#3450750 - 11/10/2009 05:48
Re: Nowy trener polskiej reprezentacji kopanej
[Re: Bullet]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Dobry wybór dla mojego portfela. Zaczynam zbierać siano na all in Czechy z hc. Peffka. Można stawiać domy. Izzzi  Jutro chałupe kupuje  Polczak? Tak jak myślałem, chłop miał udział przy dwóch golach, dodatkowo wiele nie brakowało a czerwień by zaliczył. Nie trzeba być wielkim trenerem żeby dostrzec, że nie może być dobry zawodnik, który był jednym z winowajców spadku Cracovii w zeszłym sezonie. Wszyscy to widzieli, Majewski nie  Kowalewski? No cóż chyba jednak mamy kliku lepszych GK od niego choć parę piłek wyjął. Iwański?  Widać, że nie mógł trafić w wentyl dzisiaj. Jednak Leło się nie mylił, że to nie international level. Pozostaje się modlić o powtórkę wynikiu w środę bo jeszcze leśne dziadki gototwi są pozostawić Majewskiego na stołku. Trnera, którego "SUKCESY" W ŻADEN SPOSÓB NIE MOGĄ BYĆ PORÓWNYWANE z osiągnięciami Smudy czy Kasperczaka.
|
Do góry
|
|
|
|
#3460455 - 16/10/2009 16:13
[Re: agr1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3460576 - 16/10/2009 17:55
[Re: Cholo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3460893 - 16/10/2009 20:53
[Re: pescar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3463831 - 18/10/2009 08:49
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Otto Rehhagel miał plan i dopasował świetnie taktykę do drużyny. U nas trzeba co innego. Dzis onet.pl, nie wiem za kim, wylansował informacje odnośnie nowego szkoleniowca http://sport.onet.pl/74318,1248685,2062219,,sensacyjny_kandydat_na_posade_selekcjonera_kadry_narodowej,wiadomosc.html Petrescu zrobił niezłe porządki w Unirei Urziceni. wypieprzył wszystkich włapędajów i kasobiorców zarządowych, zostawił zawodników którzy chcą pracować i przebudował zespół. Efekty są wielkie i przyszły bardzo szybko. Pzpn sobie kłody pod nogi więc nie podłoży, zresztą spektrum jego działania ograniczyłoby się tylko do drużyny, ale gdyby pzpn opuścili stare dziady które pół życia się chapały lewą kasą i dla których to normalne życie i wpuścić świeżego oddechu, efekty byłyby pewnie znakomite. załapalibyśmy się może do euro2012, bo jak na razie mamy tylko szanse stać się pierwszą reprezentacją która może nie grać będąc gospodarzem  albo znów trafimy na grupę śmierci - cypr, wyspy owcze, luksemburg  co do linku, to raczej na siłe dorobienie sensacji to informacj, poniewaz petrescu kwitow do pzpn nie wysłał, wiec nikt go prosić niestety nie będzie a moim zdaniem szkoda, bo zna realia wschodnioeuropejskiej pilki i paru koniom założyłby uzdy
|
Do góry
|
|
|
|
#3466699 - 20/10/2009 05:24
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Nie wiem co w tym smiesznego. Zarowno Gabon, jak i Burkina Faso maja bardzo dobra pake. Polecam sprawdzic w jakich klubach graja ich kadrowicze - na pewno nie sa to slabsze kluby od klubow naszych stranieri. Wk... mnie te dziennikarzyny - to ze pismak nie slyszal w zyciu o danym kraju nie znaczy, ze tam slabo graja w pilke.  Dałby Bóg,żeby te matoły zakontraktowały sparing...z Egiptem lub Ghaną (no chociaż z Nigerią)-wtedy może tzw. dziennikarze dokształciliby się trochę PRZED meczem a nie po... Swoją drogą nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego nasze ligowe kopacze są tak beznadziejnie przygotowani motorycznie -to zakrawa na jakiś qrwa sabotaż albo strajk włoski akademii wychowania fizycznego.W innych sportach zespołowych nie stanowi to problemu (siatkówka)- wręcz jest naszym atutem (ręczna panów)- a te kopacze odstają i to potwornie wyraźnie... W latach 70-ych i 80-ych nasi nóżkami krawatów nie wiązali - ale za to zapier... tak,że daj Boże zdrowie...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|