ten tekst z wyborczej niezły...
Amper :P
A więc biało-czerwoni rozpoczną z Pawłem Zagumnym jako rozgrywającym, przyjmującymi - Michałem Winiarskim i Piotrem Gruszką, środkowymi - Arkadiuszem Gołasiem i Łukaszem Kadziewiczem, atakującym jest Mariusz Wlazły, a libero będzie debiutant Piotr Gacek. Polska...Polska....Polska.... wygra czy też nie ? :P
Każdy z nas się chyba zastanawia jak to będzie...
Już dziś Polacy zaczynają 'nową_erę' z trenerem Lazzano.
''Zawodnicy podkreślają, że nigdy przedtem nie pracowali w kadrze tak ciężko.Więc widzimy jak ważny jest trener... ale czy jego treningi przyniosą nam oczekiwane zwycięstwa na które tak bardzo czekamy? wygramy grupę? ...
Dziś zagramy bez Dawida i Sebastiana, jak ważni są to dla nas wszystkich zawodnicy, nikomu chyba nie muszę mówić... Szkielet ekipy argentyńskiej oparty jest jednak głównie na graczach, z którymi polscy siatkarze zmierzyli się na igrzyskach w Atenach i wygrali 3:2. Oprócz Porporatto i Gianiego są to Hernan Ferraro, Pablo Peralta, Jeronimo Bidegain i Leonardo Patti. 7 zawodnikiem będzie na pewno polska wspaniała [najlepsza na Świecie] publiczność, która na pewno pomoże naszym orzełkom pokonać dziś ARG.
Więc również zgodzę się z tym co napisał Amper i :
POLSKA - ARGENTYNA
1 @1.45 PROF.
pozdro
O/FOnda mi wczoraj gorąco polecał jescze jeden mecz, ale z innego gatunku...
Kwal.MS-K(Azerbej)Azerbejd.-Hiszpan.
1 @1.46, ponoć 8,9/10