nocy na QC ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Pewnie było wesoło... Stare, dobre czasy ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif) Witam pozdrawiam ![santa santa](/forum/images/graemlins/default/santa.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3448293 - 09/10/2009 23:12
[Re: nivet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
karwa, nie lubie sanjose, taki piekny dzien by byl dzisiaj ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) na dzisiaj chyba win dallas... clg 4 pod rzad wygrane, i to tak na pograniczu jednej bramki albo OT, dallas w koncu musi cos dziubnac. Z drugiej strony... nie zdziwie sie jak clg wygra poraz kolejny ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) W drugim meczu Carolina win, i tylko dlatego, ze graja u siebie. poczatek sezonu to nie ma sie na czym rozwodzic ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#3448779 - 10/10/2009 03:18
[Re: lelu]
|
veteran
Meldunek: 12/12/2002
|
Za Caroliną dodatkowo przemawiać może fakt, że nie latali między Europą a Ameryką, tak jak Pantery i być może to małe handi dla gospodarzy. Biorąc natomiast pod uwagę skuteczność Caroliny z 3 meczy(3 gole reg.time), to ich wygrana stoi pod dużym znakiem zapytania. Dla mnie NO BET. Jeśli chodzi o Calgary, to faktycznie szczęście im sprzyja i w dwóch meczach z Edmonton w samej końcówce przechylali szalę zwycięstwa na swoją korzyść: a to po błędzie Khabibulina, a to wyrównujący gol na 1 sekundę przed końcem meczu i mega fuks przy SO, gdzie znowu pechowcem okazał się Nikołai. Na ile tego szczęścia może wystarczyć, czy Gwiazdy mogą zakończyć tę passę? W doborze dzisiejszego typu posłużyłem się statystykami z poprzednich 3 sezonów gdy Dallas grało mecze wyjazdowe w Northwest Division i w zdecydowanej większości przypadków padały undery 5,5. Poza tym Miikka Kiprusoff i Marty Turco to uznane firmy, o ile to oni staną w "klatce". Calgary-Dallas Typ: under 5,5 ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3448838 - 10/10/2009 04:01
[Re: lemex]
|
old hand
Meldunek: 31/07/2005
|
Witam, kolejna, nieco 'ułomna' wersja arkusza. Pobieranie danych odbywa sie automatycznie, jedyny wymóg -> dopisanie linii zgodnie ze wskazówkami w arkuszu. Dodatkowa zakładka -> aktualne spotkania. Jeśli ktoś korzysta i coś nie działa proszę pisać w temacie. Automatycznego pobierania kursów nie dopasowałem, należy nieco odchudzić plik do pobierania z serwera, aby ograniczyć transfer. http://yezzz.w.interia.pl/index.htmlPozdrowienia i miłego testowania Witam, Czy ktoś używa może jeszcze tego arkusza? Jeżeli tak to bardzo bym prosił o wrzucenie gdzieś zaktualizowanej wersji, bądź nakierowanie jak przystosować arkusz do obecnego sezonu.
