Betsafe to debile i tyle w temacie.
3 grudnia wplacilem tam 300zl bo byly fajne kursy na biathlon i spora oferta. Wyszedlem na ladny plus wiec pzelalem 30E do kasyna. Przegralem. Probuje przelac znowu a tu sie nie da. Pisalo ze nie moge przelac kasy bo mam nie wyrobiony bonus. Ale zadnego bonsua nie bralem i zadnego bonusa na konto nie dostalem. Napisalem na live chat ze nie moge przetransferowac srodkow do kasyna. Po chwili juz moglem. Przelalem, przegralem, zlecilem wyplate i sie ulotnilem. Jakies 2h pozniej sprawdzam maila a tam pisze ze zostalem wylosowany w promocji swiatecznej i na konto w kasynie dali mi 150E. Odpalam kasyna a tam pusto. Uderzam na chat pytam sie co jes grane. Babka powiedziala ze zaraz sprawdzi. Czekalem z 10 minut az w koncu sie okazalo ze jak przegralem za 1 razem wplacona moja kase, to wtedy system dal mi tego bonusa i nie moglem przetransferowac swoich srodkow. Nie wchodzilem do kasyna ale na stronie glownej w balance kasyna bylo 0. I ta pizda ktora mi umozliwila drugi raz przelanie srodkow moich musiala mi wykasoac bonusa ktorego mi dali.
Niestety po kilku gorzkich slowach z mojej strony babka na live chacie nie dala sie przekonac zeby mi zwrocili nalezny mi bonus ktory mi sami przyznali a go nie wykorzystalem.
To tak pisze tylko po to zeby ludzie wiedzieli z kim i czym maja tam do czynienia.