|
Do góry
|
|
|
|
#3448979 - 10/10/2009 05:45
[Re: wiliamm]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Witam! Wczoraj niestety nadmiar obowiązków nie pozwolił mi na zagranie czegoś z szerokiej oferty Bwin-a... Dziś wybór zdecydowanie mniejszy ale za minimum stawki zagram sobie coś takiego: Ile goli strzeli Florida? (reg. czas gry) powyżej 2,5 1.85 Bwin 1j. Calgary- Dallas 1 1.90 Bwin 1j. Jutro pewnie "wyhaczymy" coś lepszego. Przyszły tydzień wylot do USA - raczej nie "potypuję" na forum. Pozdrawiam Ostatnio W-L-Zw: 1-0-0 (+1,7j.) Stan: 3-5-0 (-5,44j.) Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3449032 - 10/10/2009 08:43
[Re: antek23]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
Witam. Ja dziś wybrałem dwa undery 5.5. Jednak oglądając 1 tercję Caroliny mam wrażenie że może być ciężko ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Wg informacji podczas transmisji ESPN wynika że Florida łącznie z Preseason'em i wyjazdem do Helsinek pokonała w sumie 17 700 mil, a komentatorzy w tym upatrują ich słabej dyspozycji...No cóż kto wie. W każdy razie narazie dalej bliżej do overa niż undera. Typ na under 5.5 w meczu Calgary zagrany "pod lemexa" P.S. Luknijcie trzecią bramkę dla Huraganów ![crazy crazy](/forum/images/graemlins/default/crazy.gif) a zastanawiałem się nad nimi również w handim. ![duch duch](/forum/images/graemlins/default/sleep.gif) Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3449211 - 10/10/2009 17:46
|
Carpal Tunnel
|
na dzisiaj chyba win dallas... clg 4 pod rzad wygrane, i to tak na pograniczu jednej bramki albo OT, dallas w koncu musi cos dziubnac. Z drugiej strony... nie zdziwie sie jak clg wygra poraz kolejny ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) W drugim meczu Carolina win, i tylko dlatego, ze graja u siebie. brawo, dwa trafne typy i ja nie postawilem ![mad mad](/forum/images/graemlins/default/mad.gif) ech.
|
Do góry
|
|
|
|
#3449724 - 10/10/2009 22:36
[Re: antek23]
|
veteran
Meldunek: 12/12/2002
|
Philadelphia-Anaheim Gospodarze w 4 meczach w II tercjach strzelili aż 10 goli. Pokonali Carolinę, New Jersey i po OT Washington, jedną bramką przegrali z Pittsburghiem. Kaczki w dwóch ostatnich meczach także wykazały się dużą skutecznością w drugiej odsłonie meczu. Zarówno Minnesocie jak i Bostonowi trzykrotnie wpakowały krążek do siatki. Trudno wyciągać zbyt pochopnie wnioski, ale może to efekt strategii, że ekipy te akurat w II tercjach są tak skuteczne. Typ: II tercja over 1,5 ![ooo ooo](/forum/images/graemlins/default/eek.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3449748 - 10/10/2009 22:47
[Re: lemex]
|
Carpal Tunnel
|
Ja dzisiaj stawiam na NY Islanders, Colorado i Minnesote ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Wysokie kursy lubia siadac. Do tego jeszcze kilka spotkan (NYJ, Toronto, St Louis, Buffalo, phoenix) i oby to byla ladna noc ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) powodzenia zycze na dzisiaj ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3449878 - 10/10/2009 23:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/07/2006
|
Co do Toronto zgadzam się w 100% dzisiaj (albo jutro jak kto woli) powinno przyjść przełamanie. Gospodarze mają ładny H2H z pingwinami i do tego trochę czasu mieli na przemyślenie kilku spraw. Jeśli zagrają od początku agresywnie to powinno być dobrze... Wyspiarzy też popieram lelu ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) To bardzo nieprzewidywalna ekipa tak samo jak dotychczas Boston... Minnesota jak na razie "ssie" ale mecze przeciwko SJ bywają wyrównane więc kursy rzędu 1,8 na gospodarzy zakrawają o kpinę więc można spróbować na gości... Phoenix sam gram z tym, że w takich meczach kurtki potrafią zaskakiwać... St.Louis to myślę,że poza Toronto bet dnia ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) A Buffalo nawet nie przeglądałem więc nie wiem... A tak na marginesie czy tylko ja mam wrażenie, że pozom ligi z roku na rok jakby się wyrównuje a kursy maleją ? Nie wiem, ale co raz częściej można znaleźć kursy rzędu 1,7 czy tam 1,8 na gospodarzy i to w meczach w których nie są takimi super faworytami...
|
Do góry
|
|
|
|
#3450062 - 11/10/2009 01:26
[Re: Patrolinho]
|
enthusiast
Meldunek: 08/09/2007
|
Panowie mam pytanie czy ktoś z was może w ubiegłym sezonie grał lige AHL bo potrzebowałbym info o ciekawych stronach dotyczących tej ligi.Z góry dzięki.Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|